Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
Mícsel a fõnök, itt helye😄D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Menyus489
Vele csak az a baj, hogy már túl jó ahhoz, hogy padozzon, és gondolom Higu, Benzema és még Raúl is elõtte lenne a sorban, és õ ezt nem akarja, viszont angliából meg fizetnének érte 20 millió euró körül, én is szeretném, ha maradna, de szerintem a karrierje érdekében jól teszi, hogy el akar menni.

Bátor fiú...

kíváncsi vagyok, hogy fog-e játszani
SLICK
én Negredot valahol a 60-70. percben vettem észre, hogy pályán van :| Kommentátor mondta a nevét, azelõtt nem is láttam vagy hallottam. azután volt pár megmozdulása, de elég halvány volt.

Rockynhooo
Negredot tuti meghagynám még ha sok is a csatár. Én most láttam kb 2.jára de tetszett a játéka 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Menyus489
Szerintem maradni fog, mint ahogyan Ribery is Münchenben, legalábbis szerintem idén biztos. Robben ha nem lesz sokat sérült, akkor bizonyíthat, de ha megint sokat lesz az, akkor el fog fogyni a türelem iránta szerintem.
Javi Garcia elment már, Drenthe is fog valószínû, Negredo, Hunti szintúgy, most azt írták Heinze-t a franciák vinnék, Van der Vaart vagy Sneijder helye se fix, kettejük közül szerintem biztos menni fog valaki, én az utóbbit marasztalnám inkább. Amúgy úgy olvastam, hogy Pellegrini, ha lehetséges, még két középpályást szeretne (gondolom elmondták neki, kb kik azok, akikbõl pénzt akarnak csinálni), egy támadót, ezt meg is kapta Granero személyében, aki képes szinte az egész középpályát bejátszani, meg egy védekezõbbet, ez gondolom Xabi Alonso lehet.

Bátor fiú...

SLICK
_😄?S_A?D_AS😄?AS
ez tetszett

Rockynhooo
Kell még ember a RIbery üzletbe csak azért <#idiota>

LasDen
<#taps><#integet2><#hehe><#beka3>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
nagyon jó!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Menyus489
"2009.07.23.
20:31 HIVATALOS: A Real Madrid hivatalos honlapján keresztül tudatja, hogy megegyezett Esteban Graneróval. A játékos négy éves szerzõdést ír alá."

Szuper, ennek nagyon örülök, üdv újra otthon 😄

Bátor fiú...

I3andy
Mondjuk az igaz, hogy az elõzõ idényben nem sok meccset tudtam megnézni, de amit láttam és õ is játszott, ott hozta a kötelezõt

Rudee
Torres kölcsön kéne adni, mert a nálunk kapott lehetõség a jelek szerint nem elég neki, hogy rutint szerezzen. Olyan hibákat követ el, amit még serdülõben se néznek jó szemmel.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
A védõ kérdést azért illene hamar lezárni, hiszen Albiol mellé kell valaki az elsõ 4 bajnokira.

SLICK
én sem és ráadásul még egy argentín :| Gary nem jó a Castillából? Megint megyünk az értelmetlen igazolások felé...

LasDen
A Marca szerint Ezequiel Garay játéka nem nyerte el Manuel Pellegrini tetszését, és megfelelõ ajánlat esetén megválna a védõtõl. Az érdeklõdõk között a Lazio és a Fiorentina is sorakozik, a chilei pedig szeretné, hogy helyére a 21 éves argentint, Nicolás Otamendit szerzõdtesse a sportvezetés.

ennek nem látom értelmét...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

I3andy
Én inkább adnám el Salgadot, mint Torrest, ha választanom kéne.

Rudee
Salgado jobb, mint Torres. El ne zavard.

I3andy
Szerintem felesleges most a védelembõl eladni: meg van minden posztra a két játékos: Ramos-Torres,Pepe-Metzelder,Garay-Albiol,Marcelo-Heinze
Maximum Salgado az aki vissza vonulhatna vagy arabföldre igazolhatna. Csak akkor van értelme eladni hátulról, ha valaki nagy ágyú jönne bal oldalra. Így is sok érkezõ van/még lesz. Legalább hátul legyen valamennyire összeszokva a csapat.

