Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor most én is összeveszek valakivel!!!
Valaki legyen oly kedves és vegye magára:
Te gonosz nyehõce! Csináljanak belõlled inkább térképet és utánna tépjenek szét!!!
Nah!
<#vigyor2>#vigyor2>
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Nem csak a veszekedés.
Egyébként nem csak szerintem a leglámább dolgok egyike, egyik klántársad tette szóvá tegnap is, nem én, pont abban a körben Hue-n, amikor én tettem szóvá a mortart :-)
azt mondta h nem emlékszik rá +nem is érdekli....
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
neked ki mondta hogy engem fel kell nevelni vagy megnevelni???
nem kéne azért kombinálni...<#taps>#taps>
én csak arról akartam írni hogy nem ilyen stílusban kéne megfogalmazni a mondanivalót!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
AMD 64 3000+ 1GB RAM + ATI X850XT + 320GB
Ergo-egy ember miatt nem fogunk szabályokat felállítani,de ha olyan méreteket fog ölteni,hogy a játékosok többsége panaszkodni fog rá,akkor bevezetjük a tiltását.
Miattad meg pláne azért se,mert te elfogult vagy kissé a pixelshoot-tal szemben(ahogy írtad:AA)+nem vagy képes kulturált megnyilvánulással kifejezni az ellenszenvedet ezen irányban.
+akkor még betilthatnánk a LAW,RPG használatát gyalogos egység ellen,mert Pepti szerint a leglámább dolgok 1ike!
Ide had tegyek egy idézetet a bf.hu fórumából BBZOZO írásából(remélem,nem sértödik meg érte):
"Mint bizonyára tudjátok, a kézi páncéltörõ fegyverek elsõ generációját kizárólag a harckocsik ellen fejlesztették ki, viszonylag pontatlanok, és rövid lõtávolságúak voltak.
A késõbbi változatok azonban jelentõs változásokon mentek át, igy pl. megnõtt a hatótávolság is.
Már a Vietnámi háborúban is felismerték, hogy az RPG eredeti funkciójával ellentétben bizonyos esetekben kitûnõen használható élõerõ pusztitására, pl. géppuskafészkek fedezék mögött lévõ gyalogság semlegesitésére.
Késõbb azokon a területeken, ahol utcai harcok voltak, elõszeretettel alkalmazták a falak mögött megbújó lövészek likvidálására. A mai napig minden hadsereg ha városi harcra kerül sor, ezeket a fegyvereket igenis erre a célra használja, sõt attól tartok, ha statisztikát készitenénk, bizonyára több páncéltörõ rakétát lõnek ki élõ célpontra, mint páncélosra.
Ezeket csak azért irtam, mert nem értem a gondokat. Ez egy szimulációs játék, az RPG meg pont arra használható, amire a valóságban is. Azt még nem is emlitem, hogy a játékban nem rombolja le a könnyû fedezékeket, tehát simán el lehet bújni elõle. Biztos idegesitõ dolog ha lelõnek vele, de a valóságban is bosszantõ, ha az épület fala mögött megbújó emberkét a fallal együtt küldi a másvilágra.
Ott nem kiabálnak ki az épületbõl, hogy csak kézifegyverrel ér visszalõni, különben láma vagy. " Föleg az utsó mondat,ami megnyerte a tetszésemetjavascript:put('eljen')
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
-ha kirúgják öket,akkor egybõl jönnek sírni a fórumokba,hogy ez-meg ez az igazságtalanság történt velem<#rinya>#rinya>De arra egyikötök sem képes,hogy gyakoroljon egy kis öniróniát,és végiggondolja,hogya nem véletlenül lett eltávolítva a szerverröl.
