Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na azért nem lehet mindenki Dani Alves... :AD:SADasd
nem nem az...

nem tartom õt nagyképûnek, vagy ha az akkor hidd el sok csapatból és a Real-ból is lehetne mondani pár nevet akik azok, színész? 😄

ez a mai foci! minden top csapatból és innen is tuti felvételi nélkül bejutna nagyon sok ember a színészkarra 😊

Rockynhooo
mert nem az?
most attól hogy ideigazol még ugyanolyan nagyképû marad meg szinész.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

gratulálok -.-

Rockynhooo
én is örülnék ha jönne de attol még köcsög lesz 😄

természetesen akinek nincs inge, az vegyen 1et 😄

Attila8805
Én örülnék neki ha jönne.
Nem cavygok C. Ronaldo fan de szerintem a csapat hasznára válna.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

én azt mondanam mert szeretném ha jönne 😊

REAL MADRID

Rockynhooo
yo igazolás lenne meg nagy játékos, de egy köcsög 😊

itt köcsögözöd meg minden, de ha ideigazol és ontja a gólokat te lennél az elsõ aki bekereteztetne majd egy szál Ronaldo fanszõrt és kirakná a szobája falára

kíváncsi leszek, ha ide igazol, a sok rajongó közül ki lesz aki majd azt mondja, hogy én mondtam, hogy kell ide és jó igazolás lesz 😄DDddd

tesó07
Ennyi pénzt adni ennek a köcsögnek,mondjuk nem tudom mennyire hitelesek ezek az infók,vagy csak lehet a sajtó fújja fel.De ha így van tényleg nagy fasz Calderón meg Pedja,inkább mennének rá kakára,Essienre vagy Villára oszt igazolnák le már most õket,mint ezzel a nagyképû portugállal foglalkozzanak.

RMCF

LasDen
Calderón és Pedja nagyon nagyon hülyék......
A spanyol Marca értesülései szerint a Real Madrid álomajánlattal igyekszik elnyerni Cristiano Ronaldo kegyeit, akinek a királyi gárda nettóban évi 9,5 millió eurós fizetést ajánlana. Ezen felül a portugál zseni 50%-ban ugyancsak részesedne a spanyolországi, 100%-ban pedig a külföldi reklámjogokból.

Ez kb olyan mintha én atomfizikusa akarnék lenni.......tudom, hogy hülye vagyok hozzá és nem lehetek de én csakazért is az akarok lenni.....

Nem értem mi a fasznak kell ennyire erõlködni.....két hülye fasz.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Attila8805
Köszi.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Audi R8, ilyet nem is kaptak eddig ha jól tudom 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

eZo
az MU-nak is kiemelt szponzora az Audi... errõl ennyit !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Attila8805
Pontos linket tudnál adni?
Elõre is köszi.

robotnyk
madridi sportújság, és weboldal
Attila8805
Mi ez a marca?
Olvastam már sokszor de nem tom mi ez.
Vmi honlap?

ez k.rvagyenge. 😄
istenem,nemhittem volna,hogy a marca még mélyebbre tud süllyedni. de sikerül nekik mindig vmi "meglepetéssel" elõállni. idióták.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

robotnyk
tollal ráfirkálva, tök hihetõ 😄
LasDen

ez mondjuk bármi lehet.....de érdekes módon a néven kívül semmi nem lászik.... .D

REALista
Akkor mostmár biztosan jön...😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

19:19 - A Marca arról számol be, hogy egy Audi (õk adják a játékosok gépkocsiit) szélvédõje alatt találtak egy Cristiano Ronaldo nevével ellátott szállítólevelet, illetve rajta feltüntetve a megrendelõt: Real Madrid hivatalos autószállítója.

<#idiota>

REAL MADRID

ProGabe
"Nem, de a többi csapat nem mondja ki nyíltan, diszkrétebben kezelik a dolgokat. "

ez szimplán egy Real Madrid fikázás!mintha a Milan most jelentette volna be,hogy õk bizony kiválasztanak valakit 3 sztárcsatárból,és bizony megveszik.persze amikor Rooney-t elhozták Evertonból,szimplán erõvel (értsd:pénz) akkor minden szép volt és jó -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
- Azt hiszik, hogy bárkin keresztülgázolhatnak - forrongott Fergie -, de rajtunk nem fognak. A Real Madridnál nincsenek normák, és ha már nagycsapatokról esik szó, említsük meg, hogy a Barcánál ez mennyire másképp van. A Real Madridnál sohasem lesz olyan morál, mint a Barcelonánál. Mit gondolnak, hogy csak õk érdeklõdnek Ronaldo iránt? Nem, de a többi csapat nem mondja ki nyíltan, diszkrétebben kezelik a dolgokat.

ez nem tom mire feszül 😄

LasDen
naagyon az Arsenalba tart Nasri.....

SLICK
Remélem nem hozza, még mindig Nasri párti vagyok, sokkal jobb lenne szvsz

LasDen
egy Calderónnál soha nem lehet tudni mit csinál.....eladná a lelkét is csak ide jöjjön Ronaldo.....emiatt félek a nyártól, mert bármire képes..... 😄

REALista
Ja Kaká szerintem is jobb lenne ráadásul mivel a Milan jövõre nem indul a BL-ben még esély is van a megszerzésére.

tesó07
Ha marad Robinho akkor végülis jöhetne a portugál simán.Az úgy elég tetszetõs lenne.Bár sztem jelenleg nagyobb esély lenne Kakát leigazolni,aminek én jobban is örülnék.

