Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ha rákattintok akkor bejön egy oldal új ablakban
ha ez a cél, akkor jól 😄
Azjó nekem rókával nem megy 😄DD Még annyi hogy ottvan az öf. link?

REAL MADRID

ProGabe
megy, csak rohadtmód lassú. úgy folyik le a kép, mintha éppen most festenéd a monitorra 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nektek megy a Banner Rókával? :S

REAL MADRID

horpeti
De jó is lenne!! 😊 Majd kiszorítja Raúlt. 😊

LasDen
Azé durva, hogy tavaly mikor ide igazolt, akkor sokan aszonták, hogy úgyis egy középcsapatban végzi és nem is kerülhet be a nagy csapatba.......én is nagyjából így gondoltam, de most meg......nagy sikere van 😄 Hajrá neki.....remélem 1-2 kupa meccsen lehet maj látni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

14:43 - Schuster arra kérte Julen Lopetegui-t, a Real Madrid Castilla edzõjét, hogy csatárcsere híján a következõ szezonban esetenként edzésekre és mérkõzésekre is bocsássa a rendelkezésére Edouard Kabambát és Szalai Ádámot! A második csapat edzõje elfogadta a kérést annak ellenére, hogy a bajnokság már nekik is megkezdõdött, mondván, hogy az utánpótlásnak éppen ez a szerepe. Elképzelhetõ tehát, hogy hamarosan újra magyar játékoson láthatjuk a habfehér mezt. /EFE/

<#worship><#worship><#worship>

REAL MADRID

LasDen
de amúgy meg itt jön ki, hogy nem kellett volna eladni a tehetséges középpályásokat.......Parejo, Moreno, Callejón fivérek....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
de ha már a spanyol szurkolók szerint is Szalai lenne a legjobb(nem tudom mennyi igaz ebbõl),akkor lehet,hogy van esélye felkerülni 😊 és akkor ilyen kupameccseken meg kisebb csapatok ellen akár játszhat is csereként 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Szalai az elsõ csapatban valószínû soha nem fog játszani, de ha így folytatja, akkor egy erõs közép v esetleg nagyobb csapatba is igazolhat késõbb....és nem utolsó sorban a válogatottba is lesz még 1 jó csatár......

zaki
Szalai a felnõtt keretbe, jó vicc... 😄DD

zaki
Áh, sajnálom Robinhot, de nem igaz, hogy nem igazoltunk a helyére senkit... 😞

REALista
Ha Szalai tényleg felkerülne akkor még örülnék is hogy eladtuk Robinhot.😄
Amúgy ennek az esélye a nullát súrolja szerintem...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

15:32 - A Robinho távozásával megüresedett helyet valószínûleg valamelyik Castilla-játékossal pótolják - szólnak a spanyol pletykák. A hispán szurkolók legszívesebben Szalai Ádámot raknák be 25.-nek, de jelenleg erre kicsi az esély.

15:27 - Sneijder örökli majd Robinho-tól a 10-es mezt. /AS/

14:59 - Robinho az új csapatában is a 10-est mezt kapta.

Szalai az elsõ csapatban mijó lenne <#gonosz1> - Sneijder-nél meg már megszoktam a 23ast 😊

REAL MADRID

ProGabe
pedig milyen szépen indult minden! írjátok be alul a keresõbe: mijatovic, és olvasgassátok miket írtunk róla (#16508-ig fõleg)! istenítettük, akkor még jogosan! nem tudom mi változott azóta, de akkor 10-15 milliókat lealkudott, utazgatott, tárgyalt. most meg, pffff 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
A Clawn és a kis segédjének tevékenysége:
+ Garay
+ VdV
+ Castillaba erõsítettek 😄

- Villa
- Cazorla (mégha annyira nem is bánom, hogy nem jött, de akkor is elbakták...)
- Capel (õt is)
- Huntelaar
- Ronaldo (bár ezt nem bánom 😄)
- Képtelenek egyenesek lenni és össze-vissza nyilatkoznak ellentmondva sajátmagának
- Robinho eladása (még ha örülök is ha elment....tett a csapatért, de - érzésem szerint - nagyon gerinctelen vol itt július-augusztusban)

Lényeg a lényeg, hogy ez Csodaduó semmire nem képes.....vkinek mennie kéne.....és ennek a vkinek Pedjanak kéne lenni.......

leglább már meccs közben lecseréli

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
amíg Rault tolószékkel pályára lehet vinni addig ilyen nem lesz :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

horpeti
Saviola ezek szerint ugye maradt... õ azért jó lesz, bevethetõ!
Saviola kezd, higany váltja. 😊

Rockynhooo
de még lehet akkor is többet mutatott mint Raul... de áá akkor Saviolat vagy akkor vmit találjon ki a mester mert ez így szar......

kas123
higany eddig kezdõként egyszer sem bizonyított, õ igazi cserejátékos 😊

LasDen
a tudathasadás már csak ilyen, hogy nem tudnak egymásról.... 😄 bár vannak esetek mikor részben tudnak a másikról.... 😄

tesó07
Ha Raul ekkora mentalista akkor a kispadról is megtudná csinálni..😊

RMCF

horpeti
Azért sokat számít, ha Raul a pályán a mentális erejével össze tudja tartani a csapatot, igazi CSKként.

