Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vid

1:55-nél, na nehogymár ez olyan vészes legyen, fölé állt a fölrúgó osztani az észt...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

te mit csináltál volna??

eddig egész évben tûrtõztette magát, ilyen meccsen akaratlanul benne van, õt faragják a legjobban...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
nem, ez a korosztályos csapat egyik foci meccse volt..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

meg guti is elmehet a fenébe

REAL MADRID

hunbasser
ez a kosárlabda meccsre vonatkozik?

(szombaton szintén Murcia-Real Madrid volt 😊 csak ott nyertek fiaink)

ReaL MaDRid x siempre

Könnyen lehet, hogy Guti eltiltása két mérkõzésre fog növekedni.

Azért elmehetnek a fenébe...

LasDen
16:38 - Ismert a Werder Bremen elleni keret: Casillas, Codina és Dudek; Pepe, Ramos, Cannavaro, Marcelo, Metzelder és Torres; Diarra, Gago, Guti, Baptista és Robben; Higuaín, Saviola, Robinho, Nistelrooy és Raúl

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Bármennyire is hihetetlennek tûnik, a Real Madrid csapata már három (!) másodperc elteltével megszerezte a vezetést

Azé ez odaver 😄

Pepe amúgy baromi jó volt, ahogy néha egyszerûen hátulról érkezve elvette a labdát, látszott hogy erre nincsenek felkészülve 😊. És még majnem sikerült 1x gólhelyzetet csinálni, két ember mellett elment. Jó lesz ez érzem, ha nem sérül le

mint már mondtam, mi is ellazsáltuk a dolgot, de hatékonyan zavart minket a rugdosódásuk, ennek köszönheten IS estünk szét a végefelé, majd Guti már ezt nem bírta (aki amúgy mostanában nyugodtabb, most is egész sokáig bírta, egy pillanatra lett egy kis szakadás)...

kössz...jó szoros!

de jó lenne már valami bumm....

Oncsi
<#eljen>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
vicces képek (menjetek a barca címerre)nagyon komolyak😄 csendben nevetni😛

REALista
tegnap, 20:02 - Az Almeria egyenlítõ találatát az a Negredo szerezte, aki pár hónappal ezelõtt még a Real Madrid alkalmazásában állt. Így az ex-madridista segítségével maradhatott a tabella élén Schuster csapata.<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista

hogy áll most a tabella?

Oncsi
Következõ(bajnoki) ellenfél: Racing otthon

Kicist tartok a meccstõl !! legkevesebb gólt kapták,ráadásul most verték meg hazai pályán Valaneciát !!! igaz csk 11 gólt rugtak ,de nem lebecsülendõk !!! nagyon oda kell figyelnünk !!! barca ,espanyol ellen játszik városi rangadót idegenbe,nem lenne rossz egy espanyol gyõzelem😊😊

De addig is gyõzelemmel kellene hangolni a Werder ellen a hétvégi meccsre !!!

LasDen
én se, de attól még az sokkal izgalmasabb.....

Robinho14
én nem fakadnék sirva ha nyernénk a 30.dik fordulóba😄😄😄😄

LasDen
ritkább az, hogy nem kell számolgatni és lazán vezeti egy csapat a bajnokságot......és sztem sokkal jobb, ha izgalmas a végkifejlet, minthogy már a 30. fordulóban elõl az egész..... 😄

hunbasser
phu,micsoda mázli...

nem olyan jó,hogy így mindig azt kell figyelgetni,vajon mit játszott a másik :\

ReaL MaDRid x siempre

ollé

REALista
FT Villarreal 1 - 1 Almeria

hunbasser
kicsit elfogult vagy.a játékvezetõ az elsõ félidõben végig - látványosan - nekünk fújt,ez persze a 2.félidõre változott,de nem kéne ráfogni a bíróra,egyedül a játékosok hibásak csak.a 2.félidõben egy teljesen más Real Madrid jött ki.felteszem a kérdést: a játékosok ennyire nyeregben érezték magukat,vagy Schuster olyan f*sz,hogy nem számított arra,hogy a Murcia bizony más taktikkal fog kiállni,és más szellemben.

sajnos azt kell mondanom,hogy megérdemeltük,csak erre mindig mi,szurkolók fizetünk rá.mi kis naívak,gondolnánk,hogy majd tanulnak belõle a fiúk,meg Schuster is tanul belõle,és akkor máshogy fogja megszervezni a védekezést,stb,de sosincs így.pár meccs óta csak azt látom,hogy mindig van egy üres ember középen és sosem támadnak ki idõben a védõk a labdás játékosra,így az szabadon lõhet.és bizony egy ilyen csapatnál ez elég nagy hiba.a csorbákat ki kellene köszörülni.nem hiszem,hogy ez olyan nagy kérés lenne.

ha nem látom,hogy milyen jól játszottunk az elsõ félidõben,hogy mennyire letámadunk és hogy mennyire bátran futunk fel a támadásokhoz,akkor lehet,hogy nem mondom ezt.de bizony az elsõ félidõben le kellett volna rendezni a meccset,mert a Murcia igencsak nem volt velünk partyban az elsõ félidõben.