Igazságtalanul még SENKI nem lett kick-elve!És a szabályokat mindegyikünk betartja,és ránk is vonatkoznak!De csak a saját szerveren,mert ha más szerveren más is csinálhatja,akkor mi is felvesszük a kesztjût(ezt a helikempre értem-bár tölem sehol nem láthattatok ilyet)! Nem mondom,volt rá precedens,hogy vétett valamelyikünk,de meg is lett regulázva érte!Mert meggyözödésünk,hogy csak úgy lehet betartatni egy szabályt,ha mi magunk is megfelünk az általunk kiállított szabályzatban leírtaknak.
És aki azzal jön,hogy a "7th nem tartja be öket",az vagy nem érti a szabályzatot,vagy csak sértett büszkeségböl akar lejáratni!
A pixelshootról meg még csak annyit:eddig nem volt rá panasz(1edül Peptitöl),de ha hátráltatja a játékélményt,és sokakat zavar,akkor bekerül a tiltása a szerv.szab.-ba(Bár elég nehéz nyomon követni,hogy ki a pixelt használja,és ki kapott cél alapján "dolgozik.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Kezd kissé szánalmas lenni ez a CB-s BFV szekció, pedig klán az lenne sok, meg játszani is akarnának, tényleg nem értem miért nem engedik oda a segiteni akaró játékosokat?
2....
3 BFvietnam 😄
grat az összes embernek aki hozzásegitett(minket) a flémhez és ezen keresztül a 3. helyezethez 😄 😊) de föként zsolt1nak aki mindig szitotta a flémet 😄
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Nem szép és a szenvedõ félnek kellemetlen, de ha nincs gyak, akkor ketten (egy néz, egy lõ) nehéz megítélni, hogy megölné-e a születõket.
Az igazi megoldás a zárt szerveren történõ gyakorlás. Lenne.
Megszólított!<#worship>#worship>
ennek semmmi értelmi bármit írok te úgy is megkontrázod
A szabalyok egyebkent megvannak, csak nem a rules menupont alatt kell keresni, hanem a hirek kozott :-) Ethan oda tette ki, mert nem kapott jogokat a szabalyok feltoltesehez :-) Viszont abban semmi sincs a tovabbjutasrol, csak annyi, hogy majd kesobb ki lesz teve :-)
Most pl a CB-n eppen supervisort keresnek az opencupra :-) Merhogy gondolom mar nekik is tele van a tokuk.
Az biztos, hogy nem etikus dolog, de célravezetõ.
Persze ennek megvannak a maga hátrányai(ezeket lentebb írtam).
Múltkor kihívtam az e-frag-ot ladderen, a #clanbase.bfv-n hetek óta csak e-frag|off van, felmentem az irc-jükre ott szintén, tele spemmeltem a mailbox-át (:Ð), de semmi válasz.
De a legnagyobb poén az, hogy még mindíg nincsenek szabályok a NC-ra.
Es mint irtam, nem a pixelshoottal nem ertek egyet, hanem a publikon valo pixelshootolassal. Es ugye ebbol lett a flame(? inkabb vita).
Te a lengyeleket tartod jobbnak, en a nemeteket. Kb annyi ertelme van errol vitazni, mint hogy melyik foci csapat vagy akarmilyen csapat a jobb :-) Errol mar tenyleg ne vitazzunk.
Én azon mérgelõdöm, hogy 3 hónap elteltével még mindig szar a netem, de mint látom vannak, akik azon mérgelõdnek, hogy nem kapták meg anyutól, meg aputól a legfrankóbb LEGÓT karácsonyra, és ezért itt rinyálnak.
Nemigazán tudtam követni az eseményeket, de az eléggé szembetûnõ, hogy megy a rinya a LEGÓ elvonás miatt.
Kinek nem inge, ne vegye magára, aki meg nem érti, hogy miért írtam ezt, az ne is akarja értelmezni!!!!!!!!!!
a másik meg hogy had ne mondjam már el hogy szoktalak kifingatni titeket, majd szép lassan rájöttök a trükkre...
Ez egy kultúrált emberekhez méltó flame.
Azé nem is moderálok 😉
Ennyi kell.