15
-
#15 És fele annyiba kerülne :DDD -
#14 Hehe, én azthiszem megint jól kifogtam :)
Tavaly tavasszal vettem a Radeon 8500-amat, amivel kellemesen ki is húztam eddig, most meg jönnek az új kártyák, így nem kell azon filóznom, hogy a sávszélességben gyenge 9500Pro-t, a kissé avitt 9700-et, vagy a pofátlanul drága 9800-at vegyem.
Most már csak be kell várnom az RV360-at... :) -
gonosz #13 egy vizhutott 9600pro siman elkalapalna a kartyadat :) -
gonosz #10 nezd meg a radeonos forumot #4304
ha az rv380 meg jobb lesz akkor tenyleg kezdheti beerni a 9700-t :) -
gonosz #8 valoszinu az rv360 egy eleg magas orajelu 4x1 -es kartya lesz. sokkal kevesebb tranyo kell hozza mint a 9500pro -hoz, amellett 0.13 mikronos is, szoval sokkal olcsobb a gyartasa. ha a sebessege hasonlo lesz a 9500pro -hoz akkor rohadt jo lesz. -
#7 ATI rulz -
Borg #4 "inquirer" volt a hir, szal tessék fenntartásokkal kezelni... -
Poki #3 Én csak azt nem értem mi a picsának hoznak ki egy olyan kártyát ami már van a piazon, illetve majdnem ugyanakkora teljesítményre képes?
"...várhatóan még idén nyáron debütáló RV360 alapú kártyák nagyjából a Radeon 9500 Pro termékekével azonos, illetve annál valamivel nagyobb teljesítményre lesznek képesek."
Az ATI is látja, hogy mennyire sok a gyökér és ők is meg akarják fejni az embereket mint az nvidia az FX szériával? F**k markatingesek -
#2 Nem biztos, hogy akkor még kapható lesz, mert a gyártásával valsz leállnak-leálltak (mittudomén, hogy perpill gyártják-e még)