Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z
"Higuaín durván nyomja, ez már negyedik meccsén a negyedik gólja, ebbõl kettõt legelsõ helyzetébõl 😄" --- rajta, meg a Gagon látszott már régebben is, hogy nagyon nagy tehetségek. Többen fikázták kettejüket az ismerõseim közül korábban, de mostanra belátták, hogy milyen jó focisták is valójában. 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Rockynhooo
nem tudom, de két Sneijder nem fér meg egy csárdában <#idiota>

Van der Vaart kéne , annyira yol tolták Wezlájjal az Ajaxba 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
me honnan veszed, hogy ugyanazon a poszton játszanak??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Menyus489
Ez a kép hatalmas 😄😄😄😄XD
Egyik elképzelés betegebb, mint a másik 😄

Amúgy jaja, van tesója, én FM-bõl tudom, ott volt Sneijder adatlapján a kedvelt személyeknél, ránéztem, nincsenek valami túl jó statjai a játékban, dehát Pepe is sokkal gyengébb volt az FM07-ben, mint a 08-ban 😄

Bátor fiú...

Rockynhooo
félti a posztját <#gonosz1>

LasDen
13:55 - Sneijder: "A Real Madrid le akarta igazolni az öcsémet, aki ennek nagyon örült. Amikor ezt megtudtam, azonnal megállítottam a tárgyalásokat. Nem vagyok annak a híve, hogy ilyen fiatalon egy ekkora klubhoz szerzõdjön. Megmondtam Rodneynak, hogy elõször az Ajaxban kell véghezvinnie a nagy áttörést."

van tesója???? 😄 Nem ke õ ide....majd ha ott bizonyított 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
sztem meg pepe fingott és má tolja el barcasokat meg ne érezzék de azok megérezték és elsápattak :\

off vége részemrõl 😊

LasDen
sztem meg Henry rakja hátulról Gudhjonsent (v hogy írja a nevét 😄) és ez látja Touré meg Xavi és elszörnyûködnek....Pepe meg oda sem mer nézni....

tesó07
Jaja Toure épp próbálja egy könyökössel kivégezni Gudjonsent,de a többiek közbelépnek és ellökik onnan az izlandit.Xavi pedig egy Bruce lee mozdulattal hasba veri a gyilkos csapattársat....

RMCF

shala
büntet 😄

non potest pluere aeternum

zaki
jah, jó kép xD

REALista
Azok a fejek...😄DDDDDDDDDdddd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe
<#vigyor4>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tesó07
Hát...tegnap nagyon durván jól játszott a Real.Ilyen tökéletes játékot már régen láttam a csapattól,de más csapattól is.Amúgy Schuster tuti hogy marad,nagy haverok Calderonnal,ami sokat számít.Capelló is azért ment,mert õ nem sz@pta le az elnököt.Én mondjuk már úgy is untam ezt a minden évbe új edzõ,tiszta magyar válogatott fíling,szal felõlem maradhat egy pár évig a német.

RMCF

shala
suszter nekem is unszimpi, jó lenne, ha menne

ProGabe
ebbõl elég jól meg lehet tanulni káromkodni spanyolul! <#gonosz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
olyan yo csapatunk van , csak néha úgy elszomorítanak :\ remélem jövõre marad ez a team , csak pár embert raknak ki... egy atom csatár kell aztán hagy szóljon. Anno ,hogy mondta mki hogy Robben nem érte meg stb.. 😄 mondjuk sztem igazán majd jövõre bizonyít , de azért eddig is mutatott 😊

Bár ha most azt mondaná vki h leválthatom Susztert , Murinnyóra akkor tuti megtenném, nem tom nem szimpatikus ez az edzõ :\

Attila8805
Heheh kapták az ívet😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

:ASD:ASDsadsdas<#hehe>
hja majd jön a PM 😄DDD

REAL MADRID

robotnyk

Rockynhooo
most nézem sport1-en újra a meccset, mert tegnap csak felét láttam sztrímen , meg kínai kommentátor kicsit kiégetett 😄

nem is tuttam hogy studioba ilyen madridista szerkesztõjét behívják... lehet következõleg innen lesz ott vki <#eplus2>

robotnyk
videó a Barcelona játékosainak fogadtatásáról.

