23
Gamecam
-
Razero #23 Helló!
Melyik a legjobb "kamera" amivel játékot, és más egyéb tevékenységet fel lehet venni??? Ja és olyan kéne ami hangot is vesz fel... -
BIKA95 #22 Home és f5 a screanshot
-
Blazer55 #21 hogy kell használni meg kéne egy serial szán nekem is lécci valami kocka segítsen nekünk -
Viruz mark #20 Csumi nekem is megvan de kéne a serial szám és jó is legyen.
Tud esetleg valaki mást ajánlani más progit ?
-
david130 #19 csá
hogy kell használni a gamecamot? sehogy sem tudom elindítani a felvételt
tudja vki hogy hogy kell felvenni? -
vida1996 #18 Csá
valaki linkelje már be a game camot -
#17 Hi
Nekem nagyon kéne a Gamecam Vistán működő változata! mert hiába telepítem fel, azt írja:ERROR: codec failed initialize -
zedleey #16 probáltad már a frapsot?
igaz az azzal felvet anyagot áttkell méretezni
-
#15 :| ez a topik is halott -
#14 Csa all, lehet mar volt kerdezve nem tudom, csak most talaltam ra gamecamra, hogyan tudom azt megcsinalni gogy pld warcraft kozben elinditsam es le is tudjam zarni? -
#13 crac : patesz.uw.hu -
Balint007 #12 El tudnátok nekem küldeni a progit crackelve? Mail:[email protected]
Előre is kösz -
roli613 #11 Bazmeg nekem kiír egy errort és nem jön be,lécci segítsetek mert megbaszom ezt a gépet. -
destroyer140 #10 Csá én ismerem a progi.Meg isvan az 1.4es crackelve csak van 1 kis gond... A crack xart semér mert nem engedi átállítani a videófelvételhez beállítottakat(PL hogy 1024X768 ba vegye fel a videót) tehát a ha a te crackelt verzíódban nincs ilyen hiba akkor érdekelne hogy hányas verzió vagy ha ismered a problémámat akkor tudsz segíteni? -
pocok16 #9 CSá akinek kell a game CAm az írjon ide= [email protected].
Teljes és van crack is! -
teve95 #8 Rosszul írtam. A GameCam Lite az 9.45$ és a GameCam pedig 24.95$ kerül:( -
teve95 #7 Nem tudtok a Gamecamhoz serialt, vagy bejelentkező (letöltő) kódot?
Mert a honlapján van egy rész, ahol le lehet tölteni a full verziót, de kell név (vezetéknév, keresztnév) email cím, és a regisztrációs kód, amit 2.99$ lehet venni PayPal-en keresztül. -
#6 A gamecam et letöltheted az oldaláról.Google jóbarát!
nekem más kérdésem lenne honna szerezzek krekket hozzá?:P -
#5 Sziasztok légyszives segitsetek nekem hogy a a GameCam ot honan lehet letölteni nekem már 1szer meg volt és a COunter Stike Source-bol szerettem volna felvenni videot s amikor ment a játék akkor a monitor közepén egy zold kocka volt és beleirva valami ez ellen mit tegyek? kérlek segitsetek nekem mert fontos lenne PLS PLS -
#4 Sziasztok légyszives segitsetek nekem hogy a a GameCam ot honan lehet letölteni nekem már 1szer meg volt és a COunter Stike Source-bol szerettem volna felvenni videot s amikor ment a játék akkor a monitor közepén egy zold kocka volt és beleirva valami ez ellen mit tegyek? kérlek segitsetek nekem mert fontos lenne PLS PLS -
neménvoltam #3 próbáld meg a http://www.downloads.com oldalon.
Bár azt se tudom miről beszélsz. -
orkenyid #2 ???
-
orkenyid #1 Honnan lehet leszedni a RealityFusion GameCam-jét??? A www.realityfusion.com nem megy.