377
Suikoden Series
-
#377 hmm...kicsit le vagyok maradva, tél óta nem működött a ps-em ^^
tegnap találtam rá erre a játékra, nem is értem, hogy hogy kerülhette el a figyelmem, na mindegy...
szóval megnéztem egy gametrailers-es bemutató videót, és abban mondták, hogy az első 5-10 óra kicsit unalmasabb, de aztán beindul és állítólag tényleg über. én majd csak holnap próbálom ki, de a kingdom hearts 2-t is csak ma kezdtem -
#376 Neked most hány karaktered van? -
#375 A Suikodennek soha nem a harc volt az erőssége, most is olyan minr régen.
De a történet nagyon jó és ez számít. Már az elején is annyira sajnálni lehet gladiátorokat. De ennek ellenére azért kedvelem a Godwinokat is.
Én általában szimpátia alapján választok mindig csapatot,nem erősség szerint,így nagyobb a kihívás.
Georg,hogy hogy nincs már ott a csapatotokban? Ha spoiler a válasz,privátba is lelehet írni.
-
#374 Akkor azért szenvedtél én ide fullos csapattal mentem Hero,Lyon,Kyle,Lun,Logg,és Sialeeds. Zweig és a csaj csak a tartalékok közé fért be mondjuk a csajt be lehetett volna tenni Sialeeds helyére varázsolgatni. -
vente #373 most a 40 es szinten vagyok és nemtom hány ember van de azért gyüjtögetem őket ahogy találom -
vente #372 hát igen utánna már rájöttem hogy nem csak 1 medicint kelen berakni amugy az original csapattal vagyok:
főszereplő,lyon,zweig,meg az a csaj
a kastély névadós módszer elég szar beirtam hogy "water-castle"erre meg igy irja ki water-castle castle#buck] -
#371 Nem tudom milyen csapattal próbálkoztál de piszok könnyű volt 6-7 kör alatt végük lett. A story miatt nyúzom még mert az egyre jobb de amúgy elég fárasztó
egy game. -
#370 Nagyon örülök.:D Biztos nekem is nehéz lesz legyőzni.
Most hányas szinten vagy és hány embered van a 108-ból? -
vente #369 SikerülT!!! -
vente #368 de próbálkozook -
vente #367 kössz
de nem sikerült mindig szétszednek -
#366 Ezek nekem is.:D Na meg Luserina és Belcoot. De azért Lym is. Olyan ari kislány. Meg Giselt is bírom.
Tovább tudtad vinni?
Örülök,hogy megvan a Tactics. -
vente #365 Megvan a tactics -
vente #364 őőő...a főszereplő, lucrecia, lyon,kyle,ferid,georg
asszem ennyi -
#363 Én azt várom,hogy küldjék a 9. és 10. kötetet. De késnek.:(
Kik a kedvenceid a Suikoden 5-ben? -
vente #362 nekem nincs -
#361 A manga megvan nektek? -
vente #360 kössz majd utánna nézek -
Number One #359 Torrent;)
en is onnan kezdtem el leszedni. -
vente #358 és nemtudod hogy honnan tölthetném le vagy honnan szerezhetném be? -
#357 Játszottam vele, bár nem szeretem a taktikai RPG-ket, de mégis jó volt. -
#356 Engem az 5-ben sem zavar a kamera,úgyis lehet állítani melyik a legjobb.
Mivel most újra kezdtem, a Gladiátor versenynél vagyok. Szegény Lym, nehéz lehet neki. -
vente #355 Én mg nem próbáltam a tacticsot de nagyon szeretném
kiváncsi vagyok hogy milyen -
#354 Én végigvittem a tacticot több mint 100 óra volt benne és nagyon jó szórakozás volt piszok jó a harcrendszer a 4-ből (ha végigjátszottad) át lehet konvertálni a karakteredet és nagyon sok ismerős szereplő van benne a story és a helyszinek is a 4-hez kötődnek. -
#353 A Suikoden Tactics-et próbáltátok már? Én alapvetően jobban szeretem az SRPG-ket, de így mindezt a Suikoden világában, Suikoden zenékkel ÉLMÉNY! Persze, mint SRPG nem túl jó, de, mint Suikoden stílusú SRPG ezért tökéletesen elég - főleg a 4 után. -
vente #352 hol tartassz? -
vente #351 Nekem tetszik a játék
nagy rpg fan vagyok.
mondjuk szerintem a 4 az jobban ki volt dolgozva kamera nézetileg -
#350 Ott még sajnos nem tartok,mert most újra kezdtem angolul. Japánul meg odáig még nem vittem el.
Hogy tetszik neked a játék?
Egyébként jó, hogy már az elején mesélik, hogy Georg tábornok volt az Örökösödési háborúban.:D -
vente #349 Heló
eljutott már valaki az V ben a ceras lake-i főellenséghez?
Ott vagyok elakadva. aki eljutott odáig az hogy győzte le őket?
HELP! -
#348 A Suikoden 1 előtt 6 évvel vagyis pont a Kalekkai mészárlás és North Window pusztulása után.
Ma már megjött eredetiben is a játék.:D -
Number One #347 akkor vegulis mikor is jatszodik a tortenet idorendileg? -
#346 Pedig a 3 is nagyon jó. Legjobb Opening, ebből lett a manga ami nagyon jó. Meg írányithattuk a gonosz oldalt. -
#345 Igen játszottam vele, előszőr Japánul,nekem a Japán szinkron jobban tetszik.
Én kedvelem a főszereplőt,bár Kylet jobban. De lányok közül van a legtöbb kedvencem. PL Rion meg Luserina. Nekem a szobák tisztán olyan érzést keltenek, mint a 2-ben. Egyébként idáig több 1000-ből csak neked nem tetszik. Nagyon szeretem a zenéit, már rengetegszer meghallgattam. Tesóm is ugyanezt érzi. Jó végre megtudni Georg múltját,hisz erre már a 2. rész óta várunk,hogy miért őlte meg a királynőt. Áprilisi konzolban is benne lesz a játék. Nagyon várom.
Egy rossznak azt tudom felhozni,hogy nincs benne Yuber, de attól még jó.:D
-
#344 Pontosan ugyan az a velemenyem mint a IV-esnel volt. Semmi baj nincs se a storyval se a grafikaval se a harcrendszerrel DE EZEKE A KIBAXOTT 2 MASODPERCENKENTI HARCOK VALAMI ISTENTELENUL ELBAXAK AZ EGESZ JATEK FILINGJET. Es ha ez nem eleg meg tolt is minden harc utan. AHHH. A legjobb az elso ketto volt. Onnantol mar ... -
Ronin1350 #343 Eza a KH 2 ? -
#342 Úgy értem , hogy a játékban betöltött szerepe a hugocskájával való vihogásból és jelentéktelen döntésekből állt hiába választom az általában 2 választási lehetőségből a számomra szimpatikusabbat ha úgyis az van amit a mellettem levő másik karakter akar jó megértem hogy a story miatt van de akkor ne is ajánljon fel más alternatívát. -
#341 Stílusában valóban nem lehet csak a megjelenése között mindössze néhány nap volt és én inkább azt ajánlottam játékra talán jobb szórakozás lesz. -
#340 Ja, és KH2... Lehet azt Suikodenhez mérni? :)) -
#339 Ez engem is érdekelne. A kedvenc lóköpeteimben meg sem szólal a főhős egész játék alatt (átadva ezzel a főhős szerepét magának a játékosnak). Minden gamefaqs beszámolót elolvastam, és azok alapján jónak tűnik, úgyhogy mindenképp kipróbálom. -
#338 Hogy erted hogy a foszereplo unalmas?