Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ez a cél, akkor jól 😄
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ReaL MaDRid x siempre
Amúgy ennek az esélye a nullát súrolja szerintem...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
15:27 - Sneijder örökli majd Robinho-tól a 10-es mezt. /AS/
14:59 - Robinho az új csapatában is a 10-est mezt kapta.
Szalai az elsõ csapatban mijó lenne <#gonosz1>#gonosz1> - Sneijder-nél meg már megszoktam a 23ast 😊
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
+ Garay
+ VdV
+ Castillaba erõsítettek 😄
- Villa
- Cazorla (mégha annyira nem is bánom, hogy nem jött, de akkor is elbakták...)
- Capel (õt is)
- Huntelaar
- Ronaldo (bár ezt nem bánom 😄)
- Képtelenek egyenesek lenni és össze-vissza nyilatkoznak ellentmondva sajátmagának
- Robinho eladása (még ha örülök is ha elment....tett a csapatért, de - érzésem szerint - nagyon gerinctelen vol itt július-augusztusban)
Lényeg a lényeg, hogy ez Csodaduó semmire nem képes.....vkinek mennie kéne.....és ennek a vkinek Pedjanak kéne lenni.......
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Saviola kezd, higany váltja. 😊
Biztosan számít, én ehhez nem értek. 😊
Majd Schuster eldönti, mi a fontosabb. Egy jobb formában levõ játékos, vagy egy CSK.
sose szoktam ilyet,de lassan már az is eszembejutott,hogy jobb lenne egy sérülés nála a csapatnak.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
a többi csapat szemében a Realnek 0 tekintélye van (elérte a vezetõség, nem is volt nehéz), ellenben pénze, mint a szemét. ezért próbálnak mindig lehúzni minket, és ezért nem bírnak igazolni senkit. egyszerûen kevesek hozzá. nem merik megtenni a megfelelõ lépést. Villa-val sem kellett volna szarakodni. EB után 1-2 héttel elé kellett volna dobni egy 35-40 milliós ajánlatot, és most nem lenne gond
Mostanra már azt is tudni lehet, hogy Robinho éves szinten nettó 6 millió eurót fog keresni a Manchester Cityben.
,,Eladta az Aranylabdát..."
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
De nem, amatõr módjára kapkodunk a végén.
Most meg nyilatkozgatunk, hogy senki sem kell, lóf*szt, valahol mindig lehet erõsíteni
Már idén vártam volna hogy a jobb szélre leigazolják Nasrit, de vele is késtünk... Mondjuk örülnék ha netán Ribéry eljönne Münchenbõl 😛 Vagy Drenthét kellene gyakrabban kezdetni. Mondjuk VDV is játszhatna ott, bár nem tudom mennyire jó a szélen.
És sürgõsen kell igazolnunk még vmilyen belsõ védõt. Igazából Cannát eladnám, már nem látok benne túl sokat.
Remélem a köv. szezonban sokkal okosabban igazolunk majd.
hihetetlen szánalmas,amit tett. de mindegy,örülök,hogy nem egy másik bl résztvevõt erõsítettünk. a pénz,amit meg kaptunk érte,mehet ronaldora jövõre. no de nem zavarna egy csatár átig majd január környékén.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
non potest pluere aeternum
0:37 - Villa ügynöke: "Ramón Calderón egy hazug! Csak ma vagy 50-szer érdeklõdött Villa iránt, de nem tudott megállapodni a Valenciával."
0:37 - Villa ügynöke: "Ramón Calderón egy hazug! Csak ma vagy 50-szer
😄DDDDDDDDDddd
REAL MADRID
RMCF
RMCF
REAL MADRID
Sok sikert kívánok neki és Köszönöm amit a csapatért tett <#worship>#worship>
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID