92
Carmageddon 2005?
-
nekem no problem. gf2-vel meg fx-el is ment d3d-ben. zenét meg sose nyomattam benne, de megy. -
Menni megy nem az a gond, csak a vid. karimat nem csipi. A glide emu nélkül csak szoftveresen hajlandó elindulni,ráadásul összenyomódott a kép. Ja és a zene is megy nálad?? Mondjuk nekem csak mountolva van, lehet ha kiírom akkor jó lenne -
mellesleg még1 off: nem tudja vki, hol lehet a TDR-hez pályákat szedni? anno vhol láttam egy 30as évek beli városos megoldást, sajna anno nem szedtem le, most meg az istenért se találom. -
megy az xp alatt, csak asszem a kíndózos partíciónak kell fat-nek lennie. -
Vagyis én a kettővel játszottam sokat. A múltkor Xp-n játszottam Geforce 2 Ti-vel. -
Braveheart #47 A 3 az a legszarabb eddig. Az 1 a király hangulat terén, de a 2 tetszett összességében a legjpobban. -
Én a kettőt próbáltam megbűvölni a múltkor,mert XP alatt meg Gef FX-el nem nagyon akar együtt működni. Le kellett szednem egy glide emuláló progit csak azzal ment. De a zenét sehogy se tudtam megszólaltatni, úgyhogy hagytam a francba. Anyám régen mennyit játszottam az 1-2-vel. A 3.-at meg nem is láttam, e sok jót nem hallottam róla -
De tényleg volt olyan. Azt hiszem az első pályán volt. De nagy állat volt. Azt hiszem a megmaradt emberek kb. olyan 100 alatt voltak. De nem tudom már.
-
Te szadista állat..te
-
Ez már Carmageddon 4 lesz. -
Amúgy a Carmageddon 3-at a TDR 2000-nek titulálják mindenhol. -
Fúúú baker! Ezt vártam már! Király! Az 1-gyel nagyon sokat és jókat játszottam. Volt olyan pálya hol szinte az összes embert kinyírtam! -
ZsirosKenyer #40 igen és a Duke Nukem Forever-rel fog együtt megjelenni díszdobozban -
De azé' lesz, ugye? :) -
dieselG #38 Nah ezt az évet is megértük, új carmageddonról meg sehol semmi életjel
-
mentos-boy #37 Jól kérdeztél: Nem! kellett volna várni az első screenshotig! :) -
#36 -
d1g1t4l sp00k #35 hát izéé.. szép meg jo,h minden GTA + Carmageddon 1-2 -t istenitetek 1 ilyen topicban,csak a lényeget nem látjátok:
TDR 2000-hez volt tex.pack + blood patch,ami után szépen nézett ki,bár az igaz,h az időre menő 4. küldetéseket nem lehetett kiiktatni,meg alapbol rossz volt az egész... de azok után már legalább kinézett vhogy a játék,hamár jo nem is volt :) amugynem kellett volna várni ezzel a topiccal legalább az 1. screenshotig? :) -
:) ha szakértőkre van szükséged úgyis itt kell keresni. ;) -
he? ez mitől lesz carmageddon 3? az nekem a tdr. vmelyik másik okos oldalon meg carmageddon 5-nek titulálták. -
mentos-boy #32 Halihó!
gameronline.hu-ról
"Készül az új Carmageddon
2004. Március 11. | Napi hírcsokor - Grusi
A Carmageddon-saga egyike azon sorozatoknak, melynek kiagyalói az legelső rész sikerére építve aranytojást tojó tyúkként kezelték azt, ám az új epizódok messze nem hozták a várt hangulatot, s bukásként kerültek be a játékipar történelmébe. Az SCI remélhetőleg képes lesz megújulni, s a Carmageddon 3-al nem csak egy újabb szánalmas rókabőrt kívánnak piacra dobni 2005 nyarán, azaz majd“ egy évtizeddel az első rész polcokra kerülése után. Sajnos képek vagy egyéb információk nem kerültek közkézre, de ne feledjük: közeleg az E3..."
