AMD Athlon 64 tervek: évente új tokozás?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egészségedre! ;->
\"És egy szép napon eljutottak oda, ahol egykor Isten ostora, Attila pattogott.\"
Athlon 64-el?? aszt hogy eztet a home felhasználóknak/workstationokba tervezik!
Pubi elõbb gondolkozz majd nyiss @rcot!
Pubi elõbb gondolkozz majd nyiss @rcot!
Mé há nem?
"Magyarul ez azt jelenti, hogy az idei évben forgalomba kerülõ Athlon 64 alaplapok várhatóan nem futnak majd be túl hosszú karriert, !!!ugyanis a jövõ évben érkezõ Athlon 64 4000+, illetve az ennél újabb Athlon 64 processzorokat már nem lehet majd beléjük helyezni.!!!"
nem lehet beléjük helyezni! aszondom ugyan az a tokozás azaz fizikailag belemegy de gyakorlatilag nem, csinál semmitcse (jóesetben) !!!
tehát tök uaz mintha új tokozás kéne neki! kivéve ha a régi procik menni fognak az új lapba.
nem lehet beléjük helyezni! aszondom ugyan az a tokozás azaz fizikailag belemegy de gyakorlatilag nem, csinál semmitcse (jóesetben) !!!
tehát tök uaz mintha új tokozás kéne neki! kivéve ha a régi procik menni fognak az új lapba.
Mé há nem?
"Egyebkent, ahogyan az eddigiekben, ugy a kozeljovoben sem kell majd egy memoriakontroller csereje miatt uj tokozast kitalalni. ld. socketA! vagy akar s478! erdekes ott is a dual ddr utan is megmaradt mind2 socket!"
Egy szó sem esett róla, hogy akkor is változik a tokozás, de ha használni akarod az új tulajdonságot, akkor lapot KELL cserélned. Ha ez neked magas, akkor inkább maradj csendben.
Egy szó sem esett róla, hogy akkor is változik a tokozás, de ha használni akarod az új tulajdonságot, akkor lapot KELL cserélned. Ha ez neked magas, akkor inkább maradj csendben.
a qrv* annyát az AMD-nek meg a buzeráns tokjainak!
büdös retkes qrvák f*szát!
itten most qrva jó volt 1 rohadék alap elvitte nekem a 600-as D-t majd a 1200-as TB-t aszt a 1,8+os XP-t!!! most bepótólják? aki eddig nem váltott lapot az most válcson 5*??? a büdös mocskos qrvák f*szát! én még ilyet nem b*sztam!!
azt mos mia pék lesz mi? meg ez a izéis eza --- Ámind1 nekem ez mársok!
büdös retkes qrvák f*szát!
itten most qrva jó volt 1 rohadék alap elvitte nekem a 600-as D-t majd a 1200-as TB-t aszt a 1,8+os XP-t!!! most bepótólják? aki eddig nem váltott lapot az most válcson 5*??? a büdös mocskos qrvák f*szát! én még ilyet nem b*sztam!!
azt mos mia pék lesz mi? meg ez a izéis eza --- Ámind1 nekem ez mársok!
Mé há nem?
Ez bizony szívás!!! Most pattogjanak az AMD fanok, hogy igy genyó meg úgy genyó az Intel!
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Vagy inkább venni egy számológépet? 

\"És egy szép napon eljutottak oda, ahol egykor Isten ostora, Attila pattogott.\"
hát ez az "kis matek" 10 hónapig sok matek volt most meg 0.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Közel sem arra gondolok. Számolj utána!
* Végy egy valódi órajelet!
* Oszd el 600-zal!
* Szorozd meg 900-zal!
* Vonj le 266-ot!
Kész is a +-os órajel. És ez stimmel a cikkben említett mind a négy procinál...
* Végy egy valódi órajelet!
* Oszd el 600-zal!
* Szorozd meg 900-zal!
* Vonj le 266-ot!
Kész is a +-os órajel. És ez stimmel a cikkben említett mind a négy procinál...
csak egy kis matek, szamolj utana 😛
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
1.8 ~ 3100+
2.4 ~ 4000+
Ha úgy vesszük, akkor 600 MHz, az 900 MHz 😊 De akkor a 4000+-os miért nem 2.66-os és a 3100+-os miért nem 2066-os? Vagy minden procinál eleve le kell vonni 266-ot? 😊
Megvan az új számláló AMD procikhoz!
A +-os órajel osztva 900-zal, szorozva 600-zal, majd levonva 266. És ami a legdurvább, hogy kijön! 😊 LOL
2.4 ~ 4000+
Ha úgy vesszük, akkor 600 MHz, az 900 MHz 😊 De akkor a 4000+-os miért nem 2.66-os és a 3100+-os miért nem 2066-os? Vagy minden procinál eleve le kell vonni 266-ot? 😊
Megvan az új számláló AMD procikhoz!
A +-os órajel osztva 900-zal, szorozva 600-zal, majd levonva 266. És ami a legdurvább, hogy kijön! 😊 LOL