Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
menne ki a halál a meccsre ilyen hidegbe....... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REAL MADRID

istenem :S
Fabio Capello
Heinze majd jól lerendezi a meccset... mint mindig...

SLICK
a jelenlegi keretbõl az én védelmem így nézne ki:

Ramos - Pepe - Metzelder - Marcelo

mondjuk Torrest meg tényleg nem árt játszatni, egész évben alig kapott lehetõséget. Szvsz pedig kezd egész jó teljesítményt nyújtani. Bár Ramos mellett meg elég nehéz bekerülni a kezdõbe, de Heinze helyett nyugodtan játszhatna, ha már nem Marcelo kezd.

tesó07
Na meg Pepe.

RMCF

tesó07
Én egy Marcelo,Ramos szélen,Metzelder középen védelmet jobban eltudnék viselni...

RMCF

SLICK
én Torrest simán jobbnak tartom Heinzénél, amúgy hétvégén egész jól játszott szerintem(!).

SLICK
erre már tényleg mit lehetne mondani? Áhhhhh, de miért, miért és megint csak miért kell erõltetni azt az idiótát?

Nem hittem volna, hogy a mai napomat sikerül még jobban elcseszni, de Schuster az tud vmit.

tesó07
Hát ez fasza,Schuster szerelmes Heinze-be,vagy mi van már.....
Torres,Heinze micsoda széljátékunk lesz.

RMCF

tesó07
"Mindenképpen csodálatos hír, hogy Higuaín már a hétvégi, Getafe elleni találkozón is szeretne Schuster rendelkezésére állni. Ma még további orvosi vizsgálatok határozzák meg ennek az esélyét, azonban mindez azt jelenti, hogy a sérülése közel sem olyan komoly, mint várható volt."

Ez jó hír,azért sokkal durvábbnak nézett ki.

RMCF

LasDen
17:51 - A Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; Miguel Torres, Sergio Ramos, Pepe, Heinze; Gago, Guti, Sneijder, Van der Vaart; Raúl és Saviola.

csak a Heinze.....õ a legjobb........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
17:22 - Minden bizonnyal megrendezik a Bate Borisov - Real Madrid mérkõzést. A fehérorosz meteorológiai szolgálat már közölte elõrejelzését a spanyol csapat illetékeseivel, hogy fel tudjanak készülni az idõjárásra. A pályán munkások tucatjai dolgoznak, hogy megfelelõ állapotban legyen a gyep. A találkozót egyébként 20:45-tõl rendezik annak ellenére, hogy idõeltolódás van Fehéroroszország és a többi mérkõzés színhelye között.

Akkor ennyit errõl..😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista

Tudnak róla 😊

REAL MADRID

ProGabe
csak szólok, hogy Podolski el akar menni a Bayerntõl

gondolom Calderon és Mijatovic olvassa a topikot, így már nem kerüli el a figyelmüket a dolog

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BlueJersey
ez mekkora kamu😊

tesó07
Azért nem lenne rossz Tevez sem....

RMCF

kas123
én teveznek örülnék ha jönne

Cabell
Madrid, november 24., 9.20 A védelmét is erõsítenie kell a királyi gárdának.

Spanyol lapinformációk szerint a Real Madrid megtalálta leendõ csatárát... a következõ szezonra.
A Marca naplap tudni véli, hogy a klub megegyezett Carlos Tevezzel arról, hogy a következõ szezonban náluk játszik majd, ez azt jelenti, hogy a jelenlegi égetõ problémákra továbbra sem született megoldás, és még mindig keres egy Nistelrooy-pótlót a fehér mezes csapat.

lassan meglepõdnék, ha nem a MU játékosaival hoznák szóba a Realt...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rudee
Így már jó.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Granero Sylvinho-val is megküzdött tegnap este.

Viccnek is rossz

REAL MADRID

megvesszük a meccseket nem lessz semmi gond 😄

tesó07
Ez így szép hogy csak 3 pont,de azért ez a Getafe nekünk is necces lehet,pláne idegenben...pedig azt be kell majd húzni,mert azután jönnek a durva meccsek.(Sevilla,Barca,Valencia,Villarreal)

RMCF

Rudee
Összhang 😄

SLICK
na most következik a Barca mélypontja <#idiota>

<#vigyor>

REAL MADRID

Rudee
Barcelona-Getafe 1-1, így már csak 3 pont a hátrány.

REALista
1:1 lett a vége úgyhogy már csak 3 pont a hátrányunk...

Rudee
Csak néha nézek rá az eredményre, maga a meccs nem érdekel.

😄 ? nézed mi?

ezt azért mondtam mert sokszor még ennyit se látni töle :S

Rudee
Manu del Moral nem gyenge gólt lõtt, remélem megtartják az elõnyt.

Rudee
Szurkoljunk Granero-nak és a Getafe-nak, hogy pontot szerezzenek.

Rudee
Las Palmas Atlético-Real Madrid Castilla 1-0

Elsõ hely még megvan, de a Cartagena egy esetleges gyõzelmmel beérheti a fiatalokat estére.

banok
Szalai oO

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

remélem nem lesz rajta az a görcsösség,ami most szinte minden játékoson jelen van.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Rudee
Segunda Div. B, 2. csoport
Las Palmas Atlético-Real Madrid Castilla 0-0

Délbe kezdtek a fiúk.

REALista
Eljött Saviola nagy lehetõsége hogy alkosson valami maradandót...

bár ne adnának real tv-t😄

Rudee
Én Raúlt nem nagyon vettem észre, 1-2 megmozdulása volt aztán kész. Tõle vártam volna sokkal többet, fõleg Pipita sérülése után.

hát igen, azt meg nem tudjuk Saviola mire lehet képes, nem próbálgatta nagyon Schuster

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Jok a képek <#eljen>

Hát igaz ami igaz ez a gyerek nagy jövö elött áll (lehet tévedek) de sokkal könnyebb megjátszani mint Rault! Agilis, gyors, remekül lõ távolrol is és van önbizalma! Amugy ma Raul se játszott rosszul, habár a gol az nem jött össze nekik.

robotnyk
amíg nincs Higuain, jöhet a klasszikus kérdés, hogy nade ki fog itt gólt lõni? azért örülök, hogy talán mégsem annyira súlyos, mint ami akár ki is nézhetett volna.

REAL MADRID

REAL MADRID

Rudee
Valencia leikszelt, így Õk is mögöttünk vannak.

22:47 - Sneijder minden bizonnyal szerepelhet a Bajnokok Ligájában, Higuaín pályára lépése azonban több, mint kérdéses, és a reménykedésre valószínûleg csak a hivatalos diagnózisig van okuk a szurkolóknak. A találkozóig egyébként Robben, Nistelrooy és De la Red biztosan nem épül fel, míg Diarra és Cannavaro nevezése is elég bizonytalan.

22:40 - Az elõzetes vizsgálatok alapján Sneijder túlterhelte a vádliját, Higuaín bokája pedig kificamodott. Pontos diagnózisok holnap.

22:39 - A legfrissebb információk szerint Higuaín sérülése nem annyira komoly, mint az a képsorokon látható volt, és "csak" 2-3 hét kihagyásra kell számítania.

Remélem minél hamarabb pályára léphetnek.