Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menyus489
Én is mindenkinek Nagyon Boldog és Békés Karácsonyt kívánok, Rocky, neked meg még Boldog Szülinapot is, és majd valamikor csak összehozzuk azt a közös sörözést Szentesen 😄
#33469=XDXDXDXDXD
Sziasztok!!!

Bátor fiú...

ProGabe
Schuster:

"Elég jól játszottunk, a csapat jól dolgozott, megérdemelt, de nem mondanám, hogy könnyû gyõzelem volt. Ezzel együtt mindent elmond a mérkõzésrõl, hogy a Barca saját pályáján nem tudott egyetlen gólt se szerezni ellenünk. Korai lenne a bajnoki címrõl beszélni, hiszen a pontvadászatnak még több mint a fele hátravan."

ez igen jó hozzáállás (Y)

"Ez nem a Barca estéje volt" - fogta rövidre értékelését a katalán együttes holland mestere, Frank Rijkaard, aki szerint a korai gól megfogta csapatát. Hozzátette, hogy a folytatásban sokat hibáztak játékosai, akik túl gyakran veszítették el a labdát, ráadásul a vendégek védelme remekül mûködött.

"A Real Madrid jól játszott, s bár mi is megtettünk mindent, hiszen az utolsó pillanatig volt esélyünk a gólszerzésre, hiába reménykedtünk" - mondta, a Ronaldinhóra, a jó ideje kiegyensúlyozatlanul teljesítõ brazil világsztárra vonatkozó kérdésre pedig azt válaszolta, hogy "õ is igen aktív volt, akárcsak a többi játékosom".

"Még sok meccs van hátra, és bár a Realnak elõnye van velünk szemben, még minden lehetséges" - nyugtatta a Barca szurkolóit, s vélhetõen saját magát is a holland vezetõedzõ.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Oncsi
BSZ BN
Boldog Karácsonyt😊

00:33 - Gabriel Heinze 8 alkalommal lépett pályára kezdõként a Real Madridban, a mérleg pedig a következõ: 8 gyõzelem.

ennyi😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

REALista
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

looooooooooooool<#hehe><#hehe><#hehe>
kas123
Boldog SzületésNapot Rockynhooo 😊
és
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok 😊

<#vigyor3>

REAL MADRID

BSZ, BN 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hehe 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

boldog karácsonyt mindenkinek

boldog szülinapot Rockynhooo

<#pias><#integet2><#pias>

REAL MADRID

LasDen
Rocky(nhooo)nak boldog mindent....
meg neketek is boldog k-t..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
Boldog születésnapot Rockynhooo!!!

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!

tegnap megkaptuk a csapattól a lehetõ legszebb ajándékot,amit csak adhatnak!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csabesz6
lol😄
van egy 13 éves haverom.Arsenalos volt de átment ugyebar anri a barcába,igy barcas lett XD( szoval õ igazabol anris nem barcás vagy arsenalos)Már hangoztatta egy hete hogy csicska madrid, kisz0ptok igy meg ugy.Mondom jóvan😄.Erre ma reggel: huu bíró nélkül nem nyertetek volna, de má izé má nem is érdekel a barca már arsenalos vagyok.xDDDd<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>meg itt löki a szöveget hogy hu messivel mijók lettek volna. de õõõ már arsenalos:_D
Nah Feliz Navidad mindenkinek😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

úristen robo, ez mekkora<#wilting><#idiota><#idiota><#idiota>
robotnyk
LasCar16
Boldog Karijancsit ide is!😊

#acm

Csabesz6
<#szomoru1>Milan topikban olvastam.R.I.P.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

dienesoft
Boldog Szülinapot, Névnapot és Boldog Karácsonyt!!! 😊

kas123
uhhhh :\ ez durva :S RIP...

RaulwakY
BSZ,BN,BK Rockynhooo 😊<#taps>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Rockynhooo
Htx evrybáádi 😊 Yol esik ,hogy itt is felköszöntenek <#bohoc>
Boldog Karácsonyt mindenkinek , sörrel meg vigyázni 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

BSz meg BN testvér<#taps><#taps>

és Boldog Karajcsont Mindenkinek!
madridista fórumba szúrták be

Lelõtték Ronaldo unokaöccsét
Egy utcai lövöldözésben lelõtték Ronaldo egyik unokaöccsét. A Milan brazil csatárának 25 éves rokonát két másik társával együtt ölték meg Rio de Janeiróban szombat este.
Igor Nazario de Lima gyógyszerfutárként dolgozott a brazil nagyvárosban, Rio de Janeiróban. Szombat este két másik fiatallal beszélgetett munkahelye elõtt az utcán, amikor egy autó melléjük hajtott és egy ismeretlen mindhármukat agyonlõtte. A rendõrség egyelõre keresi a gyilkost, és azt sem tudni, mi lehetett az oka a hármas gyilkosságnak.

A 25 éves fiatalembernek három héttel ezelõtt született kisfia. 2001-ben kábítószeres ügybe keveredett, majd 2002 és 2005 között három évet ült fegyveres támadásért.

😮O Ez elég durva

És Boldog Karácsonyt 😊 Feliz Navidad 😊

El is felejtettem, Heinzét is dícséret illeti, és jó döntés vot, hogy õ játszott Marcelo heyett.

Hala MADRID, Hala Schuster!

Csabesz6
Boldog szülinapot,boldog névnapot Rockynhooo,és mindenkinek - ahogy neked is - szeretnék nagyon boldog karácsonyt kívánni én is=D

hunbasser
Boldog szülinapot,boldog névnapot Rockynhooo,és mindenkinek - ahogy neked is - szeretnék nagyon boldog karácsonyt kívánni!

ReaL MaDRid x siempre

REALista

Rockynhooo
felesleges oda csatár!

zaki
Szép volt fiúk!
Pista mekkora gólt lõtt... :o
7 pont elõny, szép kis karácsonyi ajándék... 😄

Van der Vaart Torino meg London felé kacsintgat...
bp
Nem arról van szó, hogy ne ismerném be ha tényleg így van.
Szerintem nem lehet egyértelmûen dönetni arról, hogy ki volt ma a jobb. A Barca csak szenvedett, nagyon hiányzott Messi aki a csapat motorja. A Real rúgott egy szép gólt de a másik oldalon is voltak helyzetek. Mégsem a mezõnyfölény döntött, hanem egyetlen gól a Madrid javára. Kiegyenlített meccs volt. A bajnokságban elfoglalt hely alapján JELENLEG jobb a Real. De messze még a vége, remélem a Barcelona ráérez arra, hogy sok felesleges "sztárt" tart. Ronaldinho már nem tud megújulni, legalábbis itt nem. Remétem, hogy a Kluivert-i idõkbõl tanulva ismét lesznek holland játékosok a holland tréner keze alatt......erre sorra megvásárolta õket a Real. Van der Vaart és Huntelaar még "szabad", de amilyen rosszul gondolkodnak most Barcelonában, nem hiszem, hogy valamelyikre is gondolnának...

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

Rockynhooo
szerintem szar volt mind2 csapat, csak mi kevésbé <#idiota>

Robinho14
nem a Barcának nem ment-.- a Madrid volt a jó! ezt nem lehet beismerni -.-

Oncsi
<#hehe><#eplus2>

LasDen
mi elsõ félidõben meg egésznap "baszogattuk" (idézõjelben me egyesek szeretik félreértelmezni 😄) egymást.....
jah amúgy azé jó volt visszaolvasni azt a 117 üzenetet amit össze spammeltetek..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bp
Grat a Madridnak, én ugyan Barca drukker vagyok, de be kell ismerni, ma nagyon nem ment a csapatnak.

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

végre egy el clasico amikor nem a barcanak fuj a biro <#oooo>

REAL MADRID

eZo
Nagyon régen láttam ennyire jól védekezni a Madridot, mindenki jó teljesítményt nyújtott, idegenben a Barca ellen így kell játszani !!!

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

nekem fater az utolsó percig hajtogatta, hogy mingyá egynlítünk... mondom csak szeretnéd... 😄
LasDen
nah én is megjöttem......fater 2. félidõre kidölt.... 😄
de azé élveztem a meccset...iszonyatos volt...... 😄
Viszont a bíró elvtárs néha elég hülye döntéseket hozott......nem fújta be a barcanak amit kellett volna és befújta a Realnak ami nem is az.....sok furát csinált 😄

Amúgy meccs elõtt egésznap pesten vásároltunk és meghaltam a végére..... 😄 jól esett a pihenés 😄

hala madrid és boldog karácsonyt pöcsök 😄

mrzoltan
BARCASZ 0 - 1 REAL
Hala Madrid! (sajna lemaradtam róla <#rinya>, már 7 pont az elõny <#hehe>)
Rockynhooo
ennél szebb karácsonyi,névnapi,születésnapi ajándékom nem is lehetne 😊

RaulwakY
DE ÖRÜLÖK ENNÉL SZEBB KARÁCSONYI AJÁNDÉK A CSAPATTÓL NEM IS LEHETNE SZÁMUNKRA😉😊-mellesleg Boldog Karácsonyt elõre is mindenkinek!!!!!😊

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Rockynhooo
great job , egyebet nem tudok elmondani 😊

Firerock
mennyi lett a vége?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Oncsi
1. Real Madrid 17 13 2 2 37-14 +23 41
2. Barcelona 17 10 4 3 31-13 +18 34
3. Espanyol 17 9 6 2 26-19 +7 33
4. Villarreal 17 10 2 5 30-24 +6 32
5. Atletico Madrid 17 9 4 4 31-19 +12 31

Azért mögöttünk eléggé szoros...Espanyol nagyon remekel !!!

SLICK
Ezért igazán nem kellett leértékelni az edzõ meccsen ^^

REALista

hunbasser
Pepével megfogtuk az isten lábát.lehet,hogy nem is olyan sok az a 30 millió €,nemde? 😊

de most belegondoltam,hogy milyen jó lett volna ezt együtt nézni,veletek a champsben...

ReaL MaDRid x siempre