2194
-
antijedi #284 hmm megőrizte? ako ezt sem fogom leszedni, szvsz xboxos verzio nagyon szar volt... :P -
#283 Én az engine viszonylagos gyengesége mellett sem sorolnám a gyenge konverziók közé. Jó az irányítás, megőrizte az XBox-os játék hangulatát. -
Augustus Gigo #281 warezcenter.cjb.hu -
#280 A warezcenterhez tud vki dobni egy linket,mert warez.hu-ról nem hozza be? -
#279 Szerintem meg remek lett a halo, igaz bugzik neha( pl nem minden rendszeren indul el azonnal), de grafikailag nagyon hangulatos... nem d3, hl2 engine, de szep pixel shadded texturak vannak... Nekem a gameplay is tetszik, meg a talalas is... Egy szo mint szaz, kellemeset csalodtam. -
Caponee #278 "Az más téma, hogy néhány embernek nemtetszik eza megoldás"
Mondjuk nekem nem tetszik ez a megoldas. -
#277 :)))))))
A HALO az nem PS2 konverzió:)))))))))))))))))))))))
-
Fikusz #276 Amugy épp ma chatel tem olyan player el akinek Valid Cd key e van..és mégsem tud hivatalos serverre csatlakozni. Hogy miért passz. -
Fikusz #275
Hát nemtom honnét veszed ezt a dolgot a CD key el ..márhogy minden Multi játéknál megkell venni stb.
Ez nemigaz. baromi sok Multi játékkal jáccottam és játszok is.
Főleg az interneten, és idáig ez a második olyan game amit nemtudok cd key nélkül játszani.(első az Everquest volt).
Minden más gamét simán tudtam jáccani a neten Hivatalos Cd key nélkül is. Az más téma, hogy néhány embernek nemtetszik eza megoldás. -
#274 A HALO-val (és minden PS2 konverzióra igaz ez, sajnos) kapcsolatban sok kivetnivaló van. Ez tény.
Mindent elszúrtak, amit csak lehet.
De ami tény, a DirectX 9.0-s effektek legerősebbike az FSAA, és fejlesztett fényeffektek (és sok-sok egyéb) nehezen jönnek át ezeken a konverziókon.
S lám, a TR:AoD, a Halo (és még sok fog) bele is bukott a dologba.
Sajnálom őket, mert amúgy remek játékokról van szó...
Nyugodjanak békében!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra -
#273 meglepi a game,sokkal szarabra számitottam.pici problémám azért van vele,pl. a chrome sokkal szebb és mégis pipecül fut maxon,ez meg maxon lassul. -
#272 Van ilyen... de az "el lehet felejteni" az erős :-) És főleg driverekkel is javították már, nem is csak HL2-ben.
A HALO meg közel sem DX9-es játék sajna. -
#271 ha fomenu/options iranybol allitod be akor megjegyzi.
Amugy ha game kozben lepek controller settingsbe akkor mindig vissza all default-ra. Tiszta gaz ujra mindent beallitani:) -
JxOxExY #270 most vagy én vagyok béna vagy agame a ludas.
NEM TUDOM ÁTÁLLITANI A MOUSE INVERTET "YES"-RE
-
#269 HL2 kapcsán mondtak valami ilyesmit de lehet nem ez a lényege, nem igazán értettem miről volt szó. =)
Azért gondoltam, hogy lehet benne valami mert pl. TR: AoD-ben sem működik rendesen.. meg a HALOban sem. -
#268 Nemtom Te ezt honnan veszed, de tévedsz!
Éppenhogy a DX9.0-val veheted komolyan a Full Screen Antialiasingot!
Tessék csak utána nézni a Microfosnál és minden nagy VGA-kártyagyártó cégnél...
Ekkora butaságot, 2003-ban, nem kellett volna leírni...
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra -
#267 DirectX 9-es játékokban FSAA-t elvileg el lehet felejteni.. -
#266 Nem sokat jatszok PC-n de most reggelig henteltem:)) nagyon bejon a game. Mondjuk azok az arcba ugralo kis gecik ismerosek valahonnan:) ( ugylatszik egyre kevesebb az eredeti otlet ) -
#265 A cdkey dolog az úgy van, hogy bemész a játékboltba és megveszed. Ez mindig minden játéknál így van, nem tudom itt miért furcsa hogy nincs multi. -
Fikusz #264 Na kilett probálva a Full. szep + Yo!
De kellene használható Cd key mert annélkül a multi része abszolút nemmüxik. értd. se a Lan se az Internet.
Szarügy.. -
Pontius #262 K****t gagyi játék nem támogatja az AA-t ;)
mekkora lol!
Attol akadt ki a kép -
Pontius #261 Akkor már én is irok valamit:)
Reggel lejött a gém, de mikor indítom csak villog a kép. Megjelenik a HALO logo aztán amikor megy a Bungie meg a gearbox intro kifagy a kép, vagyis video közben ottmarad a HALO felirat a kép közepén és villog. Menübe meg már be sem lép hanem egyböl kifagy.
Na ehhez tud valaki segítséget? -
#260 Én meg most néztem meg, és a halo.exe -vidmode 800,600,100 cuccal megy.
Szépnek nem szép, rondának nem ronda :) De legalább gyors. Játék közben nem nagyon érdekelt a grafika.
Jó játék, a célkereszt egyelőre zavar (3 centis kör...) a sensitivity meg 1-en van és így is túl gyors. -
krisz073 #259 Tegnap és is megnéztem a HALO-t,nekem simán fut.
Lényegesen jóbb a grafika nálam mint a Pre Gold-ba,ugyhogy most már csak 1 server kéne és mehet a Multi moka. -
#257 Pontos mit kell csinálni ? Más megoldás nincs :(( -
#256 klatty -
#254 A mIRC options nyílik meg... és ott már hülye vagyok...
-
#253 Segíts kérlek
Elindul az IRC. ott hová írjam a server címét?
#252 www.mirc.com
letöltöd a mircet
szerver irc.quakenet.org
szoba gym
éjfélig megtalálsz ott, ha nem nem :) -
#251 Kérlek, szájbarágósan: hova menjek? Ha ez IRC, akkor ahhoz nem értek :)))
#250 Ez a játék tökéletes mestermunka.. még ekkora késéssel is nagyot üt! =) KÖTELEZŐ DARAB! -
#249 Gyere fel #gym @ quakenet. -
#248 Csináljak neked FTP-t?
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra
-
antijedi #246 warezcenteren fentvan de az smsweb :( -
#245 Megjelent a full! Tudna vki segíteni a megszerzésében?
Nem fizetős FTP és HTTP igen, de a DC++ nem megfelelő alternatíva!
Segítsetek! Köszike!
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra
-
#244 megoldás egyelőre nincs pedig már nagyon kéne !!! pls vki !! -
#242 találtál már megoldást ? -
#240 Nekem is azt irja :(((
Ez VMI SZÉRIA hiba lehet !!!
Az én rendszerem pedig tőkéletes még a Halo beta is indult...szal itt vmi gáz félek megin rosz a törés ! -
#239 Nekem nem muxik, hioaba nyomom fel a direct x 9.0 b t, akkor is inditaskor aszondja, hogy ki van kapcsolva a direct x ben a direct 3d tamogatas...;( -
#238 nekem jobban bejön a Halo a Chrome túl unalmas és nehéz benne lőni !