Halo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ kérdésre már tudom a választ, viszont a 2. kérdéssel kapcsolatban kellene egy link az 1.04-es path-hez.
Ja! Nincs egy magyar rajongói oldal?
Ja! Nincs egy magyar rajongói oldal?
ACER Aspire 5738ZG
Lenne két kérdésem:
1, A Costum Edition miben különbözik a sima Combat Evolvedtõl?
2, Hogy lehet interneten játszani nem teljesen eredeti game-mel?
1, A Costum Edition miben különbözik a sima Combat Evolvedtõl?
2, Hogy lehet interneten játszani nem teljesen eredeti game-mel?
ACER Aspire 5738ZG
Fantasztikus jatek!
HEHEHE

nem jobb igy?

Reli! Lehet hogy nem olvastad a keresemet a #1873-as hozzaszolasban?
Kicsit adtunk nekik.<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Es nyerunk!
Ilyen fejunk lesz: <#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#eplus2>#eplus2>
Nekik meg ilyen fejuk lesz:<#falbav>#falbav><#schmoll2>#schmoll2><#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#merges2>#merges2><#ijedt>#ijedt><#wilting>#wilting>
Ilyen fejunk lesz: <#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#eplus2>#eplus2>
Nekik meg ilyen fejuk lesz:<#falbav>#falbav><#schmoll2>#schmoll2><#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#merges2>#merges2><#ijedt>#ijedt><#wilting>#wilting>
Az biztos hogy leszek és akkor teljes a csapat és semmi esélyük.
És rohadt ideges vagyok hogy csak én hiányoztam multkor<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
És rohadt ideges vagyok hogy csak én hiányoztam multkor<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Szuletestol a halalig >>> H A L O
"Nekem jo, es annak sem art akin atmegy..."
Presser Gabor, LGT (zenevonat)
"Nekem jo, es annak sem art akin atmegy..."
Presser Gabor, LGT (zenevonat)
Reli!
Elkülthetnéd nekem azt a törést a HALO-hoz amit használsz mert én nem tudok mûködõ szervert csinálni.
Pedig jó lenne 1.5Mb-al a game...
Neked mi van?
Mármint net sebességben.
Elkülthetnéd nekem azt a törést a HALO-hoz amit használsz mert én nem tudok mûködõ szervert csinálni.
Pedig jó lenne 1.5Mb-al a game...
Neked mi van?
Mármint net sebességben.
Köszi ZOZO haver vagy majd próbálok legközelebb én is vmit berakni.
A RYU-nak meg múljon el mielõbb a fejfájása mert hétvégén alázni kell a srácokat most már végre RELI-vel az oldalunkon.
HALO.......<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
A RYU-nak meg múljon el mielõbb a fejfájása mert hétvégén alázni kell a srácokat most már végre RELI-vel az oldalunkon.
HALO.......<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Sracok ha lehetseges vagjatok ki az eredmenykepernyokbol a lenyeget es csokkentsetek azt 50%-al. Mint en itt alul. Sokkal attekinthetobb marad a forum. Koszi mindenkinek. Sajnalom hogy reggel 6-tol este 6-ig dolgozom igy nem tudok RELI-vel nyomulni a neten. Gyuresz es Ryu, ti meg ugy is dolgoztok delutan. De majd hetvegen elverjuk a HHF clant megint.
Kozben filozok egy harombetus roviditesen amivel mi is belephetnenk a CLAN-ok taboraban. Ha van otletetek ne tartsatok magatokba.
Kozben filozok egy harombetus roviditesen amivel mi is belephetnenk a CLAN-ok taboraban. Ha van otletetek ne tartsatok magatokba.
Ezt meg en szerettem volna:
Asszem Gyuresz ezt akarta hogy feltegyem (csokkentettem a meretet mert marha nagy):
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#alien>#alien>
Elegem lett abbol a palyabol. Marha jo volt a jatek, csak kar hogy Gyuresz es Ryu nem volt velunk. <#pardon1>#pardon1><#pardon1>#pardon1><#pardon1>#pardon1><#pardon1>#pardon1>
A gépem pontosan:
Abit NF7
2500+ Barton szorzó szabadon állítható, persze 3200+osként járatva de valamikor kicsit feljebb.<#smile>#smile>
2x512Mb 400Mhz dual ddr (gyors idõzítésûek és tesók)
Ati Radeon 9700 128Mb
2x120Gb Maxtor 7200rpm 8Mb cache
400-as gagyi táp
Microsoft optikai egér (ami sztem Logitech)
Genius slim (notebook kioszású) billentyûzet
és egy ósdi monitor.
Ja Pioneer 107D dvd író és Pio 121 dvd olvasó.
Elég részletes azthiszem.
Abit NF7
2500+ Barton szorzó szabadon állítható, persze 3200+osként járatva de valamikor kicsit feljebb.<#smile>#smile>
2x512Mb 400Mhz dual ddr (gyors idõzítésûek és tesók)
Ati Radeon 9700 128Mb
2x120Gb Maxtor 7200rpm 8Mb cache
400-as gagyi táp
Microsoft optikai egér (ami sztem Logitech)
Genius slim (notebook kioszású) billentyûzet
és egy ósdi monitor.
Ja Pioneer 107D dvd író és Pio 121 dvd olvasó.
Elég részletes azthiszem.
Ja, gondolom eszrevettetek hogy visszamentem a jatekba meg a vegeig. Sajna csak ellenfelnek sikerult de igy is nagyon jo volt. Kar hogy szarakodott a kapcsolatom.
Na nalam jo a TEAMSPEAK. Ragyuttem' hogy kell hasznalni ugyhogy no para.
Ryu: pontosan milyen geped van?
kozbe rajottem hogy miert nem birtam berakni kepet
Most tesztelem a TeamSpeak-ot. Azthiszem hogy fog menni.
Ryu: Jo sokaig fentvoltal... :)