Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nagyon sok dolga nem volt, de ami igen, azt nagyon jól ellátta, meg volt bravúrja is, amikor VDV "gólpasszt" adott az egyik írnek, aki rávezette, de hosszan tolta meg, Dudek meg még pont bele tudott kapni, így full kisodródott, onnan gyorsan megfordult és megpróbálta megint körbecselezni, de megint belekapott, aztán onnan meg Drenthéhez került a labda, aki kivitte az oldalvonal felé és felrúgták.
Bátor fiú...
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Szar Bayern, szar Bayern :)
A meccs szerintem jó volt, tetszett, hogy igyekeztek rövid passzos játékot játszani, de látszott még, hogy az utolsó passzok nem voltak meg, de szerintem biztató volt. Van Der Vaart és Benzema játéka tetszett a legjobban, de VDV tavaly is az elõszezonban és a szezon elején a kiscsapatok ellen volt jó, aztán viszont amikor lehetõséget kapott, nem igazán volt jó, szóval én még mindig inkább Sneijdert tartanám meg. Granero meg jöhet, már korábban is írtam, hogy örülnék neki 😄 Javi Garciát annyira nem sajnálom, már 22 éves, meghatározó játékos nem tudott volna itt lenni, Benficában viszont nagy karriert futhat be, és legalább lesznek ott ismerõs arcok is, Saviola, meg Balboa is ott van, ha jól tudom 😄
Ja meg még a meccsre visszatérve, Torres meglepett pozitív irányban, megbízható volt, határozott, szerelt is egy nagyot, és a támadásba is igyekezett bekapcsolódni, és az a figura, hogy Roni beindul középre, magára vonja a védõket, majd sarokkal kiteszi a lendületbõl érkezõ jobbhátvédnek tetszett nagyon, Ramossal is majd sikeresen lehet alkalmazni.
Bátor fiú...
REAL MADRID
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
remélem is 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
na ne mondják, másfél hónappal a szezon kezdete elõtt, azt a mindenit.
RMCF
mindig is nevetni jártam Gézára, de van az, amikor erõlködés nélkül vicces valami, meg van ez, amikor már az erõsen bûzlõ szarszánalom miatt nevet az ember. vb idején még jó volt ez a blog, most meg felvette az index színvonalát
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
RMCF
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Javi Garcíának meg sok sikert. Az a 7 millió még ugyancsak jó pénz érte, jobban is járt, hogy elment.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kár, hogy nem raktam meg tippmixen
mekkora film
grat Benzemának!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a Rovers meg jó volt 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#gonosz1>#gonosz1>
REAL MADRID
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Azt már el lehet mondani, hogy a védelem is megfelelõ, vkp és tkp poszt is bõvelkedik jó játékosokkal. Egyedül a két szélen Robben és CR cseréjének kellene valaki, sõt pontosabban CR helyére. Mert ugye balon még ott van Drenthe. Csatár sor pedig szintén jó.
2 év alatt kellõen beleuntam ebbe a felálásba. Jó nem azt mondom, hogy soha ne álljunk fel két szûrõs taktikával, de ennek is van határa.