828
Tribes 3 !!!
-
#148 varjuk a servert ;) -
#147 nekem csak connecting .... pingre sem felel az ip
hogy sikerult csatlakozni ? -
#146 ok -
#145 Gyere már működik! -
#144 tok jo, betortek hozzam, raadasul a tribes server sem megy :( micsoda nap ... -
#143 IP pingre sem valaszol ... -
#142 Nem megy. Csak connect csak connect... Érdekes. -
#141 nekem nem konnektal -
#140 Köszi. -
#139 Borg valami életjelet adjál mert nem nagyon akar menni :) -
#138 tribes.exe +connect IPCIM -
#137 jelen -
#136 öö ha nem vagy indiszkrét megkérdezhetem hogy kell ip-hez joinolni? Valami konzol-parancs vagy ilyesmi? Mert a server browser nem látja :( -
#135 -
Borg #134 Na, szerver fut!
BORG SERVER
jelszo: t1hu
ip
JOin in! -
#133 én is :) -
antijedi #132 én ittvagyok :) -
Borg #131 Most installom a renegades server sideot. -
#130 Na és mikortól? :) -
Borg #129 1. Ezt fogom ma elmutogatni:)
2. 99%-ban poén :) -
Borg #128 ájem hír -
#127 Na van néhány új kérdés :)
1.A tornyokat mégis hova lehet lerakni? Mert van ahova engedi van ahova nem. Gondolom valahova a bázis környékére, de nem nagyon értettem hol lehet látni ezt a területet, akár a mapon is.
2.Mire jó a Mechanical Tree? :DD Gondolom csak poén ugye? :D -
antijedi #126 roger that -
#125 Tőlem mehet :) -
#124 ok! hétfőn, azaz ma, 20:00 vagy 21:00 ! jelentkezzen be este mindenki akinek fentvan és játszana :) -
Borg #123 Joh, akkor holnap olyan 20-21 ora környékére tervezzük szerintem. -
Borg #122 No akkor, most, egy fél órát?
Amennyiben itt vagytok, jelezzetek. Ha legalább 3-an leszünk, már van értelme. -
#121 ok, de inkabb mar csak holnap/holnaputan :) -
antijedi #120 lassan megalapul az önképző szakkör (borg: én a helyedben tuti szednék valami belépési dijat, vagy órabért kérnék :PPP) -
#119 Én is jönnék ha lehet. -
antijedi #118 hmm, hát én végülis benne vagyok, csak akkor addig fel kell raknom gamet (win reinstall rulez :P) -
Borg #117 Akkor a következő az ötletem.
Hostolok! én vs ti :)
Közben pedig magyarázom, hogy mit hogyan csináljatok.
Jókis practice lenne, nem? vmikor este. -
#116 nem a map a gond... hanem, hogy van 20 ember egy csapatban, mindenki csinalja magaban amit akar, kommunikacio nincs, csapat nincs, kimesz a tomegbe, jo esetben megolsz vkit, aztan lelonek... :) nincs hangulat :)
en amikor jatszottam, kb. osszesen 10 ember volt... ketten beoltoztek vedonek, mi meg mentunk csapatszallitoval ellenseges bazis ellen :) na, az jo volt ...
ma delutan kertasas, nem hinnem h tudnek jatszani, majd hetkoznap :) -
Borg #115 A desertes mapon voltatok bent, igaz?
Most ebben az egy órában szinte csak a mostani Broadside volt az értelmesebb map, de egy jó sem volt köztük. -
antijedi #114 remélem :)
ennek igy 0 értelme volt :) -
#113 antijedi: sztem ne add fel! jatszunk egyszer egyutt, kisebb letszammal, meglatod, jo lesz ez .. -
#112 nna, ez sz*r volt .... SZVSZ :) ez egy agyatlan hent, meg cucclepakolas esz nelkul ;)
legkozelebb valami ritkabb serveren jatszunk.. mert igy azt se latom ha nekem irtok ;) -
antijedi #111 hmm, 2perc game után megűllapitotam hogy ez nem az én játékom :P -
Borg #110 Több is eltelt, de most lépek be :) -
#109 19 perc eltelt ... varok ;)