Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Te se vagy túl öreg, de ha mégis annak érzed magad akkor menj a nyugdíjas klubba, ott biztos találsz megfelelõ kortársakat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rockynhooo
Nálad itt csak nagyobb "szakértõk" vannak <#wave><#wink>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Kiraklak ha nem fejezed be a flémkeltést.

REAL MADRID

SLICK
na jó, ez nem az én napom 😊

Rudee
Azt írtad, hogy idegenbe nem lesz könnyû 😊

SLICK
na csak jól mondom, Deporral játszunk otthon

SLICK
bazze mi van velem? na hát ez FAIL 😄

Rudee
Deporral az elsõ fordulóban jáccottunk idegenbe.

SLICK
mi a tökömért Numanciát írtam, szal Deportivot

ejj kell az a VIP

SLICK
Amúgy a Numanciát nem ártana nekünk is kitömni, legalább a gólarányunk javulna, bár idegenben nem lesz egyszerû..

Rudee
Oncsi
Boluda: "A választásokat július elsõ vagy második hetében tartjuk. Nem jelöltetem magamat, így semmilyen módon sem fogom segíteni egyik jelöltet sem. Ez az idõ alatt nem igazolunk és nem adunk el játékosokat."

Mikor szokott nyáron elkezdõdni átigazolási piac?sztema julius 2.hete már bõven átigazolási idõszak szte,de lehet tévedek
Mert akkor emgint az lesz ,hogy ha hozunk vkit,vkiket akkor felkészülés végére csatlakoznak kerethez,mert ugye mi huzzuk az igazolásokat..nm tudunk egyrõl a kettõre jutni sosem:S...általában igy csináljuk:S:S

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

tesó07
Egyébként minden fordulóban,az összes bajnokságban van 1-2 meccs ahol szarul fúj a bíró.Csak hát ez egyértelmû hogy ha Real meccsen néha "velünk van" a bíró akkor az ilyenek mint te egybõl megörülnek és jönnek a közhelyes szar dumájukkal....
Jah és volt már nem egyszer hogy eltiltották a bírót és nem is Real meccs volt..még ilyet...

RMCF

te sem láthattál sok meccset az utóbbi pár évben 😊

SLICK
ugyan már dehogy fúj nekünk, ez ócska szar duma. Burull meg végképp nem az a bíró aki csípné a Madridot. Ez most így jött össze szarul fújt, de mi ezt be is látjuk. Amúgy minden bajnokságban elõfordul, mégha ennyire nagy tévedések nem is történnek mindig. Még hogy segítenek, ez faszság.

"jó volt olyan hogy ellenetek fújt a bíró akkor meg jött a Robben hiszti vagy a Sergi Ramos durvaságai egyszerûen undorító... "

ez most kb olyan, hogy minden csapat játékosai felhúzzák magukat, ha a bíró köcsög döntéseket hoz. Legyen szó a Barcáról, MU-ról, Chelsea-rõl, Interrõl vagy bármely más nagyobb esetleg kisebb csapatról.

jaj de aranyos😄😄 xD

tesó07
<#integet2>

RMCF

SLICK
én nem vártam volna <#smile>

LasDen
az milyen fasza má, hogy a szolgáltatóm újévkor benyomta az alap csomagba a sportklub+ -t.....nézhetem az argentín, belga, bundesliga meg az MU, Pool TV meccseit, de egy kanyi Real sincs 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
akkor ezt nem látom <#smile>

Várható volt most már.

REAL MADRID

SLICK
na nagyon fasza...
Real - Deportivo, Vasárnap este 9-kor a Sport Klubon.

megint csak kapják be a bigámat

Kár, hogy Kaka-ért a ManCity 150 misit ajánlott. Úgyhogy õt szerintem a City viszi.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

tesó07
Azért most már tényleg ne viccelõdjünk!!

RMCF

SLICK
remélem nem õ lesz az elnök

Rockynhooo
Ramost soha senkiért!!!

A Sport biztosra veszi, hogy Perez egy klasszissal fog visszatérni Madridba. A kiszemeltek között van Ronaldo is, de az elsõ számú jelölt Kaká, akiért 80 millió eurót ajánlana a madridi ex-elnök. A helyzetet némileg bonyolítja, hogy Berlusconi szeretné, ha Sergio Ramos is az üzlet részese lenne.

Amilyen hatalommániás az öreg, még bele is menne.

REAL MADRID

SLICK
mind két oldalon szarul fújt, igaz két 11-est nem adott meg az osasunának. Ez valóban súlyosabb volt. Nekünk megszabdrúgást nem adott meg a 16-osról

dejó, hogy megint nem láttam a meccset <#szomoru1>
valamelyik magyar oldal azt a hírt írta, hogy bíró segítséggel nyertünk :\
Rudee
Valencia kikapott, így kicsit megléptünk tõlük is.

