Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menyus489
Valószínû maradni fog, ha jól tudom hosszabbítottak vele, mert idén lejárt volna már a szerzõdése, és õ is nyilatkozta, hogy itt szeretne maradni.
Amúgy nagyon sok dolga nem volt, de ami igen, azt nagyon jól ellátta, meg volt bravúrja is, amikor VDV "gólpasszt" adott az egyik írnek, aki rávezette, de hosszan tolta meg, Dudek meg még pont bele tudott kapni, így full kisodródott, onnan gyorsan megfordult és megpróbálta megint körbecselezni, de megint belekapott, aztán onnan meg Drenthéhez került a labda, aki kivitte az oldalvonal felé és felrúgták.

Bátor fiú...

Oncsi
Ahogy irták az összefoglalokban Dudek jól védett és voltak nagy bravúrjai !!! Jobban örülnék ha maradna ,mert Casillas megfelelõ pótlása sztem akármikor,ha történne valami !

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rudee
Én a vasárnapi meccsre leszek kiváncsi. Jó lenne megnyerni a Peace Cup-ot.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Menyus489
Engem nagyon tud idegesíteni ez a fajta pocskondiázás, ami megy a bulvármédiában, de sajnos ezzel együtt kell élnünk, akkor is ez lesz, ha mindent megnyerünk, mindig lesz valami.
A meccs szerintem jó volt, tetszett, hogy igyekeztek rövid passzos játékot játszani, de látszott még, hogy az utolsó passzok nem voltak meg, de szerintem biztató volt. Van Der Vaart és Benzema játéka tetszett a legjobban, de VDV tavaly is az elõszezonban és a szezon elején a kiscsapatok ellen volt jó, aztán viszont amikor lehetõséget kapott, nem igazán volt jó, szóval én még mindig inkább Sneijdert tartanám meg. Granero meg jöhet, már korábban is írtam, hogy örülnék neki 😄 Javi Garciát annyira nem sajnálom, már 22 éves, meghatározó játékos nem tudott volna itt lenni, Benficában viszont nagy karriert futhat be, és legalább lesznek ott ismerõs arcok is, Saviola, meg Balboa is ott van, ha jól tudom 😄
Ja meg még a meccsre visszatérve, Torres meglepett pozitív irányban, megbízható volt, határozott, szerelt is egy nagyot, és a támadásba is igyekezett bekapcsolódni, és az a figura, hogy Roni beindul középre, magára vonja a védõket, majd sarokkal kiteszi a lendületbõl érkezõ jobbhátvédnek tetszett nagyon, Ramossal is majd sikeresen lehet alkalmazni.

Bátor fiú...

de

REAL MADRID

Amúgy a játékos nem utasíthatja vissza a Madridot?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

LasDen
- A Marca mai száma szerint a Real Madrid végül visszavásárolja Esteban Granerót, ezt pedig ma Valdanóék tudatják is a játékos ügynökével. A középpályás visszavásárlási ára 4 millió euró, szerzõdtetését pedig Pellegrini taktikai okok miatt pártfogolja.

remélem is 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
saját bevallása szerint egyelõre nincs százszázalékos

na ne mondják, másfél hónappal a szezon kezdete elõtt, azt a mindenit.
tesó07
Ez várható volt, már a felkészülési meccseken mindenkit 5 góllal kellene megvernünk, különben szar csapat vagyunk. Az meg hogy javarészt amatõr játékosokból állt az ellenfél az meg még viccnek is rossz.

RMCF

Kíváncsi leszek mikor megnyernek mindent meg azt is amit nem lehet😊 akkor miket írnak😊

ProGabe
Haloványan mutatkozott be a Real Madridban hétfõn a rekordösszegért igazolt Cristiano Ronaldo csapata elsõ felkészülési mérkõzésén az ír Shamrock Rovers otthonában. A 94 millió euróért elcsábított portugál labdarúgó - aki saját bevallása szerint egyelõre nincs százszázalékos állapotban - három elhibázott lövéssel vétette észre magát, mielõtt lecserélték a szünetben. A javarészt amatõr játékosokkal szembenézõ spanyol elitalakulat becsületét a 30 millióért szerzõdtetett Karim Benzema mentette meg, aki a 87. percben megszerezte a találkozó egyetlen gólját. A dublini meccset 10.800 nézõ tekintette meg a Tallaght Stadionban, amelyet mobil lelátókkal bõvítettek a háromszorosára a királyi gárda kedvéért. A Rovers részmunkaidõs futballistái összesen heti 15 ezer eurót keresnek, míg a madridiak ennek 133-szorosát, azaz kétmilliót.

mindig is nevetni jártam Gézára, de van az, amikor erõlködés nélkül vicces valami, meg van ez, amikor már az erõsen bûzlõ szarszánalom miatt nevet az ember. vb idején még jó volt ez a blog, most meg felvette az index színvonalát

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szerintem mind a 2 nagyon jó játékos kár lenne tõlük megválni, inkább csapatba kell õket építeni.

tesó07
Hát nem tom én a kettõ közül még mindig jobb játékosnak tartom VdV-tot. De ahogy olvasom Sneijder-nek nagyobb az esélye hogy marad.

RMCF

Rockynhooo
Jah mondani is akartam ,hogy Rafa egész jo volt 😄 am láttam összefoglaloba Roni is probálkozott 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
a tegnapi meccsen amúgy VdV jobban hajtott mint Sneijder. Mondjuk elõrébb is játszott, de azért Sneijdernek illene jobban játszania már. Még a végén õt adják el és nem Rafát :|

Javi Garcíának meg sok sikert. Az a 7 millió még ugyancsak jó pénz érte, jobban is járt, hogy elment.

zaki
jah, kicsit sajnálom, hogy elmegy, mondjuk Gago, Lass, meg Diarra mellett sok esélye nincs...

Rockynhooo
Elég jo pénz érte.

zaki
Javi Garcíat leigazolta a Benfica 7m euróért...

Rockynhooo
most nézem a jó minõségû összefoglalot... ha az ollozás bement volna meg is lett volna az év golja 😄

Csabesz6
hogy vette át..ügyes.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
Pepe és Gago milyen beton arcot vágtak már 😄

REAL MADRID

ProGabe
golgolgolgolgolgolgolgolgoooooooooooooooooooooolgoooooooooooolgolgogl 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
én nem is vártam ettõl a meccstõl többet. Pont 1 gólos gyõzelemt vártam, természetesen Benzema találatával. Be is jött ^^
Kár, hogy nem raktam meg tippmixen

Csabesz6
"de utálom ezeket a déli buzikat"😄
mekkora film
grat Benzemának!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
alakulnia kell még, de jónak néz ki 😄
a Rovers meg jó volt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
Félig bejött. 😊

RMCF

SLICK
inkább csak elé lépett 😊

Barry Murphy: "Sem Cristiano, sem pedig a Madrid nem fog gólt lõni ma nekem."

<#gonosz1>

REAL MADRID

tesó07
Benzema nagyon szép gól!!<#eljen>

RMCF

LasDen
arréb rakta ám a srácot 😄

Na Benzema csak beerõszakolta 😄

REAL MADRID

SLICK
Benzemaaaaaaaaaaaaaaa góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shala
ez az jejeje

non potest pluere aeternum

shala
melegfront a kispadon <#hawaii>

non potest pluere aeternum

LasDen
az micsoda gólpassz majdnem 😄

vdV ollózott?
SLICK
lol! Ír srác jól tolja felemás csukában 😄 Egyik zöld másik narancs sárga 😄

Rockynhooo
majd kaká 😊

SLICK
az ám mentés volt a javából :o

SLICK
Lol Negredo mikor lépett pályára? Idáig észre se vettem

Matthew Prosac
Szép kapufa volt 😮 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

SLICK
Benzemaaaaaaaaaa, majdnem gól :o

SLICK
ajajj Sneijder és vdv is pályán, na ebbõl mi sül ki? :|

LasDen
eléggé egyoldalúak a támadások 😄

SLICK
Lass bõven elbírja. Ezért is lenne sok vkp, ha még jönne Alonso.
Azt már el lehet mondani, hogy a védelem is megfelelõ, vkp és tkp poszt is bõvelkedik jó játékosokkal. Egyedül a két szélen Robben és CR cseréjének kellene valaki, sõt pontosabban CR helyére. Mert ugye balon még ott van Drenthe. Csatár sor pedig szintén jó.

SLICK
jó lehet tkp poszton nem épp olyan ember van és kell a két szûrõ
2 év alatt kellõen beleuntam ebbe a felálásba. Jó nem azt mondom, hogy soha ne álljunk fel két szûrõs taktikával, de ennek is van határa.

I3andy
Ilyen támadók mellett szükséges a két szûrõ, Lass egyedül nem bírná el ezt a szerepkört

LasDen
máshol is erõs a keret és 2 szûrõ van 😄