Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha BL-t nyernénk (ha minden összejönne +az égiek is besegítenének), egyik legszebb lenne számomra 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SLICK
Még nyáron Jason belinkelt pár képet a mezekrõl, csak sajna mégsem azok lettek végül. Casillasnak maradt az mintázat, pedig simán jó lett volna mindenkinek. A mostani szvsz nem olyan jó :|

tudod hogy milyen igényes vagyok :|

REAL MADRID

na akkor jön a retro fíling 😄
nagyon baba kis mez lesz ez nyugi(a mostani hazainál mindenképpen jobb -.-),majd jönnek a sunyifotók a mezbemutatás elõtt 3-4 honappal 😄

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

azért bele ne halj.

BUDA > miskolc.

de ez a grafika nagyon béna :S

REAL MADRID

A sajtó máris megszerezte a jövõ évi mezek tervezetét. Három változtatás lesz esedékes: visszatér a klasszikus fekete csíkozás, a gallér (amely utoljára a 2000-es, BL-gyõztes szezonban volt) és a spanyol nemzeti zászló. A hazai szerelés fehér alapú lesz fekete csíkozással, míg a vendég szerelés fekete alapon fehér csíkozással. A mez stílusával egyébként az emlegetett 99/00-es idényhez nyúltak vissza a tervezõk.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

milyen kamu ezmár 😊

REAL MADRID

spanyol zászló hátul elég király :o

BUDA > miskolc.

Robinho14
érdekes😄😄😄:

Meztervek jövõre

Retro, 99/00 szezonból

eZo
Argentína - Guatemala 5-0. Higuaín két gólt is szerzett.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

És itt a gólja
Okos lövés<#eljen>

hunbasser
ezt el sem olvastam,jó? -.-

ReaL MaDRid x siempre

REALista
FT Ireland <0 - 1> Brazil
67'<0 - 1>Robinho

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Diarra csak padozzon Gutival együtt 😊

REAL MADRID

Én nem kedvelem Diarrát.Olyan, mint egy tank és szerintem elég sokat hibázik.Inkább Gago. Gutinak elég hullámzó a teljesitménye. Néha egyedül is megnyerne egy meccset, néha pedig <#levele>.Amúgy naon szeretem.
hunbasser
<#eljen><#eljen><#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

Robinho14
ebben igazad van meg végülis ottvan guti aki ha jól formába van letudja a szervezést egyedül is😊

néha azért jobb ha nem szervez, szervezésbe hiba csúszhat, ami nagycsapatok ellen végzetes lehet

Robinho14
én Gagot raknám be szebb focit játszik mint diarra és ötletes.Diarra meg olyan mint egy fal😄 amit jól csinál meg szögleteknél veszélyesebb viszont szervezésben alulmarad gagoval szemben! ezt jól megfogalmaztam😄😄

REALista
<#vigyor1>

FEBRUÁR 19 VIASAT3: AS ROMA-REAL MADRID ÉLÕBEN

Most ment a reklám

Csabesz6
szerintem is jobb most Gago

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Olvastam valamit hogy a cipészünk nagy gondba van hogy ki jáccon Gago vagy Diarra. Hát én jobban örülnék neki ha Gago lenne az. szvsz kezdi összeszedni magát, és az irányito képességéböl is látni valamit. Tom hogy nem a legszebb focit játszák a védekezõ kõzéppályások, de nekem Gago játéka azér kitünik. Persze Diarra se rossz.

Ti hogy vagytok vele?

zaki
Legalább õ ingyér volt... :c

+ metzelder

REAL MADRID

Rockynhooo
én még mindig bízom benne ,hogy felépül és megtudja mutatni mire képes! de ha továbbra is fenáll majd ez a sok sérülés és eladjuk akkor fogadni mernék ,hogy töredékéért amennyiért vettük..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Sérülésekröl jut eszembe Robben megvétele csupán pénzkidobás volt, és sajnos itt nem nagyon fog maradandot alkotni, még ez a Balboa is többet ér, legalább öt be lehet állitani :\ (elnézést ha valakit megbántottam)

SLICK
Uhh bocsi elnéztem 😄
Fáradok már :c

REALista
De én a Barcáról beszéltem...😄

SLICK
csak azért mert azt tom, h kikaptunk tõlük és az valószínüleg idegenben volt 😊

REALista
Elképzelhetõ.😄

SLICK
Nem otthon? :|

REALista
Nem baj.Jövõhéten a Sevilla ellen játszanak idegenben...

hunbasser
89.percben azért csak begyötörtek egy gólt :\\\\\

mind1,a 6 pont is 6 pont.

