Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Burdi
vicces.. ien védelemmel most sajna ez nem nagyon fog mennii :S

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Rockynhooo
huu hát ezek bedarálnak :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
ajjajj ez cumi volt :|

SLICK
csak mivel megkedveltem a Zenitet ezért bánt a dolog, amúgy természetesen Madridi szemszögbõl jó eredmény 😛

tesó07
1-1 lett a vége.Ez nekünk a legjobb eredmény.Neked lehet nem,ha fogadtál rá.

RMCF

Rockynhooo
Milyen kamu volt ez h Pedja egy igazi szakértõ és minden az õ szakértelmét igazolja <#idiota>

SLICK
ejj Maugli fog közvetíteni :|

SLICK
ejj :| Pedig hajthatna a Zenit, fõleg otthon. Remélem még be tudják hozni!

tesó07
Zenit - BATE Borisov 0-1 (58. perc)

Ha kikap a Zenit,sztem el is dõlt hogy továbbjutottunk,ha ez eddig kérdés lett volna....

RMCF

SLICK
2:1 ide, az 1 is csak Heinze miatt. Megelõlegezem neki, bár ne így legyen

Rockynhooo
sztem 1:2 lesz és nem lesz könnyû.

LasDen
sztem nyerni fogunk egy nagyon izgalmas, pörgõs meccsne....hogy gólzáporos lesz e attat nemtom....... .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

csak ne revansot venni menjünk, mert akkor ráfázhatunk.

Igazából nincs is miért, 2003 elõtt mi nyertünk ellenük

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

passz

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
Tippek a mai meccsre?
Szerintem 3:1-re nyerünk.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Van der Vaart: "Boldog vagyok, hogy végül nem a Juventushoz, hanem a Real Madridhoz igazoltam."

Ej-ej irritáljuk az ellenfelet? 😄

Jóhát ien köztelen Pique-k akarják megmondani a tutti mikor indulni nem tud....
Ma meg egy X kell minimum,de legalább legyen 3 gól mer Overba megraktam xD
tesó07
Pedig sajna egyre biztosabb hogy nem..😞

RMCF

tesó07
Elõször az m1 választ meccset utána a viasat.

RMCF

horpeti
ja, csak nekem nem indul el a flash.. itt meg melóban még play- sincs, biztos le van tilva. 😊

SLICK
mondjuk ott van a banner is 😛

horpeti
zsír!! Parázs meccs lesz. 😊
És hála istennek adják is. Nem is értem, hogy engedhette a Viasat... 😛

eZo

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

horpeti
Kivel játszunk? 😄
Képben vagyok... 😄

SLICK
merem remélni, hogy Marcelo fog kezdeni este.

LasDen
Marcelonak most nagy esélye van rá, hogy beverekedje magát a kezdõbe......Heinze fasságait kihasználhatná és keresztbé b*szhatna mindenkit......... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

eZo
Optimális esetben akár ilyen is lehetne a kezdõ:

Iker Casillas;
Sergio Ramos, Pepe, Fabio Cannavaro, Marcelo;
Fernando Gago, Rafael Van der Vaart, Wesley Sneijder;
Gonzalo Higuaín, Robben;
Ruud Van Nistelrooy

ami azért elég komoly lenne 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

aztán miért vajon?

várható kezdõcsapata

REAL MADRID

1
SLICK
na vajon hány gólt kapunk Heinzérõl? Kérem, tegyék meg tétjeiket! <#gonosz1>

ez jo volt <#eljen>

Nekem teccik a kezdõ!

ProGabe
hm, szóval ha két "színesfém szakértõ" elviszi egy-két körre a kocsimat este, de reggelre visszahozzák a ház elé, ne is legyek ideges?

a kezdõ meg, pfffff, Heinze, pfffff

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

hunbasser
tehát ha két szabályos gólt nem adnak meg és ha kiállítanak jogtalanul egy játékost,akkor azt már ne is vegyük figyelembe,mert nyertünk,aha.

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Pique: "Az még elfogadható, ha egy vereséget követõen panaszkodnak a bíráskodásra, de egy gyõztes mérkõzést követõen ezt nem kellene." A Barcelona védõje ezzel a Real Madrid vezetõségét kritizálta, amiért a bíró sorozatos tévedéseit szóvá tették.

Ez meg mit dumál?!Pláne,ilyen hülyeségeket...

RMCF

tesó07
A Marca különbözõ forrásai némileg ellentmondanak egymásnak, ám végül úgy tûnik, hogy õk is megerõsítik a goal.com által összeállított tizenegyet. Tehát a Real Madrid holnapi várható kezdõcsapata:
Iker Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Fabio Cannavaro, Gabriel Heinze; Fernando Gago, Rafael Van der Vaart, Wesley Sneijder; Gonzalo Higuaín, Raúl González és Ruud Van Nistelrooy.

Miért nem Marcelo??!!Egyre jobban és megbízhatóbban játszik sztem...

RMCF

ProGabe
végre! párszor már kerestem, soha nem találtam:

Segunda Division összefoglaló, természetesen Szalai góljával

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

m1 20:10 KEDD
Juventus - Real Madrid CF

HA ESETLEG VALAKI NEM TUDNÁ.

Segunda B: RM Castilla - Fuerteventura 4-0. Gólszerzõk: Bueno, SZALAI, Palanca (2). A fõvárosiak ezzel továbbra is veretlenül vezetik csoportjukat, és a góllövõlista élén is két madridista, Szalai Ádám és Alberto Bueno áll 7-7 góllal.

<#worship>

REAL MADRID

tesó07
Hát..a spanyol bírók már régóta a leggyengébbek az elitligákat nézve,egy angol vagy olasz bíró 3x jobb sztem és most a nagyátlagról beszélek.Egyébként nagy grat a csapatnak,a rangadókra mindig felszívják magukat,féltem a meccstõl pedig,dehát ez nagyon sima meccs(lehetett volna) volt.
Raulról meg csak annyit,hogy neki sztem már csak ilyen 1-2 meccses felvillanásai vannak és többnyire már nem az igazi.Nem kell drasztikus változás,csak többet padozzon mint eddig.

RMCF

mint Di Stéfano,mert valószínüleg simán lefutom és akkor kerülöm meg,amikor akarom,de kicselezni sem nagyon tudna már.

De õ nem is játszik 😊

Raultól sem azt várjuk, hogy forduljon fel, hanem nem a régi már, pihenjen többet

REAL MADRID

Nem is a játékvezetõ, persze az is, de a kopasz aszisztens az nagyon csunyán benézet dolgokat! két lesgolt itélt meg, csak azt nem értem hogy.

ÉN VOLTAM AZ AKI AZT MONDTA!!! "Higuaín már most jobb játékos,mint Raúl" jelenlegi formára gondoltam, csak vannak aki kombinálnak :S

off

hunbasser
ha csak simán szar lett volna,akkor többet hibázott volna az atletico ellen is.ez a véleményem.úgy gondolom,nem kell elfogultnak lennie valakinek,hogy lássa,hogy itt bizony eléggé az atleticonak fújt a bíró.

persze a partjelzõk is ludasak valamennyire,simán szólhattak volna,hogy a-aaa,barátom az nem úgy volt.

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
nem hinném, hogy ennyire alvilági lenne az európai top futball. persze, vannak ellenpéldák, de azért érted, nem kell mindenhol azt látni. egyszerûen ez a bíráskodási rendszer szar, egy az egyben.
hunbasser
jó,csak azért ne mondjuk már,hogy Higuaín jobb játékos mint Raúl,mert ez kb olyan,hogy én jobb játékos vagyok,mint Di Stéfano,mert valószínüleg simán lefutom és akkor kerülöm meg,amikor akarom,de kicselezni sem nagyon tudna már.

szóval azért,amikor azt mondják,hogy ki a jó játékos,akkor nem csak a jelenlegi formát kell nézni.azzal persze egyetértek,hogy valaki amiatt,mert nagyobb játékos,ne ragadjon bent a kezdõben,mert jelenlegi formát kell nézni,ha arról van szó,hogy ki tegyen be Schuster a csapatba,ez alap.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
igen,csak az a baj,hogy elég feltûnõ volt,hogy lejtett a hazai pálya...simán kinézem az atleticoból hogy megszõrmézték ezt a meccset,tudjuk,hogy mennyire utálnak minket,bármit elkövetnek azért,hogy a Real Madridnak rossz legyen,pl minél hátrébb végezzenek(miért van az,hogy a barcának tavaly is meg most is csak 1-2 nagy különbségû gyõzelme volt és általában vmi nagyon low level csapat ellen a másik pedig az atletico.egy ilyen szintû csapatnak nem kellene kikapnia ennyire még egy barcától sem,de ellenük úgy mentek ki,hogy tessék,nyerjetek,csak a Madrid elõtt legyetek.szerintem az is szándékos volt.

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
engem nem érdekel, hogy ki mit mondott a két játékos képességérõl. engem az érdekel, hogy most milyen szinten teljesítenek, az alapján kell õket a jelenben megítélni, és kész, aki ebben képes vitát nyitni múltról, meg bálványságról, az vegye le a rózsaszín szemüveget.