Halo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha bemesz az INTERNET LOBBY-ba akkor alul ki kene irnia hogy welcome to 1.06 vagy valami ilyesmi.
A legújabbat asszem 1.6
Hat akkor fingom nincs hogy mi a baj... <#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Milyen verziot hasznalsz?
Milyen verziot hasznalsz?
Nekem most mindenhova invalid CD-keyt ír pedig vagy 10 szervert bepróbáltam 😞
A Pc-ház egyébként a dedikált szerver jele, ott kisebb a lag.
A Pc-ház egyébként a dedikált szerver jele, ott kisebb a lag.
Nem tudom mi a francbol gondoltad hogy eredetim van!? <#wow1>#wow1><#wow3>#wow3><#merges2>#merges2><#ijedt>#ijedt>
Basszus tegnap is siman(!) nyomtam egy rakat szerveren.
Ha a listaban bal oldalt egy kis "PC-HAZ" lathato na ott KELL eredeti CD kulcs. Ahol LAKAT van ott meg jelszo. A tobbin siman jathatsz. Na, esetleg az lehet a gond hogy eltero verziot hasznalsz. Mig az 1.05-el nyomtam egyre gyakrabban irta ki hogy a szerverhez nem tud kapcsolodni az eltero verziok miatt. Tegnap mar az 1.06-al jatszottam es EGYSZER se kaptam ilyen uzenetet. Gondolom mar a legtobben atalltak az 1.06-ra. Patch es irany az arena!!! Jo lenne osszefutni veled valamelyik szerveren! <#nyes>#nyes><#violent>#violent><#wave>#wave><#email>#email><#gun>#gun>
Basszus tegnap is siman(!) nyomtam egy rakat szerveren.
Ha a listaban bal oldalt egy kis "PC-HAZ" lathato na ott KELL eredeti CD kulcs. Ahol LAKAT van ott meg jelszo. A tobbin siman jathatsz. Na, esetleg az lehet a gond hogy eltero verziot hasznalsz. Mig az 1.05-el nyomtam egyre gyakrabban irta ki hogy a szerverhez nem tud kapcsolodni az eltero verziok miatt. Tegnap mar az 1.06-al jatszottam es EGYSZER se kaptam ilyen uzenetet. Gondolom mar a legtobben atalltak az 1.06-ra. Patch es irany az arena!!! Jo lenne osszefutni veled valamelyik szerveren! <#nyes>#nyes><#violent>#violent><#wave>#wave><#email>#email><#gun>#gun>
És ez erõsen bekorlátozza a választható szerverek számát 😊
Lehet hogy az lesz a vége hogy megveszem az eredetit <#fejvakaras>#fejvakaras>
Lehet hogy az lesz a vége hogy megveszem az eredetit <#fejvakaras>#fejvakaras>
"eleg sokszor lehet talalni jo szervert."
Ezek szerint neked eredetid van, nekem sajnos csak másolt 😞
Ezek szerint neked eredetid van, nekem sajnos csak másolt 😞
Asszem en mar HALO buzi vagyok. Ejjel egykor fekudtem le, es reggel 4:30-kor keltem, mert mennem kellett dolgozni. Addig nyomtam a neten. Persze ha nem kellett volna menni dolgozni akkor 5-ig nyomtam volna... 😊
Viszont sikerult patch-elni 1.06-ra. Elosszor azt hittem hogy nem sikerult mert a game sehol nem irja hogy o most ep milyen verzioju, de a multiplayer/internet/szerver-eknel kiirta hogy WELCOME TO HALO 1.06 😊.
haxoror: en is szivol sokszor a szar PING-el, de annal sokkal rosszab a LAG. Na az kiborito. De azert eleg sokszor lehet talalni jo szervert. En is csinaltam mar pedig csak 384/64-es a kapcsolatom de rajtam kivul meg ket embert ki tud szolgalni (legalabbis is tapasztaltam). De ha egy negyedik bejon lesznek olyan 2000-es pingek hogy na... Esetleg megbeszelhetnenk egy jatekot es meg valaki beszalna, vagy mitudomen. Lehetne dumalni is mikrofonnal.
Viszont sikerult patch-elni 1.06-ra. Elosszor azt hittem hogy nem sikerult mert a game sehol nem irja hogy o most ep milyen verzioju, de a multiplayer/internet/szerver-eknel kiirta hogy WELCOME TO HALO 1.06 😊.
haxoror: en is szivol sokszor a szar PING-el, de annal sokkal rosszab a LAG. Na az kiborito. De azert eleg sokszor lehet talalni jo szervert. En is csinaltam mar pedig csak 384/64-es a kapcsolatom de rajtam kivul meg ket embert ki tud szolgalni (legalabbis is tapasztaltam). De ha egy negyedik bejon lesznek olyan 2000-es pingek hogy na... Esetleg megbeszelhetnenk egy jatekot es meg valaki beszalna, vagy mitudomen. Lehetne dumalni is mikrofonnal.
Basszameg mindig a ZiggyNappon van a nép és annak 200-as pingje van!
A CrackedTank meg mindig üres pedig az csak 70 pinges!
A CrackedTank meg mindig üres pedig az csak 70 pinges!
Nemreg, asszem karacsony elott volt valami akcio es mintha 3000FT lett volna a HALO. De most hogy a PC vagy XBOX verzio. Ha megdoglok se tudom megmondani. 😊)))))))))))))))))))
Azért mert egy kurva win 98 is még 30000 lé. Mindkettõt valami microsoft nevû cég forgalmazza...
Én a Far Cry-al vagyok igy azt is végigtolom minden szinten.
De a Halo-t is végigtolom mégegyszer ott rohadjak meg ha nem 😊
De a Halo-t is végigtolom mégegyszer ott rohadjak meg ha nem 😊
Next PC upgrade: 2022
Gratula, kez es labtorest!
En nemreg fejeztem be heroic-on, de hatra van meg a legendary.
Valahogy meg fogom csinalni, ha bele doglok is. 😊
En nemreg fejeztem be heroic-on, de hatra van meg a legendary.
Valahogy meg fogom csinalni, ha bele doglok is. 😊
Hát ja, tegnap fejeztem be normálon, ma pihentem és holnap elkezdem legendaryn.
Kívánjatok szerencsét 😄
Kívánjatok szerencsét 😄
Hogy oszinte legyek inkabb megveszem xbox-ra mint pc-re. Szar tragya kod... Ma' ha lessz boxom... 😊
Arsenal: Valo igaz, messze kidolgozotabb grafikat mutat a HL2 es siman viszi a gep majdnem max-on. De hat a Doom3 is szep de hogy megegyszer vegigvigyem?
Viszont van valami a HALO-ban, valami leirhatatlan, megfoghatatlan ami miatt nem tudom letenni. A forumok szerint nagyon sokan ujra es ujra vegignyomjak.
Kurv@ annyat csak veszek magamnak egy xbox-ot. 😊
Arsenal: Valo igaz, messze kidolgozotabb grafikat mutat a HL2 es siman viszi a gep majdnem max-on. De hat a Doom3 is szep de hogy megegyszer vegigvigyem?
Viszont van valami a HALO-ban, valami leirhatatlan, megfoghatatlan ami miatt nem tudom letenni. A forumok szerint nagyon sokan ujra es ujra vegignyomjak.
Kurv@ annyat csak veszek magamnak egy xbox-ot. 😊
Hát az igaz optimalizácios etalonnak én most perpill a HL2-öt tudom felhozni.
Haxoror: Az már nem annyira huzos mint a 14 ropi.
Haxoror: Az már nem annyira huzos mint a 14 ropi.
Ja, csak nehogy ugy jarjunk mint az elso resszel.
