Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs meccs, ki vagyunk halva 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

RaulwakY
😊

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

hunbasser
de

ReaL MaDRid x siempre

ezzel nem a kártyával rendelkezõ klubtagokra céloztak?
LasDen
ez olyan mint amikor írták, hogy a Depor meccsre már csak 500 jegy van és csak a stadionnál lehet kapni.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RaulwakY
😄

Rockynhooo
akkor majd mki rak a nyakába egy Madridos sálát és ingyéé mehet be 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

A december 5-én megrendezésre kerülõ Trofeo Santiago Bernabéura a Real Madrid pártoló-tagja számára ingyenes a bemenet.

Kösz, ez most célzás hogy pártoljunk, vagy mit akarnak ezzel? 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

<#sir><#worship>

REAL MADRID

1 éve hunyt el Puskás.
Ismét köszönjük, amit csapatunkkal elért!

majd megteszik helyettünk Madridban... 😄
amen

oszt most akasszuk fel? 😄D

ProGabe
a katalán Sport szerint mindenki barca drukker kell hogy legyen,hiszen aki nem,az már rég a pokol tûzén ég^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nepasszad máááá 😮O<#fejvakaras>
REALista
20:03 - Azt már tudjuk, hogy a Bernabéu új hangosbemondója mérkõzésenként 6 ezer eurót keres, azt viszont még nem, hogy állítólag mindig is Barcelona szurkoló volt! A katalán Sport szerint Arturó Sisó jelenleg is a Barcelona pártoló-tagja.

gyáááá...hát ez vicces...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
azt a palit 10/11x befûzik :\ 1 on 1 már esélye nincsen,egyedül a fejpárbajokban és az utolsó utáni pillanatokban tud még jeleskedni,bár ha mondjuk egy Kanoutét kap meg,akkor sajna még kissámliról sem tudná túlúgrani Kanoutét.

leegyszerûsítve:lefõtt neki.az õ fénykora a Parmaban kezdõdött és a Juvéban ért véget.bár a hibái nem csak abból adódnak,hogy ellazáskodja a meccseket,vagy túl nagy rajta a nyomás,esetleg szimplán megkopott...ha veszünk 5 játékost,abból jó ha egy beválik,és nem értem,hogy ez miért van.megvesszük a jobbnál jobb játékosokat,játszanak egész idényben 10 fordulót,aztán meg padoznak,mert nem megy nekik,majd végül eladjuk õket.

vagy mégis túl nagy nyomást helyeznek rájuk?mert akkor ide vehetnek bárkit,itt csak az fogja megállni a helyét,aki bírja a gyûrõdéseket,és nem foglalkozik semmivel sem.szvsz Gago is eléggé stresszelt a múlt idényben,csak nem látszott rajta,mostmár azért kezdi szokni a légkört.

majd akkor lesz megint olyan a Real Madrid,amilyen az 50-es,60-as években volt,ha majd a jó edzõ párosul a megfelelõ vezetõséggel és persze egy nem rossz kerettel(ami tulajdonképpen majdnem hogy mindig megvan)

ReaL MaDRid x siempre

#32499 jahj de örültem mikor Cannavarot levették a pályárol szvsz Casillas hozza mindig a formályát, de õ se isten.

A Tottenham hiába erõlködik, Iker Casillas leigazolására nincs esélye, legalábbis a kapus nyilatkozata alapján.

A londoniak 40 millió eurót is kifizetnének a futballistáért, ám Iker Casillas szerint fölöslegesen pazarolnának energiát a tárgyalásokra, a kapus ugyanis semmi esetre sem hagyja el Madridot. Amennyiben a Real elengedné a játékost, õ lehetne minden idõk legdrágábban megvásárolt kapusa (Buffonnal holtversenyben), Casillas azonban nem vágyik ilyesfajta babérokra.

- Egy szót sem hallottam angliai megkeresésrõl, de semmi sem változtatná meg véleményemet: nem akarom elhagyni Madridot. Mióta Madridban védek, meg sem fordult a fejemben, hogy bármelyik más csapatban játsszam. Itt élek, itt él a családom, a barátaim, óriási szerencsének tartom, hogy ebben a gárdában védhetek. Nem beszéltem senkivel, de nem gondolkozom másik csapatban, kizárólag a Real Madridban - nyilatkozta Casillas.

Annyira vicces ilyeneket olvsani 😄

RaulwakY
Azért valjuk be Casillasnak valamilyen szinten igaza van!- jó persze nem arra kell gondolni hogy õ soha nem hibás hanem többnyire a védõink berúgva mennek a pályára😄 PL.:Cannavaro:S

EMC (El Mundo Catalonia) 007-es kémei jelentik 😄D

REALista
😄DDDDd

robotnyk
hihetetlen, milyen jól informáltak ezek a katalán újságírók! :x
hunbasser
nyilván okkal hibáztatja a védõket.miért érzem úgy,hogy Canna is nyilatkozott ez ügyben? :\

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
7:09 - Az El Mundo Deportivo szerint a Real Madrid játékosai egyre inkább megosztottak Iker Casillas teljesítménye miatt. A kapus minden bekapott gól után a védõket okolja, s magát mindig menti a felelõsség alól. Ezt páran a hírek szerint picit nehezebben viselik.

LOL

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

húú visszaolvastam a topic 271.-268. oldalait, pont a zaragozai 6-1 es kupameccs visszavágója volt akkor, durva volt mindenki 😄D

hunbasser
az semmi... 😊

ReaL MaDRid x siempre

hajrá ...