RMCF

jahh lehet igazad van de egy Robinho CRonaldo szél elég ütõs lenne

REAL MADRID

tesó07
Jah szerintem is fosik a Ferguson hogy otthagyja õket Ronaldo,mert különben nem foglalkozna ilyenekkel.Amúgy maradjon csak ott az a nagyképû köcsög,nem kell ide,Robinho jobb lesz...

RMCF

és? ha én biztos vagyok benne, hogy a játékosom marad, nem adom el, akkor mit érdekelne mit mond a másik csapat?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

limperatore
😄DDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

REALista
Épp most mutatták Raúlt az F1-es idõmérön.😊

LasDen
de vmi van benne, mert Calderón és Suszter mást sem magyaráz, csak hogy Ronaldo majd egy szépnapon mikor az égen gémek repülnek, akkor Ronaldo a Madridba igazol.......és ez sztem már egy kicsit bunkóság, hogy így erölködnek.......plusz sztem a csapat játékosaira is lehet rossz hatással......

robotnyk
mondja ezt a vén alkesz <#hehe>
Rockynhooo
“Azt hiszik, hogy a világon bármit megtehetnek, velünk azonban ezeket nem lehet megcsinálni. A Real Madridból hiányzik az erkölcs”

Sir Alex a Ronaldo ügyrõl címû sztoriját halották.

lippet
Bocsi, ha nem lett volna szabad, de egy kis off:

Egy online FIFA 08as bajnokság! Aki akar jöjjön! Most indul, még senki sincs elkésve=)A weblap fórumán lehet jelentkezni!Itt a link

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Ádám9
Szerintem Robinho amugy is többet ér mint a Cristiano Ronaldo😄

Rockynhooo
nem kell az ide, fõleg nem Robinhoért.

nem jön úgyse, hála istennek... 😄
13:16 - A Marca szerint a Real Madrid Robinhót és 40 millió eurót, azaz 80 millió eurót ajánl Cristiano Ronaldóért.

ne ilyen áron jöjjön már <#szomoru1>

REAL MADRID

kas123
1. Ki volt a 2007/2008-as szezon meglepetésembere?
Pepe
2. Szerinted ki volt a 2007/2008-as szezon legjobb igazolása?
Pepe
3. Szerinted ki volt a 2007/2008-as szezon legrosszabb igazolása?
Drenthe
4. Melyik csapatrész volt a Real Madrid gyengepontja?
középpálya
5. Értékeld Bernd Schuster teljesítményét egy 5-ös skálán!
4
6. Melyik volt számodra a szezon legélvezetesebb meccse?
Real Madrid - Barcelona
7. Ki a legnagyobb csalódást keltõ játékos?
Diarra
8. Melyik meccs volt a legnagyobb csalódás?
Real Madrid - Roma
9. Melyik csapat volt a legszimpatikusabb ellenfél?
Levante
10. És melyik játéka tetszett legkevésbé?
Osasuna
11. Kik azok a játékosok, akik szerinted biztosan jönni fognak a nyáron?
Villa
12. Most azokat írd, akiket TE látnál szívesen a csapatban!
C.Ronaldo.
13. Ki az, akinek szerinted mennie kell?
Soldado, Bapista
14. Hány trófeát nyer a Real Madrid a következõ szezonban?
egyet
15. Melyik csapat lesz a Real Madrid legnagyobb ellenfele a következõ szezonban?
Villareal
16. Nyer-e Real Madrid-játékos gólkirályi címet a következõ szezonban?
igen
17. Az év kosarasa (Real Madrid)?
-
18. A Castilla legjobb játékosa?
Szalai (y) 😄
19. Melyik madridista szerepel majd legjobban az eb-n?
Casillas

ez azt jelenti hogy be kell fanolni a MU nak? 😊

REAL MADRID

tesó07
Ez kemény,kár hogy utálom a MU-t,de ha így lesz legyenek mindig bajnokok.....

RMCF

LasDen
ez nagyon komoly..... 😄
akkor a továbbiakban is több menyu gyõzelmet 😄

REALista
1. Ki volt a 2007/2008-as szezon meglepetésembere?
Gago
2. Szerinted ki volt a 2007/2008-as szezon legjobb igazolása?
Sneijder
3. Szerinted ki volt a 2007/2008-as szezon legrosszabb igazolása?
Drenthe
4. Melyik csapatrész volt a Real Madrid gyengepontja?
középpálya
5. Értékeld Bernd Schuster teljesítményét egy 5-ös skálán!
4
6. Melyik volt számodra a szezon legélvezetesebb meccse?
Real - Barca, Villrreal - Real
7. Ki a legnagyobb csalódást keltõ játékos ?
Metzelder,Pista
8. Melyik meccs volt a legnagyobb csalódás?
Real - Roma
9. Melyik csapat volt a legszimpatikusabb ellenfél?
Levante
10. És melyik játéka tetszett legkevésbé?
Atletico
11. Kik azok a játékosok, akik szerinted biztosan jönni fognak a nyáron?
De la Red,Kaká😊
12. Most azokat írd, akiket TE látnál szívesen a csapatban!
Kaká, De la Red,
13. Ki az, akinek szerinted mennie kell?
Igazolás függõ de talán Salgado és Pista
14. Hány trófeát nyer a Real Madrid a következõ szezonban?
A bajnokság meglesz, BL-ben min. elõdöntõ szerintem😊
15. Melyik csapat lesz a Real Madrid legnagyobb ellenfele a következõ szezonban?
Barca
16. Nyer-e Real Madrid-játékos gólkirályi címet a következõ szezonban?
igen
17. Az év kosarasa (Real Madrid)?
passz
18. A Castilla legjobb játékosa?
passz
19. Melyik madridista szerepel majd legjobban az eb-n?
Raúl<#gonosz2>

hunbasser
Az igen! 😄DDDDd

ReaL MaDRid x siempre