Rohej hogy Athlon 2500+ /Radeon 9600 pro 128mb 512mb-os gepemen 1024x768-ban AKAD olyan helyeken ahol tobb ellenfel van egyszerre. Az XBOX meg 733-as procival meg oszvisz 64mb rammal siman viszi. Es ugye itt a 64-bol meg lejon a videoram!!!
Tegnap ejfeltol reggel ot oraig nyomtam a multit a neten es a frapsal figyeltem az FPS-t idonkent. Hat amikor 16-an voltunk a jatekban es mar mindenki lott (pedig CTF) mindenkit volt hogy 15 (!) FPS-t adott le a gep. Hat nem semmi. Pedig kikapcsoltam a menube a TUKROZODES/GOLYONYOMOK/ARNYEK dolgokat. Beszarok.
Ha Isten is ugy akarja, es a bolygoegyuttalasok is kedvezok lesznek elobb lesz XBOX-om minthogy kijon PCre. Es akkor irany az XBOX-Connect. Raadasul ha a masodik resz is ilyen "optimalizalt" lesz mint az elso akkor nagyon rabaszarintunk... 😊
En mar arra is gondoltam hogy DIREKT ilyen fos a kod PC-n. Ezzel is serkentve az XBOX eladasokat.
Rohej hogy Athlon 2500+ /Radeon 9600 pro 128mb 512mb-os gepemen 1024x768-ban AKAD olyan helyeken ahol tobb ellenfel van egyszerre. Az XBOX meg 733-as procival meg oszvisz 64mb rammal siman viszi. Es ugye itt a 64-bol meg lejon a videoram!!!
Tegnap ejfeltol reggel ot oraig nyomtam a multit a neten es a frapsal figyeltem az FPS-t idonkent. Hat amikor 16-an voltunk a jatekban es mar mindenki lott (pedig CTF) mindenkit volt hogy 15 (!) FPS-t adott le a gep. Hat nem semmi. Pedig kikapcsoltam a menube a TUKROZODES/GOLYONYOMOK/ARNYEK dolgokat. Beszarok.
Ha Isten is ugy akarja, es a bolygoegyuttalasok is kedvezok lesznek elobb lesz XBOX-om minthogy kijon PCre. Es akkor irany az XBOX-Connect. Raadasul ha a masodik resz is ilyen "optimalizalt" lesz mint az elso akkor nagyon rabaszarintunk... 😊
En mar arra is gondoltam hogy DIREKT ilyen fos a kod PC-n. Ezzel is serkentve az XBOX eladasokat.
Most így az elsõ rész alapján gondolom ami Box-ra 2001.11.14.-én, Pc-re meg 2003.09.30.-án jelent meg. De mivel látták hogy sikere volt pc-n is, így talán hamarabb kiadják a 2-t
PSN ID.: Beegabor
Sajna még soká de csinálgassák is szépre jóra mert nagyon über lesz a videok alapján.
Szerintem 2005 vége vagy 2006 Q1-ben megjelenik bár én nem tudom.
Szerintem 2005 vége vagy 2006 Q1-ben megjelenik bár én nem tudom.
Amugy a DEMO-ban mar kiprobaltam a legendary fokozatot (the silent cartographer) es EGYSZER sikerul ugy tulelnem az elejen az osszecsapast hogy EGYEDUL eletben maradtam. Persze low pancel meg kifogyott tar... 😊
Mostanaban en is csak magyaritott jatekkal jatszottam de a HALO miatt abbahagytam ezt a hagyomanyt. Gyakorlatilag ha korbenezel a NET-en (www.xbox365.hu halo topic) ossze lehet szedni hogy mirol szol a game.
