MulHolland Drive

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Tahát mi is akkor jövünk rá dolgokra, amikor a csaj." már aki rájön.... 😊
Bandew
De az is lehet, hogy a nézõ az amnéziás csaj szemével látja a filmet. Tahát mi is akkor jövünk rá dolgokra, amikor a csaj.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

"Szoval a szerelem targya szerintem a lany, es azert is akarja megoletni a vegen."

Igen, természetesen igazad van, egyszerûen elírtam!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

gyraph
Abszolút igy van 😊)) Én is igy éltem meg miútán négyszer láttam és böngésztem a neten.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Mindenestre vicces hogy mindenhol ahol a film tartalmarol irnak(tv ujsag, videokazetta hatulja) csak az elso negyed ora-t irjak le😊
Hát nem tudom. Mindenestre a film közepén a leszbikus szeretkezés az egyik legszebben megcsinalt ilyen dolog amit eddig filmben lattam. Ja es szerintem miutan "felebred" igaz hogy szerelemre vagyik, de nem a faszira hanem pontosan a csajra. Mert ha emlekeztek van egy olyan jelenet az ebredes utan amikor raugrik a masikra lanyra felmesztelenul, de az mondja hogy nem csinalhatjuk tobbet es akkor a csaj tok ideg lessz. Aztan kezd masztizni is. Szoval a szerelem targya szerintem a lany, es azert is akarja megoletni a vegen.
Bandew
Figyelj ez nem olyan film, amit el lehet mesélni másnak, hogy mirõl szól. Ezt a filmet valahol belûl (wow) lehet megérteni, és nem lehet elmagyarázni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

GregSB
De SZVSZ ez a legelfogadottabb verzió 😊

Természetesen ez egy értelmezés a végtelen sok számú közül 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

No. Megpróbálom, bár a végén úgyis ki leszek nevetve. Nem baj.
Bizonyára mindennyian voltatok már úgy, hogy napközben láttatok valamit, nem is nagyon figyeltetek oda rá, aztná éjszaka álmotokban megint elõjött a dolog, teljesen más környezetben.
A film elsõ másfél órája ez az álom. Pontosan ott van a vágás, amikor visszajönnek a lányok színházból.
Ezek után felkel a fõhõs. Ez benne is van a filmben. Innentõl kezdve mutatja be a valóságot a film. Kicsit ugrálva az idõben, bemutatva egy lányka vágyait, próbálkozásait a filmiparban (elég tisztességes Hollywood-kritika is a film egyben), leépülését, boszúvágyát, amiért nem érheti el azt, amit szeretne (karrier és a faszi).
Maga az álom a valós élet történéseinek az újragondolása, sokszor szürrealisztikus megjelenése. Szinte mindenki, aki a lány környezetében megfordult, szerepel az álomban is - többségük kicsit/nagyon más szerepben. A szokásos lynch-i megkattant, drogos történet hátterében ott van a vágyak megvalósulása is - a rendezett karrier és szerelem, a sikeres élet.
Két, gyökeresen más élet bemutatása tehát a film, a vágyaké és a valóságé. Az álmoké és a realitásé.

GregSB
Elég sok magyarázat van rá, az a legjobb ha te találod ki. Többször meg kell nézni 😊

A neten egyébként nagyon sok elemzés van róla, ha végképp nem érted akkor írd be gúgölbe a címét és több tucat elemzést ki fog dobni.

Ma láttam a filmet, és addig nagyjából értettem is amig a két lány szeretkezett, de után mikor elmennek a szinházba és megtalálják a kék dobozt, elvesztettem a fonalat teljesen. Ugyhogy valaki aki latta tobbszor, vagy elsore ertette az adjon mar egy kis helpet, mert nagyon zavar hogy nem ertem, altalban nemhogy mindent filmet ertek de a felenel rajovok a vegere, de ezzen a filmen most fennakadtam.
← ElőzőOldal 2 / 2