157
Szal...
-
#12 "A 3-ban is van olyan?"
nincs.
-
#11 A 2-ben azt utáltam, hogy néhány helyen újraéledtek (ha elhagyom a terepet és visszamegyek). A 3-ban is van olyan?
Nem bírom az ilyet. :(
Ha egyszer kivégzek valamit, akkor az legyen kivégezve és maradjon is úgy! ;) -
#10 na igen, én a legtöbb mellett egyszerüen elrohantam. :)) -
Ramza #9 Én sem. Arról nem is beszélve, hogy az ellenfeleket nem is kell megölni. Én a főeelenfeleken kívül szerintem kb. 20 egyéb ellenfelet lőttem le az egész játékban. Teljesen felesleges ellőni a később fontos töltényeket. -
#8 "Olyanok is vannak amiket nem is lehet megolni"
mi az hogy nem lehet megölni, én ilyennel nem találkoztam. (normal fokozaton) -
#7 "Mesélhetnél még a SH3-ról valamit! :)"
én csak annyit tudok hozzátenni, hogy az egyetlen olyan játék, ahol igazán éreztem a feszültséget, az egyetlen, ahol úgy rám tudtak ijeszteni, hogy a szívem tényleg kiugrott a helyéről.
nem tudtam késő este játszani, mert olyan szívdobogást okozott, hogy nem bírtam, csak egy óra múlva elaludni. :)) -
Ramza #3 Igen, ps2-re. -
Marcus_ #2 ez már megjelent?
-
#1 Szal en tegnap kaptam meg es igen erdekesnek tunt. Ugyertem most mar tenyleg nem meselik el az elejet hogy mi is tortenik csak bele csopenunk siman egy masik vilagba. mar az elejen eszre lehet venni a radikalis grafika valtozast es a meghokkento szereplo mozdulatokat hogy pl soha sem fut ugyanaban a modban meg elfarad es kulombozo apro dolgokat lehet eszre venni.
Az arny efektek lenyugozoek es a feny efekt se semmi.
Termeszetesen mar az elejen amikor atlepunk a masik vilagban engem kirazott a hideg hogy most mar meg brutalissab meg tobb ver es gusztustalan dolgok vannak. Megjelennek megint a tipikus hordagyak a letakart hullakkal es a vegtelen godrok na meg azok a jelenetek mint pl. :
"Bemegyek a WC-be es van negy budi fulke de latom hogy az utolso zarva. Mire odamegyek es kopogok de furcsa modon valaszt kapok. ahanyat kopogok annyit kopog visza valaki aki bent van. Miutan a szereplom megkerdi hogy ki van bent ranyitok de csakaz ures budi van a fulkeben. Tele verrel mindenhol!!!!"
A szornyek most mar durvabakk lettek es a story se kegyelmez. Az atvezeto muvik eszmeletlenek es mondom a grafika olyanszintet ert el hogy full 3D efektek mindehol.
Sokkal remisztobb mint eddig akarmelyik resz es meg csak az elso palyan a Bevasarlo kozpontban vagyok. Az a jelenet ahogy a halott vilagbol atvaltott az igaz vilagba kurvara meglepett. Annyira preciz munkat vegeztek hogy az nem igaz. Olyat nem latsz hogy ugyanolyan sarokk vagy fal resz!
Szoval emberek szerezetek be mert nagyon megeri!