2194
  • antijedi
    hmm megőrizte? ako ezt sem fogom leszedni, szvsz xboxos verzio nagyon szar volt... :P
  • Petyus_
    Én az engine viszonylagos gyengesége mellett sem sorolnám a gyenge konverziók közé. Jó az irányítás, megőrizte az XBox-os játék hangulatát.
  • Augustus Gigo
    warezcenter.cjb.hu
  • Tibre
    A warezcenterhez tud vki dobni egy linket,mert warez.hu-ról nem hozza be?
  • gergou
    Szerintem meg remek lett a halo, igaz bugzik neha( pl nem minden rendszeren indul el azonnal), de grafikailag nagyon hangulatos... nem d3, hl2 engine, de szep pixel shadded texturak vannak... Nekem a gameplay is tetszik, meg a talalas is... Egy szo mint szaz, kellemeset csalodtam.
  • Caponee
    "Az más téma, hogy néhány embernek nemtetszik eza megoldás"

Mondjuk nekem nem tetszik ez a megoldas.
  • Skynet
    :)))))))
    A HALO az nem PS2 konverzió:)))))))))))))))))))))))
  • Fikusz
    Amugy épp ma chatel tem olyan player el akinek Valid Cd key e van..és mégsem tud hivatalos serverre csatlakozni. Hogy miért passz.
  • Fikusz

Hát nemtom honnét veszed ezt a dolgot a CD key el ..márhogy minden Multi játéknál megkell venni stb.
    Ez nemigaz. baromi sok Multi játékkal jáccottam és játszok is.
    Főleg az interneten, és idáig ez a második olyan game amit nemtudok cd key nélkül játszani.(első az Everquest volt).
    Minden más gamét simán tudtam jáccani a neten Hivatalos Cd key nélkül is. Az más téma, hogy néhány embernek nemtetszik eza megoldás.
  • IMYke2.0.0.0
    A HALO-val (és minden PS2 konverzióra igaz ez, sajnos) kapcsolatban sok kivetnivaló van. Ez tény.
    Mindent elszúrtak, amit csak lehet.
    De ami tény, a DirectX 9.0-s effektek legerősebbike az FSAA, és fejlesztett fényeffektek (és sok-sok egyéb) nehezen jönnek át ezeken a konverziókon.
    S lám, a TR:AoD, a Halo (és még sok fog) bele is bukott a dologba.
    Sajnálom őket, mert amúgy remek játékokról van szó...
    Nyugodjanak békében!

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra
  • zoli80
    meglepi a game,sokkal szarabra számitottam.pici problémám azért van vele,pl. a chrome sokkal szebb és mégis pipecül fut maxon,ez meg maxon lassul.
  • dikki*yysw
    Van ilyen... de az "el lehet felejteni" az erős :-) És főleg driverekkel is javították már, nem is csak HL2-ben.

A HALO meg közel sem DX9-es játék sajna.
  • Dreet
    ha fomenu/options iranybol allitod be akor megjegyzi.

Amugy ha game kozben lepek controller settingsbe akkor mindig vissza all default-ra. Tiszta gaz ujra mindent beallitani:)
  • JxOxExY
    most vagy én vagyok béna vagy agame a ludas.
    NEM TUDOM ÁTÁLLITANI A MOUSE INVERTET "YES"-RE
  • Petyus_
    HL2 kapcsán mondtak valami ilyesmit de lehet nem ez a lényege, nem igazán értettem miről volt szó. =)

Azért gondoltam, hogy lehet benne valami mert pl. TR: AoD-ben sem működik rendesen.. meg a HALOban sem.
  • IMYke2.0.0.0
    Nemtom Te ezt honnan veszed, de tévedsz!
    Éppenhogy a DX9.0-val veheted komolyan a Full Screen Antialiasingot!
    Tessék csak utána nézni a Microfosnál és minden nagy VGA-kártyagyártó cégnél...

Ekkora butaságot, 2003-ban, nem kellett volna leírni...

