Halo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig mar harman vannak bent! Tehat mas latja.
Most a nev:
Zozo76 (1.06/Hungary)
es nincs jelszo!
Zozo76 (1.06/Hungary)
es nincs jelszo!
Na, csinalok egy ZOZO76 szervert jelszo nelkul.
Ja, es nincs esetleg a filter beallitva?????????
Ja, es nincs esetleg a filter beallitva?????????
siman a jatekban.
Remelem a jatekon belul kertel szerver listat es nem kulso programmal?!
Csinalja jelszo nelkulit? Vagy mi van???
Na? mi van?
Slayer, es csak 2 emberes
HALO 1.06 (Hungary) a neve
es HALOKING a password
es HALOKING a password
Most inditom
Beallitom az orat nehogy elfelejtsem... 😊
Ja, a jelszo: haloking
Ezen gondolkoztam egesz nap, kreativ vagyok mi? 😊
Ja, a jelszo: haloking
Ezen gondolkoztam egesz nap, kreativ vagyok mi? 😊
Na, szombat este csinalok egy szervert mondjuk ugy 19:00-kor. A jelszot itt majd megtalalod mittudomen 18:30 utan. De akkor holnap estig (szombat) jelezzel hogy csinaljak-e. Mas is johet csak akkor irjatok ide. De akkor csak teszt lessz mert oleg szar pingek lesznek. De legalabb meglatjuk hogy mukodik-e es akkor ti is csinalhattok szervert. A jatekban a (chat-en) megbeszelhetjuk hogy ki milyen jelszoval csinal szervert amire majd becsatlakozunk.
Nem hiszem mert ha szervert inditok a szokásos Your Cd Key is invalid alig akad olyan szerver ahova be tudok lépni. www.serials.ws néztem 82%-os Cd kulcsot találtam de igy is elég sok helyre nem tudok belépni. De ha csinálsz 1 szervert jelszóval akkor megpróbálhatjuk.
Hat nekem csak valami TXT jott le. Az ujjabbal meg protocol error... 😞
ja es link ventrilohoz ha nem lenne meg Ventrilo-2.1.4
Más verzioval NEM lehet felmenni. Ha sokan lennénk kérek ujj szobát
Más verzioval NEM lehet felmenni. Ha sokan lennénk kérek ujj szobát
RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA
THX nagyon köszi
En tudok servert csinálni chellom van
Söt van ventrilo serverem is
Server: MaXeline Ventrilo
Hostname or IP: v.maxeline.com
Port number: 8888
szoba: RIP CSS Clanserver
Pass: kerdezd priviben
En tudok servert csinálni chellom van
Söt van ventrilo serverem is
Server: MaXeline Ventrilo
Hostname or IP: v.maxeline.com
Port number: 8888
szoba: RIP CSS Clanserver
Pass: kerdezd priviben
SGYEMSZTSZ: Ment privat uzenet!
REALITAS: Erre varok mar miota. De az a baj hogy en csak ket embert tudok kiszolgalni mert sajna meg csak 384/64-es a kapcsolatom. Te tudnal szervert csinalni?
REALITAS: Erre varok mar miota. De az a baj hogy en csak ket embert tudok kiszolgalni mert sajna meg csak 384/64-es a kapcsolatom. Te tudnal szervert csinalni?
valaki engem is megdobhatna halo crackel 1.06 kerestem google val de nemnagyon van
régen en is jaccottam de kijött az 1.05ös patch aztán abbahagytam mert 8 10 szervert talált na mind1
THX
régen en is jaccottam de kijött az 1.05ös patch aztán abbahagytam mert 8 10 szervert talált na mind1
THX
Hat nem nagyon volt ilyen szerver... 😞
21:10 de meg nincs HEY nevu szerver... 😞
Ja, ARGON! Ment privatba amit kertel!!!
Elobb hulyen fogalmaztam: TV ugyvedje szerda este MTV1 8-tol 9-ig.
Ott leszek! Meg jo hogy beneztem ide! Jo is hogy csak kilenctol mert lessz a TV ugyvedje amit imadok. Remelem beengedsz engem is... 😊
Mar tisztitom a fegyvereket... 😊)))
Mar tisztitom a fegyvereket... 😊)))
Hi All!
Ti hogyan tudtok neten nyomulni tört verzióval? Nekem egyszer 2 percig sikerült. Tudtok crack címet mondani, mert ha megy én szivesen játszanék neten a Haloval.
Elõre is THX!
Ti hogyan tudtok neten nyomulni tört verzióval? Nekem egyszer 2 percig sikerült. Tudtok crack címet mondani, mert ha megy én szivesen játszanék neten a Haloval.
Elõre is THX!
Mi van, csend van?
Talaltam ket dolgot a jatekban amit ugy hivnak hogy HUSVETI TOJAS. Ha jok lesztek nyomatok belole kepeket!
Ment level + a filet felraktam az ftp tarhelyemre. Cim a levelben.
Meg az is hogy mikor erek ra (hetvegen).
Ja meg annyit hogy az ASE-bol inditott szerverekre en sem tudok belepni, a franc tudja hogy miert. De amugy is gagyi dolog hogy kivalasztom a szervert az ASE-ban oszt' utana betolti a teljes jatekot. Ha meg mar fut a HALO akkor meg b@szik kapcsolodni. Ehhh.
Meg az is hogy mikor erek ra (hetvegen).
Ja meg annyit hogy az ASE-bol inditott szerverekre en sem tudok belepni, a franc tudja hogy miert. De amugy is gagyi dolog hogy kivalasztom a szervert az ASE-ban oszt' utana betolti a teljes jatekot. Ha meg mar fut a HALO akkor meg b@szik kapcsolodni. Ehhh.
Szal én is bele vagyok buzulva a témába. Sokat játszom online. Koccolhatnánk valamikor. Vicces, hogy találtam magyarokat is. Szoktam néha játékot csinálni, akkor kb ha 8 an vagyunk, még jó. Hála az 1M nek.
Esetleg, ha volnál szives átküldhetnéd nekem a pach filet, mert nekem nem ír ki semmit a lobbyban.
Arra nem tudod véletlenül a választ, hogy az miért van, hogy a furcsa nevû (pl.: kisbetûs nevû…valószinüleg home made) pályákra unabble to connect??!!
Esetleg, ha volnál szives átküldhetnéd nekem a pach filet, mert nekem nem ír ki semmit a lobbyban.
Arra nem tudod véletlenül a választ, hogy az miért van, hogy a furcsa nevû (pl.: kisbetûs nevû…valószinüleg home made) pályákra unabble to connect??!!
Megneztem ezt a ASE-t. Tenyleg rohadt sok szerver fut. De akkor a HALO-ban miert csak egy parat mutat?
Hmm... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Akkor kipróbálom én is a csak nullákat telepítésnél hátha ez a titka <#vigyor3>#vigyor3>
Akkor kipróbálom én is a csak nullákat telepítésnél hátha ez a titka <#vigyor3>#vigyor3>
Slayer-re gondoltam, de mindegy. Na megyek jatszani...
Amugy nekem a a serial amit a telepitesnel ir tetszoleges. Most epp csupa nulla. Azert nem ertem hogy mit kinlodtok... 😊
Amugy nekem a a serial amit a telepitesnel ir tetszoleges. Most epp csupa nulla. Azert nem ertem hogy mit kinlodtok... 😊
Kösz de 2 emberrel nem az igazi a CTF 😄
Figyelj, csinalok egy 2 fos szervert hetvegen ha neked is jo es bekapcsolodsz. Erdekel?