Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polak
bazze te még ébren? feküdj le aludni kár lenne a fejlõdõ szervezetednek ez az éjszakai megterhelés... aztán a házid készvan e már? még a végén fekete pontot kapsz az ovonénitõl!

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

polak
hogy feltünt e hol játszol? igazábol le se szartam... 50 meccstõl még asszem nem kötelességem primitivnek lenni...

menyj a kocsmába rugj be azt állj egy kamion elé..pls..

csigusz téged ki kérdezett? 😛PPP

De kemény lettél Sniper!!! Megnézted a tv macit és rögtön elkapott a harciláz mikor köpött 1et a mosdóba????<#fogmosas>
Zs0lt1
A pixelezés meg csak megítélés kérdése, olyan mint a kemp.
Bár mind2 a játék része, tehát aki csinálja az csinálja aki nem, nem.
De az, hogy valaki a mortart használja tankok és egyéb jármûvek leszedésére nem pixelshottal, az sztem teljesen korrekt.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Hát sztem a BFV sosem fog a dc szintjére csökkenni, mert a DC-ben ugye a Scuddal egy egész bázist szét tudsz szedni, bfv-ben meg max egy kis pontot.

vsly
Igen,én spec.pixelezetem,mert fontos lenne helyt állnunk az enclave ellen,akiknek ez a favorit map-juk(hue).
A szerver elsösorban a 7th gyakorlását szolgálja!
Dc-ben én is elitélem a pixelt,de bfv-ben egyáltalán nem pukkan akkorát,hogy ne lehessen,kitérni elöle.Majd ha már esetleg akkora méreteket fog ölteni,hogy tönkreteszi a játékélményt,akkor bekerül a szabályzatba a tiltása.
De a másik anyját szidni azért akkor is durva!<#ejnye1>
A basekampböl meg nem hiszem,hogy könnyebb kitörni...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Pepti
hat ha majd jatszotok egy olyan 50 meccset es abbol 20-on csak pixelezni fognak ellenetek, akkor majd lehet, hogy osztani fogod a velemenyemet a pixelshootrol.

En nem is bf-ben utaltam meg, hanem AA-ban. Ott ugyanis vartal lelkesen a kovetkezo korig... De bf-ben kb hasonloan mokas dolog.

Egyebkent ha nem tunt volna fel, viszonylag ritkan vagyok muhahan, csak akkor megyek fel meg mindig, ha eppen ott jatszanak, es az egyeb szerverek meg uresek, ahova jarni szoktam. illetve akkor, ha olyan emberek vannak a muhahan, akikkel szivesen jatszom egyutt.

Bandee: a pixelshoot, amikor valamilyen objektumhoz lovik be a mortart/tuzerseget/barmit, amivel loni lehet. Ilyenkor nem kell celt adni, meg latni a celt. Eleg ha megjegyzed, hogy honnan melyik pixelre (azaz hova) kell celoznod ahhoz, hogy a lovedeked celbajusson.

PlaTina512
Nem tud vki egy jó helyet bpen ahová lehet menni szilveszterkor? (kb 10 fõs fiúcsapat szóval kellenek csajok dögivel!)

\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"

ehh felmennék baszogatni a CB-seket de ott van sly és félek hogy kirug ;DDD 😊 amugy megigértem hogy nem is megyek fel nem is fogok de az a sok CB-s ehh de kinyirnám bekempelném öket stb stb 😄D

polak
hát mokás a felfogásod, majd rájössz ha ugyan ugy szól vissza a másik...
csinálsz amit akarsz, asszem neked se kötelezõ itt játszani!

PlaTina512
Én is attól tartok, hogy a bfv oda fog jutni ahová a dc. az nyer aki hamarabbbelövi a másikat. ez ugyan megöli az ellent de a játékot is.

\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"

lol 😄

PlaTina512
Légysz ne itt... <#ejnye1> De azért szóljatok ha utban van a kiskockafejû...<#wink>

látom ezzel el leszel egy darabig 😄

jah mára ennyi 😄 de ki tudja mit tartogat a holnap 😄

eza smile sorozat kegyetlen volt 😄

lool 😄

Jabar
Nah, megyek aludni, jó éjt!!!

