Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-na ki akarja eladni Robben-t?😄

Rockynhooo
kiszakadt a háló?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

http://www.sport.ro/live nekem szaggatás nélkül megy nem kér accontot sem 😄 4M/512k

LasDen
nem ott vagyok...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Upc nél vagy mert akkor meg mondom hol találod

LasDen
elméletileg nekem is van....gyakorlatban kurvára nincs....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
loool nem vágtam hogy van sat1 a kábel csomagunkban most nézem 😄

LasDen
nekem nincs sat1-m basszad már meg....képzeld van olyan most mentem át 100adszor a csatornákon....

tényleg? -.-
Rockynhooo
és hogy a faszomba ?

EMBER Sat1 meg akkor is tudod fogni ha nincs kábel tv-d!

shala
http://www.justin.tv/masdeportes02tv ez sem megy?

non potest pluere aeternum

Rockynhooo
detto... kibaszott premium justinon... ilyen 900kb-os sztrímek meg nekem akadnak...

SLICK
hát közelrõl mutatták elég feltûnõ volt, bár láttam már a múltkor is, hogy volt neki.

Yulcsa
SAT1-en megy, ha valakit érdekel

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasDen
ejj...megin nincs egy noirmális stream ami nekem menne....
a sportsro pillanatonként megáll...a justintv bekaphatja a premiumával....semmi....

jah te azt nézed?

SLICK
Casillasnak nem áll jól a szakál 😄

Hát inkább igazolt volna el, hogy tapasztalatot tudjon szerezni.

+ #50532(kötény a kapusnak)

káká hatra sarkazta és Granero 11 pont nal gyönyörû kötényt adva szerzet vezetést a Real Madrid-nak

shala
greni rugta, gyonyoru tamadas volt

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
ki rúgta, meg hogy született a gól?

akinek van tv-je és rendelkezik Sat1 el az élõben és tökéletes minõségben tudja nézni!

LasDen
bazz má 1-0 .D

http://www.sport.ro/live

bocs az elöbbiért 😄

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1055955399

shala
YESYES

SLICK
hát elég zar lesz így. Sneijder elmegy :|
Bár még bízom benne, hogy marad.

shala
3-1 ide 😊

LasDen
lesz veetle stream??? 😄

Rockynhooo
Sneijder többet már nem lép pályára a Madrid színeiben. Errõl Valdano és Pellegrini határozott, akik már tudatták is a játékossal, hogy többé nem számítanak szolgálataira. Az Interrel szinte teljes az egyezség, Sneijdert azonban még nem gyõzte meg az olasz gárda fizetési ajánlata.

Az AS arról is beszámol, hogy Valdano mintegy fél órán át tárgyalt Dortmundban a játékossal és annak ügynökével, mialatt az érintett tudtára hozta az Inter ajánlatát. A holnapi nap kulcsfontosságú lehet az ügyben.

a kommentek nem gyengék
Lcapitant

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
lehet hogy süket az emberke, nem hallotta hogy a hatodikon 😛

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

robotnyk
én visszahívtam volna, azzal, hogy Uli, fogj egy papírt, és írjad: P... U.... T.... A.
WuFraZselic
:ASFD <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

annyiért énis 😄 lemegyünk a térre, elpasszolgat itt velem...
LasDen
Hoeness: "Pedro López felhívott a Madrid nevében, megkérdeztem tõle, hogy van-e egy golyóstoll a kezében. Elkezdtem neki diktálni: egy, nulla, nulla. Visszakérdezett, mire elmondtam neki, hogy ez az egyedüli összeg, amiért cserébe hajlandóak vagyunk tárgyalni Riberyrõl."

befoghatná má.....beszél hülyeségeket...bár 100€-ért én is megveszem... 😄

SLICK
nálam ez lenne a felállás:

Casillas, Arbeloa, Pepe, Albiol, Marcelo, Lass, CR, Kaká, Robben, Raúl, Benzema

Rockynhooo
A Dortmund elleni keret: Casillas, Dudek; Pepe, Marcelo, Albiol, Metzelder, Garay, Arbeloa, Drenthe; Lass, Sneijder, Robben, Granero, Alonso és Kaká; Raúl, Benzema, Higuaín és C. Ronaldo. Kimaradt: Guti, Ramos, Gago, Diarra, Van Nistelrooy (sérülés), ill. Negredo, Van der Vaart, Adán, Agus (edzõi döntés).

Casillas, Arbeloa , Pepe , Albiol , Drenthe, Lass , Xabi Alonso , Kaká , C.Ronaldo , Raul , Benzema

ez tetszene , de úgy hogy Granero , Higu és Robben is szerepet kap a meccsen + Marcelo is. Bár szerintem eddig Robben hasznosabban játszott mint Roni.

Rudee
Igen, Negredo jobban szeretett volna Spanyolorságban maradni, így hiába a Hull megfelelõ ajánlata.

Szar Bayern, szar Bayern :)

A Marca címlapján számol be arról, hogy Negredo a Zaragozát választotta, a játékos átigazolása pedig a mai nap le is zárulhat. A támadó 5 évre írhat alá, a Madrid pedig opciós visszavásárlási jogot kapna. Megemlítik még, hogy Robben marad Madridban, minden bizonnyal Sneijder kárára

Rudee
Tegnap elõtt még az volt az aktuális hír, hogy 18 millióba megegyezett a 2 klub. Ennek a 20as ajánlatnak is kb annyi valóságalapja lehet.

Szar Bayern, szar Bayern :)

SLICK
Perez bekaphatja. Remélem annyira hülye nem lesz, hogy belemegy. Vigyék Rafát, bár õ se játszana az Interben szvsz.

Rockynhooo
ki tudja... 20 millát kínálnak ha minden igaz, és ahogy ismerem Perezeket...

gabi89
<#eljen><#nyes><#nyes>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
a mezét vihetik <#idiota>
Úgyse igazol oda, szal még aggódni is felesleges...

WuFraZselic
én mondtam 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio