Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tesó07
"Zinedine Zidane egyébként a visszavonulása óta Madridban él. A Real Madriddal is folyamatos összeköttetésben áll, hiszen a legidõsebb gyermeke, a márciusban 14 éves, középpályás poszton szereplõ Enzo Zidane Fernandez az Infantil A és a klub utánpótlásbázisának is az egyik legnagyobb ígérete."

Pár év és újra lesz Zidane a csapatban....

RMCF

tesó07
Az elsõ 2 egyértelmû,Pepe-n meglepõdtem,mondjuk tudtam hogy nem lassú.

RMCF

Rockynhooo
Robi Carlos is ekörül futotta : D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
hazudjá még nagyobbat 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
péntek, 16:29 - A Mallorca elleni találkozót megelõzõen gyorsasági tesztet végeztettek el a Real Madrid játékosaival. Az eredmény szerint a keret leggyorsabb játékosa Robben, aki 10,9 másodperc alatt futja a 100 métert (Usain Bolt 9,69 alatt, az összehasonlítás kedvéért). A második helyezett Drenthe, míg a harmadik Pepe lett

na az a nem semmi 😄 40méterig még menne is vele 😄

SLICK
lol most meg Burullról van szó, azért nem semmi a faszi, asszondta az egyik Osasuna játékosnak -miután az azt mondta Burullnak, hogy nézze meg az esti összefoglalót-, hogy dugja fel magának a TV-t.

LOL

SLICK
Nem tom ki nézte a Zuhanyhíradót a Sport 1-en, de most van az ismétlés és Calderon lemondásával és a Reallal foglalkoznak. Nem tom holnap vagy mikor lesz megint ismétlés, ha gondoljátok majd nézzétek meg.

tesó07
Perezrõl én eltudnám képzelni hogy ezeket a játékosokat simán ide hozná..

RMCF

ProGabe
azt ugye mindenki tudja, hogy ez a Sport egy katalán lap? 😊

persze az mindegy, hogy a teljesen alaptalan pletykákat melyik közli...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tesó07
"A Sport egyik forrása szerint Perez tanult a hibáiból, és szeretne igazolni egy ötcsillagos védõt. Ezen kívül egy vagy két kreatív középpályásra és egy csatárra számíthatnak a szurkolók. A hírek szerint Xabi Alonso, David Villa és Kaká lehet az elnök három kiszemeltje ezekre a posztokra."

Csabi felesleges lenne,csatárunk van elég,de azért Villa-nak ki ne örülne.....
Egy klasszis irányító meg ráférne már régóta a csapatra.Sneijder folymatosan nem tud topformában játszani,persze sokat volt sérült,meg volt 1-2 jó idõszaka,de akkor is....VDV-ot meg nem nagyon erõltetjük azon a poszton,pedig rá lehetne próbálni.

RMCF

Menyus489
Szerintem a legtöbbünk azt akarja, hogy meglegyen az egyensúly. Legyen a csapatban több nagyágyú, igazi sztár, és akkor mellettük legyen stabil védekezés, jó védekezõ középpálya, és sok minõségi csere, nem ilyen Pavónok. Ebbe bukott bele Perez, meg persze abba, hogy mindenbe beleszólt.
Huntelaar azért jött most szerintem, hogy helyetessítse Fánit most meg majd a jövõre nézze, meg hogy Diarrával együtt játsszon a BL-ben, de ezt ugye megszívták. Viszont nyáron meg sanszos, hogy Saviola lelép, és lehet Nistelrooy is (én személy szerint sajnálnám, mert én nagyon bírom), és akkor marad a még egy évvel öregebb Raúl, Higu és Hunti, ami nem életbiztosítás.

Bátor fiú...

Rockynhooo
Persze azt vágom de most konkrétan az itt lévõ forumozokra gondoltam 😊 Elég sokan beszélnek Benzemarol meg Arshavinrol meg Kaka meg stb miközbe most jött Huntelaar még azt se tudjuk mire képes de mindenki uj csatárt akár már.. mind1 nekem ez érdekes.

Azért akarnak CR-t, Kaká-t meg Messi-t mert

1. Aki Torghelle-t akar igazolni az nem lesz elnök.

2. Ezek a játékosok rengeteg pénzt hoznak klubnak (mezeladás, reklám, stb...).

REAL MADRID

Rockynhooo
nem tom miért akar mindenki ilyen 3-4 játékost igazolni, tényleg elég sûrûn beszélünk errõl.. de feleslegesen. abból kéne építkezni amink van.

szerintem se Kaká se Messi se C.Ronaldo nem kell ide, miért akarunk ilyen sztárokat igazolni? tény, hogy jó játékosok, de láttuk már, hogy ez mire jó...
SLICK
Jól tolja Ádámka :o

#43656: Kaká meg még esélytelenebb 😄 Sztem végig Milánnál marad. Nekünk keggy egy bal hátvéd, belsõ védõ, jobb kb, és egy nagyobb csatár.

Mondjuk olvasgattam ma a többi csapat topikjában is, és hát akiket kénéztünk, elhappolnák elõlünk. Benzemáért állítólag a Barca felajánlotta Abidalt és még vmennyi pénzt, Arshavin egyre inkább az Arsenalhoz közelít... Ha Arshavint nem is, de Benzemát minden képpen nekünk kellene leigazolni szvsz.

hagyjuk már messit,hatalmas kacsa. helyette itt egy jó hír 😊
Real Madrid Castilla 2-0 Vecindario. A találkozó mindkét gólját a csapat "tüzére", Szalai Ádám szerezte, aki így átvette a vezetést a góllövõlistán

Rockynhooo
Messinek esze ágában se lenne idejönni és nem is kell , benne ott dobog a katalán szív és ez így van rendjén el se tudom képzelni Real mezben 😊

tesó07
Ne adjunk érte senkit,de azért 50millát sztem csak megérne na.De egyébként esélytelen hogy a következõ pár évbe idejönne,meg nem is kellene.Akkor inkább már Kaka-ra kellene lecsapnunk most.
A másik meg hogy Villalonga úgyse fog nyerni....

