Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen az egész Battlefield Vietnám más volt(ahogy én észre vettem).Én elsõnek nyáron játszottam a BFV-al és nagyon bejött,akkor csak a játékról volt szó és nem voltak anyázások meg ilyenek,hanem mindenki a játékkal volt elfoglalva(persze lehet,hogy én emlékszem rosszul és becsúszott néha-néha 1-2 anyázás és egyébb nem oda illõ dolog)Szóval remélem vissza fog az a idõszak jönni,amikor még minden csak a játékról szólt és nem a "veszekedésrõl".Talán majd nyáron lesz megint az a hangulat,mint ami régebben volt.Remélem

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Ha most csatlakozik valaki be ebbe a gémbe itthon, tuti nem lesz kedve játszani vele!

Csak SeS-mentesek lettünk,ami azért nem ugyanaz.
Nem tudták teljesíteni az igéretüket,így nem láttuk értelmét tovább viselni a SeS jelzést

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
meg egy nagy sárga activate.
Ha az activate-re rákattintok kér egy cd-t
ha a beépített keresõvel szeretnék csatlakozni szintén kéri a cd-t.
Itt a sorrend:
1. Vietnam telepítése
2. 1.2-es patch-et feltenni
3. utána az 1.21-es patch-et
4. majd pedig a 1.21-es NOCD crackot
Ha ezután sem megy akkor passz
Szar a pecs?
a bfhelprõl töltöttem le
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
inkább gyere vissza TS-re 😊
"Sosem lármázunk olyasmiért, amiben a bizalmunk teljes. Égõ szemmel senki nem hordja a hírét, hogy holnap fölkél a nap. Tudni való, hogy fölkél. Amikor az emberek politikai, vallási vagy egyéb hittételek mellett törnek lándzsát, a hittételek veszélyben forognak."
-Robert M. Pirsig-
A peccset, krekket a bfhelp.try.hu-ról szedd le azok jók.
És magyar, vagy más tört szervereken próbálkozz. Azokat itt tod megnézni, és szépen be tod rakni az ASE-ban a favoritok közé.
¥ xfire: kistekila
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Ti honnan multiztok, az eyeból vagy a játék beépített témájából?
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
-Márai Sándor: Napló-
ez flémszitáshoz kevés probálkozz mással!<#mf3>#mf3>
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Én nem flamelni jöttem ide épp ezért nem akrtam semmit se írni ide mert van 1-2 olyan illetõ aki nem meri saját vélemyényét vállalni(lásd új nick)
azt a privis dolgot nekem ne mondd mert guano.val privibe dumáltam meg ezt a dolgot
nem érdekel hogy te mit gondolsz vagy írsz ide
látom veled nem lehet inteligens ember módjára beszélni
lehet majd fikázni engem ha elolvastad ezt a hozzászólást nem érdekel <#lama>#lama><#taps>#taps>
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
Mondom Petrának(Rusid aki szintén álnéven volt)
<#banplz>#banplz>
Ne legyél már te is túlokos.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
U.I.:Ezért megy el szerintem sok embernek a kedve a játéktól.És már nekem is elment.Ahogy AmonSerrano mondta:"már nem olyan a Vietnam mint régen volt"Vagy valami ilyet....
Fogadjunk,hogy Nauron következõ válasza:"te buzi ez nem is igaz te lama stb.........
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war
úgy csinálsz mintha nem így lettek volna a dolgok ahogy írtam
ha mégis akkor bölcsebb lett volna csöndben maradni, mert ezek a hsz-ek csak arra jók, hogy írhass valamit. mint cézéé.
tomi, nekem személy szerint nincs bajom senkivel, szánalmas, hogy te is csak a flame miatt jársz ide. megnézhetjük mondjuk az utolsó 4 oldalon lévõ hozzászólásaidat?!
te miért nem priviben osztottad ezt meg velem? okostojás.
Nézd meg EZT Talán segít!!