Biztosan számít, én ehhez nem értek. 😊
Majd Schuster eldönti, mi a fontosabb. Egy jobb formában levõ játékos, vagy egy CSK.

a baj raul. sajnos,ha nem sérült,isten nem veszi ki a kezdõbõl. impotens játéka van,erõtlen,lassú.
sose szoktam ilyet,de lassan már az is eszembejutott,hogy jobb lenne egy sérülés nála a csapatnak.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Rockynhooo
este álmodtam egy olyat, bár gondolom ilyen nem nagyon lesz , hogy Gago szûr széleken Drenthe , Robben , Középen VDV, elõre tolt KP Sneijder, RVN meg a klasszikus ék. lehet ígyis több gólt érnénk el mintha Raul futkározna a pályán , vagy ha ez baromság amit írtam akkor legalább Saviolat meg Higanyt próbálgassuk majd :|

ProGabe
"Egy Realnak csak van annyi tekintélye"

a többi csapat szemében a Realnek 0 tekintélye van (elérte a vezetõség, nem is volt nehéz), ellenben pénze, mint a szemét. ezért próbálnak mindig lehúzni minket, és ezért nem bírnak igazolni senkit. egyszerûen kevesek hozzá. nem merik megtenni a megfelelõ lépést. Villa-val sem kellett volna szarakodni. EB után 1-2 héttel elé kellett volna dobni egy 35-40 milliós ajánlatot, és most nem lenne gond

ja

Mostanra már azt is tudni lehet, hogy Robinho éves szinten nettó 6 millió eurót fog keresni a Manchester Cityben.

,,Eladta az Aranylabdát..."

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

de ekkora pancsereket, hogy ELÕRE nem igaz, hogy nem lehetett volna megtervezni, hogy ha Robinho megy, akkor hozunk mást. A terv, B terv stb. Egy Realnak csak van annyi tekintélye, legalábbis kéne...

De nem, amatõr módjára kapkodunk a végén.

Most meg nyilatkozgatunk, hogy senki sem kell, lóf*szt, valahol mindig lehet erõsíteni

horpeti
40 misi jó pénz Robinhoért. Ha Villát sikerül kb. annyiért leigazolni, akkor bõven minõségi csere. 😄

SLICK
Hát a következõ csatárigazolásnál örülnék Villanak, akkor felhozhatnák Callejónt is a nagy csapatba.
Már idén vártam volna hogy a jobb szélre leigazolják Nasrit, de vele is késtünk... Mondjuk örülnék ha netán Ribéry eljönne Münchenbõl 😛 Vagy Drenthét kellene gyakrabban kezdetni. Mondjuk VDV is játszhatna ott, bár nem tudom mennyire jó a szélen.
És sürgõsen kell igazolnunk még vmilyen belsõ védõt. Igazából Cannát eladnám, már nem látok benne túl sokat.
Remélem a köv. szezonban sokkal okosabban igazolunk majd.

nem is kicsit.
hihetetlen szánalmas,amit tett. de mindegy,örülök,hogy nem egy másik bl résztvevõt erõsítettünk. a pénz,amit meg kaptunk érte,mehet ronaldora jövõre. no de nem zavarna egy csatár átig majd január környékén.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

sygmaBlueJersey
-megint fröcsög-

Citybe lessz aranylabdás xD Huu valahogy két pad közé esett xD

SLICK
a gyökér.. istenem milyen felhajtás lett itt hirtelen

shala
calderonnak tudathasadása van, egyik énje nem tudja mit csinál a másik😄

non potest pluere aeternum

hunbasser
😄DDDDDddddddd

Robinhonak pedig sok szerencsét...

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Ez lemaradt:
0:37 - Villa ügynöke: "Ramón Calderón egy hazug! Csak ma vagy 50-szer érdeklõdött Villa iránt, de nem tudott megállapodni a Valenciával."

REALista
0:10 - Calderón: "Schuster szerint jó döntés volt eladni Robinhót 42 millió euróért. Cazorlára és Villára mi mondtunk nemet."

0:37 - Villa ügynöke: "Ramón Calderón egy hazug! Csak ma vagy 50-szer

😄DDDDDDDDDddd

Jólvan lehet januarban mar a Chelsea nel jatszik

REAL MADRID

tesó07
Hát jah,ott tuti kezdõ lesz mindig.Így járt,ha ez kellett neki,ha nem lett volna ilyen nagy a büszkesége simán maradhatott volna.

RMCF

REALista
Én örülök neki hogy nem a Chelseabe ment a Cityben sokkal inkább kulcsjátékos lehet.

tesó07
Hát ez durva,hazajövök és ezt kell olvasnom...City???Hát.. a Chelsea már miért nem bírt ennyit adni érte.Sajnálom Robinhot,de most jól kibaszott magával sztem.Villát meg simán lelehetett volna igazolni korábban,nem most kellene már pattognia Calderonnak az utolsó pillanatban,azért õ nem egy Perez.Schuster szerint most se volt olyan játékos aki erõsítés lett volna,akkor télen majd ki lesz vazze????<#violent><#violent>

RMCF

Azt hogy ha már a téli átig. on jár az agya akk kit igazolunk 😄D Persze finomabban 😄

REAL MADRID

Énsem, de megértem mert a vezetõség elsõsorban a hibás. Nemhiszem hogy sokáig futkoraszik majd City mezben.

Sok sikert kívánok neki és Köszönöm amit a csapatért tett <#worship>

REAL MADRID

REALista
Mit kérdeztél?Hogy leigazoltuk e Ronaldot?😄

Na írtam kérdést Calderonnak az élõ mûsorba 😄

REAL MADRID

REALista
Nem örülök neki...:S

Hivatalos: Robinho a Cityhez igazolt 😞

REAL MADRID