2194
-
Crazy Mate #2154 I Rule! -
Crazy Mate #2153 Menj a www.gameburnworld.com-ra ,itt a jobb oldalon keress rá,hogy halo,menj rá az első találatra,és ott lesz crack. -
#2152 Szevasztok.Megtudnátok mondani ,hogy honan tudom letölteni a halo 1.04 crack-et?
-
Crazy Mate #2151 Szal valszeg lefordítom,ha nem sok. -
Crazy Mate #2150 De engem is érdekelne. -
Crazy Mate #2149 Nem,németet tanulok,jövőre angolt fogok... -
Zozo76 #2148 Valami azt sugja nekem hogy te egy fordito-gep lehetsz... -
Crazy Mate #2147 Talán ha bemásolnád ide... -
#2146 csak a kis bevezetőket az alsó linkben :) -
Crazy Mate #2145 Mennyit kell fordítani? -
#2144 jah...
valaki fordíthatna :D -
Bankrupt #2143 Angolul akkor már ott van az eredeti manual :o) -
#2142 halo könyvek -
Crazy Mate #2141 Bővebben?Nem ugrik nagyot,pácél nélkül egyből leszedik,a külse sem más mint a többi emberé...Szal nem értem mi benne a nem emberi. -
Bankrupt #2140 Hát ilyen felturbózott hapi :D -
Crazy Mate #2139 És most mi?Már nem ember? -
Bankrupt #2138 Ember... legalábbis emberből lett....
A csajt "rakják beléd", ő dumál végig, aztán a játék közepe fele veszik ki belőled, akkor jön majd az a repülő kis kék gömb, azt kell követned... -
Crazy Mate #2137 De ember?Vagy robot?Az elején,amikor megkapjuk a nagy hajón a fegyvert,akkor valami cchippet is magába rak... -
#2136 nemm, ilyen terminátorféleség
asszem az emberek kifejlesztettek egy szuper-klónhadsereget akik szembeszállhatnak az élienekkel, de csak master chief élte túl (katasztrófa, lezuhantak vagy lelőtték a hajójukat nemtom) szal bazinagy tisztelet övezi, ő az uccsó esélye az emberiségnek -
Crazy Mate #2135 Lehet,hogy hülyének tűnök,de azért megkérdezem:mivel vagyunk a játékban?Játszottam vele,valami Master Chiefnek nevezik benne,beírtam szótárba a chiefet,de elég sok találatot adott ki,mi rejtőzik a ruha alatt?Egyszerű ember? -
#2134 Wikipédia tök kira minden benne van a haloról -
GiGa master #2133 hy szeretnék multizni tudna valaki segíteni hogy lehet tört haloval játszani neten?előre is thx -
Zozo76 #2132 de az 1_07-es en 1_04-es patch/crack az az alap HALOhoz kell. nem a HALOCE-hez! -
riddick22 #2131 Idő közben visszaolvastam a hsz-eket és szereztem 1.07-es patchet meg 1.04-es cracket de így sem megy :(
HELP ME PLEASE -
riddick22 #2130 hi all!!
Ma akartam multy-zni a Halo:CE-vel, de nemtom mi kell hozzá
van hozzá egy 1.02-es patch meg a hozzá tartozó crack, de így 1 serverre sem enged be :(
Tud vlk segíteni esetleg???
-
Vlala #2129 Nekem is tetszett, volt benne pár jó újítás, a főszereplő karakter kifejezetten szimpatikus volt. Kár, hogy a játék második felében túl sok a flood, az egy chatnek sem tesz jót, hát még egy játéknak. -
Bankrupt #2128 Hy!
De jó, ennek is van fóruma! Ezzel régen óra hosszakat játszottam, a másodikat rettentően várom, de azért ezt se fogom elhanyagolni ;) -
#2127 Hogyne! :D
Eggyik kedvenc game-em
Halo CE-n nyomulok, és viszonylag gyakran találkozom magyarokkal... -
#2126 Haolozik valaki mostanában? -
Zozo76 #2125 Amirol irsz az a HaloCE. Annyi kulonbseg van benne hogy kiszedtek a single-playert, illetve hogy lehet betenni palyakat a jatekba. -
#2124 ...bizti szép a pc-s is, izomgépen; én minimum configon nyomtam pc-n; a garftol ugy nem voltam elajulva, picit szaggatott is; de nem érdekelt; maga a gém ugy elvarazsolt; h. nem szabadultam sokaig a hatasa alol... Huh; megaatomjo! :-D -
#2123 Ha inden igaz végre sikerült úgy megszereznem a halo 1-et, hogy lehessen vele multizni, ezért lenne pár kérdésem: érdemes leszedni a custom editiont? mire jó az pontosabban? mennyire használhák a neten? -
Zozo76 #2122 En szintugy!
PCn jatszottam elosszor, de az XBOXos az valami meses!
Mas a felling... -
MasterChief #2121 PC-n tetszett...
De az Xboxostól fanatista lettem. -
Zozo76 #2120 PC-n koze nincs ahhoz az erzeshez amit BOXon nyujt. A PCs csak egy silany konverzio. -
Zozo76 #2119 Lattad te mar az XBOX verziot? Szinkronban a PC-sel? Mindket etthoni gepen maxon volt. -
haxoror #2118 Vagy csak simán a PC volt gyenge amin nézted :)
Nemrég megint végigtoltam mostmár az új konfigomon, így hogy mindent maxra tudtam állítani baromi gyönyörű a gém! -
Zozo76 #2117 Hehe :)
En az elso reszt PCn nyomtam elosszor vegig. Majd mikor meglett az XBOX, akkor ott is. Szebb az XBOX verzio! Szebbek a fenyek. -
#2116 Nekem az 1 pcn a 2 xboxpn van meg. a kettő tényleg k***ajólett! -
#2115 a 2. rész alltiolag megaatombrutalgigaqrvajo, faj a szivem, h. nem tolhatom végig...nekem még pc-s 1. rész is azonnali szerelem lett...