és persze a Villareal már vezet is 1-0-ra,drukkoljunk az Almeríának,hogy kiegyenlítsen.

ReaL MaDRid x siempre

banok
ne sírjál a SAT1 adja a Werder elleni szerdai meccseteket. Az m1 nem tom mit ad aznap.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

de nem értem miért van ez

robotnyk
mindig, mindenkivel, bármilyen kerettel beállunk ha vezetünk. kivéve a ritka eseteket, amikor megszórunk egy-két csapatot. amíg ezt senki nem veri ki a játékosok fejébõl, addig a kiscsapatok mindig meg fognak minket szivatni egy-egy talált góllal, fõleg hogy idén azért Casillas is csak átlagos, a védekezés meg röhelyes helyenként.
#32636: köszi szépen!<#worship>

#32640: sajnos ez mindig is alaptkatika volt volt a nagy csapatok ellen, hogy ha nem tudnak mit kezdeni akkor elkezdik õket rugdosni addig, amíg valakinél el nem szakad a cérna..:S
érdekes, én másképp látom. Ilyen dühös nem voltam még meccs után. Mert nagyon jók voltunk az elején, aztán visszavettek már megint 1-0 után, nem volt itt gond csapatszerkezettel. De fel lehetett volna pörögni, ha ezek nem rúgnak belénk úton útfélen. F*szért nem tudnak a bírók megvédeni minket... Aztán ugye slusszpoén, hogy az agyon rúgott Gutit szórja ki. Tudom szabály, de erkölcsileg egy baromi nagy igazságtalanság, sokadjára kaszálnak el, ráadásul hátulról, és az csak egy dühös reflexmozdulat volt (térdét csak oda emelte a másiknak a lábához), bevallom ott én is rúgtam volna. Valahogy érzésem az volt, hogy épp amikor meg tudnánk indulni, rúgnak... Pl. végefelé RVN-t hátulról hogy el kaszálták már tudatosan, azért nem jár piros? És még HF aszondja meg is érdemelnénk a verést, egy szaros szögletgól ahol egy védõnk nem volt ott, meg 7-8 sárga, gratula
Szóval köszönhetõen a lazsálásunknak, és legalább ilyen arányban a rugdosásnak, a meccs kicsúszott.

RaulwakY
még szerencse hogy nem láttam a meccset!

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

hunbasser
ezt csak Clownderón vette komolyan,rajta kívül mindenki csak mosolygott,meg röhögött 😊

apropó bohóc: nem látott róla valaki olyan képet a neten,ahol nagyon hidegben ül,és be van gubózva?

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
ennyit a 12pontos elönyünkrõl a barcelona elleni meccs elött:S

zaki
Samul Barber - Adagio for strings

hunbasser
😞((

amíg védõink mindig hagynak legalább egy embert üresen és amíg 25 méternél hagyják lõni a labdás játékost,addig ne lepõdjünk meg az ilyen eredményeken.az elsõ félidõben el kellett volna intézni ezt a meccset.az elsõ félidõben sokkal jobbak voltunk,második félidõben meg már a Murcia volt a jobb.ez van :\

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Holnap este már a Villarreal fogja vezetni a tabellát...<#shakehead>

REALista
Középpálya nélkül elég nehéz.
Egyébként a gólt is akkor kaptuk amikor éppen ápolták.😞

LasDen
höh......bejött a tippem 😄 😞

igen õt mert neki kellene szerveznie a védelmet többet között

REAL MADRID

robotnyk
REALista
Mostmár mindíg Cannavarot fogjuk szidni egy szar meccs után?:S
Az egész csapat gyenge volt a gól után ráadásul nem értem hogy miért Robbent kell behozni 1:1-nél mikor teljesen egyértelmû hogy több hónap kihagyás után nincs formában...

<#vomit>
<#kocsog>

REAL MADRID

szvsz Cannavaro a meccs embere <#violent><#falbav>

REAL MADRID

REALista
Hát nagyon bepunnyadtunk a gólunk után...😞

hátnekem lenne commentem de nincs kedvem bannoltatni magam :S

REAL MADRID

erõsen no comment ez a meccs :S
guti te idiota barom

REAL MADRID

kellene egy gól <#merges2>

REAL MADRID

toysoldier
Robinho <#worship>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

adagio for strings... nekem is kapásból ez ugrott be 😄
de ez gondolom nem tiesto volt<#whatever>
REALista
ROBINHOOOOOOOOOO szép gól!!!4<#worship><#worship>