ÚJ Carmageddon 2005-ben!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Amúgy a Carmageddon 3-at a TDR 2000-nek titulálják mindenhol.

Duddits
Fúúú baker! Ezt vártam már! Király! Az 1-gyel nagyon sokat és jókat játszottam. Volt olyan pálya hol szinte az összes embert kinyírtam!

igen és a Duke Nukem Forever-rel fog együtt megjelenni díszdobozban

dronkZero
De azé' lesz, ugye? 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nah ezt az évet is megértük, új carmageddonról meg sehol semmi életjel <#rolleyes>

Jól kérdeztél: Nem! kellett volna várni az elsõ screenshotig! 😊

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Matthewpamer

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

hát izéé.. szép meg jo,h minden GTA + Carmageddon 1-2 -t istenitetek 1 ilyen topicban,csak a lényeget nem látjátok:
TDR 2000-hez volt tex.pack + blood patch,ami után szépen nézett ki,bár az igaz,h az idõre menõ 4. küldetéseket nem lehetett kiiktatni,meg alapbol rossz volt az egész... de azok után már legalább kinézett vhogy a játék,hamár jo nem is volt 😊 amugynem kellett volna várni ezzel a topiccal legalább az 1. screenshotig? 😊
M@TriX
😊 ha szakértõkre van szükséged úgyis itt kell keresni. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

12346
he? ez mitõl lesz carmageddon 3? az nekem a tdr. vmelyik másik okos oldalon meg carmageddon 5-nek titulálták.

Halihó!

gameronline.hu-ról

"Készül az új Carmageddon
2004. Március 11. | Napi hírcsokor - Grusi

A Carmageddon-saga egyike azon sorozatoknak, melynek kiagyalói az legelsõ rész sikerére építve aranytojást tojó tyúkként kezelték azt, ám az új epizódok messze nem hozták a várt hangulatot, s bukásként kerültek be a játékipar történelmébe. Az SCI remélhetõleg képes lesz megújulni, s a Carmageddon 3-al nem csak egy újabb szánalmas rókabõrt kívánnak piacra dobni 2005 nyarán, azaz majd“ egy évtizeddel az elsõ rész polcokra kerülése után. Sajnos képek vagy egyéb információk nem kerültek közkézre, de ne feledjük: közeleg az E3..."

Bevallom én most hallok a "3." részrõl elõször, de annál inkább várom! 😊

Az elõzõ részekbõl mindet imádtam, a 2.hoz õrült jók voltak a +verdák!
A TDR2000-et pedig, a hozzászólások alapján úgy látom senki nem nyomta 3D-s szemüveggel és kormánnyal! 😊))
Pedig az úgy az ûberfa...frankó😊 !!!

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Hát a 2-ben néha elég fura volt a fizika, de nekem tetszett...

War. War never changes.

DarkHorSe
ez valami vicc ?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Az 1 volt azegyik elsõ játékom anno, a 2-vel 3 évig játszottam, még most is nagyon tetszik, a 3-at meg se szereztem, és reméltem,hogy lesz 4 😊

War. War never changes.

M@TriX
nekem a TDR2000 nem jött be, vártam nagyon, de nem hozta azt a feelinget, ráadásul még jól akadt is. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gt3 az nem ugyanaz mint a gta3 😉
gondolkozz mielott leszolsz vmit
ezt jol megmondtad ocsem 😊

[HUN]PAStheLoD
hát igen 😊 láccik hogy sokat játszottál vele 😛
szal mit is akartál mondani?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
mulitba nagyon ütõs 😊

mikike
szerintem is a fizikai rész volt király

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

M@TriX
ja. Ezen anno (volt idõm mert régen jelent meg. 😊) én is gondolkoztam. A város elég korrekten lemodellezve. Mondjuk vegyük a 2. részt. Vagy 30 kocsi, 3-4 városrész lemodellezve, elég nagy méretûek. A törés az elsõ résznél korrektebb. A lökhárító kocanásnál meglazul, húzza a kocsi majd elhagyja. Szóval azt nem értem, hogy pl. itt az MR2 semmi törés közepes városkidolgozottság, hogy az irányíthatóságról ne is beszéljek. Ja a C-ban a kézifék nagyon tuti volt. Felakadni akadályokra? Ha levegõben volt a kerék, akkor szavás volt, persze ott volt az "R". 😊

GTA3 szintû autókat?! Ne röhögtess már! Annál még a NFSHP2-ben is egymilliószór jobban néznek ki a verdák. Legalább Mafia szintû autókat illett volna a Vice Cityben megrajzolni.
hat egy olyan jatek mint a carma1 mar biztos kisebbet utni, de pl gta3 eleg elvezetes. verengzeni is tokjol lehet, de az csak szinesitese a jateknak 😊
[HUN]PAStheLoD
az a sok német miatt van! meg a féltem a gyerek szellemi fejlõdését miatt! mert miattuk lettek zombik meg zõdvérüek 😛

Bandew
Szerintem a legszarabb a TDR 2000 volt.

Amugy tényleg nem robbannak akkorákat a véres játékok mint régen, csak ha mondjuk igényesebben van megcsinálva és mást is lehet benne csinálni, mondjuk autozni. (GTA sor.)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Carma 1 jóvolt, a 2 még jobb, a következõ meg olyan szar hogy el se lehet mondani.
Remélem nem szúrják el ezt is...
[HUN]FaTaL
Én is nagyon várom. Az elso 2 része nagyon teteszett (a 2-t még most is eloveszem néha). A TDR 2000 nem teteszett, alig bírom ezt kivárni 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Blasta
Na erre aztán kurvára nem vagyok kiváncsi!
Pontosan elég volt az idióta autós mészárlásokból 3 részen keresztül.
Tekintve a Postal "nagy" sikerét, ez is kb ilyen méretü sikerre számíthat, grafika ide vagy oda.
Az emberek szvsz már túlléptek az ilyen fajta játékok élvezetén!
Régebben imádtuk a gusztustalan, mészáros játékokat de mára megváltozott a trend.
SZERINTEM!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

traXion
Ez is jó lesz! Én érzem!!! 😄

Sephi
Szerintem a Carmageddon elso reszve volt a legjobb a tobbi nem teccet 😊 De az elso resz az orokke rulez!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gergou
Ilyet ne mondjal, mert majdd lefordultam oromomben a szekrol, amikor olvastam a hirt😉) Alig birom kivarni😊

`Take a look to the sky just before you die`

CSOCSO
na na!!!azért ha sikerûl csinlniuk 2005 ben egy gt3 szintû autokat+half life 2 szintû várost + az emberek akkor az elég zoral lehet
Taranov
Carmageddon egynek jó, de új játék nem kell belõle.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mert dx10 -es ver-effekteket akar latni a nep😊
CSOCSO
de mé 2005? hol van az még?
zaki

traXion
elsõ!!!

traXion
Újabb Carmageddon játék?
<2003. június 18. @ 17:54 - ZeroCool>
A GameSpot kisajtolt némi információt az MCV magazinból, melynek hasábjain egy újabb Carmageddon epizód látszik körvonalazódni! Az SCi, elvileg 2005-re tervezi ultra brutális játék folytatásának kiadását. Reméljük hamarosan részletesebb infókat is meg lehet róla tudni...

← ElőzőOldal 2 / 2