Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
Ezért õ a No. 1.! ^^

Rockynhooo
Zidane: "Ha egy csapatból hiányzik a motor, mint például Gerrard, akkor az kihathat mindenkire. Amikor sorra nyertük a kupákat, mindig mondtam, hogy Makelele volt a legfontosabb játékosunk. Nélküle Figo, Raúl és én sem tudtunk volna úgy játszani, mint ahogy tettük, és ugyanez a helyzet a Gerrarddal és a Poollal."

Végre egy értelmes ember 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Remélem megy , szerencsétlen itt úgyse tudja megmutatni a tudását ha játszik akkor meg nem az igazi, jobb lesz neki is meg a klubnak is. Nem mellesleg meg nagy kedvencem még az Ajaxos idõkbõl ezért jot akarok neki.

robotnyk
persze, meg Benzemát, Lampardot, Terryt, aztán az IMF majd tõlünk kér kölcsön.
Oncsi
Az AS szerint Ronaldo és Kaká mellett Perez szeretné Gerrardot vagy Xabi Alonsót a középpálya megszilárdítására. Elõbbit nehéz lenne megszerezni, bár Sacchi már korábban is felvetette a leigazolását. Xabi 2004 nyarán 3 millió euró híján Madridba került, most 20 milliót is adna érte Perez.
/madridista/

Most komolyan, még Perez se adna ki ennyi pénzt.

REAL MADRID

Matthew Prosac
akkor töröld azt is... (igen, mert zavar)
-- bocs Robo --

- Mielõtt ezt beírtad igazán megnézhetted volna, és látod hogy azt is töröltem -

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

😄DDD
látom, most mûködik az igazságszolgáltatás<#eljen>
robotnyk
neménvótam.
Értelme 0, mint ahogy annak is amire válaszoltál.

REAL MADRID

Matthew Prosac
mélyentisztelt házigazda kolega pedig elárulhatná hogy miért kellett törölni az elõzõ hozzászólásomat.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
"Raúl mellé én Benzemát hozatnám el a Lyonból, és most jön az a kavarás Huntelaar esetében."

én pedig Raúl helyére hoznám. gólfosó csatáraitok vannak (Huntelaar, Nistelrooy, lehet majd választani), ami azonban igazán kell támadójátékban a Madridnak az egy tankszerû erõcsatár (mint Etoo, Rooney, Henry, Ibra), és ennek tökéletesen megfelel Benzema (fiatal de már most nagyon jó a felépítése). Minden tiszteletem Raúlé, de õ nem ez a típus, és már nem képes olyan teljesítményre mint fiatalabb korában, lassan õt is "ki kell építeni" a csapatból. Bár tudom hogy ez nagyon kemény dió, mert Del Piero mellett a klubhûség szobra, ezért nem érdemelné ezt, DE...

Minél elõbb annál jobb

REAL MADRID

LasDen
Az AS szerint egyébként tehát minden bizonnyal májusban lehet az elnökválasztás, ezzel szemben viszont a Marca címlapján június 7-ét jelöli meg a legvalószínûbb idõpontnak. Mindent egybevetve az valószínû, hogy a választásokat végül elõrehozzák, s nem júliusban fogják megrendezni.

legalább július elõtt lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
Errõl van szó....

RMCF

tesó07
Még a bl meccsek elõtt kellett volna engem leigazolniuk,akkor továbbjutunk.::😄DDDDDDDD)))

RMCF

Rafa Benítez: "Spanyolországban nehéz hosszútávra tervezni, én pedig többé-kevésbé ennek a híve vagyok. Nem egy nap végett dolgozom, egy kidolgozott program, illetve tervszerûség nélkül minden csak idõ pocsékolás."

REAL MADRID

tesó07
Ez itt a gond,nincs olyan edzõ aki 1 év alatt csodát tudna tenni,úgy örülnék már neki ha jönne egy normális edzõ és maradna vagy 5 évig.Úgy váltogatjuk az edzõket mint vmi magyar nb1-es csapat.Ugyanígy az elnökkel, most már aki megnyeri az maradjon min. két ciklust,mert már ezzel is ki van a tököm.

