Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Burdi
ezt sztem már csak azért is megfogják nyerni
Suszter is belegondol h mit is csinált a csapata mosst és remélhetõleg tanul a hibából...
Espanyol ellen 1 "Valladolid ellni" Real-t szeretnék látni😄 mert ott volt csapatmunka bõven, no meg gólok😛

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Ejjj hogy mondtátok páran ha lesz Robinho, meg Pepe sz*áverjük itthol a Romát.

Most hogy kikaptunk, biztos hogy pár fejbe megfordult, ejjj hogyha lett volna Ramos, Sneijder, Rudi akkor megvertük volna öket. (Baromság)

Nem voltunk a pélyá. Kicsit se. Nem tom mi van velünk. Én öszintén szolva nem vagyok meglepve hogy kikaptunk. Persze ideges vagyok.
Év eleje ota nem megy a játék. És ez a krizis elég tartosnak bizonyul. Elvétve nyertünk 1 mecset de azt is hogyan. Igy még a bajnokság se lesz meg :\

Romanak meg grat. Nem kérdés, sokkal jobbak voltak.

Rockynhooo
hova ennél jobb játékosokat?????? idén bevásároltak rendesen , 7 vagy nem tom hány új ember...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

mert de la red el mibajotok? :S

REAL MADRID

REAL MADRID

shala
igy van , talán most hogy megint elvéreztünk talán bevásárolnak, ne adj isten akkor, ha a bajnokságot is elbukjuk:C

non potest pluere aeternum

Burdi
ezért kéne sztem 1 nagyobb játékos bevásárlás a nyáron
nem ien De la Red-féléket visszahozni majd..

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Rockynhooo
4. éve vunk sikertelenek nemzetközi porondon!

Burdi
nem értem mért kell 1bõl 1 vereség után szidni a real-t...
õk is csak 1 csapat, hiába verik magukat most a Roma.iak..
jöhetnek ien idõszakok is, de meglátjátok mienk lesz a bajnokság😊 addigra felépülnek a sérültek, remélhetõleg szebb lesz a játékunk is..

tény ma igen szarul játszottunk, meg erõltetni kellett volna a támadást is, de igy h 1edül Raul volt elõl.. így nehéz is volt helyzetbe kerülni:S
kéne 1 jó csatár még elõre pl Benezma és akk minden klafa lenne

nah Hala MadRid!!! 😊

shala
sajnos több helyzetük volt

Már amennyit sikerült belõle megvalósítani.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Rockynhooo
támadó foci ?

Ezúttal pedig ti jöttetek a támadófocitokkal és szétvertünk titeket.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

LasDen
hát a 10. helyett maratt a 31...... 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
múltkor a Róma jött a támadófocijával, és szétvertük õket kb (még ha vezettek elõbb akkor is), most jöttek, beálltak, Schuster meg csúnyán megbukott taktikailag. 0 volt a széljáték, annyian voltak középen hogy ihajj...
nagy a hullámvölgy, legalábbis remélem hogy az, és nem pukkadtunk ki végleg.
tesó07
Jelét nem lehetett látni itt semmi féle taktikának,és még az se volt hogy fejvesztve rohannának elõre.De még így is már meg volt halva a pályán az egész real a 70 p. környékén,amit nem nagyon értek.Ez volt a nagy nyomás amit beszéltek,elsõ félidõbe egy qrva helyzetünk nem volt.Másodikba egy les gól.szép.nem hiszem el még most se........

RMCF

eZo
diarra helyett még egy csatár kellett volna vagy egy szélsõ a kezdõbe, salgado régen nem üti már meg a szintet, de a védelemmel nem lett volna gond, de nem volt széljáték, és középen sem volt aki gólt lõjön !

megérdemelte a róma, annyit játszottak amenyit kellett, mind 2 meccsen... meg sem szakadtak és továbbjutottak 😞

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Csabesz6
ez volt ez utolso hogy olasz ellenfél elleni meccsnézéskor panettónét zabáltam<#sniffles>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hát...elkúrtuk😊...én nem is értem ezt a madridot...nem tudok rajtuk kiigazodni...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Shep
Ilyen szarul én már régen láttam játszani a csapatot. A Rómának meg gratula.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

értem értem

REAL MADRID

Menyus489
A vereség nem lenne szégyen, ha úgy kaptunk volna ki, hogy közben mondjuk úgy rohanunk, mint az utolsó percekben, jó persze azt fizikálisan nem bírná a csapat, de azért gondolom értitek a lényeget.

Bátor fiú...

Rockynhooo
az fáj , hogy nem voltunk a pályán

a vereség nem szégyen csak fájdalmas

REAL MADRID

Rockynhooo
úgyfogalmaznék szégyen

teljesen igazad van

REAL MADRID

shala
20 éve vagyok real szurkoló , csak nem szoktam a topikba írni, nem akarok oltogatni, de azzal ha másra kenjünk a vereségeket nem lesz jobb sajnos

zaki
<#sir><#sir><#sir>

SLICK
De nem fér a fejembe, hazai pályán ilyen igénytelenül játszani azért az sok...

Rockynhooo
ez mi volt? ekkora szart én még nem láttam

ne kezdjétek légyszives

REAL MADRID

REALista
Semmi sanszunk nem volt.Ha nincs RvN nincs gól sem...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Zizou5
nem hinnem, hogy jootlet ennyi ideges realos kozott oltogatni, raadasul a mit topikunkba😊

Menyus489
Tragédia, erre nincs mentség, amit el lehet rontani egy ilyen helyzetben, elrontottunk, amit nem szabad ilyen helyzetben csinálni megtettük, nincs ez a csapat, meg Schuster se készen még a komoly európai kupadiadalra, Van Nistelrooy hiánya ide, Robbené oda.
Gratula a Romának, taktikailag meg úgy mindenben jobbak voltak ma, így ilyen játékkal nem is érdemeltük volna meg a továbbjutást.

Bátor fiú...

robotnyk
ennyi. év eleji forma alapján ez nagyon nagy lebõgés, nem mondom.
LasDen
jóvan...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

shala
nem kell senkire sem fogni, attól nem lesz jobb a real

REALista
Ja kár hogy azon kívûl helyzetünk sem volt.Hihetetlenül szomorú vagyok ráadásul lázas is vagyok.Jó éjt mindenkinek.😞

Zizou5
nem akarom a birora fogni de ne fogjunk ki meg1 ilyen birot:\

ne fogd az olaszokra

REAL MADRID

SLICK
Na ennyi vége!

Haljon éhen az összes színészkedõ olasz! Mindig is gyûlöltem õket emiatt a mocskos húzásuk miatt!

shala
egy les gólra legalább futotta 😞

Rockynhooo
<#wave> szép volt yo volt , szarok voltunk

REALista
Grat a csapatnak.Esélyünk sem volt...

na fasza...
totti10
game over

hajrá,lilák!

shala
:S

:S:S::SSsssssssss

FORZA INTER!

Zizou5
byby.