Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Van der Vaart kéne , annyira yol tolták Wezlájjal az Ajaxba 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyik elképzelés betegebb, mint a másik 😄
Amúgy jaja, van tesója, én FM-bõl tudom, ott volt Sneijder adatlapján a kedvelt személyeknél, ránéztem, nincsenek valami túl jó statjai a játékban, dehát Pepe is sokkal gyengébb volt az FM07-ben, mint a 08-ban 😄
Bátor fiú...
van tesója???? 😄 Nem ke õ ide....majd ha ott bizonyított 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
off vége részemrõl 😊
RMCF
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
RMCF
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bár ha most azt mondaná vki h leválthatom Susztert , Murinnyóra akkor tuti megtenném, nem tom nem szimpatikus ez az edzõ :\
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
REAL MADRID
nem is tuttam hogy studioba ilyen madridista szerkesztõjét behívják... lehet következõleg innen lesz ott vki <#eplus2>#eplus2>
na nem Madridban történt ez, hanem a meccs után Barcelonában.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
élvezet volt ezutan a meccs után angolérettségizni ^^
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Labdarúgás (ism.)
Spanyol bajnokság, Real Madrid - Barcelona, 36. forduló
Sport 1
BUDA > miskolc.
non potest pluere aeternum
Bízok abban, hogy jól igazolunk a nyáron. Most tényleg csak egy két posztot kell erõsíteni. Szvsz garantált lenne, h Európa legjobb 4 csapata között legyünk.
Minden egyes játékos kíválót nyújtott, kivétel nélkül! Sneijdert szerettem volan még ha lõ gólt, igazán megérdemelte volna, hisz már az Osasuna ellen is nagyot játszott. Na majd legközelebb!
Amúyg jobban örültem volan ha iyen játék mellett ma nyertük volna meg a bajnokságot. Sztem nem is mondom tovább, hogy miért 😛
Nyáron talán 2-3 igazolás kéne, Villa, Nasri nem lenne rossz + vmi védõ még nem ártana.
Sztem jövõre biztos lesz a BL is, na emg a kupát is megynerjük végre ^^
Végén kár, hogy belesz@rt a müzlibe henry, de belefért... <#fogmosas>#fogmosas>
Rég volt már ilyen sima meccs, élveztem minden percét Henry gólján kívül 😄
Gratula a fiúknak, hatalmas!!!!!!!!!!!!4
Schuster megint jól cserélt 😄
Higu hozta a formáját, elsõ labdaérintésébõl gól 😄
De ami még pluszba király, hogy Fáni meg fogta és lemásolta 😄
Higuaín durván nyomja, ez már negyedik meccsén a negyedik gólja, ebbõl kettõt legelsõ helyzetébõl 😄
Bátor fiú...
jövõre meg kell célozni a bl-t.persze ehhez kell az is,hogy okosan igazoljunk a nyáron!
REAL MADRID