RMCF

Voyager5
Jók lettek volna azok, csak hagyni kellett volna õket dolgozni, nem pedig évenként váltani.
Rockynhooo
az vicc ,hogy nekünk eddig kb 8 edzõbõl egy sem volt jó <#zavart2>

SLICK
én se vagyok rá büszke, de nem tehetek róla, hogy egyes csapatokat, játékosokat, edzõket és egyéb embereket elvbõl rühellek.

max csak mono bácsinak lesz több a dolga az anyázásokkal

amúgy nem kellenek ide sztárok, meg ígéretek... csak két ember kéne, egy normális elnök, aki reálisan látja a dolgokat, meg egy jó edzõ, de az a gond, hogy ez a párosítás csak a mesében van :S
LasDen
én ilyet nem tudnék mondani....lehet bárki a cssapat élén és lehet bármilyen a csapat én mindig nézni fogom ha tehetem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#idiota>

REAL MADRID

SLICK
hát márpedig fogadok h nem ^^

Énsem hiszem hogy idevaló, de abban biztos vagyok, fogsz te meccset nézni ha idejön 😄

REAL MADRID

SLICK
Hát én meg is õrülök, hogy ha Ancelottit idehozzák, hát õ pontosan az az edzõ aki kurvára nem illik ide. Sztem nem is fogok meccset nézni, ha idehozzák.

Huntelaar és még valaki... ...Higuain !!!

REAL MADRID

SLICK
igen nem Gutit meg Salgadot kell becserélni, õk akkor kellenek ha a rutinre van szükség ahhoz hogy esetleg nyerjünk. Egyértelmû, hogy 2 gólos vezetésnél én is a fiatalokat próbálnám ki.

Fabio Capello
REAL MADRID. Florentino Pérez hatalomra kerülése esetén nem csak Zidane érkezhet a „királyiakhoz”, hanem Carlo Ancelotti is

„A Liverpool minden egyes gólja 15 nappal elõrehozta az elnökválasztást”

A Real Madrid Liverpool elleni Bajnokok Ligája-búcsúja után egyre nagyobb a nyomás a spanyol klub vezetõin, hogy hozzák elõre az eredetileg júliusra tervezett elnökválasztást. Jorge Valdano, a „királyiak” korábbi sportigazgatója szerint szervezeti válság van az együttesnél, ami a kiesés után vált nyilvánvalóvá. Közben olasz lapértesülések szerint Florentino Pérez nem csak Zinedine Zidane-t csábítaná vissza a madridi klubhoz, hanem Carlo Ancelottit is hozná.

Az elmúlt másfél hónapban úgy tûnt, hogy a Real Madridot nem viselte meg Ramón Calderón, a klub korábbi elnökének botrányos távozása, és a spanyol csapat Juande Ramos vezetésével jó eredményeket érhet el. Ám a „királyi gárda” keddi, csúfosra sikerült BL-búcsúja után felerõsödtek azok a hangok, amelyek elõrehoznák a júliusra tervezett elnökválasztást.

Jorge Valdano, a Real Madrid korábbi sportigazgatója úgy véli, hogy szervezeti válság van az együttesnél, és a kiesés a Bajnokok Ligájából felerõsítette a problémákat.

„A Liverpool elleni vereség megmutatta, hogy szervezeti válság van a Real Madridnál – mondta Valdano a Marcának. – Úgy vélem, hogy az angol csapat minden egyes gólja tizenöt nappal elõrehozta az eredetileg júliusra tervezett elnökválasztást. Legkésõbb májusban megtartják a szavazást.”

Valdano hozzátette, szerinte nem mûködik jól a Real Madrid szervezeti rendszere. Nem helyes, hogy négyévente tartják az elnökválasztást, ezt igazolja az is, hogy a klub legutóbbi három elnöke nem töltötte ki mandátumát.

Eközben az olasz Gazzetta dello Sport úgy értesült, hogy Florentino Pérez megválasztása esetén Carlo Ancelotti veszi át a spanyol csapat irányítását a nyáron. Mint beszámoltunk róla, Pérez oldalán nagy valószínûséggel Zinedine Zidane is visszatérne a Real Madridhoz, és az olasz lap szerint a Milan vezetõedzõje is Spanyolországba költözne korábbi francia játékosával együtt.

me ancelottinak olyan jól megy mostanság...

Rockynhooo
Na most a csatáros dologhoz: Akkor el kéne dönteni ,hogy mit akarnak?! Erre a két évre RAul és RVN elõl vagy pedig fiatalítás és Huntelaar és még valaki... vagy esetleg vegyesen de ha az elsõ akkor semmiképp sem kell csatárt hozni többet erre a két évre. A támadó KP-hoz meg annyit ,hogy jah ez igaz h Sneijder szinte még alig játszott a posztján ez szomoru és láthattuk h az Ajaxban meg a válogatottba miket nyomott ott , magam sem értem minek basszák ki a szélre szerencsétlent mert neki se tesz jót meg a csapatnak sem. Meg amúgy is itt már 2-3 golos vezetéseknél Palancat meg SZalait kéne befele cserélgetni nem Gutit meg Salgadot :|

SLICK
az a kézfogás D:_SA

SLICK
és ne felejtsük el, hogy megtaláltuk a Makelelé utódot, Lassana Diarra személyében. Ennek bizony nagyon örülök, mert egy nagyon jól bevált igazolás volt. Biztos lesznek neki is rossz formái, de eddig alig voltak hibái szvsz.

Amúgy az én tervemben az szerepelne, hogy Casillas, Ramos, Pepe. Ahogy Rockynhooo is mondta Cannavaro helyett egy betonerõs védõ kell, igaz minden bizonnyal érkezik Garay, õt meg kell várni, hogy hogyan fog szerepelni. Bal hátvédnek visszaraknám Marcelot, igaz, hogy jól megy neki középpálya szélén, de csak tudna védekezni is. Míg ott vannak a nagyok, csak tanulhatna tõlük. Emlékszem nyilatkozta is, hogy Cannavaro mindig irányítgatta/terelte õt, szóval egy kis praktikát sikerülne megtanulnia, akkor simán válhatna belõle Robi Carlos utód. Mondjuk edzéseken is biztos csak tanítgatják õt a többiek sztem.

Vkp poszton már megvan a megfelelõ ember, L. Diarra. De róla írtam is.

Jobb oldali középpályásként egyértelmûen Robbent játszatnám, hisz neki nagyon megy. Csak tényleg találná meg az aranyközéputat önzõzés és passzolás között, ha ez sikerülne azután nem lenne vele baj különösebben.
Irányítóként vagy támadó kp-ként Sneijder és VdV neve jön szóba. VdV, Sneijder pótlására érkezett. Egyértelmû volt, hogy amint Sneijder felépül, megölik egymás játékát, hisz majdnem azonos poszton játszanak. De amit Schuster és Ramos is mûvel(t), az felháborító számomra. Ha játszanak is a hollandok, akkor kibasszák szélre, ahol nem tom hányszor kell még játszaniuk, hogy rájöjjön Ramos "- Jééé! Hát itt nem megy nekik...". Én Sneijdert tartanám meg legszívesebben, hisz õ legalább bevállalja távolról is a bombákat, igaz nem sikerül értékesítenie ezeket. Bízom benne, hogy elõbb-utóbb sikerül magára találnia és akkor fossa a gólokat. VdV meg nem érdemli meg a padozást, annál azért õ is jobb, szóval eladnám.
Bal oldali kp posztra vennék egy igen jó játékost. Én Ribéryt szívesenne látnám ott vagy David Silvát. Bár Ribéry inkább jobb oldalon játszik és igazából ott megy jól neki is. De hát max helyet cserélne Robbennel. Silva esetében meg maradhatna a rendes felállás. Szóval kettejük közzül igazolnék le vkit.
Csatár poszt, ez nehezebb... Számomra Huntelaar érkezése megkavarta a dolgokat. Igaz õ is amolyan pótlás RvN helyett, de mi lesz ha õ is felépül? Raúl nálam mindenképp kezdõ maradna, ha olyan lenne mint Del Piero vagy Gerrard, esetleg John Terry (mert õ is felszántja a pályát a csapatért és sztem szinte mindig megtesz mindent a csapat sikeréért). Ha Raúl is a fiatal korszakát idézné, akkor tényleg egy igazi ikon lehetne õ is, nem mintha most nem lenne az, de sztem értitek mire gondolok.
Raúl mellé én Benzemát hozatnám el a Lyonból, és most jön az a kavarás Huntelaar esetében. Szóval Hunti sem az a játékos akit padoztatnék és egyértelmûen túladnék rajta, mégha most kezd igazán formába jönni is. Meg amúgyis, ha RvN felépül és játszani fog akkor megint kimarad a csapatból. Arra a pár évre meg padozzon? Nem hiszem, hogy ezt akarná. Bár Raúl és Nistelrooy is kezd "örgedni" szóval itt már kellene a fiatalítás. Ott van Higuaín még, de neki is van mit fejlõdnie, mert van hogy nagyon jól megy neki, de máskor meg topog mint a szaró galamb.