REAL MADRID

tiszteletem az uraknak! ismét van netem és amint látom, csekélyke 500 hsz a lemaradásom 😄
LasDen
azé kiváncsi leszek, hogyha Etoo felépül akkor mit alkot a barca.....bár érdekes módon ebben az évben már másodszor sérül le hosszabb idõre nem???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Samuel Eto'o: "Brutális tempót diktál a Madrid."

Kérdés a tabellára vagy a meccsek iramára céloz? Mondjuk jelen esetben mindkettõ igaz 😊

RaulwakY
szerintem meg pukizott egyet és menekülni próbálna csak nem sikerült szegénynek😄

ProGabe
szegény biztos elaludt futás közben,és még pont meg tudták fogni,hogy ne essen el 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
Mi kép már.😄

REALista
10:39 - Raúl egyelõre 6 gólt szerzett a spanyol bajnokságban, pontosan ugyanannyit, mint amennyit a 2000/01-es szezonban is. A Real Madrid 7-ese akkor gólkirály lett... Ez egyébként Raúl második legeredményesebb szezonja - az eddigieket figyelembe véve - madridi pályafutása során.

10:34 - Arjen Robben a Murcia ellen visszatérhet. A holland futballista pontosan 27 napig volt harcképtelen, miután a napokban ismét elkezdte a labdás gyakorlatokat.

Csak nehogy korai legyen...

RaulwakY
😊- Azért a Madridi szurkolók megtesznek mindent a játékosaikért😉-legalább már azt hogy méltóképp búcsúzzunk tõlük ha már ilyenkoat tettek a csapatért de végül elhagynak minket:S(pl.:R.C.)

hunbasser
RC <#worship>

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
14:53 - Marcelo egyébként hat hónap alatt 169 percet (összesen kevesebb mint két találkozó) kapott Capellonál, míg Schusternél fele ennyi idõ alatt már az 1000. percen is túl van, nem is akármilyen játékkal...!

Azért tavaly volt még egy Roberto Carlos, aki mégha nem is a legjobb formáját hozta mindig...

14:49 - A Real Madrid lehet az edzõbuktató! - írja a Marca. A spanyol lap szerint Rijkaard a hátralévõ öt találkozóra ultimátumot kapott. Sorrendben a Recreativo (o), az Espanol (i), a Deportivo (o) és a Valencia (i) elleni mérkõzések után a Real Madrid következik a naptári év utolsó bajnokiján. Könnyen lehet, hogy egy impozáns madridi sorozat után tehát jövõre más edzõvel találkozhatunk majd a rivális csapat kispadján.

Nem hiszem, hogy kirúgnák Rijkaardot bár mi is legyen a köv meccseken.l..

14:38 - "Jó kezekben van az én bal oldalam!" - nyilatkozta nevetve Roberto Carlos. A kiváló játékos úgy folytatta, hogy "Marcelo sokoldalú, ambíciózus, és kellõ figyelemmel dolgoznak vele, így hosszú évekig a csapatban betöltheti posztját. Boldog vagyok, hogy elhagytam Madridot, hogy átadhassam neki a játéklehetõséget, és betöltse a posztomat." A méltató szavak után meghatóan folytatta: "Nem tudom elfelejteni, milyen boldog voltam sok éven keresztül Madridban, és elképesztõ volt június 17-én ennyi ember elõtt búcsúzni. Csodálatos volt a légkör, a nevemet skandálták" Ezek a szavak nem kívánnak más megjegyzést: Hala Roberto Carlos, örök madridista barátunk!

Ez meg nagyon szép 😄

ProGabe
mivel a #32470-re írtam,gondoltam egyértelmû lesz:"Joan Laporta egyik vetélytársa Raúlt igazolta volna gyõzelme esetén a Barcelonába."

Oncsi
én sem értem és nagyon kiváncsi lettem😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasDen
múlt jéten volt, hogy csak ezt hallgattam egyfolytába egymásután.... 😄 nagyon jó.....szöveg, zene 😄

Csabesz6
apropo alairas a tied se semmi😄
Terézanya ...CSAPJAD!!!😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
jééé most látom micsoda megtiszteltetés ért 😄 az én kommentem aláírásként? wow..... 😄

LasDen
jó akkor 4-5 éve......de mi volt akkor? 😄

ProGabe
jó,akkor 4-5.de amúgy is baromság,Raul-t nem adtuk volna!õ egy igazi ántáccsöböl 😊

Rockynhooo
hamarabb hagyná abba sztem minthogy átmenjen Barcaba 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
he???? a végét nem értem.....mi volt 10 éve??? 😄

ProGabe
ha öreganyámnak töke lett volna...

tizeniksz éve volt ami volt.who cares!?

LasDen
20:20 - Érdekes hír látott napvilágot: Joan Laporta egyik vetélytársa Raúlt igazolta volna gyõzelme esetén a Barcelonába. A játékos ügynöke így emlékezik vissza: "A jelölt megkeresett, hogy Raúl készen áll-é elhagyni a Real Madridot, hogy Barcelonába szerzõdjön, ahol tárt karokkal várják. Amikor Raúlnak elmondtam, nem hitte el!"

Hát ez durva......hogy nézett volna má ki barca mezbe 😄

Nekem tetszik Gago játék, mostanában irányitást is átveszi a védekezés mellet, voltak nagyon jo passzai.