Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
akkor addig nézem a Rubin-Zenit ismétlést 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

2000 kb/s 😄DDDDDDDDDDDD vááááá

horpeti
Ja, látom, 20:45.. Ránézek az órára (20:25). Mondom jól van, akkor még van az elsõ félidõbõl.

😄DD

Jack95 linkjén a Sopcast az mûködik, csak más megy. Most már értem, miért 😄D

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

De jobb most csatlakozni, mert lehet kesobb nem engedi a tulterheltseg miatt 😄

REAL MADRID

LasDen
nyugi, még el se kezdõdött a meccs 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

És van 4 kapus 😄 vagy hogy van? Ja 3 mert Adan nincs ott ugye?

A coolsport tokeletesen mukodik nalam.

REAL MADRID

horpeti
Sopcast is jöhet

horpeti
Nem megy a DB, vagy valami. Direkt linket vki gyorsan a legjobb streamrõl tud valaki?😊

LasDen
23 fõs a meccs kerete, szóval kivitelezhetõ sorcserével a szünetben....

Mindegy vegulis, kivancsi vagyok nagyon Carvajalra mennyire megy fel.

REAL MADRID

Állítólag mindenki 45 percet játszik, valami ilyesmit hallottam. De ezt valószínûleg nehéz kivitelezni!

LasDen
úgy látszik. bár én nem mondnaám, hogy fos 😄
aztán lehet, hogy félidõben variál majd...

banok
hát kicsit az

Azt látom, meg bele is néztem, de viszonylag az is gyenge! 750 kb/s es a legnagyobb. egy 2000 kb/s esnek örültem volna igazán! Lehet kicsit telhetetlen vagyok 😊

Most akkor ez ugyanaz a fos 4231? 😄

REAL MADRID

Diego López; Carvajal, Pepe, Nacho, Coentrao; Khedira, Modric, C. Ronaldo, Isco, Özil; Benzema.

REAL MADRID

SLICK
Köszi!

banok
Én nálam van linkelve ehhez a meccshez

Ja azok szuperek szoktak lenni, de most sajnos nagyon kevés van 😞

banok
A Sopcast link ajánlatos nagyon.

Hát elégé silány a felhozatal. Nagyobb kb/s is lehetett volna köztük!

banok

LasDen
<#eljen>

Hala Madrid

A RealMadridTV élõben közvetíti, lesz majd stream. Szóval ha netközelben leszel, tuti tudod!

Hala Madrid

Köszi a gyors választ. Remélem valahogy megtudom majd nézni.

miilann04
holnap 20:45.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Mikor lesz az elsõ felkészülési meccs?

SLICK
na meg pont olyan kötekszik, aki 8 csapatnak drukkol egyszerre. :c

horpeti
Ja, ezt én sem értettem. Miért jönnek ide a trollok, amikor jön egy normális madrid drukker. Ja, pont azért. 😊

LasDen
nem én voltam <#integet2>

Amúgy meg nem tök mindegy? Szeretem mikor ilyenkor jöttök kötözködni. :|

REAL MADRID

18 vagyok.

Hala Madrid

Akkor már csak azt kell megtudni, hogy 1925-ben milyen Beckham nevû játékos volt az elsõ csapatban akinek a mezét valahogyan meg lehetett szerezni MO-ról.

LasDen
szerintem 95

DONGUBA
Akkor hany eves is vagy? 😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

attiGT
lol

Sziasztok!
Nem voltam eddig aktív a fórumon, de már régóta olvasgatom amiket írtok. Talán beszállok én is a vitákba.
Real drukker vagyok kb. 7 éves korom óta, amikoris kaptam egy Beckham mezt. Azóta csak a madrid.! 😊

Hala Madrid

LasDen
arra a kupára gondolsz, amit egyedül csak a brazilok vettek igazán komolyan??

Rockynhooo
Nem tudom, láttad e Neymart a konfetti kupán?! De engem meggyõzött.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
nem csak az edzõ miatt, igazoltak eddig egy Neymart, ki tudja majd hogyan játszik majd, bár hiába fog vitézkedni a bajnokságban, az nem sokat jelent.
Védelmük az majdnem hogy konkrétan nincs, csatár szintén nincs. Xavi is egyre lassabb és körülményesebben játszik náluk, majd kiderül Fabregas mit fog tudni nyújtani. Iniesta is csak öregszik már.
Szóval bõven van itt érv amellett, hogy miért fog "hanyatlani" a Barca

horpeti
Én egyáltalán nem írnám le a Barcát csak az edzõ miatt.
De persze nyilván egész más, mintha lenne.

LasDen
azért nem kell még õket leírni. nagy érvágás, de ha találnak valakit (Mancini 😄) akkor lehet bármi. Bár szerintem is erõsen a kuka felé tart a szezonjuk, de azért így is veszélyesek lesznek...

SLICK
Na úgy néz ki Vilanova, felhagy az edzõsködéssel az újabb megbetegedés miatt. Kiváncsi leszek, ki lesz az edzõ a Barcánál, bár szerintem az biztos, hogy már nem kell nagyon tartani tõlük.

Titonak minden esetre jobbulást, elég szomorú dolog az, hogy ilyen gusztustalan betegség miatt kell abbahagynia az edzõsködést

“Jó kapcsolatom van Florentinóval. Tudjuk, hogy Cristianónak még két év van vissza a szerzõdésébõl, ezért ha szeretném, hogy beteljesüljön az álmom, hogy leigazoljam, akkor fel fogom hívni Pérezt” – mondta Nasser Al-Khelaifi, a PSG tulajdonosa.

Hát remélem CR-t nem a pénz fogja befolyásolni a jövõben. Maradjon csak itt karrierja végéig!

Hala Madrid

horpeti
200 millio nice. Mar arab-kompatibilis. 😄

<#eljen>

REAL MADRID

SLICK
"A Marca szerint a Real Madrid hamarosan hivatalos ajánlatot tesz Jesének. A hír szerint a fiatal támadónak öt évre szóló szerzõdést kínálnak majd, ami 200 millió eurós kivásárlási árat fog tartalmazni, és nettó fizetése évi 1 millió euró lesz, ha a játékos is rábólint."

ideje lenne már