Most pedig nézzük a padosokat: Dudek, na õt is eladnám, akkor sem értettem minek hozzák ide ilyen idõsen. Codina, na õtt megtartanám második számú kapusnak és nem is hozatnák más kapust. Salgado, hát vagy eladnám, vagy megtartanám cserének, neki végülis mindegy már. Nagyon jó volt õ is a fénykorában és hiányolom is ezt nála, akárcsak Raúlnál. Torres, hát az õ helyzete sem vmi rózsás, pedig én bizalmat szavaznék neki és nem is adnám el Ramos cseréjére õ is remek lenne szvsz. Metzelder, na az õ helyzete sem vmi fényes, többet vártam/vártunk tõle, volt mikor tényleg jól is játszott, de õ sem érdemli meg a padozást, szóval eladnám. Helyére jöhetne a Castillából egy fiatalabb játékos sõt kettõ is, mert uyge belsõ védõk terén szarul állunk. És miért ne próbálnánk a fiatalokat, idõvel beérnek úgyis. Heinze, akármilyen jól játszik mostanában én annak ellenére eladnám, amúgyse kedvelem ezt az embert és eleinte jól ki is baszta a biztosítékot nálam. Helyére megint felhoznék egy fiatalabb játékost. Gago maradna padon nálam, tény hogy õ is jól játszik, de a lövései kapura, hát... Robben cseréje lenne Palanca, nekem eleget bizonyított, hogy igen is már egész fiatalon elszánt és tényleg a sikert akarta a csapatnak. Hajtotta a bizonyítási vágy is, szóval mindenképp ott lenne a padon, és idõvel amint beérik, folyamatos kezdõ is lehet.
Guti esetében szintén az a baj mint Salgadonál és Raúlnál,hogy õ is jobb lenne ha a fénykorát idézné. Õ vérbel irányítõ lenne, hisz olyan passzai vannak, hogy alig néhány játékos tud olyan labdát adni még. De ez a hangulatember dolog nem nyerõ, minden esetre a padon ellene még, hisz a rutin kell. Parejora kiváncsi leszek mit fog nyújtani, szóval õ is maradna. Faubert, õt úgyis visszaadjuk, mivel csak kölcsönben van, igaz nem is kapott sok lehetõséget, hogy bizonyítson. Drenthe, na rajta is nehéz eligazodni, mert iszonyat gyors, de hülye mint a föld. Ha ésszel játszana akkor nyugodt szívvel tartanám bal szélre cserének, de inkább odaadnám kölcsönbe, hagy fejlõdjön még. Helyére megint a Castillaból hoznék fel egy játékost. Ja kihagytam m. Diarrát, õ is a sérülése elõtt egész jól kezdett játszani, de sztem nem lendül úgy formába majd. Minden esetre megtartanám még.
Hát Saviolát nem értettem minek hozzák ide, hisz itt csak mégjobban elcsesztük az önbizalmát a kevés játéklehetõséggel. Szóval eladnám õt is.
RvN helyzetérõl már írtam, de sztem 1-2 éven belül õ is menne. Raúl már biztos, hogy 2011-ben vonul vissza. Helyükre megint a fiatalok jöhetnének pl.: Bueno esetleg Szalai.

Hogy egy rendes csapatot építsünk, mint a Manchester Unitedé, sztem ezek az alap lépések. Na meg mindenekelõtt egy normális focihoz értõ vezetõség és egy nagyon jó edzõ aki kemény, nem lazsál, mer kockáztatni és támadó focit játszat. Na meg normálisan bán a csapattal, tudja mindenkinek hol a helye. Nem összevissza játszatja a játékosokat mint VdV, Marcelo, Higuaín (néha jobb szélen is játszik. de minek?) vagy Sneijder esetében.

Ez csak az én meglátásom szóval bele lehet kötni, de sztem erre van szükség egy normális Madrid felé vezetõ úton.

Rockynhooo

ez igaz, de valahogy fura nekem, hogy 3-ból két balhátvédünk is jobb a középpályán...
Fabio Capello
lehetséges... 😄

tesó07
Hát jah,Nistelrooy nem gyengén hiányzik sztem.
Amúgy védelem meg a középpálya védekezõ része úgy jó ahogy van még jön Garay úgyis(vagy nem tudom mi van),ami kellene az egy klasszis irányító és egy csatár plusz még egy szélsõ,de az nem fontos.(Kaka,Ribery,Benzema)

RMCF

REALista
Robinhot azért adtuk el mert besérült a Ronaldos pletykákon és menni akart...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

de amúgy nemértem, hogy minek adtuk el robinhot, hogy ha marceloból õt akarjuk kinevelni :\
Rockynhooo
Hunti mellé mondjuk még ott lenne egy bizonyos Ruud Van Nistelrooy <#bohoc>

