Halo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csajt "rakják beléd", õ dumál végig, aztán a játék közepe fele veszik ki belõled, akkor jön majd az a repülõ kis kék gömb, azt kell követned...
asszem az emberek kifejlesztettek egy szuper-klónhadsereget akik szembeszállhatnak az élienekkel, de csak master chief élte túl (katasztrófa, lezuhantak vagy lelõtték a hajójukat nemtom) szal bazinagy tisztelet övezi, õ az uccsó esélye az emberiségnek
http://www.sasserlone.de/flash.0026-lama-song.html
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
HELP ME PLEASE
Én nem embertől vagyok. Egy embernek nem lehet ekkora húgyhólyagja.
Ma akartam multy-zni a Halo:CE-vel, de nemtom mi kell hozzá
van hozzá egy 1.02-es patch meg a hozzá tartozó crack, de így 1 serverre sem enged be 😞
Tud vlk segíteni esetleg???
Én nem embertől vagyok. Egy embernek nem lehet ekkora húgyhólyagja.
De jó, ennek is van fóruma! Ezzel régen óra hosszakat játszottam, a másodikat rettentõen várom, de azért ezt se fogom elhanyagolni 😉
Eggyik kedvenc game-em
Halo CE-n nyomulok, és viszonylag gyakran találkozom magyarokkal...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Töltsük le az internetet!
PCn jatszottam elosszor, de az XBOXos az valami meses!
Mas a felling... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
De az Xboxostól fanatista lettem.<#circling>#circling>
Nemrég megint végigtoltam mostmár az új konfigomon, így hogy mindent maxra tudtam állítani baromi gyönyörû a gém! <#worship>#worship>
En az elso reszt PCn nyomtam elosszor vegig. Majd mikor meglett az XBOX, akkor ott is. Szebb az XBOX verzio! Szebbek a fenyek.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C