Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár lehet Stream lesz belõle, mert valahogy nem akarom ott nézni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
RMCF
#45834 én Parejot is bedobnám néha néha a mély vízbe.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nagyon remélem hogy VDV lesz a kezdõbe és bizonyít is.Nekem egyik kedvencem és sajnálom hogy nem lett stabil helye a csapatba.
RMCF
Amikor az idei elsõ El Classico volt akkor 10-kor kezdõdött a meccs és mégis a Sport Klub adta. Elvileg van egy olyan szerzõdés, hogy az egyiket a Sport 1 a másikat a Sport Klub közvetíti.
Bízok a csodában...
Nem elsõ eset amúgy,hogy ez a szánalmas banda adja az El Classico -t...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A válogatott futballista a Recreativo Huelva elleni, 1-0-ra megnyert szombati bajnoki mérkõzésen sérült meg, izomszakadást szenvedett. Ez azt jelenti, hogy Sneijder többek között kihagyja a Barcelona elleni, május 2-i szuperrangadót. (MTI)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
teljes meccs
Szar Bayern, szar Bayern :)
csak nem figyeltem, hogy a Sport 1-2-n vagy a Sport Klubon lesz-e?
de megint csak a semmibõl lõtt gól lenne, de hát ha ez vezet eredményre, ám legyen
Újabb remek eredmény a fiataloktól, ezzel már 8. a csapat.
Real Madrid-Real Valladolid, teljes meccs (ESPN)
Bátor fiú...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A védelembe visszatér Sergio Ramos, Heinze viszont lapjai miatt nem léphet pályára. Sneijder a Valladolid ellen összeszedett egy kisebb sérülést, de ez nem gátolja semmiben. Remélem a kispad kényelmes lesz neki 😊
nyáron már mikor mindenki nyaralni van,majd megint nyilatkozik: "életem formájában vagyok,azt hiszem most vagyok a csúcson"
ReaL MaDRid x siempre
hány évvel számol? 😄
Valaki szóljon neki hogy nyárra hiába lendül jó formába...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A BL-ben meg igazából alapból gond van, fõleg azzal, hogy nagyobb csapatok ellen szinte semmik vagyunk, a Chelsea is kapott 5 gólt a Pooltól, de rúgtak mellé 7-et, nekünk még gólt se sikerült lõni. Kíváncsi leszek erre az elnökválasztásra, remélem hasznára lesz a csapatnak.
Bátor fiú...