RMCF

SLICK
szvsz 50-et sem ér Messi

Oncsi
elértelmeztem:S és helyett "vagy"-ot olvastan !!! Sneijeder vagy Higuain.50milla és Sneijder(engem nm gyõzõtt meg eddig) nekem ok akármit is mondtok.. de 50milla és Higuain ugy már nem !

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasDen
erre egyszóval csak annyit hogy: anyád!

Messi jó játékos, de nem ér ennyit, hogy a jövõ nagy csatárát odaadjuk......egy zsenialitásokra is képes középpályással együtt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

viszlát<#wave>
SLICK
Sneijdert és Higuaínt, egy Messiért? Ez szégyen

jó vicc<#nevetes1><#nevetes1>amúgyis ha egyszer vmilyen véletlen folytán 1x el is menne biztos h nem a realba.. úgyis megy a nyáron céronyáldó.

Rockynhooo
elég szomorú ,hogy ezt a két srácot odaadnád egy barca növendékért :|

hunbasser
(Y) remélem JR elõbb-utóbb észreveszi,hogy van egy nagyon tehetséges magyar fiatalember az utánpótlásban...😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
haggyadmár,barcás ide nem kell.

ReaL MaDRid x siempre

Félidõben: Real Madrid Castilla 1-0 Vecindario. Gólszerzõ: Szalai

<#worship>

REAL MADRID

Nem kell ide Messi fõleg nem ilyen áron.

REAL MADRID

Oncsi
Spanyol értesülések szerint Villalonga 50 millió eurót, valamint Higuaínt és Sneijdert adná a Barcelonának Messiért cserébe, amennyiben õ nyerné a nyári elnökválasztásokat. A hír valóságtartalma egyelõre kétes, bár az tény, hogy a jelölt nagyon sokat megtenne Messi szerzõdtetéséért.

Ha ezért adnák Messit akkor simán😄 .. de mint tudjuk ennek az esélye nem sok!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

DONGUBA
ugy legyen kiv leszek

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
De nem irtam rosszat a hsz-ban csak furcsa ha barca topikban irnek hasonlot a realrol egybol szaladna valami - nezdcsak eztis kimoderalom - hogy kapjak buntit.

- ott is torlom ha epp arra jarok -

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Igen

REAL MADRID

DONGUBA
lol bazze kitorlitek a hozzaszolasom.Itt mindent szabad?

ProGabe
<#ejnye1>

Rasszista szurkolói miatt 3000 euróra megbüntette a Real Madridot a Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF). A vasárnapi, Osasuna elleni bajnoki mérkõzésen a játékvezetõi jelentés szerint radikális szimbólumokat ábrázoló zászlókat lengettek a fõvárosi gárda szélsõséges hívei, illetve halált kívántak az Osasuna szurkolóinak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Suarezt hozni kellett volna Huntelarral együtt, nemsemmi hogy mit mûveltek ketten az Ajaxba 😄
hunbasser
jó pesszimisták vagytok...

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Mindig csíptem ezt a Carlos gyereket..😄D

RMCF

Rudee
*bíró nem
*elesik

😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Majd ha vkit felrúgnak és a bí ne látta 10 cm-rõl, akkor hiába integet a partjelzõ, lófaszt nem fogunk kapni. Félpályán eseik az ellenfél, akkor meg rögtön üres kapura lõheti a 11est.
Remélem a hátralévõ meccseinket a mejútógonzález vezeti, Õ legalább keveset hibázik. A többi egy rakás szerencsétlenség.

Szar Bayern, szar Bayern :)

SLICK
Suarez loál D:_S?A:_
el is képzelem: idejönne, aztán topogna mint a szaró galamb <#idiota>

horpeti
Jaja, megreformálják: Reálnak mostantól keményebben fújni! 😄

Luis Suárez (Ajax): "Szeretnék a Real Madridhoz igazolni, és csatlakozni Huntelaarhoz."

😄DDDDD Énis

Roberto Carlos: "Calderón? Rosszul indult, rosszul végzõdött."
"A Madrid kiveri a Liverpoolt."

Lényegretörõ 😛

REAL MADRID

tesó07
Márpedig sztem is ez lesz.Már most elõre szidom a kis mocskokat...

RMCF

SLICK
a bíró reform nem lenne rossz, de ha ellenünk fújnak mmég ha nem túl látványosan is-, akkor személyesen megyek oda felpofozni valakit.

ProGabe
Két 11-est csaltak el a Madrid kedvéért?

"Az RFEF vizsgálatának lezárásáig Burull nem vezethet meccset, már a szerdai Espanyol-Barcelona kupatalálkozón sem mûködhet közre"

ebbõl semmi érdemleges nem fog kisülni. mármint valami olyasmire gondolok, hogy végre elkezdenének egy bíró-reformot. ellenben azt elérik, hogy keményen ellenünk fognak fújni :\

SLICK
bocs de ezt nem tudtam kihagyni <#idiota>

Jólvan nem kell az off.

REAL MADRID

SLICK
campy felhasználói adatlapja

Életkor: 18-25 között

...

Hobby: unalomûzés, nyáron tenisz,telek, embereken való segítés

Elõbb rajtad kéne segíteni, mert nem vagy normális<#smile>