Halo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
jah...

valaki fordíthatna 😄
Angolul akkor már ott van az eredeti manual :o)

tigeroo
Bõvebben?Nem ugrik nagyot,pácél nélkül egybõl leszedik,a külse sem más mint a többi emberé...Szal nem értem mi benne a nem emberi.

Hát ilyen felturbózott hapi 😄

És most mi?Már nem ember?

Ember... legalábbis emberbõl lett....

A csajt "rakják beléd", õ dumál végig, aztán a játék közepe fele veszik ki belõled, akkor jön majd az a repülõ kis kék gömb, azt kell követned...

De ember?Vagy robot?Az elején,amikor megkapjuk a nagy hajón a fegyvert,akkor valami cchippet is magába rak...

tigeroo
nemm, ilyen terminátorféleség

asszem az emberek kifejlesztettek egy szuper-klónhadsereget akik szembeszállhatnak az élienekkel, de csak master chief élte túl (katasztrófa, lezuhantak vagy lelõtték a hajójukat nemtom) szal bazinagy tisztelet övezi, õ az uccsó esélye az emberiségnek
Lehet,hogy hülyének tûnök,de azért megkérdezem:mivel vagyunk a játékban?Játszottam vele,valami Master Chiefnek nevezik benne,beírtam szótárba a chiefet,de elég sok találatot adott ki,mi rejtõzik a ruha alatt?Egyszerû ember?

Homeworld30
Wikipédia tök kira minden benne van a haloról

http://www.sasserlone.de/flash.0026-lama-song.html

hy szeretnék multizni tudna valaki segíteni hogy lehet tört haloval játszani neten?elõre is thx

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

de az 1_07-es en 1_04-es patch/crack az az alap HALOhoz kell. nem a HALOCE-hez!
Idõ közben visszaolvastam a hsz-eket és szereztem 1.07-es patchet meg 1.04-es cracket de így sem megy 😞
HELP ME PLEASE

Én nem embertől vagyok. Egy embernek nem lehet ekkora húgyhólyagja.

hi all!!

Ma akartam multy-zni a Halo:CE-vel, de nemtom mi kell hozzá
van hozzá egy 1.02-es patch meg a hozzá tartozó crack, de így 1 serverre sem enged be 😞
Tud vlk segíteni esetleg???

Én nem embertől vagyok. Egy embernek nem lehet ekkora húgyhólyagja.

Nekem is tetszett, volt benne pár jó újítás, a fõszereplõ karakter kifejezetten szimpatikus volt. Kár, hogy a játék második felében túl sok a flood, az egy chatnek sem tesz jót, hát még egy játéknak.

Hy!
De jó, ennek is van fóruma! Ezzel régen óra hosszakat játszottam, a másodikat rettentõen várom, de azért ezt se fogom elhanyagolni 😉

HF
Hogyne! 😄
Eggyik kedvenc game-em
Halo CE-n nyomulok, és viszonylag gyakran találkozom magyarokkal...

REALITAS
Haolozik valaki mostanában?

Amirol irsz az a HaloCE. Annyi kulonbseg van benne hogy kiszedtek a single-playert, illetve hogy lehet betenni palyakat a jatekba.
dinomano
...bizti szép a pc-s is, izomgépen; én minimum configon nyomtam pc-n; a garftol ugy nem voltam elajulva, picit szaggatott is; de nem érdekelt; maga a gém ugy elvarazsolt; h. nem szabadultam sokaig a hatasa alol... Huh; megaatomjo! :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

KILLER2
Ha inden igaz végre sikerült úgy megszereznem a halo 1-et, hogy lehessen vele multizni, ezért lenne pár kérdésem: érdemes leszedni a custom editiont? mire jó az pontosabban? mennyire használhák a neten?

Töltsük le az internetet!

En szintugy!

PCn jatszottam elosszor, de az XBOXos az valami meses!
Mas a felling... <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
PC-n tetszett...
De az Xboxostól fanatista lettem.<#circling>

PC-n koze nincs ahhoz az erzeshez amit BOXon nyujt. A PCs csak egy silany konverzio.
Lattad te mar az XBOX verziot? Szinkronban a PC-sel? Mindket etthoni gepen maxon volt.
Vagy csak simán a PC volt gyenge amin nézted 😊

Nemrég megint végigtoltam mostmár az új konfigomon, így hogy mindent maxra tudtam állítani baromi gyönyörû a gém! <#worship>

Hehe 😊

En az elso reszt PCn nyomtam elosszor vegig. Majd mikor meglett az XBOX, akkor ott is. Szebb az XBOX verzio! Szebbek a fenyek.
KILLER2
Nekem az 1 pcn a 2 xboxpn van meg. a kettõ tényleg k***ajólett!

dinomano
a 2. rész alltiolag megaatombrutalgigaqrvajo, faj a szivem, h. nem tolhatom végig...nekem még pc-s 1. rész is azonnali szerelem lett...

KILLER2
Jól mondod!

Akarki akarmit is mond a HALO csakis XBOXon az igazi... <#wave>
dinomano
nekem a halo is durvan akadva ment; föleg ha jarmüveztem, mondjuk minimum config alatt voltam... 633mhz celerongy+geforce2...de ment!

Inkabb KIRALY! 😊
dinomano
most nyomom ujra a single kampanyt; már vége felé vagyok, masfel eve nyomtam ki utoljara, és megint megkellett allapitanom, h. ez az egyik legfaccabb program! :-D THE BEST!!! :-D

Mi szoktuk nyomni 3an a HALOt, nincs kedved jonni hogy 4-en legyunk magyarok?
csak valami utkozes lehet
KILLER2
Szégyen! A gépem tökéletesen viszi a Doom 3-at 1024*768-as grafikán, de a Halo Zero akadozik! (igaaz nem nagyon, de azért mégis) <#wilting> <#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wilting>

jaja
Szabi84
Nagyon baba<#eljen>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Most néztem még mindig 3830 Ft a cdgalaxisnál, hát ez egy vicc...

Halo Zero egy 2D-s mászkálós Halo játék KURVANAGY!! <#gun>

KILLER2
Lehet. Elhiszem neked.

Nem is vagyok gonosz! 😊
KILLER2
Gonosz! Amúgy már megcsináltam Legendary-n, csak most ki akarom próbálni így is.

Tessek tisztesegesen jatszani, es Legendary-n <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>.
KILLER2
Nem tudja valaki, hogy az miért van, hogy ha trainert használok akkor hibát ír ki a játék? És ha valaki tudja, hogy a kódokat hogyan kell használni akkor az is írjon.

erdekes. nalam geforce 4200ti van megy radeon 9600pro, es nincs problema.
Szabi84
Ati Radeon 9600XT 256MiB

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Milyen a videokaresz?