Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos az idei szezonból még nem sikerült képet szereznem <#idiota>

REAL MADRID

atttom brutál!!! 😄
csak kár hogy tavalyi a kép 😞
kas123
hát idén is nekünk lesz a legjobb bannerunk ^^
gratu

Majd nézek vmit 😊 Azért gondoltam ilyenre mert így olyan Blanco-s 😄

REAL MADRID

hunbasser
szép,igényes,letisztult. 😊

azért a kiírást még picit megspékelném 😊

ReaL MaDRid x siempre

Na csináltam egy bannert !! Ha tetszik csinálgatok eredményjelzõt is, meg egyéb dolgokat kívánság szerint 😄

REAL MADRID

Olvasd azt is ami a Spoilerben van 😊

REAL MADRID

LasDen
ugyanúgy a Sport1 adja majd.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

balljuggler
Most akkor valamit félre értelmeztem??Ugy értelmeztem h nálatok?:!!!

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
Melyik adó adja majd a visszavágót?
A valanciai meccs (eredménytõl függetlenül) nagyon jo volt!
Ahoz képest h mindkét csapat idényeleji formában van....
De hát nálatok sok a sérült!A kis 23-asról tudni lehet már valamit?

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Mármint hol?

REAL MADRID

balljuggler
Cserepadot(se) koptatja majd...

kas123
<#worship><#eljen><#circling>

REAL MADRID

kraawz
Hogy nyerte meg,ha 24én még van visszavágó?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

thx

BEST video 😊

REAL MADRID

16:56 - Julio Baptista megérkezett Rómába: "Boldog vagyok, hogy itt lehetek és a Roma mezét viselhetem."

REAL MADRID

REALista
Bááááh majdnem szívrohamot kaptam ennél a hírnél:

16:53 - A Real Madrid korábbi játékosa, Thomas Gravesen visszatért
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Celtic együtteséhez az Everton csapatától, ahol kölcsönben töltötte az elõzõ szezont. A skót csapat azonban nem tud helyet szorítani a dán középpályásnak, így a zöld-fehérek és Gravesen útjai végleg elválnak.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
sztem simán csak ne sérüljenek le a legfontosabb pléják. Tegnap meccs alatt gondolkoztam azon hogy Casillasnak mennyit köszönhetünk , ha õ nem lenne sokszor... :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

shala
Még mielõtt nagyon belemennétek a dologba, olvassátok vissza a topik akkori hozzászólásait. Ti sem voltatok a tavalyi játékot látva optimistábbak. Megmagyarázni utólag mindent könnyebb.
Reménykedjünk, hogy jók leszünk, bl-re fel 😊

non potest pluere aeternum

tesó07
Ez így van,tavaly nagyon sok sérülés volt,az ideális védelmünk csak egy párszor tudott összeállni,Robben is sokat volt sérült.Mondjuk már most se jól kezdõdött(Sneijder),de reméljük nem lesz annyi sérülés és akkor sokkal jobbak leszünk a bl-be.

RMCF

horpeti
Szerintem számít az, hogy érik a csapat...

Ugyanmár ne keverjük ide a Barcelona tavalyi formáját

REAL MADRID

Rockynhooo
nah jah , meg Valenciat meg VIllarealt is szépen begyaláztuk akik ugye nem kis csapatok azért 😊

Casillas
biztosan mindenki más is gyenge volt

Vivimos por ti, vence por nosotros.

meglett ugyan a bajnoki cím,de csak azért mert a barca gyenge volt.

?? pontszám rekord rémlik?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
hát Romat elpicsáztuk VOLNA ha az elsõ csapattal álhattnuk VOLNA ki.. yo ez a csapat sztem nagyon ha az elsõ sor játszik meg van pár yo csere, de tegnapõ játszottak olyan emberek akik sztem nem ide valók , max akkor yok vmire ha sok a sérült.

REAL MADRID

shala
bízni lehet abban, hogy mindent megnyerünk, a keret majdnem ugyanaz mint tavaly, és tavaly a blben semeddig nem jutottunk, és az esetek nagy részében szarul játszottunk, meglett ugyan a bajnoki cím,de csak azért mert a barca gyenge volt.
Remélem csak az ördögöt festem a falra.

horpeti
4bõl az egyik karnyújtásnyira van.. Legyen már meg. 😄 A többi nehezebb lesz. 😛

horpeti
Én is néztem, hogy most mivan.. 😛

tesó07
Hát épp ez az,nem kell Rault elküldeni,csak néha kispadra lehetne ültetni ha szarul megy neki,ez neki is jó lenne,mert lehet pihenne néha egy kicsit és megújulna.Na meg a cserecsatároknak,mert legalább többet játszanának.Tavaly is volt rotálás,csak éppen Raulig sose jutott el Schuster.Amúgy meg ne szarjatok már be,az 1.fordulóba 2x jobban fogunk játszani és a védelmünk is sokkal jobb lesz.Kit érdekel ha nem nyerik meg a szuperkupát,ha utána minden meglesz.

