Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
mindig lesek,amikor ilyen sima gyõzelmeket írtok,aztán meg mégis sokszor bejön 😊 legyen ma is így

ReaL MaDRid x siempre

miilann
0-3 <#wink>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

zaki
1-3 😛

REALista
1:2 mák nélkül.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
0-1,kis mákkal 😊

ReaL MaDRid x siempre

ma esti tippem 0-2 nekünk 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

zaki
Érdekes ez az eredményjelzõ, de legalább van... 😊

ejj ezek a spekulációk...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
12:32 - A mai találkozót sugározza a La Sexta, így elméletben látható lesz. Azonban a két tévétáraság még mindig nem egyezett meg a közvetítéssel kapcsolatosan, így biztosat még nem mondhatunk.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
12:22 - Az AS ellenben úgy véli, hogy Schuster megismétli a Valencia elleni kezdõcsapatot. A riport írója hozzáteszi, hogy a Madrid szemszögébõl Gago lehet a mérkõzés egyik fontos pontja, ugyanis neki egyszerre kéne segíteni Marcelonak az Alves-Navas kettõs ellen, védekezni a középpályán, illetve segíteni a mélységbõl induló támadásokat.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
*jét
Drenthe nem kellene oda, valahogy ugy érzem én is hogy Gago játszon. Amugy majd becserélheti a cipészünk!

Robo szerintem jo, csak tényleg legyen frissitve.

LasDen
a szöveg kicsit jobban látható lehetne.....

robotnyk
kitettem miilann eredményjelzõjöt, szerintem jól sikerült, nagyjából megy is a bannerhez. annyi változtatás talán jó lenne, hogy a last match/next match mehetne magyarul is. no meg frissüljön. 😊
thx.
REALista
A marca kezdõi szart sem érnek...😊

RaulwakY
ezzel sokan így vagyunk😄

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Oncsi
Én is néztem egyet,h egybõl kezdõ😮
Diarra-Gago páros nekem is tetszett,hagynám ma is !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

A Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; Ramos, Metzelder, Cannavaro, Marcelo; Guti, Diarra, Robinho, Drenthe; Raúl és Nistelrooy (marca). Szerintük Schuster megbontja a Valencia elleni csapatot, azonban ez még közel sem biztos.

Drenthe meg már kezdõ? <#wow1> Diarra-Gagot meghagynám, fõleg most

Amennyiben Guti ma sárga lapot kap, abban az esetben ki kell hagynia a Mallorca elleni találkozót.

Azt mondom kapjon a végn 😊, úgy is kell pihentetni is, sokat játszik 😊

zaki
Sztem ja. Én semmi undorítót nem látok benne.

mrzoltan
Frissen mosott...
kas123
a haja érdekes, de am sztem nem sz@r kép

LasDen

csak sztem van ezen a képen undorító feje???

zaki
Besz@rás... 😄

LasDen
„Új szakácsa van a csapatnak”
José Manuel González, más néven Chechu lesz a csapat új alkalmazottja, akit fáradalmas tesztek után maguk a játékosok választották új szakácsuknak.

képzelem milyen fárasztó tesztek lehettek 😄

Igaz, hogy Ramón Calderón azt mondta Önnek, hogy fogadja jobban a kritikákat?
Nekem nincs semmiféle problémám a kritikával. Egyszerûen úgy látom, hogy amikor az emberek a Real Madrid edzõjérõl beszélnek, akkor nem mutatnak felé tiszteletet. És nem csak magamról beszélek. Az emberek beszélnek Schusterrõl, de elfelejtik, hogy õ a Real Madrid edzõje. Elmúltam már 30, abszolút képes vagyok megbirkózni velük. Arról könnyû beszélni, amit nem te teszel. Láttam sírni embereket, amikor éppen a sajtó rendelkezésére álltak, és nem tudtam, hogy mit tettek, amiért ezt érdemelték. Tisztában vagyok vele, hogy nekem ezzel együtt kell élnem, sok éven keresztül megtettem, és egy olyan nagy klubnál vagyok, mint a Real Madrid. Ezt elvárják tõlem. Ugyanakkor azt szeretném, hogy az újságírók ne felejtsék el, hogy nem ajándékba kaptam ezt az állást, nagyon keményem megdolgoztam érte. Köszönhetõen a második ligában végzett munkámnak is, feljebb léphettem egy olyan csapathoz, mint a Real Madrid.

A riport eleje sem semmi 😄 (madridista)

hunbasser
ettõl a Sevillától most én nem nagyon tartok.nem látom bennük azt a dinamizmust,nem olyan már a sevilla,mint amilyen volt.amióta Juande Ramos elment,azóta nem játszanak már olyan jól,mint elõtte,úgyhogy,én a legjobbakat remélem(szerintem nyerünk ellenük egy góllal)

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
No ez mozgalmas hét egyelõre nekem is meg a Madridnak is. Valencia meccset GolTV-n barátnõmmel néztük otthon egy 100 perces ZH-m után, úgyhogy nem nagyon gondoltam volna hogy lesz egy ilyen jó estém 😄 Barátnõm elsõsorban Valencia szurkoló (és mostmár hatásomra Real Madrid is 😄), így õ már a második félidõ felét végig se nézte, és bevallom néhol én is sajnáltam õket, de nagyon lefociztuk õket. Tipikus esete annak, amikor minden bejön. Mégha ez most egy ilyen Valencia ellen sikerült is, akkor is. Mert egy gyenge, gyengén játszó csapatot is meg kell tudni verni, hát még így. Ilyen pontos passzokkal meg ilyen gyors játékkal bárkit meg tudnánk verni.
Nagyon kíváncsi leszek erre a Sevilla elleni meccsre.

Bátor fiú...

Wesley Sneijder sérülés miatt kimaradt a holnapi keretbõl, ellenben Drenthe ismét bekerült a nevezettek közé.

Most örülök, mert így Gago-Diarra kezd. Sevilla ellen jó ha védekezni jobban tudunk középen. Csak ne kerüljünk hátrányba

Eldõlt, hogy november 6-án kedden, felvételrõl (vagy bõvebb összefoglaló formájában) az Olympiakos-Real Madrid mérkõzés kerül a Viasat3 képernyõjére, 23 órától.

Na az ÖF lesz... Idén mindg csak az volt

Rockynhooo
jaja én is ezen elmélkedtem ,hogy bármi is történik maradunk az elsõ helyen a tabellán 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

na így nyugodtabbak lehetünk Sevilla ellen, ha nyerünk nagyon jó, ha nem az se nagy baj

RaulwakY
XD

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Zizou5
na csak nem ismerem szalai adam occset? : DD

autogramm szagot erzek. : o

vagy majd dec 23-án.
robotnyk
na jó, a barca-madrid háborút a játszótéren a továbbiakban, htx.
hát ja az igaz😊 annak persze h örül az ember de ha nem adja meg akkor nem:S
REALista
Az elõzõ meccsen pedig befújtak nektek egy kamu 11-est...van ilyen...

kas123
és hány büntetõt ítéltek már meg nekik? nembaj ha nemkapnak meg párat...

Barcának nem fújta be.
LasDen
kinek?

tegyük hozzá, két 11est nem fújt be a bíró...
REALista
FT Valladolid 1 : 1 Barcelona <#ravasz1>

A Valladolid megint nagyott játszott akár csak ellenünk.Egy kis szerencsével akár nyerhettek volna is...

robotnyk
maradjunk a témánál ha lehet, thx.
LasDen
hadd legyen egy jó napja a srácnak.....

REALista
Kikaptam 3:0-ra két Messi és egy Dinho öngóllal...😊

REALista
Akkor már mér nem inkább te irányítod online?😄

LasDen
de nem csak azé lesz 3-0 me én lejátszottam hanem az edzõjük nézte.... és csatlakoztatott egy gamepadot a pályára és most irányítja a valladoid játékosait 😄

REALista
Na mindjárt lejátszom én is...😄
A biztonság kedvéért a Barcával leszek...😄DDDDDDd

LasDen
nem ti csak én.....most játszottam le a meccset PES-ben és 3-0 lesz....ha én mondom.... 😄