Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le Parkour
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
Nekem nem fogadja el a beállításoknál.
Ha pl beállítom,hogy felgörgetés:3as
......................legörgetés:4es
akkor a save után eltünik a görgö jele a számok mellöl.
Vagy lehet,hogy a görgö neked úgy van kalibrálva,mintha nyomógomb lenne?
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Nekem az van.Fegyverváltás/használathoz 5gombot engedélyez.
Ami tök xar sztem,hogy a görgöt nem engedi a BFV úgy kalibrálni,hogy pl.az elöregörgetésre a 4es fegyvert válassza,a hátragörgetésre meg 5öst.Pedig tök nagy segitség lenne.Szal görgöt csak úgy engedi,hogy a fegyvermenüben válogatsz és bal gombbal leOKzod.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Amúgy mindenképp be kell tudnod konfigolni vhogy, úgytom Sly-nak is ilyesmi problémája volt és úgy emléxem hogy meg tudta oldani...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
egy kicsit nem idevaló.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Most szereztem egy új logitech egeret. a szokásos gombokon kívül van az oldalán plusz két gomb. A XP felismri engedi használni az össze gombot. Felraktam a driverét belõttem magamnak müxik.
A gáz, hogy amiért vettem nem jó. A Vietnamom nem ismeri fel a gombokat sõt még a 3. gombot sem tudom használni nem hogy a 4.-5.-et.
Vki tud vmi okoasat mondani erre?
Ja és a többi a PoE Topicban 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Nagy terek, amik a gyors, modern tankokkal és jármûvekkel tényleg élvezetesswé teszik a játékot. Néhány hangeffektus sztem ritka gyatrára sikeredett (pl a robbanások,meg pár fegyver hangja) a többi OK. Ezt a modult a gépek használatára tervezték, nem arra, hogy gyalogszerrel járjuk körbe a pályát. Amúgy tetszett frankón el is ment a gépemen 12 embernél 4-8 fps-sel.
Felmentem a TDC-re kipróbálni a POE-t, és a Con Thien ment. Átszavaztuk 3x is poe mapra de állandóan a Con Thient töltötte be. Nem tudjátok ez miért van? Tudtok mondani olyan POE servert, ahová nem kell eredeti CD key?
Látom egyre többen jöttök POE-zni....ennek örülök 😉
Csacsy is letöltötte a POE-t, a héten(lehet hogy még ma) ki is próbálom. Letöltöttem a 0.3-at, ami 1 giga. CSak installálom a cuccost, és már kész is? Más valamit kell vele csinálni. Másik meg, h a 0.3.2 server mikor lesz feltéve?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
42fõ + 9alt kari 😞
Úgyhogy gyertek! 😄
"Jabar sa bu eeda murishani!"

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
És általába kik szokták nyomni a wow-t Battlefield Vietnám társadalomból?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
ebbol a servert nem tudtak teljesiteni mivel a bf sajnos igencsak erroforrasigenyes. ezert kozos megallapodas alapjan kileptunk a ses-bol.
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..