Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Bátor fiú...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Javi Garcia elment már, Drenthe is fog valószínû, Negredo, Hunti szintúgy, most azt írták Heinze-t a franciák vinnék, Van der Vaart vagy Sneijder helye se fix, kettejük közül szerintem biztos menni fog valaki, én az utóbbit marasztalnám inkább. Amúgy úgy olvastam, hogy Pellegrini, ha lehetséges, még két középpályást szeretne (gondolom elmondták neki, kb kik azok, akikbõl pénzt akarnak csinálni), egy támadót, ezt meg is kapta Granero személyében, aki képes szinte az egész középpályát bejátszani, meg egy védekezõbbet, ez gondolom Xabi Alonso lehet.
Bátor fiú...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
20:31 HIVATALOS: A Real Madrid hivatalos honlapján keresztül tudatja, hogy megegyezett Esteban Graneróval. A játékos négy éves szerzõdést ír alá."
Szuper, ennek nagyon örülök, üdv újra otthon 😄
Bátor fiú...
Szar Bayern, szar Bayern :)
ennek nem látom értelmét...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Maximum Salgado az aki vissza vonulhatna vagy arabföldre igazolhatna. Csak akkor van értelme eladni hátulról, ha valaki nagy ágyú jönne bal oldalra. Így is sok érkezõ van/még lesz. Legalább hátul legyen valamennyire összeszokva a csapat.
A lényeg, Heinzének mennie kell, mégha nem is hibázott annyit mint eleinte.
nem lesz védõnk:S Heinzét nem adnám el,azért sztem idén elég jó teljesitményt nújtott,vannak hibái de sztem jo😊 Metzelder is ha nem sérült jól nyomja !! Garay-t meg nem tudom
REAL MADRID FERENCVÁROS TC

REAL MADRID
2. Granero igazi madridista...hajrá nekije... 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
REAL MADRID
<#worship>#worship>
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W