Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
nem volt könnyû meccs...Casillas+mázli kb.nem azt akarom mondani,hogy a gólok szerencsések voltak,bár a dolgot felfoghatnánk úgy is nagyképûen,hogy megrázta magát a csapat,aztán nyomott kettõt ^^ Ramos nem nagyon villogott középen :\ túlságosan elszokott attól a poszttól talán?

meg arra gondoltam még,hogy be kéne hozni Robinho helyett Robbent,mert õ sem villant sokat,aztán erre meg ad egy gólpasszt meg rúg egy gólt 😊

ettõl függetlenül Casillas a meccs hõse <#worship>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
"még Becks itt volt, addig a storyban is utánaolvasott persze."

😄Dddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Nehéz szülés volt, de golok jöttek Grat a csapatnak.<#eljen> Casillas

Casillas hihetetlen <#eljen>

REAL MADRID

megy ám a cicázás 😄

REAL MADRID

LasDen
a 2 gólt leszámítva elég lapos meccs........aik szépek voltak.....még jó hogy nem siettem haza megnézni.....mondjuk nem is tuttam volna idõben haza érni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Jó kérdés.Pedig most is simán jöhetne be Saviola is akár...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

miért van az hogy mostanában csak Gago Baptista Guti Sneijder Robinho Robben rotálás van? :SSS

REAL MADRID

REALista
Robinho<#eljen>

toysoldier
Robinho 2-0 <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

gyönyörûûûûû Robinhooo <#eljen>

REAL MADRID

jaja ezt olvastam énis ... meg aztis hogy Drenthe megy aChelsea be aminek sztem keves az eselye

REAL MADRID

robotnyk
most olvastam, hogy Drenthét esetleg kölcsönbe elküldenénk a Fiorentinába.
<#wow2> <#taps>

REAL MADRID

toysoldier
RVN <#worship>

kinek mutatott be? <#idiota>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kas123
gól 😊 RVN 😊

<#idiota> <#taps>

REAL MADRID

robotnyk
megnézi a madridistát, meg a nemzeti sporotot, és ennyi a felkészülése a meccsre. még Becks itt volt, addig a storyban is utánaolvasott persze.
akkor kommenteljen már vmit 😊

REAL MADRID

hunbasser
azt hiszi,menõ a dumája...😄

amúgy nem kizárt,hogy olvasgatja HF eme topikot 😄 pont azokat a híreket mondogatta el,amiket itt belinkeltetek.

ReaL MaDRid x siempre

"a real állitolag ingyé vásárolta a chilei ..." <#beka2>

REAL MADRID

Csabesz6
Baptista mi bika már😊 pattognakle róla az emberek😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

REALista
Szerintem ma Guti lesz a nyerõ ember...😊

randija van, majd jön.

BUDA > miskolc.

holabanner? 😊

REAL MADRID

Raul ma 2t lõõõ 😉

REAL MADRID

17:46 - Félidõben: Atletico Madrid B - RM Castilla 0-1

Ezazz 😄
Ha így folytatják fel is juthatnak a 2. vonalba

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

banok
Sport2

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

adja vmi a mai meccset?

REAL MADRID

I3andy
Milyen jó lett volna, ha perez megáll zidane-nál!!! És utána posztra igazolt volna <#szomoru1>

Csabesz6
<#nevetes2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

szivbeli madridista <#vigyor1>

REAL MADRID

ühaj<#idiota><#idiota><#idiota>
Rockynhooo
aztayoistenkurvaistenfaszját <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

madridista fórum színvonal jelzõ hozzászólás 😄D

,,A FIFA-ba én is megvettem Castrót és Richardsot is, és mindkettõ Ramos szintû játékos! Sztem érdemes lenne megvenni õket! Középpályára meg Lennon-t!"

Komolyan írta 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

13:07 - Furcsa helyzetbe kerülhet a Real Madrid középpályás védekezése. Diarra és Gago játszik jelenleg ezen a poszton, ám Diarra holnap elutazik. Gagonak ellenben Sneijderhez és Ramoshoz hasonlóan a következõ sárga lap egy mérkõzéses eltiltást jelentene. Így ha Gago nem figyel, akkor a Villareal vagy az Atletico elleni derbin védekezõ középpályás nélkül kényszerülne felállni a csapat;

Hát akkor tudjátok mit tennék? Ma betenném tíz percre, és csináljon sárgalapot szövegeléssel, így a Levante ellen hiányozhatna, utána nem kéne aggódni 😄
De ha kupában kéne letöltenie, akkor ott játsza ezt el 😊

Simán ezt tenném 😊

Csabesz6
sztem van összefüggés, és ezt ugy mondom, hogy Ronaldo az örök kedvencem.
(és szerintem ezek a dolgok Perezhez vezethetõek vissza.)

kas123
<#worship>hát igen...nem véletlenül raul a kedvenc pléjám 😊

<#eljen><#wow1>

Komolyan mondom, mielõtt Ronaldo idejött, sokkal lazábban játszott. Nem tuom van-e összefüggés, de azóta mintha sokkal merevebb lenne, nem vállal be ilyen dolokat, rutinus vén rókaként viselkedik 😊 Persze lassult is picit

de õt azért nevezték cserének

REAL MADRID

LasDen
babpistaval is ez volt elõször, hogy nem kapott lehetõséget aztán a sérülések miatt mégis kapott és bevált.......hátha majd õ vele is ez lesz.....de jobb annál minthogy a padot koptassa...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Nem lenne meglepõ, ha Javier Saviola úgy gondolná, hogy csöbörbõl vödörbe került. A Barcelonában nagyon kevés játéklehetõséghez jutó argentin csatár a Real Madridban is többnyire a padon vagy a lelátón ücsörög, Bernd Schuster a jelek szerint nem igazán számít rá. "El Conejo" azonban ennek ellenére maradni akar a Bernabeuban.
- Eszembe sem jutott, hogy elhagyjam a klubot - nyilatkozta a Real hivatalos honlapjának. - Megpróbálok minél több lehetõséghez jutni, keményen küzdök, és ha késõbb sem javul a helyzet, akkor talán elgondolkodom a dolgon, de most még nem.

na legalább kitarto 😊

Drenthét ownolja Suszti. nem lesz ebbõl itt nagy jövõ... :\

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Rockynhooo
úgybírom ezeket az indoklásokat : technikai döntés xDDDDD

Drenthe <#sir>

REAL MADRID

Kimaradt: Pepe, Metzelder, Codina (sérülés miatt); Salgado, Soldado, Drenthe, Balboa (technikai döntés).

Basszus, -Milito, +Pepébõl lett +Milito -Pepe <#falbav>

Így sztem 3 esélyes a meccs sajnos

Oncsi
<#eljen>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

És most a ti vezetöségetek is ásot fogott :\

LasCar16
dörzsöltebb a mi prezünk mint a tiétek😊 bár nyáron a védelmet mindenféleképp felkell frissíteni😛 de nem hiszem h tõletek igazolunk bárkit😛 mélyre ástátok magatokat a vezetõségünk szemében😛

#acm