Rockynhooo
nah jah õ még király lehet. Hátulrol eltakarítanám CAnnavarot aztán valami beton középsõ bekket a helyére , Heinze úgyszint vmi fiatal jo kis védõt a helyére aki elõre is megy segíteni a támadásokat de hátra is visszaér. LAssana diarra szûrjön egyedül széleknek meg jo a Robben , Marcelo kettõs és ezek közé kéne egy ember aki LAss elõtt játszik aki olyan mint Gerrard aki mindent megszervez egy igazi irányító és akkor elõttük a fiatal robbanékony Huntelaar, és akkor lehet választani ,hogy mellé Raul avagy Higu vagy vmi David Villa... Cserepad meg elég jo lenne és lehetne cserélgetni is persze ehez sok mindenkit elküldenék ... na ez az én tervem remélem megvalosítja valaki <#idiota>

ProGabe
most te tényleg leírtad 3x hosszabban azt, amit én? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fabio Capello
Az a nagy baj, hogy már csak minimális szinten foglalkoztok az utánpótlás elsõ csapatba való nevelésével. Aki 14 éves kora óta a Realban játszik, mire elég jó lesz a nagycsapathoz, olyan Realos szívet kap, amit az életben nem irtanak ki belõle. Amit most csináltok, a nagy nevek összevásárlása, az úgy konkrétan lószar. Teszem azt, megveszitek Giovincot, C. Ronaldot, és Terryt. Ezzel megvettetek három olyan embert, akik már a kezdetek óta rivális csapatokban játszottak, ezáltal különösen hosszú idõ kell majd ahhoz, hogy összeszokjanak, elvégre eddig riválisok voltak, most viszont együtt kéne mûködniük (ami ugyebár 5-10 év rivalizálás után elég nehéz...) Ahhoz, hogy ezt kikerülje a csapat, ahhoz kellenek a fiatal saját nevelések. Ha fel tudtok építeni egy SAJÁT (nem összevásárolt!) gerincet (mint ugyebár anno pl. a Casillas - Salgado - Morientes -Raul váz volt), akkor egyrészt nem lenne ott az állandó nagynév igazolási kényszer, hogy eredményesek legyetek, másrészt, így elég egy-egy embert igazolni szezononként egy posztra, nem kell mindjárt teljes középpályát és támadórészleget cserélni, hiszen lesz mire építeni. A fiataloknak 5-10 év alatt kialakul egy olyan összhangjuk, egy olyan játékstílusuk, amelynek köszönhetõen PONTOSAN tudni fogja a vezetõség, milyen stílusú játékosra van szükség. Nagy baj az, hogy mostanság csak eltérõ játékstílusú, más környezetben nevelkedett, már nem változtatható játékosokat igazoltok. Ha csapaton belül nem passzol a játékstílus, addig nem is fog 100%-on menni a gépezet, avagy nem fogja tudni a jobb hogy mit csinál a bal, hisz nem ismerik olyan jól a másik stílusát.

Évek óta mondják minden csapatnak, igenis szolgáljon mintaként az Ajax utánpótlása, õk 101%-ot belefeccölnek a fiatalságba, és ez meg is térül nekik általában rövid idõn belül.

Saját lábra kell állni, nem pedig más klubokból építeni a csapatot!

Sorry hogy hosszú lett 😊

vam mostmár Huntelaar is, aki még évekig szarhatja a gólokat...
ProGabe
tök jól mondta tegnap Somos:

"ne feledjük, hogy Ferguson már több nagy MU-t is felépített. amikor a Chelsea nyerte a bajnokságokat, akkor éppen ezt a csapatot építette."

és most kérdés nélkül a legjobb csapat a MU. az rendben van, hogy a Madrid mindig is arról szólt, hogy már kész világsztárokat igazoltak. DE! régen volt egy erõs gerinc, akiknek még a világsztárok is fejek hajtottak. a "galaktikus era" fõleg emiatt bukott meg. ha mindenki "sztárkodik", akkor ki az, aki focizik mellettük?

nemrég írtam, hogy most van egy ilyen gerinc (vagyis évek alatt kialakulhat)

a Casilla - Pepe - Ramos - valamelyik holland tkp, amelyik összeszedi magát

erre kéne alapozni!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Am az zavar a Madrid játékában, hogy kurva keveset mozgunk. Mint ha belennénk szarva mikor a labda nálunk van! Senki nem mer felválalni 1 cselt Robbenen kivül, és szerintem ez lehet a külömbség!

Még igy is nyertünk 2 bajnokit :S

Belenéz a szemükbe 😄

tesó07
Eduardo Garcia: "Szeretnénk a világ legjobb játékosait elhozni, de csak akkor, ha képesek a klubért a szívükkel is harcolni. Nem éri meg nekünk leigazolni a legjobbakat, ha nem illeszkednek a projektünkbe."

És erre mibõl jönne rá...?

RMCF

Csabesz6
az is igaz

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"