377
Suikoden Series
  • Yuber 7
    Jah, nekem is rémlik valami... :)
  • barret
    húúú de ismerös a neved!...
  • Yuber 7
    Nah, a reklám megvolt, most várom a reagciót... :)
  • Yuber 7
    Skynet: Rendben, majd próbálkozok máshol is.

Az offokat meg ne itt please, arra van más ezer topic...
    Itt legyen Suikoden a téma, hisz azért nyitottam ezt a topicot.
  • Skynet
    őőőőőh hja nem snes emu hanem psemu nah kevertem a seiken densetsuval:)

Amúgy a playstation 2 topicban és a Final Fantasy topicban kérdezgessél ott vannak nagy psx fanok!

Cheapboy: hja bocs 3 év alatt ps2 50millió eladott példány Nintendo 2 év alatt 10 milla....Tééényleg jólcsinálják:))
    De ezt a témát már lenyomtuk egyszer csak ti mondjátok az okosságaitokat a gamecuberól....Xboxot leküldte de ps2-t nemfogja arra is jönnek még mindig ki nagy játékok ahogy a nintendotokra is..:)
    Nacsá
  • Skynet
    Yuber hááát szerintem CSOCSO ismeri,mert nagy nintendo-s de nem vagyok benne biztos,ilyen témát még nemnagyon nyomattunk:)
  • Yuber 7
    Hello!
    Szóval,
    Neme.: Feltétlenűl játszd végig a többi részt is, mert csak akkor fogod igazán átérezni a Suikoden hangulatát.
    Egyébként időrendben lett volna jobb ha haladsz, de így is be lehet még pótolni mindent.
    Na és hogy tetszett a III?

Sephi: Nagyon jól mondod. Sem Snesre, sem Nesre nem volt Suikoden.
    A Suikoden I az első olyan RPG volt, ami PS-re megjelent.

Sephi, te jártál már a pcdome-on, nem?

Gyerünk, gyerünk, Suikoden rajongók jelentkezzetek!

• CHEAPBOY_GA
    Skynet vagja euzt, ahogyan megmondja, hogy a Nintendo szarul csinalja jelenleg is a politikajat, meg stb, msg stb, erti o a temat:)))

• Sephi
    En nem tudom de nekem a pcdome forum rohadt nehezen jon be :(((
  • Sephi
    Akko gut :)

Akkor SKynet-nek valami rohadt jo SNES emuja van ami futassa a Psx jatekokat is :)))
  • CHEAPBOY_GA
    Nem vagy lemaradva:)

Snesre nem volt Suikoden.
  • Sephi
    Snes emulatorral Suikodent? nos vagy en vagyok lemaradva vagy hulye vagyok de tudtommal a Suikoden 1 es 2 az csak Psx-re volt es a 3 volt Ps2-on nem? Volt SNES-re suikoden??
  • Neme.
    Én csak a 3-mal játszottam, de be akarom pótolni a korábbiakat is.
  • Yuber 7
    Skynet: Te már régebb óta vagy itt mint én, nem tudsz esetleg olyan valakiről itt a fórumon, aki még ismeri a sorozatot?

Reklám: A www.pcdome.hu fórumon szintén van egy jól menő Suikoden topicom!
    Ott is várok mindenkit szeretettel!
  • Skynet
    Annakidején Snes emulátorral nyomtam valamelyik részt asszem még meg is van csak már egy ideje nemvagyok nagy rpg-s...majd ha rámjön előveszem mer jóvolt:)
  • Yuber 7
    Hello mindenkinek!

Szóval van itt olyan személy, aki már játszott eme remek RPG sorozattal?
    Vagy olyan, aki már gondolkodott a beszerzésén, csak valami okból mégsem szerezte be?
    Vagy esetleg olyan, aki csak most kezdett neki a sorozatnak?
    Magamról annyit, hogy mindhárom résszel játszottam és nagy fannak vallom magam.