Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
azért otthon elég görény módon rugtak nekünk gólt

Rudee
Ramos góljával 1-0ra nyertünk idegenben.

Szar Bayern, szar Bayern :)

tesó07
Tavaly is ismerte már Schuster a Getafe-t mégis kikaptunk tõlük még itthon is,az idegenbeli meccsre már nem emlékszem....

RMCF

tesó07
Jaja,kéne...

RMCF

Menyus489
Sziasztok! Mostanság én is passzívan figyeltem csak az eseményeket, de mostmár remélhetõleg tudok rendszeresen.
Természetesen megnézted az eddigi összes meccset, és az utóbbi idõszak nem túl örömteli , nagy a hullámvölgy, és bizonyos játékosok (pl.: Heinze) érthetetlenül sokat játszanak, és valami az orvosi karral se stimmel.
De ezt mindenki tudja 😄
A mai meccsen én ennek ellenére is gyõzelmet várok, ha Schuster valamit, akkor a Getafét ismeri, és a Ramos-Pepe párossal, szélen a meglepõen kiegyensúlyozott Torressel, és a jól támadó Marcelo-val lehúzhatjuk megint kapott gól nélkül, nekem eddig nagyon tetszik a védelem ezen felállása, jó lenne, ha Ramos maradna középen, de ha Canna teljesen egészséges lesz, akkor megy vissza a szélre nagy valószínûséggel.
Még annyit a végére, hogy hiába mond ilyeneket Caldi papa, én már félek hinni neki, de én személy szerint most télen pár fiatal brazil, vagy kölcsönbe valami tapasztalt csatárt, nyáron meg minimum Benzemát vagy Huntelaart várom 😄 Ja és az aranyos volt, hogy pár hete "Amito Ruud"-os pólóban voltak, barátnõm, akinek õ a kedvence, nagyon meghatódott 😄

Bátor fiú...

Rudee
Hogy mikor azt ki tudja, de hogy jön az szerintem biztos.
Olyan Beckhames az egész, Õt is eladta a sajtó a katalánoknak aztán a Bernabeuban kötött ki.

Rockynhooo
nyárra gondolsz? mert ugye õ bl-ben nem játszhat :S

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
Mindenképpen gyõzni kell a nagy menet elõtt.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rudee
A Marca címlapján Zarate volt a mai "áldozat".

Arshavin érkezésében valamiért biztos vagyok.

Rudee
A Getafe elleni keret:
Casillas, Dudek, Salgado, Pepe, Ramos, Marcelo, Metzelder, Torres, Sneijder, Guti, Drenthe, Gago, Javi García, Van der Vaart, Raúl, Saviola, Bueno

Várható kezdõ:
Casillas, Torres, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Sneijder, Gago, Guti, Saviola, Raúl, Drenthe

Granero és Soldado személyében 2 ismerõs a túloldalon.

az a baj, hogy ezek még csak szavak... az kellene, hogy tettek is álljanak mögöttük 😄
LasDen
"Két vagy három elismert játékost fogunk szerzõdtetni, akik elfogják bûvölni a pártoló-tagokat. Nem fog problémát okozni bemutatni õket júniusban"
"Hét-tíz napon belül bejelentjük õket, úgy tájékoztattak, hogy két fiatal, nagy reményû, támadó futballista fog érkezni, akik a Bajnokok Ligájában is segíthetnek minket"

én nemtom de vmiért most nagyon bízok benne, hogy ezek télleg hamar létrejönnek és hasznos játékosok lesznek........és az most hidegen hagy Calderón mondta 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szép is lenne ha már júniusban igazolnánk 2-3 játékost.

REAL MADRID

Rockynhooo
tegnap, 23:34 - Ramón Calderón elmondta, hogy a télen fiatal támadókkal fogják megerõsíteni a keretet, olyan labdarúgókkal, akik szerepelhetnek a BL-ben. Az elnök hozzátette, hogy 7-10 nap múlva már a klub kötelékeihez fognak tartozni az igazolások. Ezzel tehát Crespo szerzõdtetése szinte kizárttá vált. Calderón a nyárra is kitért: júniusban 2-3 klasszis labdarúgót fognak a közönségnek bemutatni, akik el fogják kápráztatni a madridistákat.

szép is lenne. Huntelaar de yo is volna fiatal is , játszhat is a bl-ben (Y). nyáron meg ha igazlni akarnak 2-3 játékost abbol egyik feltétlen balbekk a másik meg jobb szélsõ legyen.

Rudee
Az 1980as Copa del Rey döntõ teljes egészében:
1. rész
2. rész
3. rész
4. rész

RMTV: King of the clubs

Rudee
Robben és Cannavaro ma már teljes munkát végzett, a Getafe ellen visszatérhetnek.

SLICK
hát igen csak nekünk van a legszutykosabb vezetõségünk :|

Rockynhooo
azért volt ott yo szezonja, de utána nálatok sem ért sokat , nem tudom mi lelte.

