828
Tribes 3 !!!
-
Borg #748 Hát nemtom. De azért valljuk be, ha nem lenne disc launcher benne, nemigen mondanád meg róla, hogy Tribes... Kezdek kiábrándulni belőle. Remélem hamar lesz mod hozzá. -
Xian #747 Hungs.hu ?
Eltunt?
120 user online
Ez valami iszonytos. Nem jelent még meg a game?
Vagy nem vette senki? Vagy mi van már?
-
antijedi #746 főleg az a gond! :)))
invitálni meg minek invitáljalak? aki akar ugyis jön a többi emg másszon máshová flamelni :PP -
#745 Ahelyett, hogy invitálnál T:V-zni???!!!!
És még az amcsi hozzáállás a gond???
Ehhh :-PPPPPPPP -
antijedi #744 amcsi hozzálás, már emgse lepoődők... :P mennyél akkor te is cszni, sok sikert :) -
Borg #743 Nemtom, de szerintem a Tribes közönséggel kapcsolatban inkább csak itthon van gond. Nem egy széles körben ismert játék, ráadásul gondolkodni is kell benne általában.
De pl külföldi fórumokban rendre a T:V-t részesitik előnyben pl, ha ez meg az ut2k4 közül kell választaniuk. Asszem a rage3dn még szavazás is volt erről. -
#742 sokszor uresek a bf, dc, bfv szerverek is... ;) -
#741 Folyton üres, folyton lekésika a rajongók a fasza csatákat.
HOL LEHET A GOND????????? :-DDDDD -
#740 netews=netes -
#739 De!
Amit világviszonylatban többen játszanak, az a NÉPSZERŰBB, ergo JOBB!
Hisz ami jó, azt pillanatok alatt népszerüsíti a netews community, így volt ez a CS-vel is. (és azóta így van)
-
Borg #738 Le bizony. Majd holnap, 18:30 - 19h környékén... -
#737 Lekéstem :( -
Borg #736 Irjon ide 5 percen belül, aki még jön, és akkor tőlem mehet egy kis game. -
#735 Üres a hungs.
Én 10-kor visszanézek, gyertek Ti is! -
antijedi #734 sicc cszni... :P -
#733 -
antijedi #732 határozottan te..., az telejsen más tészta hogy esetlegesen én még nálad is türelmetlenebb vagyok :D -
Borg #731 Ja, 2 másik ember is volt, csak pont nem akkor, amikor te :)
És akkor én vagyok türelmetlen, mi?:) -
antijedi #730 bebe? votl rajtam kivül is valaki?:)))
amugy 1v1ben nem is nagyon lessz lelksedés szvsz...
majd talán még 8-9 körül benézek -
Borg #729 Hát nem tartott sokáig a lelkesedés. Én bent voltam egész eddig, de csak néha be-be nézett egy ember... -
Borg #728 Most megy, gyere vissza. -
antijedi #727 nekemse..., szvsz elhalt a szerver valamiért -
antijedi #726 hm, lehalt a szerver? :) -
Borg #725 Valami nem ok.. megint megállt az egész, és már nem is csatlakozik... -
Borg #724 Megyek be a szerverre, gyertek minél többen. -
antijedi #723 vagy szervezz nekik egy találkát hogy beszéljék meg hogy hogyan lehessen neked több szabadidőd :) -
antijedi #722 akkor mind türelmetlen :DD -
Borg #721 Ha csak 1 lenne, talán nem lenne gond :) -
antijedi #720 nekem csak a szokásos main loopos totalfatalerror, de ezt ut motoros gameknál már megszoktam :D -
antijedi #719 akkor a munkaadód türelmetlen hogy nem ad neked elég szabadidőt :PPP -
Borg #718 Én amennyit próbálgattam eddig, semmilyen hasonló problémával nem találkoztam. -
#717 Este 8 körül jönnék én is.
(Nektek nem fagy ki néha? Nálam egy rettentő erős sistergés keretében néha újraindul a gép singleben. +vannak kisebb grafikai bugok 1600x1200-ban néha egy-egy poligonról hiányzik a textúra) -
Borg #716 Nem vagyok türelmetlen, csak nekem erre elég szűk időszakok állnak rendelkezésemre két meló között :) -
antijedi #715 temeg mars vissza cs-zni ahelyet hogy mindenbe beleszólsz :PPP -
antijedi #714 a majdnemtől azért kruva messzevan :P -
#713 Pedig már majdnem sikerült játszani egy jót -
antijedi #712 ehh de türelmetlen vagy... :P
nah akkor már mind1 :/ -
Borg #711 Szóval akkor nem. Majd holnap. -
Borg #710 Mostmár jó. Bent is voltam, játszottam.
Valóban a nis volt a gond, kézzel hozzáadtam a progit, és máris minden ok. A listában is ott a Hungs.hu.
Btw, ha consolba beirom, hogy open hungs.hu akkor le se szarja a létrehozott profilt, és Player néven léptet be. Csak a rendes join listából lehet jól belépni.
Jön most valaki játszani? -
antijedi #709 hát ha ping szeritn rendezed legkisebbnek hungs.hu-nak kéne lennie...