Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok nekem segíteni ebben:?
Most szereztem meg a Vietnamot felraktam, leszedtem hozzá az 1.2 es patch-et utánna meg az 1.21es patch-et és a crack-et is felraktam hozzá és ha fel akarok menni szerverre ezt írja ki:
Data differs from server.
És ezt nem tom mit jelenthet.
Lanpartit szervezünk 27.-tõl 29.ig Budapesttõl 30 km-re.
Bõvebb információ:
http://kolibri.webfabrik.hu/lan/lanparty.htm
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"
Se flém sesemmi. Pedig múltkor már jól indult :Ð
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ne szingliben próbáld, hanem multiban coop-ban.
Egyébként azokat a mapokat asszem külön is le lehet szedni, minnyá nézek neked linket.
citylife
ez a két pálya nem jó mindíg leállítja a winfos és hibaüzenetet ír ki
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ha jobban odafigyelünk Hue-n, egy szoros gyõzelmet hozhattunk volna.
Game Warden viszont iszonyat jól bejött US oldalon befoglaltuk a viet fõbézt, NVA-n meg elloptuk a Gunship-et. Mindkét oldalon tulképp folyamatosan pörögtek. Csak nem elég gyorsan sajna :-)
a game warden volt jo maradéktalanul!
csak nem sikerûlt behozni azt amit a hue-n buktunk! merthogy azt a 237 pontot a két hue körben buktuk!
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
És a BFV - BF42 játékosoktól is elnézést kérek, ha bármikor rosszat okoztam nekik.
További sok sikert a klánoknak és a többieknek.
Elég kicsi a különbség ahhoz képes hogy láttam,nagyon brutálúr játszanak a lengyelek😄
Asus A8N-E/A64 3200+@3500+ s939/2x512MB PQI/HIS X800GTO 256MB+Primecooler ALCU
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"