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Te is

Jabar
Amúgy meg kockafejü vagy :
<#vigyor2>

Jabar

Jabar

Bandee1987
pepti, a pixelshoot pontosan mit is takar? (jó, láma vagyok, de akkor sem tudom...)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Jabar

<#rinya><#rinya>

Jabar

Jabar
Te tudod mi az a nyehõce? <#vigyor2>

Pepti
ja es hogy utanna mar lattam, hogy honnan lottel, ok sry, az tenyleg nem volt pixelshoot (mivel megneztem hol van a mortar, mikor arra jartam). Ezert sry. De eloszor nem tudtam es kb voros volt mar a fejem ettol.

Jabar
Te ne mosolyogj asszony! <#boxer>

Pepti
Hattori: nem tudtam hogy ki pixelshootol. Nem is erdekelt. En a pixelshootra vilag eletemben haraptam, utaltam. War-on muszaj, az ok. CSak nehezen viselem, amikor a lamakat azzal verik el publikon. Es egy ido utan siman kiakadok rajta. Mondjuk 2-3 nap utan. Miutan tegnap, tegnapelott klantarsad es a VeNy-esek is ezt csinaltak, ma is lattam mar, betelt nalam a pohar ezzel kapcsolatban es durvan szoltam be. Arra mentem be a szerverre, hogy a pagoda mogul(!) lottek kozepet es a hidat, ahonnan en jottem le tankkal. Na kesz.

Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy a klanosok nagy resze annak orul, hogy kipixelezett 50-60 embert egy korben. A lengyelek eljutottak arra a szintre, hogy publikon es ahol csak tudnak, pixeleznek es ezzel ok a kiralyok. A nemetek warokon iszonyatosan pixeleznek, de pl publikon nem nagyon latni ilyet, marpedig nem egy nemet topklanos szokott elofordulni azokon a szervereken, ahol en ejszakankent jatszom. Sajnos a magyarok ugy tunik a lengyel peldat tartjak kovetendonek, es ez szomoru...

En nem a tiszteletert jatszom, hanem a jatekelmenyert. Legalabbis publikon. Ugyhogy nem kell tisztelni, ha nem akarsz se neked, se masnak. Csak ne rontsatok el masik jatekat. Nekem, es meg szerintem sok mas embernek is ugyanugy szurja a szememet ez a dolog, mint masoknak a ti altalatok olyan nagyon utalt, irtott, uldozott basekemp (ami ellen konnyebb tenni, ha belegondolsz).

<#wink>

Jabar
Resssszkesssss!!! <#gun><#gun><#gun><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#rinya><#rinya><#gun><#gun><#phone><#vigyor1>

Dave000
Persze Gerzson, persze ezt már nem magyarázod ki!!! Mindent tudunk, késõ!!! Már mennek a fekete Mercik hozzád!!! :ÐÐÐÐ

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

uHs Gerzson
a látszat csal csak egy virtuális puszi volt ja nem is az nem én vagyok csak 2 szmájli nincs semi közöm hozzájuk nem én vesztegedtem meg öket hogy jjj-nek ment az üzenet 😄DDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Jabar
Nah! Harapok!!! Nem puszilgatni jjj-t!!! <#violent><#violent><#violent><#vigyor2>

286 új üzenet <#wow1>
Na átfutom gyorsan remélem nem valami hülyeség megint 😊

dronkZero
Mer' itt spammeled tele a fórumot! <#eplus2>

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Zs0lt1
De most miéééééhhhééééhéhéhééért?????<#merges2>

uHs Gerzson
<#finom><#puszi><#pias>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

dronkZero
<#bee1><#pias><#nyes>

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Jabar
Vigyázz mert nekem védelmem van ám!!! <#law>

<#violent><#violent> Zero

Jabar
<#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2>

dronkZero
<#violent> <#lama><#lama><#lama>