Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
kicsit utánanéztem, hogy melyik TV adja a holnapi meccsünket. A Sport Klub adni fogja, de érdekes hogy 21-tõl játszunk és mégis 19:45-kor lesz a SK-on
Bár lehet Stream lesz belõle, mert valahogy nem akarom ott nézni.

LasDen
nék.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
Nekem is,mert általában a 10-es meccseknek csak az elsõ félidejét szoktam látni,mert megyek el.Mondjuk azért a classicora itthon maradnák.De eddig jó volt mindig az utóbbi hetekben,az elsõ félidõkben döntetlen elég szar játékkal,aztán meg amikor jöttem haza mindig a gyõzelmeket olvastam.

RMCF

Rockynhooo
számomra ez lenne az idális: Szombaton 8tól sport1 😄 haverral nálunk meg lehetne nézni pár sörrel aztán meg még elmenni vmerre 😄

#45834 én Parejot is bedobnám néha néha a mély vízbe.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tesó07
"A Getafe ellen Heinze, Sneijder és Lass nem léphet pályára. Ennek megfelelõen a szombati kezdõcsapathoz képest Marcelo marad balhátvéd, míg Lassana Diarrát Van der Vaart vagy Guti helyettesítheti. Higuaín négy sárga lappal fog játszani."

Nagyon remélem hogy VDV lesz a kezdõbe és bizonyít is.Nekem egyik kedvencem és sajnálom hogy nem lett stabil helye a csapatba.

RMCF

tesó07
Jaja,ez így van,úgyhogy sztem a Sport1-en lesz.

RMCF

SLICK
igen, de mégsem ott lesz.
Amikor az idei elsõ El Classico volt akkor 10-kor kezdõdött a meccs és mégis a Sport Klub adta. Elvileg van egy olyan szerzõdés, hogy az egyiket a Sport 1 a másikat a Sport Klub közvetíti.

gabi89
Sajna ilyenkor a SK szokott spanyol bajnokit adni 😞
Bízok a csodában...
Nem elsõ eset amúgy,hogy ez a szánalmas banda adja az El Classico -t...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

LasDen
az nem a sportklub sávja????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
A Canal+ tévécsatorna tegnap este bejelentette, hogy az El Clasico idõpontja május 2. (szombat) 20 óra.

SLICK
ki tudja, lehet nagy meccsre felpörgött volna :|

Rockynhooo
Lehet nem is baj, ebben az idényben akkor voltunk a legjobbak mikor Gago , Lass volt középen a két szélen meg Marcelo és Robben , szerintem így kéne kiállni majd Barca ellen.

tesó07
Sajnálom a sérülést,de nem biztos hogy baj ez nekünk.

RMCF

ProGabe
Sneijder egy hónapig nem játszhat

A válogatott futballista a Recreativo Huelva elleni, 1-0-ra megnyert szombati bajnoki mérkõzésen sérült meg, izomszakadást szenvedett. Ez azt jelenti, hogy Sneijder többek között kihagyja a Barcelona elleni, május 2-i szuperrangadót. (MTI)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
#45818 😊 + 21:45-kor kezdõdik a mûsor, a meccs - értelemszerûen - 22:00-kor. reméljük nem változik a dolog

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
azt lehet már tudni h az El classico pontosan mikor lesz és melyik csatorna adja?

SLICK
a madaras részrõl lemaradtam 😄

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee

SLICK
amúgy soha nem engedném Sport Klubnak, hogy ilyen rangadókat közvetítsen. Elbasszák a minõséget a mûsorvezetõvel, a "szakértõkkel" és fõleg a kommentátorral.

ProGabe
vigasztaljon mindenkit a dolog, hogy a clasico sport1-en lesz

Oncsi
S1-2 Kedd este nem ad spanyol meccset,akkor ezekszerint Sk-n lesz😞

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rudee
Meccs közbe elmondta a madár, hogy melyikeket adják a hétközi fordulóból, de ez nem volt közte. Így valószinû sportklub lesz.

Rockynhooo
félek picit.. városi derbi mindig 3 esélyes...

SLICK
na kedden játszunk a Getafe ellen este 9-kor
csak nem figyeltem, hogy a Sport 1-2-n vagy a Sport Klubon lesz-e?

SLICK
Robben :|

robotnyk
Robben lol -.-
na megjött a menetrendszerinti Marcelo 😄
Rudee
Mekkora labda volt, bravó.

SLICK
Marcelooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0:1

SLICK
nem ártana...
de megint csak a semmibõl lõtt gól lenne, de hát ha ez vezet eredményre, ám legyen

pörgõs meccs, de nembánnám ha lõnénk már egy gólt 😄
SLICK
ja és Cannavaro kapott egy sárgát, sztem kérni fogják, hogy töröljék el. Jogosan

SLICK
Mekkora kamu esés volt te jó isten... Sissi mutatta be, Cannavaro hozzá sem ért

Rudee
Év eleji szerencsétlenkedésük eléggé visszavetette Õket, most kezdtek újra nyerni.

SLICK
lehetnének elõrébb is 😛

Rudee
Real Madrid C-Ciempozuelos 4-2

Újabb remek eredmény a fiataloktól, ezzel már 8. a csapat.

Rudee
Mai elõzetesek szerint Gago-Lass pár kezd középen.

Menyus489
Ha azt nézzük, tavaly is nyáron volt a legjobb formában, az EB-n, ott elég királyul tolta, ha azt a formát megtartja, és nem sérül meg, akkor ki tudja mi lett volna. Én ettõl függetlenül kedvelem, és remélem, hogy itt sikerül neki formába lendülnie, de persze úgy, hogy azért ne játsszon mindig, amíg ilyen formában van.

Bátor fiú...

REALista
jah õ lesz a meccs embere az összes nyári barátságos meccsen...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rudee
Recreativo-Real Madrid

A védelembe visszatér Sergio Ramos, Heinze viszont lapjai miatt nem léphet pályára. Sneijder a Valladolid ellen összeszedett egy kisebb sérülést, de ez nem gátolja semmiben. Remélem a kispad kényelmes lesz neki 😊

hunbasser
😄ddddd

nyáron már mikor mindenki nyaralni van,majd megint nyilatkozik: "életem formájában vagyok,azt hiszem most vagyok a csúcson"

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Formába lendül õ majd,csak már nem nálunk.....

RMCF

"idõvel" 😄DDD
hány évvel számol? 😄
REALista
Wesley Sneijder legújabb, a Realmadrid.com-nak adott interjújában elmondta, nincs a legjobb formában, de idõvel minden visszatér a normál kerékvágásba.

Valaki szóljon neki hogy nyárra hiába lendül jó formába...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tesó07
Jövõre a Bl döntõ a Bernabeu-ban, azt hiszem a cél adott....

RMCF

Rockynhooo
Még az olaszoktol is el vagyunk maradva szerintem... Juve is levert, idén a legkeményebb csapat akit megvertünk az a Zenit...

Csabesz6
Sportklubos nincs?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Menyus489
Igen, azt ismerem, de ez is jó 😄

A BL-ben meg igazából alapból gond van, fõleg azzal, hogy nagyobb csapatok ellen szinte semmik vagyunk, a Chelsea is kapott 5 gólt a Pooltól, de rúgtak mellé 7-et, nekünk még gólt se sikerült lõni. Kíváncsi leszek erre az elnökválasztásra, remélem hasznára lesz a csapatnak.

Bátor fiú...