81624
-
#77966 előfordul az ilyen, nem lehet hibáztatni...
-
#77965 én ezt nem értem... Nem szólt volna hogy megy a labdára? A 16-os környékén nem volt ellenfél. Ramos meg belemegy... Erre tudok gondolni, hogy nem volt kommunikáció.
De ez dühít hogy Ramos az elmúlt hónapokban agyatlanul játszik. Megvan az eredménye. -
#77964 ramos istenem, idióta -
#77963 Ikernek szerencséje sincsen...:((( -
#77962 valami probléma? -
Monoton #77961 Elvagy? -
#77960 Bazd meg az anyádat Ramos! -
#77959 szeretem Sanyi bát! Ha Khedira ott van méltán lehet aggódni..
Amúgy jól láttam, hogy Benzema milyet küzdött a labdáért az előbb? :ooo -
#77958 a faszé fütyülnek??? -
#77957 Slick, Puhl a legjobb haverod lenne. Ő sem bírja Khedirát :DD -
#77956 Benzema LasDen kedvéért levágatta a haját! -
#77955 na benzema letolta azt a szörnyűséget a fejéről. :D
remélem segíti a góllövésben. -
#77954 micsoda izét hoztak össze a törökök :DD -
Monoton #77953 Na akkor hajrá! :) -
#77952 reméljük nem olyan lesz a meccs, mint tavasszal... -
nagy hős #77951 No iker a kezdoben -
#77950 21 éves. nem kell sietnie sehova... -
#77949 Casemiroról jut eszembe, hogy nagyon félek, hogy el fogják herdálni azt a s rácot. Szerintem már van olyan jó, hogy nem csak kupa meccsekre férne oda. Remélem látjuk játszani. -
#77948 ha végre Khedirán túladnánk, meg akkor minden bizonnyal megy Xabi is, akkor kell helyettük valaki. Így akkor Casemiro, Illarra és Pogba lennének vkp poszton. Bár most Modric is visszavontan játszik, így őt is tekinthatjük annak. Iscót is figyelni kell, mert ő se játszhat a végtelenségig, egy eltiltás vagy sérülés és akkor csak Modric van a keretből aki tudna játszani azon a poszton is...
Nyilván én se úgy hoznám ide a franciát, hogy dugig vagyunk játékosokkal azon a poszton. Én előre gondolkodok már. -
Monoton #77947 Teljesen felesleges Pogba, tele vagyunk minőségi középpályásokkal. -
#77946 Te pénzed? Nem... akkor miért aggódsz? -
#77945 jó hát akkor fizessünk ki érte is 50milliót.... -
#77944 egy Realnak nehéz ellenállni, főleg ha Zidane is a fedélzeten van :) -
#77943 pogba tökéletesen elvan a juvéban, nem lehet elhozni... -
#77942 A Sunday Mirror szerint, Khedirához közel álló források egybehangzóan azt állítják, hogy a német játékos szeretné követni Özilt az Arsenalhoz.
Helyette meg jöhetne Pogba :) -
#77941 nem voltak rosszak, de a kapu előtt iszonyatosan impotensek voltak... -
Monoton #77940 Sajnos teljesen új csapat épül a Castillanal, remélem azert sikerul osszekapniuk magukat. -
Monoton #77939 Hivatalos: 2018-ig hosszabított -
#77938 mini clasico a sport2-n.
barca b - castilla 2-0, most kezdődött a 2. félidő... -
#77937 Csak kicserelik a nevét pl. Casillasra,es mar nyomtatják is. A sablonok kesz vannak. -
#77936 na Ronaldo hosszabbít végre : )
(most talán pár hónapig megússzuk a Ronaldo elvágyódik Madridból, Ronaldo fél lábbal már Angliában van, Ronaldo megegyezett a Monacoval típusú újságírói szösszeneteket. ) -
#77935 azért Benzema mégsem egy Mario Gómez :D ennyi véletlen ninsc :DD -
#77934 csak most Cének se megy -
bacaelit #77933 Arra gondolsz, hogy oda pattant, és be pattant róla? :D -
Monoton #77932 Csak jókor volt mindig jó helyen -
#77931 Tényleg jó lenne még az ő balfaszkodása miatt is mérgelődni...:D -
#77930 amúgy olyan paradox ez a helyzet. szidja mindenki Benzemát, de a számok szerint meg érthető miért van a csapatnál. Az elmúlt három szezonja (26, 31, 20 gól, amihez legutóbb 20 gólpassz is járult) alapján nem lehetne kifogásolni. És egy 20+ gólos szezon egy csatártól már bőven jónak számít. Persze ott van a sok kihagyott helyzet, meg bénáskodás, de egy 40-50 gólos C mellett ez is belefér... -
bacaelit #77929 Amúgy meccsel kapcsolatba csak annyit, hogy Lopez!!!! -
bacaelit #77928 Akit Perez Papa megvesz annak játszani kell! Nem mehet sehova! Még ha atom szar akkor sem.
-
#77927 Benzema borzasztó. Azt hittem őt hozza le Carlo és Bale megy fel csatárba. Jobban járnánk szerintem. :D
Nemtom mit keres itt, de nyilván van értelme, különben nem játszana egy Real Madridban.