SLICK
Benzema jöhet és valahol bízom benne, hogy jönni fog a nyáron.
Akkor Heinzével kapcsolatban vállalom a véleményem, helyette kell vki.
Akkor ha Canna megy nyáron, mondjuk jön Garay, de vkit felhozhatnánk még a Castillából, mert a sérüléshullámban is Heinze ment belülre...
A középpálya most elég kavarós lett, Juande akart választékot de ebbõl olyan választék lett, hogy namég. Pár játékos van ott, akit nem szívesen padoztatnék. Ha felépül Diarra, vele is nem tom mi lesz, Lassana nagyon belejött. Gago egyre jobb. Robben végre azt nyújtja amit elvártam/elvártunk. Sneijder tavalyi idény eleji formáját hiányolom, remélem hamarosan megtalálja õt is a jó forma mint Robbent.
VdV igazolása érthetõ volt, mert Sneijder sérült volt és nem volt más normális irányítónk. De valahogy õ sem találja magát, pedig már lassan idény közepe lesz. Õ sem az a kaliberû játékos akit padoztatni kell. Meg is értem ha túladunk rajta.
Drenthe... hát õt is kölcsön kellene adni valakinek, mert lehet hogy gyors, de nem játszik jól, így meg mit ér ha úgy fut mint Forrest Gump?
Guti, õ sem lesz már a régi. De hát mégsem adnám el, azért csak vér madridista mint Raúl, minden esetre így is van néhány gyilkos passza, de ez is mit ér ha java részt alibizik? :|
Palanca egyelõre jó cserének (késõbb még nagyon fasza pléja lesz), de ha õt is elbasszuk hát leszopom magam.
Egyébként jobb oldali kp kellene nekünk, Ribéry pont jó is lenne. Amúgy is felröppent a hír, h nem komálja annyira Münchent.
A csatárokat meg már leírtam...

Na ez is szép szöveg lett 😄

Rudee
Robben 3-1

Ez még nem volt, csak az elsõ 2 gólunk

Rudee
Lass, Mahamadou Diarra és Gago szerintem tökéletes lesz védekezõ kp-nak jövõre. Akár 1, akár 2 pályán lehet, ellenféltõl függõen. Rotálni jól lehetne Õket.
Robben, Drenthe, VdV, Sneijder, de la Red, Granero és Parejo alkotta csoportból meg 2 vagy 3 elõttük. Ide nem ártana még 1 új ember, ha kell, akkor meg a Castilla-ból lehetne még felhozni fiatalokat mikor szükséges.

Persze kérdéses, hogy Mahamadou valóban felépül-e. Illetve hogy de la Red folytathatja-e pályafutását.

hunbasser
Gutit én már tényleg csak vészmegoldásként használnám. jót tenne az arcának,kicsit összébbhúzná <#nevetes1>

ReaL MaDRid x siempre

Felépül Diarra vastag lesz a jól fizetett cserepad. Én legszívesebben Guti-tól válnék meg de azt nem lehet, így vagy Diarra vagy VdV sztem tuti menni fog.

Fõleg hogy kifogunk vmi "galaktikus" elnököt aki idehozza még Fabregast, Benzemat, Kaka-t meg CR-t 😄

REAL MADRID

Rudee
Nyáron jön vissza Granero is, hogy Guti szarul érezze magát 😊

Rockynhooo
Persze szerintem mindegyik holland bizonyította már elõzõ csapataiban vagy a válogatottban h nagyon hasznosak tudnak lenni, szval remélem hozni fogják már a formájukat egyszer 😊 Bajnokságban hozogatni kell a meccseket , aztá BL-re egész yo formában leszünk 😊

hunbasser
hát pedig nagyon nem kéne,a mozdulataiból látszik,hogy õ is hasznos lehet...emlékeztek még,hogy Robbent is hogy temettétek pár hete? most meg a legjobb játékos kb és ha õ nem lenne,ki vinne színt a játékba ha éppen nem menne a szekér? ha õ egészséges,mindig üde színfolt a szélen,még akkor is,ha a csapat szürke.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
lasdennel értek egyet. biztos,hogy fog még nekünk értékes gólokat szerezni Huntelaar majd meglátjátok,benne nagyon sok van.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
szerintem is, ha csak nem kezd el gólpasszokat adogatni vagy vmit csinálni mert ez így kevés lesz. Sneijderrel ugyanez van , bár õ sztem még tuti maradni fog benne jobban bíznak. de ha VdV megy akkor nehogy csak annyi legyen hogy Guti potolja és csá mert az se lesz jobb semmivel :|

Nekem van egy olyan rossz érzésem, hogy VdV-t nyáron eladjuk 😞

REAL MADRID

Énis ezt mondom, nincs bajom a sráccal de énsem hoztam volna ide, inkább Bueno-t és Szalait játszatnám csereként.

REAL MADRID

Rockynhooo
Én biztos nem temettem 😄 annyit mondtam h eddig semmit se csinált.. de bízom benne ugyanúgy mint VDV-be és Sneijderbe.

SLICK
ezzel mi is tisztában vagyunk, az hogy eladjuk nem mondtam, csak eleve nem kellett volna ide, max kölcsönbe

LasDen
3 meccs után temetitek??? és egyen sem játszott még végig......egy csatárnak azért nehezebb azt hoznia amit kell.....plusz sztem a nyomás az elvárások miatt......de nem baj....adjuk el a faszba.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Én tudtam, hogy Huntelaar nem lesz jó igazolás... Nem is szerettem volna itt látni, akármilyen jól tolta Hollandiában.

Rockynhooo
Higu és Robben baromi yol összejátszanak , remélem BL-ben is ilyen jol megértik majd egymást. Egyértelmû h Diarrat kell majd nevezni a BL-re , Huntelaar szinte semmit nem csinált mióta itt van. A két holland Sneijder és VdV nem tudja az igazi önmagát adni nem tom felfogni hogy miért... :| Canna helyett meg játszon már néha napján Metzelder...

Rudee
Oda-vissza szarul fújt, Osasuna pechére nekik komolyabb szituációkban tévedett.

gabi89
Hát ha Roberto nem bénáskodna akkor ez nem megy be szóval nem csoda,hogy nem bízott benne Robben 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
na meg a bírónak is.
Bár az év eleji bírói menyétkedés után ennyit megérdemlünk