Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RMCF
Természetesen megnézted az eddigi összes meccset, és az utóbbi idõszak nem túl örömteli , nagy a hullámvölgy, és bizonyos játékosok (pl.: Heinze) érthetetlenül sokat játszanak, és valami az orvosi karral se stimmel.
De ezt mindenki tudja 😄
A mai meccsen én ennek ellenére is gyõzelmet várok, ha Schuster valamit, akkor a Getafét ismeri, és a Ramos-Pepe párossal, szélen a meglepõen kiegyensúlyozott Torressel, és a jól támadó Marcelo-val lehúzhatjuk megint kapott gól nélkül, nekem eddig nagyon tetszik a védelem ezen felállása, jó lenne, ha Ramos maradna középen, de ha Canna teljesen egészséges lesz, akkor megy vissza a szélre nagy valószínûséggel.
Még annyit a végére, hogy hiába mond ilyeneket Caldi papa, én már félek hinni neki, de én személy szerint most télen pár fiatal brazil, vagy kölcsönbe valami tapasztalt csatárt, nyáron meg minimum Benzemát vagy Huntelaart várom 😄 Ja és az aranyos volt, hogy pár hete "Amito Ruud"-os pólóban voltak, barátnõm, akinek õ a kedvence, nagyon meghatódott 😄
Bátor fiú...
Olyan Beckhames az egész, Õt is eladta a sajtó a katalánoknak aztán a Bernabeuban kötött ki.
Szar Bayern, szar Bayern :)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Arshavin érkezésében valamiért biztos vagyok.
Casillas, Dudek, Salgado, Pepe, Ramos, Marcelo, Metzelder, Torres, Sneijder, Guti, Drenthe, Gago, Javi García, Van der Vaart, Raúl, Saviola, Bueno
Várható kezdõ:
Casillas, Torres, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Sneijder, Gago, Guti, Saviola, Raúl, Drenthe
Granero és Soldado személyében 2 ismerõs a túloldalon.
"Hét-tíz napon belül bejelentjük õket, úgy tájékoztattak, hogy két fiatal, nagy reményû, támadó futballista fog érkezni, akik a Bajnokok Ligájában is segíthetnek minket"
én nemtom de vmiért most nagyon bízok benne, hogy ezek télleg hamar létrejönnek és hasznos játékosok lesznek........és az most hidegen hagy Calderón mondta 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
szép is lenne. Huntelaar de yo is volna fiatal is , játszhat is a bl-ben (Y). nyáron meg ha igazlni akarnak 2-3 játékost abbol egyik feltétlen balbekk a másik meg jobb szélsõ legyen.
1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
RMTV: King of the clubs
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
REAL MADRID
REAL MADRID
Egyébként évek óta rettegek, ha Heinze felé megy a labda. 😊))) De persze nem full láma, csak mindig van egy-két ijesztõ megmozdulása😊
Fabio tavaly 6-7 meccsen zsinórba olyan volt, mint a magyar válogatottak Gyepesék idejében 😊
Most már biztos hogy kihagy egy pár meccset.Remélem jól fog mûködni a védelmünk és nem tudja majd magát vissza verekedni a kezdõbe,bár ha Schuster-on múlik....
RMCF
Azért néha van jó megmozdulása is, csak számolni kell meccsenként 1 kapott góllal róla. A többi jó. 😄
viszont a tény, hogy ez kell ahhoz, hogy a keret leggyengébb tagja ne legyen stabil kezdõ, egyszerûen szánalmas :|
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ReaL MaDRid x siempre
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
RMCF
REAL MADRID
Nagyobb kérdés, hogy a Cityvel felvesszük-e a versenyt, szerintem azok mindent megadnak majd érte, ha Santa Cruzt nem tudják megszerezni.
REAL MADRID
Ennek már sokkal nagyobb realitását látom, mint a korábbi felvetéseknek.
A brazil idén csapata 24 góljából 7et szerzett.
Ehhe megvesszk a MU-t. Na jo ez rossz vicc volt...