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra
  • Petyus_
    DirectX 9-es játékokban FSAA-t elvileg el lehet felejteni..
  • Dreet
    Nem sokat jatszok PC-n de most reggelig henteltem:)) nagyon bejon a game. Mondjuk azok az arcba ugralo kis gecik ismerosek valahonnan:) ( ugylatszik egyre kevesebb az eredeti otlet )
  • dikki*yysw
    A cdkey dolog az úgy van, hogy bemész a játékboltba és megveszed. Ez mindig minden játéknál így van, nem tudom itt miért furcsa hogy nincs multi.
  • Fikusz
    Na kilett probálva a Full. szep + Yo!
    De kellene használható Cd key mert annélkül a multi része abszolút nemmüxik. értd. se a Lan se az Internet.
    Szarügy..
  • Pontius #262
    K****t gagyi játék nem támogatja az AA-t ;)
    mekkora lol!
    Attol akadt ki a kép
  • Pontius #261
    Akkor már én is irok valamit:)
    Reggel lejött a gém, de mikor indítom csak villog a kép. Megjelenik a HALO logo aztán amikor megy a Bungie meg a gearbox intro kifagy a kép, vagyis video közben ottmarad a HALO felirat a kép közepén és villog. Menübe meg már be sem lép hanem egyböl kifagy.
    Na ehhez tud valaki segítséget?
  • dikki*yysw
    Én meg most néztem meg, és a halo.exe -vidmode 800,600,100 cuccal megy.

Szépnek nem szép, rondának nem ronda :) De legalább gyors. Játék közben nem nagyon érdekelt a grafika.

Jó játék, a célkereszt egyelőre zavar (3 centis kör...) a sensitivity meg 1-en van és így is túl gyors.
  • krisz073
    Tegnap és is megnéztem a HALO-t,nekem simán fut.
    Lényegesen jóbb a grafika nálam mint a Pre Gold-ba,ugyhogy most már csak 1 server kéne és mehet a Multi moka.
  • Tombi
    Pontos mit kell csinálni ? Más megoldás nincs :((
  • Dikkma
    klatty
  • IMYke2.0.0.0
    A mIRC options nyílik meg... és ott már hülye vagyok...

• IMYke2.0.0.0
    Segíts kérlek
    Elindul az IRC. ott hová írjam a server címét?

• dikki*yysw
    www.mirc.com

letöltöd a mircet

szerver irc.quakenet.org

szoba gym

éjfélig megtalálsz ott, ha nem nem :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kérlek, szájbarágósan: hova menjek? Ha ez IRC, akkor ahhoz nem értek :)))

• Petyus_
    Ez a játék tökéletes mestermunka.. még ekkora késéssel is nagyot üt! =) KÖTELEZŐ DARAB!
  • dikki*yysw
    Gyere fel #gym @ quakenet.
  • IMYke2.0.0.0
    Csináljak neked FTP-t?

• antijedi
    warezcenteren fentvan de az smsweb :(
  • IMYke2.0.0.0
    Megjelent a full! Tudna vki segíteni a megszerzésében?
    Nem fizetős FTP és HTTP igen, de a DC++ nem megfelelő alternatíva!

Segítsetek! Köszike!

• Tombi
    megoldás egyelőre nincs pedig már nagyon kéne !!! pls vki !!
  • Tombi
    találtál már megoldást ?
  • Tombi
    Nekem is azt irja :(((

Ez VMI SZÉRIA hiba lehet !!!

Az én rendszerem pedig tőkéletes még a Halo beta is indult...szal itt vmi gáz félek megin rosz a törés !
  • gergou
    Nekem nem muxik, hioaba nyomom fel a direct x 9.0 b t, akkor is inditaskor aszondja, hogy ki van kapcsolva a direct x ben a direct 3d tamogatas...;(
  • Tombi
    nekem jobban bejön a Halo a Chrome túl unalmas és nehéz benne lőni !