Asszem nincs hozzá, a gameban nincs feliratozás ezért nem volt mit lefordítani <#fejvakaras>#fejvakaras>
<#eljen>#eljen>
Én most normálon nyomom de utánna jöhet a legendary <#gun>#gun>
Az elsõ két pályát vittem csak át még régen legendaryn, hát nem gyenge fedezékrõl fedezékre kellett már ott is nindzsáznom bele sem merek gondolni hogy a vége milyen kemény lehet 😄
Az elsõ két pályát vittem csak át még régen legendaryn, hát nem gyenge fedezékrõl fedezékre kellett már ott is nindzsáznom bele sem merek gondolni hogy a vége milyen kemény lehet 😄
LoL
A nagy ajtónál kiszállsz a tankból és a baloldalon lévõ kapcsolóval kinyitod a kaput 😄
Elsõre én is elnéztem 😊
A nagy ajtónál kiszállsz a tankból és a baloldalon lévõ kapcsolóval kinyitod a kaput 😄
Elsõre én is elnéztem 😊
Legendaryn minden négyzetcentiért meg kell küzdeni, egyszer elkezdtem, elvittem kb 80 %-ig és elszállt a vinyóm...qrvára felbasztam az agyamat, de lehet egyszer újra nekimegyek...
Multkor is itt akadtam el😊 mivel mentek és hordozom a mentést nem kedztem elölröl.
Nem vágom 😞
Én csak annyit látok a pályán hogy van az a skorpiotank meg egy lejárat ahol nagy ajtó zárja az utat.
Meg visszatudok menni emerrõl jöttem.
Épülettel meg nem találkoztam ezen a részen.Max ahonnan idejöttem de az rég volt.
Nem vágom 😞
Én csak annyit látok a pályán hogy van az a skorpiotank meg egy lejárat ahol nagy ajtó zárja az utat.
Meg visszatudok menni emerrõl jöttem.
Épülettel meg nem találkoztam ezen a részen.Max ahonnan idejöttem de az rég volt.
Hehe a multkor is ugyanitt akadtál el de mázlid van mert én is pont ott tartok, amikor fölérsz az alagút végén a nyílt terepre ahol egy épületet lehet körbemenni na ott a kijárat a szurdokban pont a túloldalán a feljáratnak 😊
A skorpiotanknál vagyok még mindig és irja hogy Reach the transition to the second chasm.
Ez hol van?Hova kell vinni és mit?
Ez hol van?Hova kell vinni és mit?
Most kezdem a kotor-t. De azon filozok hogy el kene kezdeni ujra a HALO-t legendary-n.
Nem fogalmaztál rosszul tudom és hiszem hogy végigvitted.
De sajna jönnek mindig ujabb és ujabb gamek és félretettem mindig.
De most gamecsönd van lehet tolni.
De sajna jönnek mindig ujabb és ujabb gamek és félretettem mindig.
De most gamecsönd van lehet tolni.
Akkor rosszul fogalmaztam mert én végig is vittem mindig 😄
Én se vagyok normális egyszer sem vittem végig még de most komolyan.
De mire jön a 2 talán végigviszem.A Silent Hill 3-mal is igy voltam a 4 elött 1-2 hónappal vittem végig.
De mire jön a 2 talán végigviszem.A Silent Hill 3-mal is igy voltam a 4 elött 1-2 hónappal vittem végig.
Na én se vagyok normális, megint nekikezdtem (vagy századszor) a singlenek most tartok a Truth and Reconsiliation-nél 😊
LOL ennek mi köze a gamához 😄DDD
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
lis=kis
Ja, jo lis menet lessz... 😊
A második szinten találsz 4 kapcsolót. Minden kapcsoló egy szellõzõcsövet nyit ki maga mellett, így láthatóvá válik a szellõzõcsõhöz tartozó négyszögletes csatlakozó (sárga fény szûrõdik ki belõle, és egy retesz folyamatosan kinyílik/becsukódik elõtte. Amikor nyitva van, dobj be egy gránátot rajta. Trükkös mert könnyû a reteszt eltalálni, arról kipattan a gránát. Ha bent robban akkor szétszáll a csatlakozó. Ezt mint a 4 helyen játszd meg.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.