Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheke
valaki nom tudja hogyan lehet a tört verzióval jáccani multiba??<#nemtudom>

Le Parkour

TDC Geronimo
Nah már gond nélkül megy a szerver....lehet jönni játszani 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

csak akkor mûködik asszem ha egymás mellé rakod a két görgö irányt, különben mentésnél eltünik

Nancsika
Nekem így mûködik. Igaz, hogy nem a 3-4, hanem 2-3, de be lehetne azt is állítani!

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

én a görgöre tudok 3 vegyvert rakni, oldalra meg kettõt.simán beirom õket a számok helyére

vsly
hogy????
Nekem nem fogadja el a beállításoknál.
Ha pl beállítom,hogy felgörgetés:3as
......................legörgetés:4es
akkor a save után eltünik a görgö jele a számok mellöl.
Vagy lehet,hogy a görgö neked úgy van kalibrálva,mintha nyomógomb lenne?

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Nancsika
Én pl a görgõvel váltok fegyvert, és nem kell bal gomb...

vsly
MX510röl beszélünk egyáltalán?
Nekem az van.Fegyverváltás/használathoz 5gombot engedélyez.
Ami tök xar sztem,hogy a görgöt nem engedi a BFV úgy kalibrálni,hogy pl.az elöregörgetésre a 4es fegyvert válassza,a hátragörgetésre meg 5öst.Pedig tök nagy segitség lenne.Szal görgöt csak úgy engedi,hogy a fegyvermenüben válogatsz és bal gombbal leOKzod.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Rusid
Nekem az xp alapbol kezeli a + gombokat, de a saját drivere nem.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Nancsika
Szerintem menni kellene neki. Nekem is az van, és mind a sok gomb csinál valamit.😊

Bercy
nekem is logitech van es tudom hasznalni az oldalso gombokat, ugyhogy sztem tedd ujra a driver. sikerulnie kell
Zeboo
Inkább Razer-t kellett volna venned <#vigyor>
Amúgy mindenképp be kell tudnod konfigolni vhogy, úgytom Sly-nak is ilyesmi problémája volt és úgy emléxem hogy meg tudta oldani...

uHs Gerzson
vannak kifejezeten assault pályák is de ahogy te is mondtad a jármûvek-re megy a hangsúly

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mortel
huh.. nem hiszem , hogy ebbe a topicban illik megemlíteni Márai nevét.
egy kicsit nem idevaló.

Robogo
Nekem azért nem tetszik nagyon a Poe mert az nem assaultos hanem inkább jármûvekre épül.De azért nagyon jó.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Mortel
kérnék egy big helpet.
Most szereztem egy új logitech egeret. a szokásos gombokon kívül van az oldalán plusz két gomb. A XP felismri engedi használni az össze gombot. Felraktam a driverét belõttem magamnak müxik.

A gáz, hogy amiért vettem nem jó. A Vietnamom nem ismeri fel a gombokat sõt még a 3. gombot sem tudom használni nem hogy a 4.-5.-et.

Vki tud vmi okoasat mondani erre?

uHs Gerzson
Majd este remélhetöleg Droptable össze tudja kaparni a TDC szervert és akkor este csinálunk egy nagy PoE mecset 😊

Ja és a többi a PoE Topicban 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Csacsy
Elsõ benyomásaim a POE-ról:
Nagy terek, amik a gyors, modern tankokkal és jármûvekkel tényleg élvezetesswé teszik a játékot. Néhány hangeffektus sztem ritka gyatrára sikeredett (pl a robbanások,meg pár fegyver hangja) a többi OK. Ezt a modult a gépek használatára tervezték, nem arra, hogy gyalogszerrel járjuk körbe a pályát. Amúgy tetszett frankón el is ment a gépemen 12 embernél 4-8 fps-sel.

uHs Gerzson
A TDC szervere nem let teljesen jól beálitva és csak a Con thien megy rajta tört szervert nem tudok 😞

Csacsy
POE help!
Felmentem a TDC-re kipróbálni a POE-t, és a Con Thien ment. Átszavaztuk 3x is poe mapra de állandóan a Con Thient töltötte be. Nem tudjátok ez miért van? Tudtok mondani olyan POE servert, ahová nem kell eredeti CD key?