RMCF

Samsungsport, de már javították a címet

REAL MADRID

ProGabe
ezmiez? nem tudják hogy lesz visszavágó? melyik szánalmas magyar sajtó ez? ecsééééééééééém

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a védelem gyenge volt, ennyi, nem is sûrûn lesz ilyen.

Azért Garayt hívnám, Metzelder+Canna lehet hogy többször sérült lesz, +ha eltiltás is van

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

horpeti
Azért nincs veszve semmi.

1-0, 2-1 is nekünk jó. 😊
Nistelroy meg hozza a formáját, nem kell neki sok a gólhelyzethez. 😊
Lesz még jobb is a védelem.

Nem értem miért mondod. Nincsen semmi gond! Vagyis én nem látok nagy problémát! Védelemben ugyis lesznek változások. Robinho helyett játszon a szertáros és akkor minden rendben van. Ki is a szertáros? Robben? xD

shala
ez a csapat egy nagy család, egy nagy családként adják lejjebb és lejjebb a színvonalat :X

FC Valencia - Real Madrid 3-2 (0-1)

Valencia: Hildebrand - Miguel, Albiol, Alexis, Moretti - Albelda, Baraja (Fernandes, 74.), Joaquín (Pablo Hernández, 64.), Mata (Vicente, 71.) - Silva, Villa

Real Madrid: Casillas - Salgado (Sergio Ramos, 63.), Javi García, Heinze, Torres - Diarra, Van der Vaart, De la Red - Robinho (Robben, 63.), Raúl (Guti, 74.) - Van Nistelrooy

gól: Mata (56.), Villa (59.), Vicente (81.), illetve van Nistelrooy (14., 68.)

A visszavágót augusztus 24-én rendezik Madridban.

REAL MADRID

REAL MADRID

<#worship>

REAL MADRID

hunbasser
a védelem mekkora 0 volt már...még az a szerencse,hogy nem ez a védelem fog játszani a bajnokságban 😄 szerintem hülyeség volt odaadni még egy évre Garayt,Metzelder állandóan sérült,Cannavaro teljesítménye meg elég lutri,van amikor jó,de van,amikor nagyon rossz.inkább Cannát rotálnám,de Garay lenne az elsõszámú hátvéd,és Metzeldert adnám kölcsön.

Torres játéka nekem most nagyon tetszett,szép szerelései voltak,és nem alibizett.

VdV meg iszonyat jól rúgja a pontlövéseket,maradjon meg eme jó szokása.szinte minden szabadrúgása veszélyes volt(kivéve,amelyik a sorfalban akadt el)

ReaL MaDRid x siempre

REALista
De meglepõdöm.Már bocs lehet velem van a gond és elfogult vagyok Raúl-lal kapcsolatban de már csak õ maradt abból a csapatból amely miatt megszerettem a Madridot és igenis zavar mikor így beszélnek róla.Nagyon sokat tett ezért a klubbért és attól függetlenül mert nincs mindig csúcsformában még nem kell elküldeni.Simán lelehetne rotálni Saviolával szerintem neki sem lenne ezzel gondja.

Index fórumon mindenki a Cipészt hibáztatja <#nezze>

REAL MADRID

A Valencia nyerte a spanyol szuperkupát

A spanyol bajnok Real Madrid és a kupagyõztes Valencia mérkõzésén öt gól született és utóbbi csapat diadalmaskodott.

Bernd Schuster együttese volt a találkozó esélyese, mert bár a Real Madridnak nem sikerült megzereznie Cristiano Ronaldót, de a vezetõség egyben tartotta a keretet, és egy-két játékos igazolásával erõsített is az együttesen. A madridiak ezúttal azonban nem tudták bebizonyítani, hogy õket kell a hamarosan induló bajnokság toronymagas esélyesének tekinteni, elsõsorban a védelem második félidei gyengélkedése volt feltûnõ.

Ruud van Nistelrooy a 14. percben még elõnyhöz juttatta a királyi gárdát, a második játékrészben azonban magához tért a Valencia és Mata valamint Villa góljaival átvette a vezetést. Nistelrooy egyenlítõ találata után minden kezdõdhetett elõlrõl és végül Vicente döntött a kupa sorsáról, a 81. percben állította be a 3-2-es végeredményt.

Valencia-Real Madrid 3-2
G.: Mata 56., Villa 59., Vicente 81., ill. Nistelrooy 14., 68.

REAL MADRID

ilyen szánalmas teljesitménnyel ne is lepõdj meg a túlreagált kommenteken.
de tudjuk, a kapitány óriási lökést ad.
az ellenfélnek...

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

REALista
Pff és ezek lennének a Madridisták...<#levele>

Komment elõtt madridista fórumot olvastam, éshát amit ott olvastam azok után nemcsoda hogy így lereagálom 😛

Néhány gyöngyszem komment:

"Ha Raúl visszavonul 3 éve akkor istenként kezelem. Így viszont csak szimplán gyûlölöm."

"VAN ISTEN. Raúl tûnj a ...-ba. "

REAL MADRID

kas123
ennyire õ se "hülye" 😄