Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fordítottak 😊

Nos nagyon úgy néz ki, hogy Atletico (csendben régóta ott van 5 pontra tõlünk), és Barca lesz a nagy rivális a bajnokságban, Valencia kiszállt, Sevilla már régen, még a Villarreal kapaszkohat, de a dobogósok mellett nehéz lesz.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
És épp most kapott a Barca is egy keci nagy bomba gólt...😄DDDDDd
Bár szerintem fordítani fognak de ne legyen igazam.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Villarreal 0 - 1 Real Betis

REAL MADRID

LasDen
csereként játszott a 61.perctõl....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
Szalai?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
3:54 - A meccs végéhez közeledve 3-1-re vezet a Castilla az Alcorcón ellen. Ez lehet a "B" csapat zsinórbeli 5. gyõzelme.

osztják ám..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zoz083
ki tudja mi van köztük 😄
olyan aranyosan jáccanak :p

Pase lo que pase, ESPAÑA SIEMPRE!!

zaki
Az 1. képen úgy néznek ki mint két buz!... xD

Zoz083

Pase lo que pase, ESPAÑA SIEMPRE!!

ProGabe
Drenthe-nél meg éppen a másik irányba nézett,amikor aláírt valami papírt?mert most mennek a nagy nyilatkozatok,hogy õ nem az,akit akartak...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

az élet meg a rutin <#vigyor3>

REAL MADRID

LasDen
Mijatovic: "Szenvedtünk, de a végén sikerült megnyerni. Pepe formája nem lep meg, tudtam, kit igazolok."

csak így lazán.... 😄

halagrat a csapatnak <#worship>

REAL MADRID

LasDen
szerencsére nem rajta múlik....mert vannak behatások amik nem engedhetik, hogy mindig játszon...pl.: lesérül.....

RaulwakY
mindenkinek igaza van😛

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Sneijder érdekes volt, amirõl azt gondoltam, hogy neki megy, a passzok, helyezkedés abban gyenge volt, egyérintõkben viszont teljesen rendben volt 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Robinho14
jobb ha tõlem tudod rajta múlik😄😄😄😄😄😄😄

LasDen
annyira van benne, mint bennem.....Saviola a padról többet csinál mint õ....és megkockáztatom még Soldado is többet csinálna......ez a benne a gól annyira elcsépelt duma.....minden csatárban benne van....
Ha Susztin múlna akkor az egész szezont végig játszaná...

Csabesz6
és most elnézést mindenkitõl😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
nah hoztuk a meccst😄!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
szünetben mondani is akartam,hogy többet kéne átlövésekkel próbálkozni.íme 😊 bár én nem RvN-re,sokkal inkább Pistára és "Snáldörre" gondoltam.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Drenthe meg a kisfiú 😊 az olyan szép volt

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
az,hogy maradjon csak õ a kezdõben,benne mindig ott a gól.na meg gondolj bele,ha nem lõtt volna gólt,akkor csak 0-0 maradt volna az eredmény.azért ne siránkozz,hogy ott marad a kezdõben...meg elõbb-utóbb csak fogja pihentetni,csak kimaxolja Schusti elõbb 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
#32982 thx 😛

Cannavaro most tényleg nem volt rossz,persze a hiba nélküli játék még nem megy neki...de már haladás ez is 😄

és azért Casillas kellett oda.Pista,Raúl,Pepe szvsz iszonyat jól játszottak

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
mivan?

REALista
Raúl mekkora paszt adott már Nistynek...

REALista
<#wilting>

LasDen
némááá........RvN gólt lõtt.....ez újabb 10 meccsre bebetonozza a kezdõbe......

úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúristen 😮OOOOO
RvN<#worship><#worship>
hunbasser
majdnem gólpasszt adott a Bilbaonak,meg volt még 1-2 érdekes megoldása...viszont az ollózó mozdulat szép volt.

Sneijder teljesen el van tûnve.én azt mondom,hogy második félidõre jöjjön Gago vagy Guti.mondjuk Baptistát érdemes lenne benthagyni.

ReaL MaDRid x siempre

a félidõ elején olyan volt mintha pályán se lett volna Sneijder
ProGabe
szerintem Canna most nem olyan rossz.viszont Sneijder elérte a mélypontot...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
Cannavaro megint hozza a formáját... :\ Raúl és Baptista szerintem jól játszik,Pista jó labdákat adogat.

ReaL MaDRid x siempre

REALista
les gól...:S

Csabesz6
jolvan latom nem sokrol maradtam le😄 :|

zaki
Hova? :d

hunbasser
jó látni végre a kezdõben.

0-1-et tippelek,bár Bilbaoban sosem könnyû játszani,mert a szurkolóknak túlságosan is szíve csücske Madrid meg úgy a kedvenc csapatunk is.

ReaL MaDRid x siempre

5-1 <#hehe>

REAL MADRID

LasDen
2-2

zaki
Tippek? :o
Nyerünk 2-1-re, Raúl, és Van Nistelrooy lövi a gólokat... 😄

<#vigyor3>

REAL MADRID

ProGabe
Baptista (Y)

ajánlom,hogy a Raul,RvN páros alkosson valamit.nem 2 öngólra gondolok -.-

21:22 - A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Miguel Torres, Cannavaro, Pepe, Sergio Ramos; Diarra, Baptista, Sneijder; Robinho, Raúl és Van Nistelrooy.

REAL MADRID

szvsz go az elsõ kocsma... sör, meccs jokedv :😄DP

REAL MADRID

ne legyen má unalmas 😄 végre van idõm megnézni egy real meccset, én má tegnap letudtam a szalagavatómat 😄
Csabesz6
remélem egy unalmas meccsen elhozzuk a 3 pontot, mert mingyar meek vissza szalagavatóra,és nem fogom látni valszeg😄
halamadrid

Robinho14
szerintem a REal Madrid fennálása óta olyan méág nem volt h ne igazoltunk volna senkit ha lehetett😄😄

13:36 - Ki érkezik a télen? (5. rész): senki.
ezen felnevettem azért 😮

BUDA > miskolc.

robotnyk
csináljad, lusta disznó -.-
én is lusta vagyok mindig kiírni
én ezt most nem sértésnek szántam, csak fura, hogy sosem jó :S