TDC Geronimo
Jelenleg zûrös a szerver, mert a server patch nem a legstabilabb. Remélhetõéeg estére megjavul a dolog.

TDC Geronimo
Bizony-bizony 😊
Látom egyre többen jöttök POE-zni....ennek örülök 😉

uHs Gerzson
Amit Zs0lt1 alatad is irta az most az új PoE hotfix ami csak 80mb és már a TDC szerver is át van updatelve erre a patchre.

Csacsy
Na hi all.
Csacsy is letöltötte a POE-t, a héten(lehet hogy még ma) ki is próbálom. Letöltöttem a 0.3-at, ami 1 giga. CSak installálom a cuccost, és már kész is? Más valamit kell vele csinálni. Másik meg, h a 0.3.2 server mikor lesz feltéve?

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TLD Robi
Ti játszotattok a Bloodscalp serveren.Tele van magyarokkal és a populáció HIGH-on van szinte mindig.

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Robogo
Na majd kezdek egy új karit azon a serveren ahol nyomjátok.Különben milyen fajal vagytok?

Robogo
Én Gaboca néven Robi pedig Robi néven nyomjuk.

Jabar
Másik szerveren vagyunk 😄
Amugy milyen néven nyomjátok?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Robogo
Ja mi most már nem a warez gaméval nyomjuk.Mi is megvettük a gamét.És mi a Bloodscalp-on nyomjuk.Majd összefuthatnánk egyik nap.

TLD Robi
Mi a Bloodscalp-on játszunk.Eddig 17-es hunter vagyok.

Jabar
Ti hol játszotok?

Jabar
Csak az a baj hogy kevesen vagyunk a guildban...
42fõ + 9alt kari 😞
Úgyhogy gyertek! 😄

Jabar
Ehehe, gyere csak a warsongra...
😄

Zeboo
Warez szerver nevetségesen szar, a játék lényegét veszti el, mert szinte csak NPC-k találhatóak meg és alig van küldetés, PVP-zni meg szinte lehetettlen. Én az EU Warsong szerverén nyomom (Hordeum Pannonia klán - PC GURUSOK alapították). Ebben a klánban nyomul még Oren, Jabar, Jéjé, Sniper, Damned, Intim. Remélem nem felejtettem ki senkit. Amúgy a magyarok többsége a Bloodscalp PVP szerveren írtja egymást.

Zs0lt1
Hát jah én ezért is hagytam abba mielõtt teljesen addikt nem lettem volna :Ð

TLD Robi
a warez szerverekkel sok baj van pl:hosszú játék után törlik az Accountot a karakterrel együtt,kevés ellenfél,max.70 játékos a nagy világban,kurva nagy lag és sok-sok hiba amiket most nem részletezek,mert nem érnék a végére 😄......egyszóval egy f@s

Zs0lt1
A tRs-bõl GI Joe és Nauron tolja ha jól emléxem warez szervereken szenvedve.

Robogo
Zeboo:Ti melyik serveren szoktátok nyomni a wow-t?
És általába kik szokták nyomni a wow-t Battlefield Vietnám társadalomból?

Zeboo
Jaja... <#vigyor3>

polak
pl veled?

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Zeboo
Gyere WoW-ni, Amon :-), amúgy szvsz nem a játékkal van a baj hanem azokkal akik játszák... :Ð

Mr Manson
Általában ez van! .....

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Bercy
server, ts, FTP tarhely, irc csatorna es BNC.
ebbol a servert nem tudtak teljesiteni mivel a bf sajnos igencsak erroforrasigenyes. ezert kozos megallapodas alapjan kileptunk a ses-bol.
Mr Manson
jaja... én is

Amon Serrano
Mondjuk inkább a strandon lövöldözök!😊

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

TDC Geronimo
Hát reméljük a legjobbakat 😉

Mr Manson
remélhetõleg... vagy nyaralunk 😄

Tomeee
nyáron már bf2 <#nevetes1>

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

Mr Manson
Sajnos egy idõ után eléri a társaságot az ilyen... bf42ben is hasonlóan alakultak a dolgok.