Silent Hill 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
elkészült az elsõ nagy magyar Unofficial Resident Evil - Silent Hill könyv, a 224 oldalas, csupán 2500 ft-ba kerülõ Guide belsõ tartalmával kapcsolatos bõvebb információt ITT, a GAMER365-ön és az alábbi linken találtok, elõrendelni/megvásárolni pedig jövõ hét elejétõl Konzolium Online játékáruház oldalán lehet. (A nagyobb könyvesláncoknál, áruházakban is kereshetitek (576 Shopokban is) - oda is érkezik belõle szállítmány.
Köszi a figyelmet!
Powned by Phazon...
és amikor elinditom a töltõképernyõnél amikor kiir egy szöveget és a csaj a háttérben van, akkor onnan nem lép tovább hanem lefagy... valaki tudna segíteni ?
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
SZiasztok ! Nézegettem az xtra kosztümöket a neten, és az ilyen trikónál hogy használja Heather a lámpát ? Nincs semmi seb ahova bellehetne tenni :O
ha vkinek lenne eladó silent hillje ps-re, -(a roomot kivéve bármelyik), írjon!
[email protected]
Az erdekes lesz :) Es akkor zombikent rohangalok az elok utan ?:)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mint a megszokott resi-k (csak van benne minimális csapatmunka is). Ilyeneket hallottam (még régen), hogy ha a játékos sokat sérül harapásoktól (vagy fertõzõ támadásoktól), akkor egy idõ után õ is átalakul és úgy folytatja tovább. Nézz utána!
www.youtube.com/aabyssx
Na de milyen stilus? Olyan mint a Dead Aim ?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De. Sõt, az EU változatban lehet, hogy csak offlájn mód lesz (arra hivatkozva, hogy nem elég jó a PS2 európai internet támogatása).
www.youtube.com/aabyssx
Nagyon jó kis game!
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Nafene! Es ffline nem lehet gamazni vele?
Te ez a Resi Outbreak ez nem a Dead Aim ?!
Te szerinted ilyesztõbb ez a Siren mint a SH3?
Láttam a SH4 trailer-jét húúúú az nem gyenge lesz

, és az is jó volt.
Az elsõ résszel pedig még anno ps1-en, azt azonban csak kölcsön kaptam és nem volt idõm végigvinni. Szerencsére mély nyomot hagyott bennem már az elsõ rész is. És várom a 4. et, megmondom frankón nem tudom hogy lehet még pszichóbb a 3-nál, pedig biztos az lesz.

www.youtube.com/aabyssx
Szerintem sh3 nincs x-en