22
-
#22 igazad van. ez az allami vadkapitalizmus -
TheZsenyka #21 Ugye mindenki tudja, hogy a GYES NEM EMBERIESSÉGBŐL jár, hanem azért mert az anya egy JÖVŐBENI ADÓZÓT nevel. A nyugdíj nem emberiességből jár, hanem azért, hogy a jövőképed ADÓZÓKÉNT ne legyen reménytelen. Bármiféle kedvezmény azért jár (pl. diákként) hogy JÖVŐBENI ADÓZÓKÉNT egyengessék az utadat. Hogy miért kapnak a rokkantak kedvezményt? Egyszerű: hogy a JELENLEGI ADÓZÓK ne elégedetlenkedjenek rokkant társaik miatt, illetve ne aggódjanak saját esetleges jövőjük miatt mint ADÓZÓK. etc. etc. etc. -
TheZsenyka #20 "Alkotmány, Törvény, Szabadság."
Azért naív ne legyél. Ezek a szavak nagyjából semmit sem jelentenek. Van egy uralkodó réteg aki kihasznál Téged. Cserébe pofázhatsz, hőböröghetsz, sőt, még lophatsz is bizonoyos keretek között. A történet nem arról szól, hogy mennyire vagy "szabad" (Te szabad vagy?) de még csak nem is arról hogy mennyire vagy elnyomva (mert ez egyszerű tény) hanem arról hogy milyen FORMÁBAN vagy elnyomva.
A törvények azt szolgálják, hogy FIZESD az ADÓT illetve megvédenek téged hogy FIZETHESD AZ ADÓT valamint meggátolnak téged abban hogy másokat akadályozz AZ ADÓ BEFIZETÉSÉBEN esetleg megkísérel téged rávenni hogy FIZESD BE AZ ADÓT. A többi szemfényvesztés.
Alkotmány dettó törvények. -
TheZsenyka #19 Ugyan már, vannak demo verziók, miért nem csak azokat töltitek le? Abból meg lehet ítélni hogy tetszik-e valami vagy sem. Igenis be kell zárni a Warez FTP-ket. -
Alamos #16 Érdekes, engem nem az zavar, hogy Warez, film, vagy mit tölthetek, nézhetek meg.
Engem az zavar, mintha lenne valami olyasmi hogy Alkotmány, Törvény, Szabadság.
Ez pedig nem azt jelenti, hogy Amerika összes törvénye, alkotmánya ráhúzható minden ország, minden lakosára.
Tudtommal eddig nem volt nagyszabású internetkorlátozás szabályokkal (legalább is az interneten elérhető dolgokban).
Viszont a cikkre visszatérve:
Ki a ló****nak hiszi magát a RIAA? Fizetünk nekik, és még mindig rugdosnak, hogy megdögöljünk? Amerika külpolitikája jelenleg szerintem a top1-ben hátulról nézve a világ ranglistáján, és ha így folytatja akkor Bush nem csak keleti problémákkal fog küzdeni, hanem a világ fog szembenézni az országával. Ha netán átgondolná, hogy kelet szegény (nem azt mondom hogy mindegyik állam, mindegyik lakosa), de átlagot nézve Amerikához képest javarészt igaz az állítás.
A szegénység pedig nem fogja hagyni, hogy még jobban kizsákmányolják, és a gazdagok törvényét rájuk erőszakolják. Csak így tovább Bush, ásd a sírod, és meglátod hogy örülni fog a nép, ha Bin Laden kilövi a trónt a s***ed alól... -
#15 Itt elsősorban nem a játékokra gondolok.
lásd MS cuccok, illetve MS licensz szerződése (tudod, versus autó) -
#14 Őedig egyszerü. Amig a termék ára nem áll arányban a szolgáltatással, illetve a pénzedért igazából nem kapsz semmit, addig csak fizessen ezekért a szoftverekért az, akinek nem számít a kidobja a pénzét az ablakon. -
TheZsenyka #12 Nem értem. Ha 'nyasgem' a cucc, akkor minek töltik le ingyen a cuccot? Ingyen már nem nyasgem? -
#10 Bar a multkor az EU bemutatott az MS-nek
Franciakban bizom, soha nem lesznek akkora talpnyaloi USA-nak mint Anglia -
#9 sodi szerint nem
-
#8 akkor fizesd meg szepen azt a nyasgemet, amit szoftver cimen rad soznak -
#7 Azert kivancsi volnek, milyen jogkore van az FBI-nak USA-n kivul, mert azert az amcsik hiaba hiszik, hogy ok a vilag kozepe, attol meg mas orszagok is vannak, ott aztan az FBI nem tehet semmit (max egyuttmukodik a tarsszervekkel) bar ahogy en a dolgok alakulasat ismerem, elobb-utobb USA mindenkire ra fogja eroltetni az akaratat -
#5 Szerintem meg a filecsere programoknak fejlődnie kéne -
#3 A szerzői jogok megsértése mellékes körülmény, az igazi kár az ISP-k túlterheltségéből adódik.
A teljesen értelmetlen túlterheltségéből. -
#2 Kövezzetek meg a véleményemért, de az illegális fájlcsere hálózatokat szerintem le kellene állítani. Nem tudom, hogy az összes netes adatforgalom mekkora hányada köszönhető nekik, de ebben egészen biztos vagyok, egész százalékben kifejezhető már.
Ha valaki nagyon warezolni akar, az szedje le valami webalapú warez oldalról! -
TheZsenyka #1 Tulajdonképpen kapitalizmusban élünk, szóval érthető hogy próbálják elejét venni a visszaéléseknek. A hardware gyártók nyílván vegyes érzelmekkel küszködnek. Az FBI-nak volt már igen kemény hatalom a kezében (Mr. Hoover) igaz, akkor a kommunistaveszély ürügyén ruházták fel rendkívüli hatalommal. Ez is egy jó ürügy lehetne. Egy fogyasztói társadalomban lehet hogy mégis jobb megfizetni a termékek árát. Jobb, mint anarchiában vagy monarchiában élni. (Jobbnak tűnik.)