Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
most õk is tanácstalanok a meccsen 😄

Csabesz6
Hat en nem látom sajna, de hogy örülnek xavinak a topikban,ránézek livescorera, 1-2 Tomasson.Bráh😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

REALista
huhuuuu pont írni akartam.csúnyán megszivatták a barca védelmét...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
mi gólt kapott a Barca 😊

inkább pontosan! 😄 meg tegyük hozzá aztis, hogy háromszoros oscar díjas színész...
Csabesz6
körülbelül😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
Dani Alves???? fúúúúúúúúúúj.........röhatt pöcs........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Sergio , Pepe, Canna , Marcelo?
nem elég yo neked? 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

adjunk nekik lónyugtatót 😄DDD bár attól belassulnak<#zavart2>
még egy két komolyabb meccses tapasztalat, és iszonyat spíler lesz. Ramossal nyugtathatnák magukat, mer mindketten a védelem alappillérei, nélkülük nagyon nehéz.
ezért is kell nyáron egy védõ, középsõ vagy jobboldali.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

REALista
messze még a vége...

41' Barcelona 0 - 1 Villarreal

REAL MADRID

Csabesz6
a marha Mallorca 7-1 re megverte a Recrét😮

csak az a baj, hogy sokszor elborul az agya és akkor jön az itt a piros hol a piros :S
A meccs ember szerintem Pepe volt, eszméletlen amit tud a srác. Mint alami fal. Melletten nem sokszor mennek el.

Rockynhooo
hát Drentye xD ! úgy értettem ,hogy az nem elég ha olyan yol focizik mint Robinnyo ? 😄

LasDen
mi ég el? v mi van? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
elég e ? 😄

LasDen
sztem meg nem.....max egy szinten lesznek......

Baptista kicsit htrébb sokkal hasznosabb, mintelöl, testalkatából adódóan is. Torres is jó volt, Drenthébõl meg nagyobb spíler lehet, mint Robinho, állítom

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

zaki
Az igen, mennyi is a rekord? 216al Di Stefano vezet?

hunbasser
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Raúl 200. bajnoki gólját szerezte ma!<#worship>

REALista
Nehéz szülés volt...😄
Újra 8 pont az elõny holnap pedig lehet szurkolni a Villarrealnak hogy pontokat lopjon a Barcától.😊

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

toysoldier
2-1
Raúl <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

REALista
Raúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúlllllllllllll 11-esbõl!!!!!!!<#worship>

REALista
Robinho le Drenthe fel...<#wilting>

hunbasser
Marcelo (Y)

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Nah, szép volt... :d
Meg kéne fordítani a meccset.

Shep
Fordítunk, nyugi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

REALista
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól Higuaííííííííííííííííííííííín!!!!!<#worship>
Nagyon de nagyon kellett!

ProGabe
ááá,teljesen szét van esve a csapat.egy értelmes passzunk sincs.aki megkapja a labdát úgy kezd el viselkedni,mint a mérgezett egér

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
0-1 <#levele>

REALista
Ja év elején játszott védõt pár meccsen de nem volt az igazi...

Rockynhooo
én benne még nagyon bízom, remélem mutat vmit , és alaptag lesz a szélen. egyébként védõként Drenthe nem álta meg a helyét ? nem láttam még hátul játszani , azokat a meccseket nem néztem :S. De viszont õt tuti megtartanám, yo mondjuk itt még nem mutatott olyan sokat , de válogatott meccsen engem lenyûgözött anno.

REALista
Hát én Marcelo miatt aggódom.A támadásokat jól tudja segíteni de a védelemben nem mindíg megbízható...

Rockynhooo
végre Marcelo és Higany <#worship>
Torresnek nem örülök de inkább mint Salgado , ugyhogy bízom benne. Baptista kispadra nem ültetném, Diarraba se bízom már. Guti meg remélem kedvel fog játszani. Raulban is bízom még.
De sokkal jobbnak tûnik ez a felállás mint a Szerdai, bár Drenthe miért nincs bent azt nem értem.

REALista
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Torres, Pepe, Heinze, Marcelo; Diarra, Baptista, Guti; Higuaín, Robinho és Raúl

Mindenképpen gyõzni KELL!

Rockynhooo
Saviolaval mi van ? él még? rég láttam -.-'

nahát az lesz még csodálatos ha Ballackot idehozzák<#zavart2>
nono,úgylátom,robbanás volt bl kiesés óta. szégyenletes teljesitmény volt,az biza, schuster bebukta a taktikáját
Mourinho,Ballack,LuisFabiano, mindenki jönne már,csak erre vártak az újságírók. feltörni, és végre nagyobbnál nagyobb pletykákat ömleszteni egy "válság" közepette.
Schuster most kapott igazán feladatot,ha behozza a bajnokságot, még akkor se biztos,hogy marad. mily meglepõ lenne,ez csak nálunk történhet meg, többször is...

remélem összeszedjük magunkat!

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Hát ez hülye <#mf2><#szomoru1><#schmoll2><#fejvakaras><#idiota>

Rockynhooo
vezetõség <#levele>
Suszter <#levele>
ez a véleményem :\

robotnyk
azaz, õ hiányzik a csapatunkba! egy kiörgedett, túlértékelt német szépfiú! lenne a padláson egy háromlábú hintaló, azt hiszem felhívom Mijatovicot, szerintem jó lenne középcsatárnak.
hunbasser
<#wilting>

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Nah ezt viszont sürgõsen elfelejteni, Ballack=0. Amúgysem csípem azt az embert

Predrag Mijatovic, a Real Madrid egykori montenegrói kiválósága, a jelenlegi sportigazgatója legkésõbb májusban távozhat a vezetõségbõl. A sokak által a 21. század legrosszabb sportigazgatójának titulált szakember helyét állítólag Miguel Angel Portugal veheti át.

OLLÉ 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ballack is a kiszemeltek között, a Marca szerint Schusternek õ lenne az egyetlen komoly igazolása.

Na akkor szedheted is a sátorfádat, ha ez igaz...

ProGabe
szerintem ha Mourinho jönne,akkor olyan szerzõdést kötne,ami eléggé bebiztosítaná.azért õ már elég jó alkupozícióban van.mondjuk az igaz,hogy Capellonak is ki kellett fizetni egy-két millát,hiszen egyoldalú volt a szerzõdésbontás

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.