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Ez fontos információ.😄
Majd ha ez lesz a végeredmény akkor lehet örülni egyébként szerintem simán hozzák majd a meccset...

hunbasser
most kivételesen hajrá osasuna! 😄

bírnám,ha a végén bemakkolnának egy gólt,az nem kis mázlis lenne nekünk 😄

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
Barcelona - Osasuna a félidõben 0-0 !!! nah még 45perc😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasDen
Sztem nem olyan hatalmas probléma, hogy kikaptunk......talán még jókor is jött.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oncsi
Cassano remekel !!! ma is gólt rugott😊 hozzuk vissza !!!😉 mindig is birtam !

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hunbasser
jó,de hát neked Drogba férjed,alap,hogy õt szeretnéd

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
tudnék vitatkozni 😛 de nem teszem 😊! Ha C.Roni jönne akkor se lõném fõbe magam, mert télleg elképesztõ amit tud, de Drogbanak örülnék jobban 😊! de ezek mind csak találgatások 😊!
amúgy meg sztem ne legyünk elkeseredve legrosszabb esetben 6 pont elõnyünk marad, egyéb esetben úgygondolom nagyon tudnánk örülni neki 😊!

hunbasser
Drogba nem hiszem,hogy jönni fog 😊 nem fogják elengedni,akkor már inkább jöjjön C.Roni,brutális,amit az a gyerek csinál...felér két csatárral is.

Balboa meg valóban játszhatna többet,akárcsak Drenthe,van elképzelés az õ játékukban,és ilyenkor sokszor Robinho alternatíváivá válhatnak(legalábbis Drenthe a bal,Balboa a jobboldalon.)

ReaL MaDRid x siempre

Igen, tényleg ez szép a fociban. Sajnos késõn ébredtünk fel!!!Kedvelem Balboat,tetszik ahogy játszik.Felrázta a csapatot mikor bejött.Kár,h nem kap több lehetõséget.De majd ha jön Drogba ...<#papakacsint>
Rockynhooo
ez a szép a fociban...

Én ma néztem meg a meccset,de inkább nem kellett volna.Iszonyatosak voltunk az elsõ félidõben.De miért mindig a "kis" csapatok ellen játszunk igy?!?!Õket min 3 góllal kellene vernünk.<#wow1><#wow1>
hallod,nem kell a duma,egyszerûen nem volt meg a lelkesedés :\

Én is így értem, nem hajtottunk elsõ félidõben, mert sz*rtak bele. Aztán 2 gól hátrányban már futhattunk...

hunbasser
hallod,nem kell a duma,egyszerûen nem volt meg a lelkesedés :\ sok olyan meccs volt már,ahol az elsõ félidõben iszonyat szarul játszottunk és a második félidõre összekaptuk magunkat,de itt nem ez volt.egyszerûen nem tudtunk mit kezdeni az Almeríával,tetszik vagy sem,most õk voltak a jobbak.lehet feltételezgetni,de nincs sok értelme.Ez nem az a Real Madrid volt,amibe mi beleszerettünk,nem is az a Real Madrid volt,amelyik összegyûjtött 9 pont elõnyt.

ma valószínüleg nyer a barca otthon,a 16.helyen álló osasunát már csak megveri...6 pont,még ez sem rossz azért,és ha otthon megütjük a barcát(amire azért nagy az esély),akkor így belegondolva még mindig páholyból nézhetjük a bajnokság történéseit.

ReaL MaDRid x siempre