Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
facen lájkolva maradt, gondoltam hátha lesz ott is érdekes hír még. 😄

Nem gondoltam volna, hogy olvassa meg valaki azt a kapzsi oldalt 😄

REAL MADRID

SLICK
Ibra sem lesz Real játékos

hát nagyon remélem!

DasIsFuck
az meg a holland válogatottXD.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LasDen
jah, csak edzõ...
tudod, a Real mindig hófehér hazai szerelésben játszik. fehér mez, fehér nadrág, fehér zokni... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
fradi volt már. Volt MU mez is, a 3. mez sztem narancssárga/fekete lesz, mert ami régen volt kém fotó végülis valóban ugyanolyanok voltak mint most a fehér és a kék. Azok mellett pedig narancssárga volt.

szucsy89
jah, akkor a #77038-ban lévõ csak ilyen edzõcucc? 😄 jól néz ki amúgy
LasDen
a német válogatott sötét nadrágban játszik, szóval a megállapításod nem helytálló, mivel az elsõ számú mez így nem tûnik németnek 😛

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
egyik mezetek német válogatott, másik Chelsea, 3. számú mi lesz, Fradimez? <#idiota>
SLICK
Érdekes, pedig azt hittem Mou annyira nem csipázza Higut

Hat gondolom egy promo kep miatt, nem repultek haza 😄DD Osszepainteltek es csa 😄

Egyebkent ha mer emlegeted a Chelseat, Mourinho vinne Higuaint, ha Rooney nem jon ossze neki.

REAL MADRID

LasDen
amúgy mi van a fejekkel, nyakakkal?? fõleg benzemáé meg ramosé olyan fura. ramosnak ilyen kilométeres nyaka van 😄

😄

REAL MADRID

LasDen
cselziII

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
Solari is kapott egy utánpótlás csapatot 😄 kíváncsi vagyok ki lesz a következõ. Pavón? 😄

DasIsFuck
Hogy kerül Ronaldo a nationalelf-be?<#hehe>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

😄DDD

REAL MADRID

LasDen
azé mekkora egy egoista hiú pöcs ez az ember 😄

LasDen
<#conf>

😄DDDDD

REAL MADRID

Jó ez, mert lehet ebbõl 3-4-3 vagy 4-3-3 is.

REAL MADRID

LasDen
végülis. meglássuk

REAL MADRID

<#vigyor1>

REAL MADRID

horpeti
Jaja, kellenek a harapós csatárok. 😊
Mondjuk annyira nem illik bele a primadonna Madridba, valami modell alkat kéne.

LasDen
hmm...nekem végülis mindegy mit játszik a csapat, ha sikeres 😄
most látom. updated banner? Avengers? 😄DD

Rockynhooo
Ha Cavani -> PSG, akkor Suárez a legjobb választás szerintem. Bár lehet amúgy is, mert iszonyat technikás meg gólerõs.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

A marca beszámol, hogy Carlo az elsõ edzésen a 4-3-2-1 és 4-3-1-2 taktikákat gyakorolta. Érdekes.

REAL MADRID

LasDen
mondjuk elméletileg már most is 4-en (Nacho, Morata, Casemiro, Jesé) vannak 3 számra. Bár nem hiszem, hogy az orosz maradna, akkor csak súlyosbodna a dolog...
bár megoldható, Kaká is húzzon a faszba 😄

SLICK
Khedira akár mehetne is, szerintem a Pepe - Albiol kettõsbõl is lelép valaki. Szerintem Higuaín is menni fog, szvsz semmi kedve már itt játszani tovább. Csak hátráltatná a csapatot azzal ha maradna, bár helyette venni kell mást, mindegy már kit csak ne Suarezt.
Meg most hogy ennyi középpályás van, Modricnak se maradt helye. Most Iscot, meg Illarat is a padon ültetni nem nyerõ ötlet. Akkor ugye Kakát is el kéne már passzolni a picsába.
Lenne itt hely még

Elvileg Albiol is távozhat, pletykaszinten mar a Napolival meg is egyezett.

REAL MADRID

LasDen
kíváncsi vagyok, ha ez a Cherysev gyerek meggyõzi Carlót, és felhívja a nagyok közé, kit dobnak ki? mert többen lesznek a mezekre...

Szerintem biztosan fog találni egy kisebb csapatot magának 😊 Én bízom benne.

REAL MADRID

SLICK
:|

Friss hír, hogy közös megegyezéssel szerzõdést bontottak.

REAL MADRID

LasDen
ennyi erõvel bármelyik fekete-fehérre rá lehet ezt mondani....

6unn3r
Akárki akármit mond, ez a training ruha olyan, mintha a Nationalelf edzene.

Céének meg megint felszorult a seggébe a short.=D

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

LasDen
nincs róla hír. vagy adnak neki valami U csapatot vagy megy, szerintem...

Rockynhooo
Karanka az edzõi stáb része marad vagy vele mi lesz?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
készül a csoda taktika...

Kezdõdik az elõszezon!

marca

REAL MADRID

contraste
Minden annyit ér, amennyit adnak érte. Olassatok ey kis Marxot😊

ain't got no history

LasDen
semmit sem kell, csak lehet. a kivásárlási ár azért van, hogy másik csapatokat elrettentsék a vételtõl. A Socieadad nem akart megválni játékosától, míg a Madrid ragaszkodott érte. Ezért kifizették azt az összeget, amit már muszáj volt elfogadni. Ezek a kivásárlási összegek, nem reális árat tükröznek.
Cavani nem ér 63millát, ahogy Suarez sem 47-et. De a klubjaiknak nem kötelezõ eladniuk, így innen kezdõdik a tárgyalás értük....

Tény, de ez is csak azt mutatja, mennyire elszaladt a ló az árakkal... egyáltalán nem normális hogy egy be nem futott emberért 38 millát kell perkálni.

Beckham ma 80 milla alatt nem johetne.

REAL MADRID

LasDen
összefüggés?

hm...

Firerock
Nem tetszik😊 Már rendeltem is belõle egyet😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

én pont ezt szeretem 😊 nem sok az ami a mezen van! Pont így jó. Majd megszokod! 😄