SLICK
Heinze nyugodtan mehet, helyére olcsón lehet igazolni az egyik spanyol középcsapatból szvsz. Garay és Metzelder... Na az õ esetük nehéz, mivel Metzelder német válogatott és nem érdemelné meg, hogy nálunk padozzon, igaz sokszor sérült volt. Garayt nem tudom, hogy benne van-e az Argentín keretben, de szerencsétlen megint kölcsönbe menne? Õt muszáj lenne megtartanunk mégha nem is kezd mindig Pepe és Albiol miatt. Igaz eleinte õ lépne pályára, mivel még tart Pepe eltiltása.

A lényeg, Heinzének mennie kell, mégha nem is hibázott annyit mint eleinte.

most akkor hátul is Ronaldo Benzema meg Kaká lesz? 😄
Oncsi
csütörtök, 11:53 - A Fiorentina küldöttsége holnap vagy legkésõbb szombaton Madridba érkezik, hogy tárgyalásba kezdjen Heinze, Garay és Metzelder ügyében. Az olaszok egyelõre csak kölcsönszerzõdést kötnének, vásárlási opcióval kiegészítve, ez azonban meglehetõsen komplikáltnak tûnik.

nem lesz védõnk:S Heinzét nem adnám el,azért sztem idén elég jó teljesitményt nújtott,vannak hibái de sztem jo😊 Metzelder is ha nem sérült jól nyomja !! Garay-t meg nem tudom

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hunbasser
látom CR-rel jól kijönnek 😊 nagy spanja lett mindenkinek 😄

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
jó képek 😊

3. képen Higu és CR.

Higu: megmasszírozom a hasad, azután jobban megy a fingás

itt a mostani játékosaink 😄

kb 2 hete volt egy jótékonysági Zizous Beckhames gyerekekkel focizás, betolok róla pár képet, ha nem gond

Köszönöm!

REAL MADRID

Rudee
Jó a 16 is, fontban <#buck>

SLICK
azigen Negredoért az bizony jó pénz :o Huntit ha el akarják adni akkor sztem jobban járnak ha az Arsenalnak adnák, ott úgy is szarban van a csatár poszt. Bár igaz itt most pénzrõl is szó van. És ha jól tudom akkor Wenger nem adna 16 milliónál többet érte.

Rudee
Heppit!

Rudee
AS szerint Hunter átigazolása a Stuttgarthoz fuccsba mehet, a fizetésén megy az alkudozás. A Tottenham pedig 20m €-t adna Negredoért.

LasDen
1. monohbd
2. Granero igazi madridista...hajrá nekije... 😄

ProGabe
HBD!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Köszi

REAL MADRID

robotnyk
hbd2u!
Köszi mindenkinek.

REAL MADRID

SLICK
HBD Mono

HBD 2U
I3andy
Robben balos, úgyhogy még így is sántít...

oh én így tudtam hogy Granero szélsõ jobboldali poszton játszik Sorry

I3andy
HBD!

LasCar16
HBD Mono!!!

#acm

Rockynhooo
Nem értem az összefüggést.

I3andy
Miért? Nem ugyanaz a poszt... Granero Xabi helyett jön remélem játszani is fog

akkor Robbent eladjak

GonzaloGerardo
szerda, 07:02 - A Marca mai száma szerint Granero lemondott fizetése egy részérõl, és évi 1.8 millió eurós fizetésért cserébe is a Real Madrid játékosa lesz. A középpályásnak eredetileg 2.6 millió euró járna, 800.000 euróról azonban hajlandó volt lemondani a Madridba szerzõdésért.

<#worship>

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

horpeti
Enyhe antiMadridista cikk. Nulla pozitívum, csak a lehúzás. 😊
vicces.

így: