Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nem hinném, hogy játszani fog már akkor....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hû, szombaton épp nincs Gago, így ez pont kapóra jön 😄 Ha játszik

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Oncsi
Diarráék kiestek . . .
Hazautazásáról egyenlõre nincsen hír !

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

ja, a szikék 😄
állítólag 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SLICK
jól tartja magát az biztos

Sõt, Stallone 5 évvel idõsebb 😮

majdnem egyidõsek amúgy nem? 😄 A rambo kés megdolgozta a pofáját 😊

zaki
Lool 😄
Caldeon hogy örül neki xD

hunbasser
😄DDDDDDdddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

REALista
😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
rambo kés volt nála???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

18:17 - Sylvester Stallone tegnap a Bernabeúban járt, s a sajtószobában találkozott az újságírókkal, akik az új filmjével kapcsolatosan kérdezték. A színész-rendezõ ezt követõen találkozott Ramón Calderónnal, aki egy mezt ajándékozott neki, illetve az esti mérkõzést is megtekintette.

REAL MADRID

de miis szoktunk

REAL MADRID

sztem barca is

REAL MADRID

LasCar16
van, AC Milan<#zavart1>

#acm

LasDen
100 millióból legalább 10 kijönne......

ProGabe
akkor már inkább 3-4-5 fiatal tehetség,meg egy vaskos élelemcsomag afrikába -.-

tényleg,van olyan klub egyáltalán,amelyik ilyen segélyezésekben részt vesz?tudom,hogy a nincstelen gyerekeknek is biztosítják a labdát,pályát a 3-ik világban,és nagyon más dolog a kettõ,de....

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
pff ennyi pénzt azért csak nem, akkor már inkább Drogbat <#ravasz1> 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

azt azér aláírhattad volna<#idiota>
focitipp.hu 😊

REAL MADRID

nepassza má :S
A hírek szerint a spanyol Real Madrid együttese szenzációs, 100 millió fontos vételi ajánlatot tett az angol Manchester Unitednek Cristiano Ronaldo átigazolásával kapcsolatban! Ha létrejönne az üzlet, akkor a világ, mindenkor legjobban fizetett játékosa lenne Ronaldo! Ugyanis hat éves szerzõdést kötne vele a királyi klub, s netto 40 millió fontos gázsit garantálnának erre az idõszakra neki. Ami éves szinten közel netto 7 millió fontot jelenete alapfizetésként, erre jönne a prémium és az egyéb jutalékok! Jorge Mendes, Ronaldo ügynöke már meg is kezdte az egyeztetéseket a MU-val! Azonban a végsõ döntést a játékos fogja kimondani! Korábban Calderon 60 millió fontos összeget lebegtetett meg, azonban a 100 miliió tényleg szenzáció lenne! Kíváncsian várjuk a további híreket!

<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

REAL MADRID

REALista
A SportKlubbon egyébként most megy a tegnapi meccs ismétlése.

hunbasser
nem újdonság,hogy az sk-n nem tudnak kommentálni...de amikor egy barátomnak mondtam,hogy milyen rossz,hogy megint az sk-n lesz a meccs,akkor õ mondta,hogy legalább mint tudjuk hol nézni,mivel PL meccseket csak streamen tud nézni,szóval igaza van,örüljünk,hogy látjuk,emlékezzünk csak szezon elejére,akkor is mekkora kavarás volt...

ReaL MaDRid x siempre

sztem jók voltunk, 2x jól pattant a labda a Villarealnak, most nekik volt inkább szerencséjük.
Ez a Hethéssy barom nem tudom mit magyarázott, hogy hibákat vétünk, meg hogy ez kevés, basszus lefociztuk a liga 3-ját, aki jó formában van, szinte 0 szélsõvédõjátékkal, mert sok a sérült hátul. Mi a f*szt akar még??

Casillas
volt csapattársam (kapus) amikor támadtunk lefeküdt a kapu elõtt keresztbe, és ott könyökölt, bíró meglátta, sárga lap és tizenegyes :| (az ellenfél tizenhatosa elõl ballagtak át....)
mondjuk szerintem közvetett járt volna, de az már részletkérdés.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

hunbasser
lehet,hogy nem lesz vkp,ilyen egyszerû.

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
No szupi, vége a vizsgaidõszaknak számomra, ezzel a meccsel szuperül lezárva a félévet.
Tetszett a meccs, jól játszottunk, legalábbis támadásban, védelemben voltak megingások, de most megint volt egy klasszis Robinhonk 😊
Persze nem szabad olyat mondani, hogy ez már eldõlt, de 9 pont szép elõny.
Magabiztos volt a játék szerintem, most voltam úgy, hogy éreztem, itt baj nem lehet, mégha kapunk is 1-2 gólt, és így is lett 😊 Bár Casillas beállíthatta volna a rekordot, de ez így is szép volt.

Gago viszont sárgát kapott, elméletileg így nem játszhat a következõ meccsen, kíváncsi leszek ez esetben Schuster milyen felállásban fog játszani, most hogy valószínû Salgado is megsérült, Ramos nem hinném, hogy elõre tud jönni VKP-ban, valakinek a Guti-Sneijder-Baptista hármasból kell megoldania a feladatot, vagy pedig jöhet egy Castillás VKP, amire viszont nagyon kicsi az esély.

Bátor fiú...

REALista
Ráadásul a Barcának jóval nehezebb meccsei vannak hátra mert mi már játszottunk az Atleticoval és a Villarreallal oda-vissza ráadásul az Espanyollal, Barcával, Sevillával és a Valenciával pedig hazai pályán fogunk játszani...😊

csodás 9 pontos elõny.
katalán pöcs azért tolta a háromperces hosszabitást ötig...

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Csabesz6
Bilbao ellen idegenben 1-1

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
Bilbaóval 1:1-et 😊
9 pont az elõny már ^^

mrzoltan
Jó mecs volt!Csak nem láttam az elsõ gólt<#schmoll2>.
Mit/kivel játszott a Barcasz?
Rockynhooo
szép volt 😊!

Barca topikba már azt mondogatják , hogy bajnokok vunk eldõlt..
sztem meg messze még a szezon vége -.-

hunbasser
ehh,mikomoly meccs volt 😊 azért látszott a fiúkon,hogy tartottak a Villarealtól.

és ez tudjátok mit jelent? nueve puntos... 😊

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
na vége, 3:2 ide.
azt hittem, h az utsó pillanatban még csak bekotor egy egyenlítõ gólt a Villareal. Nem baj lényeg, hogy nyertünk!

SLICK
szerk: Nem olyan családból származik õ -.-

nah mégsem tudja folytatni. Drenthe a pályán

REALista
Salgado újra a pályán.😊

SLICK
Uhh sztem Salgado komolyabban megésrült. Nagyon maga alá fordult a lába :S

REALista
Negativ

Rockynhooo
király ez a Sznájder 😄 majdnem olyan yo már mint Rubinnyo xD

SLICK
nem véletlenü lett személyes kedvencem ^^

tevoltál? 😄D

REAL MADRID

hujjj az anyucikáját a sznájder gyereknek 😄DDDDDDD
REALista
És igazad is van!😄DDDDdd

gyyyyyyyyyyyááááháháháháháháháhháá ixde SZZZZZZZZnájder a király 😄DDD

REAL MADRID

SLICK
na már meg 3:2 VÉÉÉÉÉÉÉGREEEEEEEEEEEEEEEE SNEIJDEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!

REALista
3:2-.-

-.-

REAL MADRID

SLICK
na bazzzz :| 2:2