186
Miért kell csalni, genyózni játék közben?
  • The Garrett
    most már tudom ki az.
    Amugy én szoktam publicba írogatni, de sohase sértő dolgokat. Jól el lehet azért poénkodni 1-2 emberrel ha pl meghalsz. És nem annyira unalmas a "spectating".
  • dikki*yysw
    CS-ben ott kezdem, hogy leveszem mindenkinek a voice-át.
    Gusztustalan, ahogy a 12 éves gyökerek visítanak a mikrofonba.
    Próbálok csapatban mozogni, de arról már leszoktam hogy koordináljam az embereket, úgysem hallgatnak rám.
    Nem írok publicba, mert az lámaság.
    Régen el nem tudtam volna képzelni hogy álnevezek, de most azért vettem egy HL-t hogy a whois daemonban se tudják megnézni, ki az a gyiklama.
  • The Garrett
    LoL wolf ET-t ilyen dedós köcsögök tolják? :D
    akkor fel se teszem
    CS powah!
  • [HUN]FaTaL
    Én csak UT-t szoktam játszani neten de akkor megy el a kedvem a Multitól amikor pl. insta szervereken rohadt aimbotos feljön azt csinál 1 godlikeot (hú de nagy poén), na ilyenkor fel tudom ezen baszni magamat. Meg amikor Ctf-Facen fent állok campelek és a másik csávó is campelni akar, hátbalo a Sniperrel hogy leesek a toronyról mert akkor csak o tud campelni. Hát KAPJÁK BE AZ ILYENEK!!!!!!
  • [HUN]FaTaL
    Csá Fefe! Mé' nem jössz föl IRC-re?
  • magus
    ilyenkor dejol jon a clientbann...:)
  • Fefe
    Ilyenekkel én is találkoztam és attól fogva ment el a kedvem a multizástól. Pl én nem nagyon tudok játszani de azért béna se vagyok és engem is pont ilyenekért lőttek le meg ehez hasonló módon. Ugyhogy azóta nem igazán multizok csak olyan haverokkal akiket ismerek és normálisan is tudnak játszani, valamint nem lőnek le mert valami véletlenül vagy csak a pancserságomból kifolyólag nem jött össze valami. Azért mert valakinek nem megy annyira a multit azért nem kéne szerintem 1-ből hátba lőni. Múltkor pl a Moto Gp 2-ben a gyerek mindenkivel szemben ment mert nem bírta elviselni, hogy utolsó és inkább úgy gondolta, hogy elbass.a mindenki játék kedvét.
  • Madmaxx
    jó az más ezt nem irtad :)
  • shaba23 #6
    bazz ez rögtön a spawnolás után volt
  • Madmaxx
    Azért lő le más medic mert már kevés volt az életed és legalább 4-5 csomag kellett volna hogy teljesen felépülj, míg egy szúrival ez rögtön megoldható.
  • Petyus_
    Bár már nagyon régen Wolfoztam ha a medic lelő azt nem kell mellre szívni mert ha félnél jobban le vagy sebezve akkor a szuri gazdaságosabb mint csomagokat dobálni. :)

Legalábbis így emlékszem. :)
  • shaba23 #3
    Lehet, hogy csak nekem böki a szemem, hiszen én még csak pár hónapja multizok, de akkora köcsög emberek (magyarok is) "játszanak", hogy az eszméletlen.
    Tipikus példa (Wolf: ET), hogy lelő a saját csapattársad, mert az mekkora poén.
    Mediccel olyan tapasztalataim voltak, hogy ha kifogy a gyógycsomag és ezért nem gyógyítasz, akkor lelő.
    Más medic pedig azért lő le, hogy felgyógyítva XP-hez jusson.
    A multkor csak azért lőtt hátba egy péró, mert én lőttem a gépágyúval és ő szeretett volna...eredetileg azért nyitottam a topicot, hogy belehessen írni azok nevét akik genyóznak. Tudom, hogy megváltoztatják, de nem oplvassa mindenki a SG fórumot, így talán nem ér annyi meglepetés...

rögtön 1 FARKAS BELA<---ő csak poénból lőtt le
  • zaki
    mesélj, mi történt
  • Ron Ragm
    mert egyeseknek nincs jobb dolguk mint elb*szni mások játékát...