Bevallom én most hallok a "3." részről először, de annál inkább várom! :)
Az előző részekből mindet imádtam, a 2.hoz őrült jók voltak a +verdák!
A TDR2000-et pedig, a hozzászólások alapján úgy látom senki nem nyomta 3D-s szemüveggel és kormánnyal! :)))
Pedig az úgy az űberfa...frankó:) !!! -
Braveheart #31 Hát a 2-ben néha elég fura volt a fizika, de nekem tetszett... -
ez valami vicc ? -
Braveheart #28 Az 1 volt azegyik első játékom anno, a 2-vel 3 évig játszottam, még most is nagyon tetszik, a 3-at meg se szereztem, és reméltem,hogy lesz 4 :) -
nekem a TDR2000 nem jött be, vártam nagyon, de nem hozta azt a feelinget, ráadásul még jól akadt is. :) -
gonosz #26 gt3 az nem ugyanaz mint a gta3 ;)
gondolkozz mielott leszolsz vmit -
ShaiHulud #25 ezt jol megmondtad ocsem :) -
hát igen :) láccik hogy sokat játszottál vele :P
szal mit is akartál mondani?
-
mulitba nagyon ütős :) -
szerintem is a fizikai rész volt király
-
ja. Ezen anno (volt időm mert régen jelent meg. :)) én is gondolkoztam. A város elég korrekten lemodellezve. Mondjuk vegyük a 2. részt. Vagy 30 kocsi, 3-4 városrész lemodellezve, elég nagy méretűek. A törés az első résznél korrektebb. A lökhárító kocanásnál meglazul, húzza a kocsi majd elhagyja. Szóval azt nem értem, hogy pl. itt az MR2 semmi törés közepes városkidolgozottság, hogy az irányíthatóságról ne is beszéljek. Ja a C-ban a kézifék nagyon tuti volt. Felakadni akadályokra? Ha levegőben volt a kerék, akkor szavás volt, persze ott volt az "R". :) -
Waix #18 GTA3 szintű autókat?! Ne röhögtess már! Annál még a NFSHP2-ben is egymilliószór jobban néznek ki a verdák. Legalább Mafia szintű autókat illett volna a Vice Cityben megrajzolni.
-
gonosz #17 hat egy olyan jatek mint a carma1 mar biztos kisebbet utni, de pl gta3 eleg elvezetes. verengzeni is tokjol lehet, de az csak szinesitese a jateknak :)
-
az a sok német miatt van! meg a féltem a gyerek szellemi fejlődését miatt! mert miattuk lettek zombik meg ződvérüek :P -
Szerintem a legszarabb a TDR 2000 volt.
Amugy tényleg nem robbannak akkorákat a véres játékok mint régen, csak ha mondjuk igényesebben van megcsinálva és mást is lehet benne csinálni, mondjuk autozni. (GTA sor.) -
Borg #14 Carma 1 jóvolt, a 2 még jobb, a következő meg olyan szar hogy el se lehet mondani.
Remélem nem szúrják el ezt is... -
Én is nagyon várom. Az elso 2 része nagyon teteszett (a 2-t még most is eloveszem néha). A TDR 2000 nem teteszett, alig bírom ezt kivárni :) -
Na erre aztán kurvára nem vagyok kiváncsi!
Pontosan elég volt az idióta autós mészárlásokból 3 részen keresztül.
Tekintve a Postal "nagy" sikerét, ez is kb ilyen méretü sikerre számíthat, grafika ide vagy oda.
Az emberek szvsz már túlléptek az ilyen fajta játékok élvezetén!
Régebben imádtuk a gusztustalan, mészáros játékokat de mára megváltozott a trend.
SZERINTEM! -
Ez is jó lesz! Én érzem!!! :D -
Szerintem a Carmageddon elso reszve volt a legjobb a tobbi nem teccet :) De az elso resz az orokke rulez!