na nem Madridban történt ez, hanem a meccs után Barcelonában.
Attila8805
Megy az ismétlés a Sport 1-en.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

miilann
ja és hol a marcas oriasposzter? <#gonosz1>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

miilann
<#taps><#taps><#taps>

élvezet volt ezutan a meccs után angolérettségizni ^^

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Gaba9
Szép volt 😊

Gaba323

Please majd valaki ha tud akkor privibe egy angol gol tévés linket ha tudd küldjön már köszönöm elõre is!!!

szep volt....gratula a csapatnak<#worship>, de szerintem Schuster akkor se valo a Realba
dienesoft
Nincs hozzáfûznivalóm, grat a csapatnak :]

SLICK
Jól emlékeztem h dél körül lesz 😊

Attila8805
Ha valaki nem látta akkor:12:15
Labdarúgás (ism.)
Spanyol bajnokság, Real Madrid - Barcelona, 36. forduló
Sport 1

Attila8805
Hát ha felkelek megnézem😄

SLICK
folnap dél elõtt vagy dél körül megismétli a Sport 1, ha meg tudod nézni akkor ne szedd le 😊

nem gyengén élveztem ezt az estét :o)

BUDA > miskolc.

Attila8805
Leszedem az egész meccset mert úgy látom izgi volt.

SLICK
délutánra tömve lesz mindenhol a net velük 😛

SLICK
Ami nem sikerült C. Roninak, az sikerütl Robinhonak ^^

shala
apámmal együtt néztem a meccset ( õ Barca drukker ) nagyon kikészült, szegény elment sírni a meccs végén 😄 nagyon jól játszottunk, egyszerûen gyönyörû volt. Amikor Robinho elküldte Zambrottát jobbra a biciklis cselével azon nagyon röhögtem 😄D

Attila8805
Nincs valahol összegfoglaló?

SLICK
igaz kicsit elfogult vagyok, de ebben az állapotban ez érthetõ. ^^
Bízok abban, hogy jól igazolunk a nyáron. Most tényleg csak egy két posztot kell erõsíteni. Szvsz garantált lenne, h Európa legjobb 4 csapata között legyünk.

robotnyk
triplázás azért nem egy egyszerû móka, de jövõre már jó lenne legalább egy legjobb 4et elérni BLben.
SLICK
Eszméleteln jól játszottunk! Sztem a legjobb meccs az idényben!
Minden egyes játékos kíválót nyújtott, kivétel nélkül! Sneijdert szerettem volan még ha lõ gólt, igazán megérdemelte volna, hisz már az Osasuna ellen is nagyot játszott. Na majd legközelebb!
Amúyg jobban örültem volan ha iyen játék mellett ma nyertük volna meg a bajnokságot. Sztem nem is mondom tovább, hogy miért 😛

Nyáron talán 2-3 igazolás kéne, Villa, Nasri nem lenne rossz + vmi védõ még nem ártana.

Sztem jövõre biztos lesz a BL is, na emg a kupát is megynerjük végre ^^

LasDen
nah én megyek és ünneplek az ágyban.... 😄 merthát aludva szép az élet 😄

zaki
Szép volt! <#worship>
Végén kár, hogy belesz@rt a müzlibe henry, de belefért... <#fogmosas>

Menyus489
Jeeeee, parádé gyerekek, parádé 😄😄
Rég volt már ilyen sima meccs, élveztem minden percét Henry gólján kívül 😄
Gratula a fiúknak, hatalmas!!!!!!!!!!!!4

Schuster megint jól cserélt 😄
Higu hozta a formáját, elsõ labdaérintésébõl gól 😄
De ami még pluszba király, hogy Fáni meg fogta és lemásolta 😄

Higuaín durván nyomja, ez már negyedik meccsén a negyedik gólja, ebbõl kettõt legelsõ helyzetébõl 😄

Bátor fiú...

ProGabe
ezennel feltettük a pontot az i-re!szép volt srácok!köszönünk mindent! <#worship>

jövõre meg kell célozni a bl-t.persze ehhez kell az is,hogy okosan igazoljunk a nyáron!

robotnyk
4-1, szépen statisztált a Barca a bajoki címünk hazai megünnepléséhez, maradjon meg ez a szép szokásuk. 😊
jaja csakazlehet 😄D

REAL MADRID

LasDen
érdeklõdött hogyléte iránt 😄