2194
  • toMpEr
    icq?
  • Fikusz
    Figyu rühellem az irc t. nagyrakás szar. Utopljára 4 éve irc ztem. Bocsi. Akkor légyszi küldd már el email ben. Köszönöm.
  • toMpEr
    Lehet,hogy csak a retail verzio latszodik a listaba. De ez legyen a legkisebb problema, gyertek irc-re aztan multizunk
  • Fikusz
    A végleges verzióval nyomom,.
    Bár nemtom. a lan része kiválóan müxik.
    De ha a neten csinalok servert azt nemlátom sehol. Miért?
  • toMpEr
    gyertek irc-re #halo.hu ide nemszivesen irom be ipmet
  • ShaiHulud
    mar van teljes : Halo.Combat.Evolved-FLT
  • Adi
    Vagy ti is azt toljátok?:)
  • Adi
    Most van már teljes verzió, mert nekem idáig csak vmi pre gold versiot láttam!!
  • Kangol
    Tomper lokjed azt az ip-t
  • Fikusz
    nemlátszik :(
  • Fikusz
    oki
  • toMpEr
    en csinalok: hun pirated, ha nem latszik a szerver-bongeszobe, akkor szolj es megadom az ip-m
  • Fikusz
    Yey..ez a private server patch qrva jo.
    de csak a crackelt serverekre tudsz csatlakozni. viszont csinalni is lehet. Nemkér Cd key-t.
    Lekellene tesztelni többen. Kéne csinálni servert.
  • Jinchuu
    Tud valaki egy helyet ahonnan leszedhető a végleges változat?
  • toMpEr
    Ha kell valakinek ftp-t tudok adni :)
  • Tibre
    Jaja,este már nekem is meglesz :)
  • toMpEr
    najo akkor ez erdeklodes hianyaban elmarad :)
  • toMpEr
    csinaltam szervert: hun pirated, ha nincs benne a listaban szoljatok
  • Pontius #310
    Kira vagy! Egy lanos intézkedjen aztán mennyünk hentelni!
  • Gear
    Néztem tegnap a multit(join internet game), és voltak elérhető játékok...csak még nem probáltam belépni mert nem volt rá elegendő időm.
  • Pontius #307
    Szerintem az autós rész nem rossz.
  • Sephi
    Most en nem akarok kotekedni de... ez lenne a hires Halo amirol annyi jot halottam? Igen? Vaazz....
  • Harek
    De merre van a kapcsoló? Hiszen teljessen sima az építmény fala, és semmi tereptárgy. Az alagut a game elején (mikor lezuhantál és (erőmű?) körül kinyirtál mindenkit) adja, kapsz egy dzsipet amit neked kell vezetni, egy másik katona meg a fegyvert kezeli. Persze semmi ellenség.
  • CarajoEsp
    Értem. Remélem Xp-alatt is megy. Nem lehet véletlen a hardweres Sound? Mert most csöppet ideges vagyok. Ideültem és nemtok játszani.
  • dzseni
    A sajátgép ->tulajdonságok>speciális->indítás és helyreállítás alatt kapcsold ki az automaikus újraindítást és a majd "kék képernyőn" meg tudod miért száll el.Aztán talán majd tudunk segíteni ,mert így bármi lehet.
  • CarajoEsp
    Affene. Valamiért elkezdek játszani és egy idő után egyszercsak vagy teljesen kiakad vagy ujraindítja a gépet. Nemtom mi miatt lehet ,de sürgősen kéne megoldás ,mert nagyon nyomnám!:D
  • Lacc
    Egy szakadék miatt nem tudsz továbbjutni? Mert akkor kell keresned egy kapcsolót amivel aktviálod a hidat.
  • Harek
    bementem:)
  • Harek
    Hi
    Tud valaki segíteni? Elakadtam a autós résznél, nementem valami alagútba a volgyben, de ott csak egy darabig lehet eljutni. Mit kell itt csinálni?
  • Inferno
    Hi all Király a Game !! megvan.
  • JxOxExY
    Nekem bekavart ez a Proper Gold a véglegesbe, pedig uninstalláltam.Sőt, még az is engedte hogy a nem véglegest folytassam(ami persze nincs a gépemen)......Ezért szívozott bizti a mouse-val.
  • Maxxx
    M...u...l...t...i...t
  • antijedi
    hát mint mondota valaki izlések és pofonok...
    nálam már xboxos verzio a maga idejében is besorolt szépen az unreal 2 szinvonalu gamek diszes sorába: kurva nagy reklám és ámitás, végeredmény kalap fos, inkább ako má pasziánszozok :PP
  • Frank99
    naná.
    vagy használj letöltésvezérlőt, pl. Flashget, és ott minden letöltése, kijelölöd amit akarsz, oszt kész...
  • Freeeee
    Sziasztok.A WC-rol hogy lehet letolteni?Elkuldtem az sms-t megvan a kod.A Halo letoltesnel pedig szamok 1-49-ig.Mindet egyenkent kell letolteni?
  • Petyus_
    Még most is üt.. a kivitelezés igényessége páratlan..

Amikor meg bejöttek az első XBoxok ez a grafika PC-s szemmel elképzelhetetlenül gyönyörű volt.. szerintem nagyon jó játék, minden idők egyik legjobb FPS-e.
  • Petyus_
    800*600-ben fut nálam egyedül normálisan.
  • dzseni
    Nekem tetszik a hangulata.Igaz grafikailag vannak szebbek,de ez hangulatában odaver jó pár játéknak. amúgy 1024x768 minden maxon és folyékonyan megy. (p4-2.4,512MB,R9800pro,audigy)
  • zoli80
    sehova,nekem ugyanez a konfigom és nálam is kakin fut 1024*akármiben maxon amikor a sokkal gépigényesebbnek tünö progik meg hibátlanul futnak.ennek a konfignak birnia kell még jóóóó ideig!
  • Dreet
    ízlések és pofonok... mint tudjuk :)