377
Suikoden Series
-
#16 Jah, nekem is rémlik valami... :) -
#15 húúú de ismerös a neved!... -
#14 Nah, a reklám megvolt, most várom a reagciót... :) -
#13 Skynet: Rendben, majd próbálkozok máshol is.
Az offokat meg ne itt please, arra van más ezer topic...
Itt legyen Suikoden a téma, hisz azért nyitottam ezt a topicot. -
#12 őőőőőh hja nem snes emu hanem psemu nah kevertem a seiken densetsuval:)
Amúgy a playstation 2 topicban és a Final Fantasy topicban kérdezgessél ott vannak nagy psx fanok!
Cheapboy: hja bocs 3 év alatt ps2 50millió eladott példány Nintendo 2 év alatt 10 milla....Tééényleg jólcsinálják:))
De ezt a témát már lenyomtuk egyszer csak ti mondjátok az okosságaitokat a gamecuberól....Xboxot leküldte de ps2-t nemfogja arra is jönnek még mindig ki nagy játékok ahogy a nintendotokra is..:)
Nacsá
-
#11 Yuber hááát szerintem CSOCSO ismeri,mert nagy nintendo-s de nem vagyok benne biztos,ilyen témát még nemnagyon nyomattunk:) -
#10 Hello!
Szóval,
Neme.: Feltétlenűl játszd végig a többi részt is, mert csak akkor fogod igazán átérezni a Suikoden hangulatát.
Egyébként időrendben lett volna jobb ha haladsz, de így is be lehet még pótolni mindent.
Na és hogy tetszett a III?
Sephi: Nagyon jól mondod. Sem Snesre, sem Nesre nem volt Suikoden.
A Suikoden I az első olyan RPG volt, ami PS-re megjelent.
Sephi, te jártál már a pcdome-on, nem?
Gyerünk, gyerünk, Suikoden rajongók jelentkezzetek!
-
#9 Skynet vagja euzt, ahogyan megmondja, hogy a Nintendo szarul csinalja jelenleg is a politikajat, meg stb, msg stb, erti o a temat:)))
-
#8 En nem tudom de nekem a pcdome forum rohadt nehezen jon be :((( -
#7 Akko gut :)
Akkor SKynet-nek valami rohadt jo SNES emuja van ami futassa a Psx jatekokat is :))) -
#6 Nem vagy lemaradva:)
Snesre nem volt Suikoden. -
#5 Snes emulatorral Suikodent? nos vagy en vagyok lemaradva vagy hulye vagyok de tudtommal a Suikoden 1 es 2 az csak Psx-re volt es a 3 volt Ps2-on nem? Volt SNES-re suikoden?? -
#4 Én csak a 3-mal játszottam, de be akarom pótolni a korábbiakat is. -
#3 Skynet: Te már régebb óta vagy itt mint én, nem tudsz esetleg olyan valakiről itt a fórumon, aki még ismeri a sorozatot?
Reklám: A www.pcdome.hu fórumon szintén van egy jól menő Suikoden topicom!
Ott is várok mindenkit szeretettel! -
#2 Annakidején Snes emulátorral nyomtam valamelyik részt asszem még meg is van csak már egy ideje nemvagyok nagy rpg-s...majd ha rámjön előveszem mer jóvolt:) -
#1 Hello mindenkinek!
Szóval van itt olyan személy, aki már játszott eme remek RPG sorozattal?
Vagy olyan, aki már gondolkodott a beszerzésén, csak valami okból mégsem szerezte be?
Vagy esetleg olyan, aki csak most kezdett neki a sorozatnak?
Magamról annyit, hogy mindhárom résszel játszottam és nagy fannak vallom magam.