2194
-
Gyuresz24 #1954 HAHó SRÁCOK !
Remélem nem felejtettétek el hogy milyen nap lesz holnap ?
Igen szombat lesz és itt az ideje hogy nyomjunk már végre 1 HALO című játékot ! -
Zozo76 #1953 Hol? -
#1952 Itt vagyok!!! -
Zozo76 #1951 Ugy latom hogy ram harul az a nemes feladat hogy eletben tartsam ezt a topic-ot. -
Zozo76 #1950 Most akarnek, most jonnek, most mikor lehetne, most mikor minden egyutt van, meg nincs RELI. -
Zozo76 #1949 Egesz jol sikerult a hetvegi jatek -
Zozo76 #1948 -
Ryu77 #1947 Szerintem elvesztettük Zozot.
Elment a józan esze. -
Zozo76 #1946
Az auto radudalt, csikorgott a fek, egy pillanat es vege volt.
Nem volt mas nyoma, a karosszerian ottmaradt egy barna folt.
Az autovezeto uj temat talalt, es megjavult a hangulat.
Orak multak el es Tapioszecson, jol esett egy par falat.
Macska az uton, mar tulvan a dolgon es nelkule szall az ido.
Macska az uton a foldrol, a porbol es elmossa majd az eso.
(KFT - Macska az uton)
-
Gyuresz24 #1945 VIGYÁZAT !!!
ILLETÉKTELEN BEHATOLÓ ELFOGLALTA ZOZO GÉPÉT ÉS MOST MINDENFÉLE MARHASÁGOT ÍROGAT IDE A FÓRUMBA !!!
A ZOZO SZEMÉLYÉBEN 1 RENDKÍVŰL SZIMPATIKUS FIATALEMBERT ISMERHETTEM AKI IMÁDJA EZT A KÁPRÁZATOS JÁTÉKOT ÉS NAGYON JÓ VELE HARCOLNI DE ELLENE KEVÉSBÉ AZT HISZEM HOGY EZT MINDANNYIUNK NEVÉBEN MONDHATOM.....
VANNAK HOLTPONTOK AZ ÉLETBEN ZOZO SZERINTEM HÉTKÖZBEN JÁTSZÁL AKÁRMILYEN SINGLE PLAYERES JÁTÉKKAL ÉS HÉTVÉGÉN VEDD ELŐ A HÉLÓT PIHENÉSKÉPP
-
Ryu77 #1944 A Zozo kérem igenis egy jó játékos.Mi is megpróbáltunk már nélküle játszani és ugyanaz lett az eredmény : gyászos és nem is élveztük a játékot.
Zozo ! Hétvégén HALO ! Négyen. -
Ryu77 #1943 Ki ez az ember aki itt a Zozo nevében írogat? -
Zozo76 #1942 A ma esti jatek RELIvel eleg gyalazatosra sikeredett az en szempontombol, meg az utobbi idoben vivott csatak eredmenyeit figyelembe arra a megallapitasra jutottam hogy lehet hanyagolnom kene a HALO-t. Ugyanis miota ezt nyomom a net-en nem haladok a single-player jatekokkal. Koztuk termeszetesen a HALO legendary fokozataval sem. Mar hetek ota nem tudok tovabbhaladni a HALF LIFE 2-vel sem. Mindezt tetezi az a szomoru teny hogy egyszeruen nem tudok JO(!) eredmenyt elerni a csatak vegere. Sajna ezt allandoan gyakorolnom kene, de annyi idom meg egyszeruen nincs, vagy ha lenne akkor meg kedvem nincsen. Ami a legszomorubb az egeszben az meg az a furcsa teny hogy csata kozben rettentoen hullamzik a kedvem. Szoval van amikor kemenyen harcolok, majd 1-2 perc mulva mar megunom es akkor keresek egy warthog-ot es okorkodok vele a palyan. Majd megint elkezd erdekelni es akkor megint elkezdek harcolni. Meg mar regota tervbe van veve hogy elkezdem az American Army-t nyomni a net-en. Lehet hogy meguntam a HALO-t? -
Zozo76 #1941 eleg lett volna a kepet ugyanaozon a neven elmenteni -
Ryu77 #1940 Bocs Zozo az elöbb elszúrtam. -
Ryu77 #1939 -
Ryu77 #1938 -
Gyuresz24 #1937 Bocsi skacok majd RYU barátom felteszi a képet én béna voltam......
Pedig mindent megpróbáltam de egyedül kevés voltam.........
De hétvégén adunk nekik...
Éljen a HHK csapat és a HALO legyen veletek... -
Gyuresz24 #1936 http://www7.online.rtlklub.hu/hozzaszolas.php?topicid=39234&forumid=203 -
Ryu77 #1935 Lehet skacok hogy teljesen behalt a fórumunk és át kell mennünk máshova. -
Zozo76 #1934 Mi van? Valami hulye RTL-KLUB jelszot ker a topic ha ide bejovok. Ezt most IE alatt irom mert a Firefox-ot teljesen meghalasztja. -
Ryu77 #1933 Légyszives ajánljatok nekem egy jóképű monitort ami tudja az 1600x1200-at 85 hz-en és nem is drága. -
Ryu77 #1932 Kapaszkodj haver jövök már,segítek!
-
Ryu77 #1931 Nagyon ott vagyunk az elején a Relivel de csak ritkán tudom megelőzni. -
Ryu77 #1930 -
Ryu77 #1929 -
#1928 Lehet megsértödöt tegnap a HHF klán mert azt írtam hogy "nem egy ez nektek" és erre Twister megsértödöt, fáj az igazság. -
#1927 -
Zozo76 #1926
-
Ryu77 #1925 Jót nyomtunk a Gyuresszal sajna hamar abba kellett hagyni mert álmos voltam s nem láttam el a monitorig. -
Ryu77 #1924 -
Ryu77 #1923 -
#1922 A multkori botlás csak véletlen volt. Itt a kép hogy egyre jobb formában vagyok.
-
Zozo76 #1921 Nem kell izgulni. RELI nagyszeru tamogatast nyujt foldon-levegoben egyarant. Ha gyalogosan, vagy warthog-gal mesz es RELI mogotted van a tankkal vagy a fejed felett koroz a repcsivel biztosan elered a celt.
-
Zozo76 #1920 Koszi ez jol esett. -
Gyuresz24 #1919 Nagy kár lenne érted Zozo mert hiányoznál a csapatból...
Ki szedné ki akkor a srácokat a repcsiből shotgunnal ?
-
Zozo76 #1918 Jo gyakran jartok ide...
Sajnos rettento szar hetvegem lesz. Nem leszek itthon. Ugyhogy a hetvegen nem tudok a HALO-ra utazni :(. Persze van esely ha eseteg szombaton esne az eso akkor itthon lennek. -
Zozo76 #1917 a HALO jelentese: dicsfény, glória, holdudvar, napgyűrű. -
Zozo76 #1916 Mondom megnezem RELI-t hogy itt van-e oszt' nyomunk egy orat hogy kondiban maradjak, erre ide a bokot hogy alszik ma'. Ahh. En is megyek aludni.
Amugy mostanaban remalmok gyotornek. Valami IDIOTA megprobal megolni egy nagy tankal meg repulovel, mikozben en szaladok egy tisztason es csak egy pisztoly van a kezemben... Meg nem tudom hogy ki az, de ha rajovok... -
Zozo76 #1915 Jo vicc!
Ja, ha screenshoot-ot raktok be a jatekbol (akar single akar multi, tehat nem eredmeny tablat) akkor lehet eredeti meretben. Sot, ajanlott!