Cabell
Amúgy én a mai napig hálás vagyok nektek, hogy heinzét elvittétek tõlünk...😄 Már akkor kurvára irritált, mikor itt játszott, akkora egy kis semmirekellõ tutyimutyi szar volt mindigis, hogy az hihetetlen...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

jók leszünk<#integet2>
<#wink>

REAL MADRID

robotnyk
vgat kell cserélnem, hétföig nem leszek, viselkedjetek 😊
SLICK
azért Canna összetudta szedni magát és hozott normálisabb teljesítményt is, na de hogy vki folyamatosan szar legyen arra nincs mentség

horpeti
"Mák", és meg is van a zenetárban. 😄

horpeti
A reklám jah beugrott.. Kösz!! 😊

Teddybears Sthlm & Mad Cobra - Cobrastyle (Heineken reklám)

REAL MADRID

horpeti
Én félig csak viccelek. 😊)
Egyébként évek óta rettegek, ha Heinze felé megy a labda. 😊))) De persze nem full láma, csak mindig van egy-két ijesztõ megmozdulása😊

horpeti
Mi a zene alatta? Nem ugrik be, de kéne. 😊)
Kösz!

Rudee
Helguera, Cannavaro, Pavón és a többiek. Õk többet is hibáztak, mégse kaptak ennyit.
Fabio tavaly 6-7 meccsen zsinórba olyan volt, mint a magyar válogatottak Gyepesék idejében 😊

tesó07
Ez az egy hiba érdekes...te tényleg Heinze-rõl beszélsz?

RMCF

Rockynhooo
pedig én nagyon ritkán oltom a sajátcsapatom játékosait , de anno volt egy yo éve Heinzenek a MU-ban azóta semmi , azt sem értem minek vettük meg. azt hogy mostanság miért van pályán azt végképp nem.

Rockynhooo
milyen egy hiba? 😄 akkora láma hogy az már hihetetlen ..

Rudee
Egy hiba után nem kellene ennyire leírni. Tavaly bezzeg még jó volt.

SLICK
hát ha Schusteron múlik még sérülten is játszatná :|

tesó07
"Heinze a tegnapi mérkõzésen megsérült, és a mai vizsgálatokat követõen megállapították, hogy körülbelül 3 hetet lesz kénytelen kihagyni, azaz feltehetõleg a Valencia elleni mérkõzésen térhet vissza."

Most már biztos hogy kihagy egy pár meccset.Remélem jól fog mûködni a védelmünk és nem tudja majd magát vissza verekedni a kezdõbe,bár ha Schuster-on múlik....

RMCF

horpeti
😄D

Azért néha van jó megmozdulása is, csak számolni kell meccsenként 1 kapott góllal róla. A többi jó. 😄

meg szégyen is... :S
ProGabe
naaaa, azért annak sosem szabad örülni hogy lesérül valaki <#ejnye1>

viszont a tény, hogy ez kell ahhoz, hogy a keret leggyengébb tagja ne legyen stabil kezdõ, egyszerûen szánalmas :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
sosem hittem volna,hogy egyszer még így fogok örülni Cannavaro játéklehetõségének 😄

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Na végre már, hogy az sérül le akire igazán ráfér ^^

tesó07
"A tegnapi mérkõzésen Heinze kisebb sérülést szenvedett, így a játéka egyelõre nem biztos a Getafe ellen; Cannavaro azonban felépült, és újra a védelem tengelyében bizonyíthat."

<#hehe><#hehe>

RMCF

AS információi 18 millió-ról szólnak :S

REAL MADRID

tesó07
Az eddigiek közül õ kellene a legkevésbé,és sztem még 10-et se érne...

RMCF

nem látok benne sok fantáziát

Rudee
30 milió a szerzõdésében rögzített kivásárlási ára, olcsóbban is elengedik. Szerintem 10-12 milliónál többet nem is nagyon ér, lassan Õ is 30 éves lesz.
Nagyobb kérdés, hogy a Cityvel felvesszük-e a versenyt, szerintem azok mindent megadnak majd érte, ha Santa Cruzt nem tudják megszerezni.

A kérdés hogy kipengetnének e annyi pénzt érte.

REAL MADRID

Rudee
AS arról ír, hogy januárban Ricardo Oliveira jöhet Zaragozából.
Ennek már sokkal nagyobb realitását látom, mint a korábbi felvetéseknek.
A brazil idén csapata 24 góljából 7et szerzett.

Rudee

Rudee
Nemsoká linkelek nagy képeket a tegnapi meccsrõl.

22:48 - A Real Madrid 51 milliós nyereséggel (azaz a tavalyinál 16 millió euróval sikeresebben) zárta a 2007-08-as évet. Calderón továbbá várhatóan rövidesen bejelenti, hogy a jövõévre minden eddigit felülmúló, 400 millió eurós költségvetést terveznek.

Ehhe megvesszk a MU-t. Na jo ez rossz vicc volt...